- 3 Ağustos 2010
- 1.136
- 1.467
- 333
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.561
Ya ben ilaç kullanmıyordumOttomania canım benim aylardır ilaç kullanmama rağmen Yen'i 0,75 düşün 0,01 di. Şu an bir dilek hakkım olsa İnan troid hapı kullanmamak derim midemi ağzımı fena yapıyor
Yok canım galiba benim doktor bakmadı TSH.Biraz yuksek canim. Benim 3.27 di doktor ilaci arttirdi 2.5 falan olmali sanirim. Doktorun ilac vermedi mi?
Eşime göre yüksek değil ama kadın doğumcular normal olan değeri de kabul etmiyorlarmış.Canim benim 1.7 miydi 2 li bisey miydi neydi. Ama 4 yine de aşırı yüksek bir oran değil. Esin daha iyi biliyordur tabi.
Bilgi için çok sağol canım. Biz de önemsemedik üstüne düşmedik. Canım sıkıldı biraz dokuz gibi doktorumu arıcam. İnşallah geç kalmamışızdır. Ben ilaç hiç içmedim çünkü.Canim benim 2.5 alti olmali hatta benim endokrin doktorum 1.civari tutuyo benimkini hasimato troidi benimki.normalde kullanmiyorum gebelikte iciyorum.endiselencek bisi degil korkma ilacini ictigin surece .sadece bir ilacin daha var duzenli icmen gereken:) kimi doktor gorup normal sinirlar icinde diyor ama ben endokrinolojiye gorunmeni tavsiye ederim.Onlar metabolizma hastaliklarinda uzmanlasmis doktorlar.ben dahiliyeye gittigimde cok onemsemedi her kadinda cikar bu takma dedi ama cogu carpintimin sac dokulmemin soguga dayanamamin gibi bi cok sebebi hasimatoymus.
Nasil bir yara cnm? acaba agiz suyu dezenfekte edip ise yarar mi? ya da karbonatli su?Kuzular benim ağzımın içi yara dolu oldu bugün acısı artınca farkettim meyve biraz azalttım. Bir Öneriniz var mı?
Yok canım galiba benim doktor bakmadı TSH.
Öylesine kan verince gördüm değerimi
Günaydın Annelerim nasılsınz bu sabah? Benim içimde bir telaş bir panik. Yarın kontrolüm var. Ve en son plesentamın aşağıda olduğunu, bağırsaklarının parlak olduğunu öğrenmiştim. Ve kanamam devam ediyor.. Dua edin bana arkadaşlarım.. Ama Allah A şükürler olsun 4 lüm temiz çıktı
Fotoğraf albumlerinizi bende merak ediyorum ama gorunmuyo ayarimi var acaba :)günaydın kızlar :)
dün oğluşu sevip konuştukça bana tekme attı.ama hala babası hissedemedi.adam ne zaman elimi koysa kıpır kıpır çocuk bi anda duruyo
dün annemle bebek mağazasına gittik.cam biberon alcaktım güya ama kalmamıştı bende sevimli bulduğum bi iki bişey aldım işte :) albüme de koydum.anneannesi de ilk cicilerini aldı.bizde mevlütte artma yapılır annemde şimdiden hazırlıklara başladı.bi taraftan battaniye yelek örüyo bi taraftan da ördürüyo.bebek örgülerini de çok seviyorum ben ören ya da ördüren varsa bizimle de paylaşsa çok güzel olur aslında :)
Fotoğraf albumlerinizi bende merak ediyorum ama gorunmuyo ayarimi var acaba :)
Doktoruma sonucu yolladık üst sınıra yakın dedi.Ottomania canım tsh 4 aslında normal referans aralığında ama gebe için yüksek oluyor.. Şöyle söleyim benim ilk 3.35 di levetrion başladık. Ayda bir kan veriyorum. Doz ayarlanıyor. 2.5 un altında olsun istiyorlar. Ben ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi endokrin bölümünde takipteyim. Doktorum aynı zamanda arkadaşım. Bence canım doktorun kontrolünde endokrine gidebilirsin
İşte ben hiç tiroit ilacı kullanmadım doktoruma dedik sıkıntı olur mu diye. Yok bişi olmaz merak etmeyin dedi. Üst sınıra yakın dedi sadece.Bakmistir canim ya nasil bakmaz tsh hamilelikte onemli cunku benim ilk testlerim icinde vardi ve her ay baktiriyorum bazen dusuyor bazen yukseliyor duruma gore ilac dozunu ayarliyor. Ilacini duzenli alirsan sorun olmaz canim merak etme
Benim meleğim dün baya hissedilir tekmeler attı. Eşime dedim tekme atıyor kulağını dayadı karnıma hadi kızım bi tane daha at dedim tamda babasının kulağına atıverdi :)) eşimde ilk kez hissetmiş oldu :))günaydın kızlar :)
dün oğluşu sevip konuştukça bana tekme attı.ama hala babası hissedemedi.adam ne zaman elimi koysa kıpır kıpır çocuk bi anda duruyo
dün annemle bebek mağazasına gittik.cam biberon alcaktım güya ama kalmamıştı bende sevimli bulduğum bi iki bişey aldım işte :) albüme de koydum.anneannesi de ilk cicilerini aldı.bizde mevlütte artma yapılır annemde şimdiden hazırlıklara başladı.bi taraftan battaniye yelek örüyo bi taraftan da ördürüyo.bebek örgülerini de çok seviyorum ben ören ya da ördüren varsa bizimle de paylaşsa çok güzel olur aslında :)
Benim meleğim dün baya hissedilir tekmeler attı. Eşime dedim tekme atıyor kulağını dayadı karnıma hadi kızım bi tane daha at dedim tamda babasının kulağına atıverdi :)) eşimde ilk kez hissetmiş oldu :))
Eşimde elini koydu sonrasında tekrar hissedebilmek için o zaman hissedemedi. Kulağını koyunca hissetti sadece :))ay ne güzel :) çok istiyorum bende hissetmesini çünkü eşim oldukça soğukkanlı.sanırım daha baba olucağını hissedemiyo.ben ikidebir bak diye elini koydukça da hı hı uçan tekme atıyo içerde diyo :)))
Eşimde elini koydu sonrasında tekrar hissedebilmek için o zaman hissedemedi. Kulağını koyunca hissetti sadece :))
Ya bende soğukkanlı birisiyim :/ hala inanamıyorum hamile olduğuma. Hala farkında değilim :) ama dün özellikle tekmeleri baya baya hissedince değişik oldum :)
Günaydın Annelerim nasılsınz bu sabah? Benim içimde bir telaş bir panik. Yarın kontrolüm var. Ve en son plesentamın aşağıda olduğunu, bağırsaklarının parlak olduğunu öğrenmiştim. Ve kanamam devam ediyor.. Dua edin bana arkadaşlarım.. Ama Allah A şükürler olsun 4 lüm temiz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?