2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ottomania canım benim aylardır ilaç kullanmama rağmen Yen'i 0,75 düşün 0,01 di. Şu an bir dilek hakkım olsa İnan troid hapı kullanmamak derim midemi ağzımı fena yapıyor
Ya ben ilaç kullanmıyordum üstüne düşmedik tiroidin endişe içerisindeyim. Doktorumu arıcam dokuz gibi

Bilgi için çok sağol canım. Biz de önemsemedik üstüne düşmedik. Canım sıkıldı biraz dokuz gibi doktorumu arıcam. İnşallah geç kalmamışızdır. Ben ilaç hiç içmedim çünkü.

Ottomania canım tsh 4 aslında normal referans aralığında ama gebe için yüksek oluyor.. Şöyle söleyim benim ilk 3.35 di levetrion başladık. Ayda bir kan veriyorum. Doz ayarlanıyor. 2.5 un altında olsun istiyorlar. Ben ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi endokrin bölümünde takipteyim. Doktorum aynı zamanda arkadaşım. Bence canım doktorun kontrolünde endokrine gidebilirsin

Günaydın Annelerim nasılsınz bu sabah? Benim içimde bir telaş bir panik. Yarın kontrolüm var. Ve en son plesentamın aşağıda olduğunu, bağırsaklarının parlak olduğunu öğrenmiştim. Ve kanamam devam ediyor.. Dua edin bana arkadaşlarım.. Ama Allah A şükürler olsun 4 lüm temiz çıktı

günaydın kızlar :)
dün oğluşu sevip konuştukça bana tekme attı.ama hala babası hissedemedi.adam ne zaman elimi koysa kıpır kıpır çocuk bi anda duruyo

dün annemle bebek mağazasına gittik.cam biberon alcaktım güya ama kalmamıştı bende sevimli bulduğum bi iki bişey aldım işte :) albüme de koydum.anneannesi de ilk cicilerini aldı.bizde mevlütte artma yapılır annemde şimdiden hazırlıklara başladı.bi taraftan battaniye yelek örüyo bi taraftan da ördürüyo.bebek örgülerini de çok seviyorum ben ören ya da ördüren varsa bizimle de paylaşsa çok güzel olur aslında :)

Yok canım galiba benim doktor bakmadı TSH.
Öylesine kan verince gördüm değerimi

Bakmistir canim ya nasil bakmaz tsh hamilelikte onemli cunku benim ilk testlerim icinde vardi ve her ay baktiriyorum bazen dusuyor bazen yukseliyor duruma gore ilac dozunu ayarliyor. Ilacini duzenli alirsan sorun olmaz canim merak etme

canım hiç panik yapma doğuma kadar kanaması olanlar varmış sağlıksız bi gebelik olduğunu göstermiyo.3 ayı geçtiğine göre demekki senin hamileliğinde böyle geçicek.inşallah güzel haberler verirsin yarın bizlere

Fotoğraf albumlerinizi bende merak ediyorum ama gorunmuyo ayarimi var acaba :)

Doktoruma sonucu yolladık üst sınıra yakın dedi.
Üç hafta sonra tekrar bakalım dedi.
Eşimin eniştesi pediatri doktoru ona da yolladık sonucu bakalım ne dicek. Endokrinde tanıdık var ona da yolladık. Ama hala içim pek rahat değil.
Gece bebişim çok tekme attı. Anne ben iyiyim endişelenme der gibi

Bakmistir canim ya nasil bakmaz tsh hamilelikte onemli cunku benim ilk testlerim icinde vardi ve her ay baktiriyorum bazen dusuyor bazen yukseliyor duruma gore ilac dozunu ayarliyor. Ilacini duzenli alirsan sorun olmaz canim merak etme
İşte ben hiç tiroit ilacı kullanmadım doktoruma dedik sıkıntı olur mu diye. Yok bişi olmaz merak etmeyin dedi. Üst sınıra yakın dedi sadece.

Benim meleğim dün baya hissedilir tekmeler attı. Eşime dedim tekme atıyor kulağını dayadı karnıma hadi kızım bi tane daha at dedim tamda babasının kulağına atıverdi :)) eşimde ilk kez hissetmiş oldu :))

ay ne güzel :) çok istiyorum bende hissetmesini çünkü eşim oldukça soğukkanlı.sanırım daha baba olucağını hissedemiyo.ben ikidebir bak diye elini koydukça da hı hı uçan tekme atıyo içerde diyo :)))

Eşimde elini koydu sonrasında tekrar hissedebilmek için o zaman hissedemedi. Kulağını koyunca hissetti sadece :))
Ya bende soğukkanlı birisiyim :/ hala inanamıyorum hamile olduğuma. Hala farkında değilim :) ama dün özellikle tekmeleri baya baya hissedince değişik oldum :)

aslında bende soğukkanlı sayılırım.biçok kişi kalp atışlarını duyunca duygulanmış mesela ama ben hiçbişey hissetmemiştim.sadece ilk hareketlerini gördüm doktor ağır kanlı falan demişti eşimde annesine çekmiş diyince o zaman ilk kez hissetmiştim benden bi parça olduğunu.hala anne gibi hissedemiyorum kendimi çoğu zaman.ama ne biliyim işte eşim daha ilgisiz davranıyo gibi geliyo :) erkekler kendisine baba demeden hissetmez derler ya gerçekten öyle galiba :)

Gunaydin canım... İnşallah güzel haberlerle döneceksin içini ferah tut dualarım senle ve bebishinle..
Organlardaki parlakliklar başka bulgular eşlik etmiyorsa ve ikili test dörtlü test gibi risk testlerin iyi çıktıysa hiç bir olumsuz şeye delalet etmiyor kalsiyum çökeltisi olarak kabul ediliyormuş... Çok şükür 4 lu testin iyi. Plesenta da zamanla yukarı çıkıp yerini bulurmuş inşallah öyle olacaktır. Yarın çok iyi haberlerini bekliyoruz

Günaydın herkese iyi pazarlar kızlar istanbul bugün güneşli açık hava var gibi duruyor ama hep kandırıkci bu güneş aldanıp ince giyinip çıkınca do donduruyor. Ee normal artık kış geldi zaten..

Ben de dün ebebek ten reflü yatagi , boğulma onleyici yastık aldım. Resimlerini çeker eklerim. Bir de kitap aldım DR. Ayşe Duman , Kolay Doğum ve Yeniden Doğum Yolculuğu diye. 256 sayfa tam da aklımızdaki sorulara cevap veriyor normal doğumla vs ile ilgili. Arada ayetler de var. Din ne bilim ışığında alıntılar var yani farklı olarak.. Bu doktor dikey doğum koltuğu projesiyle pek çok ödül almış, gerçekten de normal doğum esnasında bizleri yatiriyorlar yer çekiminden Faydalanamiyoruz. 30 sayfa okudum hoşuma gitti. Hala Üsküdar'daki muayenehanesinde hizmet veriyormuş. Aklımızda olsun.

Detaylı kontrolde aklımda kalan 2 konuyu daha yazmak istiyorum.

Kulakta nabız atışı kalp atışı gibi ses duyan bir arkadaşım vardı kimdi hatırlayamadım bende de olduğu için onu sordum, normalmiş olabilirmiş kulağının attığı tarafa yat geçer dedi doktorum. Mühim değilmiş yani. Bu birinci söyleyeceğim.

İkincisini ise hikayesiyle anlatayım :) perinatolog detaylı ultrason sırasında ekrandan bir karartı göstererek bu da vatandaşın midesi dedi. Ben de belki yüzü güler adamın 2 dk (yok anacim nerdeeee mr.ciddiyet) şirinlik olsun diye aaaa boş mu o mide yazık yavrum aç mı kalmış dedim. :)) perinatolog da dedi ki bu vatandaş seni yer bitirir yine de kendi aç kalmaz sen hiç merak etme dedi bunu neden anlattım, mide bulantısı devam eden , etini sütünü yeterince alamayan anneler kendini hiç üzmesin bizim yediğimiz içtiğimiz kanımızda vitamin vs ne varsa bebişlerimiz için adeta açık büfe :)) onlar kendine icerde iyi bakıyorlar bunun için üzülmeyin. Tabi saglikli protein kalsiyum vs ne yesek kar bizden bebishe gideni tamamlamak adına kendi sağlığımız için

Sabah sabah aklıma gelenler bunlardı. Tekrar iyi pazarlar hepinizi öperiz kızımla. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…