2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar ya bir bilginiz var mı 19.haftada karın ağrısı belağrısı normal mi?
Bide ben bu gynoferonu 1 2 gün icmiycem
bugün yine istifra ettirdi.Giden bulantım geri geldi resmen.
Canim benim sanada Günaydın :)
Yarın güzel haberler alacaksın. Kanama alanın kuculmus diyecek doktor :) Benim kanamadan öğrendiğim bişey varsa geldikçe iyi olduğu ve azaldığı. Gelmese rahim onu kapattı mi kapatmadi mi hep düşünürsün.Geldikçe bitecek inan buna..

Bende hasimatoluyum dahiliye doktoru endokrine git dedi en son üniversite hastanesinde var oraya da gidemedim henüz
ilaç dozumu da değiştirmedi 3.85 cıktı bir ay önceki 3.31 di yine aynı euthyrox 25 mgdan 1,5 alıyorum korkuyorum acıkcası

Kızlar TSH değerim 4 çıkmış sizin kaç?!
Canım tsh 4 hamilelik için yüksek. Bence hiç vakit kaybetmeden doktora git hemen ilaç başlatıp normal değere düşürür. Birde ilk kese görüldüğünde doktorlar bi sürü test istiyorlar onun içinde tsh da var. O zaman kaç çıkmıştı?
Ben işk testlerimi sağlık ocağında yaptırmıştım yanlış sonuçlar çıktı tsh yüksek çıkmıştı hemen gittiğim hastanede ve farklı 2 hastanede birden yaptırdım 1.5 çıktı hep. Yoksa hemen ilaca başlayacaktık.

Canım inşallah plasentan en kısa zamanda tukarı çıkacak (çoğu kişide görülen birşey bu), bebişindeki parlaklık ise detaylı ultrasonu yapan doktorun telaş yapılacak birşey yok dediyse onu dinle en iyi o biliyordur:) bunların hepsi hamilelikte geçici problemler allah en kısa zamanda bütün sıkıntılarına derman versin inşallah

Canım bende bel ağrısı oluyordu çok. Hala oluyor ama bi ara daha fazlaydı. Hamile yastığı iyi geldi bana. Ya da yatarken bacaklarının arasına yastık koy rahat oluyor cidden. Tavsiye ederim.

İlk yaptırdığımızda canım 3 çıkmıştı. Eşim normal demişti. Ki aslında normal ama gebelikte dahada düşük olması gerekiyormuş. Eşime söyledim bir kan tahlili yap bana. Yaptırdı ve 4 çıktı. Doktorum üst sınıra yakın dedi. Bi sıkıntı var mıdır dediğimizde olmaz dedi. Üç hafta sonra tekrar yapalım dedi. Pediatri doktorumuz var eniştemiz o da sıkıntı olmaz dedi. En çok o deyince içim rahatladı çok iyi bir Doktor. Endokrin için de bir hoca var onada Pazartesi danışacak arkadaş. Bakalım inşallah bi sıkıntı yoktur.

Günaydın:))
Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah kuzum. Rabbim hep bu güzel hamile annelerimizin yüzünü güldürsün.

Günaydın hanımlar , aylardır annem de kalıyordum dün evime geçtim ama resmen eşimde bende yatakta uyuyamadık öyle alışmışız ki eşim belim ağrıyor diyip kalktı yataktan ben zaten bir sürü kabus halisülasyon falan gördüm , lavaboya gittiğim de ise ağzımda değişik bir tat vardı su ile çalkaladığım da kustum gece elevit içmiştim o yüzden mi acaba dedim şuan biraz tedirgin halde uzandım yatağa ,
Güzel şeyler de oldu dün eşim ilk defa net olarak kızımızın hareketlerini öyle hissetti ki resmen içini dışını delicek bu ne hız bu ne hareket böyle dedi benim gözümden yaşlar geliyordu hem mutluluktan hemde iç karnım biraz küçük büyüme döneminde sanırım sızısı vardı hafiften ama eşimin tepkileri kızımın yaptıkları herşeye bedeldi o an

Canim ayni ilaci kullaniyoruz benimde 3.27 cikti dozunu arttirdi 25 di 50 oldu artik. Hamilelikte tsh yuksekligi tehlikeli cunku ama doktor kontrolundeymissin korkma. Onceki ay benim 2.75 dusmustu sonra yukseldi iste inis cikislar oluyor demekki

Ne guzel canim masallah prensese babaya kendini hissettirmis :) benim ic karnim gercekten genis galiba artik bende oyle dusunmeye basladim. Bi arkadasim oyle demisti hareketi gec hissedenlerin ic karni genis olurmus baksana 20 ye geldim nerdeyse halaaaa tekme yok bu veletten:) ki usg de cok hareketli mesanemde zipliyor resmen eli dolu da durmuyor gelisimi de normalin biraz ustunde hissetmeme engel bisey de yok ama gel gor ki benimkinden hala tekme yok:):) ufak ufak segirme gibi arada hissediyorum cok hafif ama emin olamiyorm bile. Artik umudum yok son ay hissedicem herhalde :):)

Canim ayni ilaci kullaniyoruz benimde 3.27 cikti dozunu arttirdi 25 di 50 oldu artik. Hamilelikte tsh yuksekligi tehlikeli cunku ama doktor kontrolundeymissin korkma. Onceki ay benim 2.75 dusmustu sonra yukseldi iste inis cikislar oluyor demekki
Bana yüksek geldi ya 4e yakın aynı devam et dedi ama endokrine de git dedi bende calıstıgım için gidemedim üni hastanesinde var ben ilçedeyim

Ya ben ilaç kullanmıyordum üstüne düşmedik tiroidin endişe içerisindeyim. Doktorumu arıcam dokuz gibi
Endişelenme tatlım ama temkini de elden bırakma sonuçta vücudumuzun temel hormonu troid sıkıntı olunca her şeyi etkiliyor ben de aşırı yorgunluk ve aşırı saç dökülmesi yaptı ilaçla arttıkça azaldı böyle bir hormon işte

Prenses2017 ikihayat kızlar ilk gebelikte 21. Haftada hissettim öyle pıt pıtlarda olmuyordu üstelik hiç gece bir sızı ile noluyor diyip kalktım baktım karnımda bişiler hareket ediyor o zaman doktoru arayıp korkarak demiştim ne oluyor diye çok ağrı yapmıştı hareketleri başladı hissediyorsun dedi ağlamıştım iç karnım o zaman daha dardı üstelik ama geç hissetmiştim

Canım bende bel ağrısı oluyordu çok. Hala oluyor ama bi ara daha fazlaydı. Hamile yastığı iyi geldi bana. Ya da yatarken bacaklarının arasına yastık koy rahat oluyor cidden. Tavsiye ederim.
Anlamadım valla canım ağrıdı ağrıdı geçti şimdi şükür. Hamileliğin bir gereği sanırım çünkü kendimi cidden yormuyorum.Yormayi bırak doğru düzgün bişey yapmıyorum. Uzanmaktan sıkılınca oturuyorum yaptığım tek şey bu genelde :))

Kızlar eşimle dışarda kahvaltıya geldik. Masaya sosis getirmişler eşim diyor ye istersen ye canım. Dedim yok ben almıyim uzun bir süre :)))))
Bizim normaldede hayatımızda Salam Sosis kola olmadığı için canım da çekmedi çekmiyor. Çekmez de inşallah:))

canım benimkisi sabahları hareketli oluyo genelde sırt üstü yatıyorum daha rahat hissediliyo.17. haftada sadece çok nadir olarak sırt üstü yatarken hissedebiliyodum bu hafta otururken de yan yatarken de hissedebiliyorum.sırt üstü yatarken dinle kendini biraz.en geç 3 hafta içinde sende hissedersin diye düşünüyorum :)

Kızlar eşimle dışarda kahvaltıya geldik. Masaya sosis getirmişler eşim diyor ye istersen ye canım. Dedim yok ben almıyim uzun bir süre :)))))

Keyfiniz bol olsun afiyet olsun canım benim..
Bence de dün akşamki salam konulu vicdan azabından sonra bir müddet yeme ama diyorum ben yine 1 taneden bir şey olmaz. Bir tarafın şişer sonra bak zaten şişiyoruzzzz :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…