- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.601
Prenses2017 ikihayat kızlar ilk gebelikte 21. Haftada hissettim öyle pıt pıtlarda olmuyordu üstelik hiç gece bir sızı ile noluyor diyip kalktım baktım karnımda bişiler hareket ediyor o zaman doktoru arayıp korkarak demiştim ne oluyor diye çok ağrı yapmıştı hareketleri başladı hissediyorsun dedi ağlamıştım iç karnım o zaman daha dardı üstelik ama geç hissetmiştim
canım benimkisi sabahları hareketli oluyo genelde sırt üstü yatıyorum daha rahat hissediliyo.17. haftada sadece çok nadir olarak sırt üstü yatarken hissedebiliyodum bu hafta otururken de yan yatarken de hissedebiliyorum.sırt üstü yatarken dinle kendini biraz.en geç 3 hafta içinde sende hissedersin diye düşünüyorum :)
Ama haksızlıkk varr siz suratınızı saklayıp göbek fotosu koydunuz ben suratımı kesmeyi unuttum aklıma gelmediii kendimii belli ettim:)) ben tahminlerde yokum... :))) bu arada cafenin yeri güzelmiş canım önünde de palmiye ağaçlarıı... Karşısında da park var senin miniği götürür oynatırsın oradaa
Evet aynen aslında normal insanlar için normal bir değer hamileler için yüksek sayılıyor. Sanırım normalde üst sınır 5 veya 6 emin değilim:) benimde ilk sağlık ocağındaki bütün değerlerin yanlış çıkmış:) orda yüksek çıkınca doktor tekrar burada yapalım dedi aynı çıkarsa ilaca başlarız dedi. Eşinin doktor olduğunu unutmuşumİlk yaptırdığımızda canım 3 çıkmıştı. Eşim normal demişti. Ki aslında normal ama gebelikte dahada düşük olması gerekiyormuş. Eşime söyledim bir kan tahlili yap bana. Yaptırdı ve 4 çıktı. Doktorum üst sınıra yakın dedi. Bi sıkıntı var mıdır dediğimizde olmaz dedi. Üç hafta sonra tekrar yapalım dedi. Pediatri doktorumuz var eniştemiz o da sıkıntı olmaz dedi. En çok o deyince içim rahatladı çok iyi bir Doktor. Endokrin için de bir hoca var onada Pazartesi danışacak arkadaş. Bakalım inşallah bi sıkıntı yoktur.
Ya bak sen hissetmissin 3 gun geridesin galiba benden bende tik yok:) kelebek cirpinisi gibi oluyor bazen cok hafif o da bebek ki bagirsak hareketimi bilemedim:) usg de hareketli olmasa bide gelisimi biraz geride ciksa anlam vericemde su anda hic anlam veremiorum arkadasimin tezi dogru galiba:) karnim cok sismedi henuz ic karnin genis belli ben anlarim dedi de bilmiyorumki. Hee aksam 6 aylik gibiyim tabi:) gunduz 3 aylik gibi:) acelem yok canim ya elbet hissedicem tekmesini sabirla bekliyorum
Dun tam dur kendimi dinliyim dedim esime dedim bi elini koysana 5 dk bakalim bisey varmi guluyo ya bi cakicam agzina. Adam rahat uyuzun teki:) bende oyle duygusal degilim usg de bile pek bisey hissetmiyorum ama tekmesini hissetsem fena olmazdi:) biz galiba dogunca anne baba oldugumuzu anlayacagiz. Aaa nifty sonucu beklerken anne oldugumu hissetmistim ama boyle bir uzuntu hayatimda cok nadir yasamisimdir anne olmussun sen dedim kendi kendime:)kafein_
Haha yok artık isim olmaz :))) Teşekkür ederiz bu arada canım. Sizide Allah kavustursun tez zamanda. Bence sen gerçek hayatta da çok tatlı birisin ve esin çok şanslı :)Keyfiniz bol olsun afiyet olsun canım benim..
Bence de dün akşamki salam konulu vicdan azabından sonra bir müddet yeme ama diyorum ben yine 1 taneden bir şey olmaz. Bir tarafın şişer sonra bak zaten şişiyoruzzzz :)))))
Ayy işte terzi kendi söküğünü dikemez hesabı :)) üst sınır 5 miş canım :)Evet aynen aslında normal insanlar için normal bir değer hamileler için yüksek sayılıyor. Sanırım normalde üst sınır 5 veya 6 emin değilim:) benimde ilk sağlık ocağındaki bütün değerlerin yanlış çıkmış:) orda yüksek çıkınca doktor tekrar burada yapalım dedi aynı çıkarsa ilaca başlarız dedi. Eşinin doktor olduğunu unutmuşumzaten o normal diyorsa normaldir. Sen yinede ptesi günü git için rahat etsin:)
Cok gecmis olsun okurken cokkızlar günaydın anlatmaya nerden başlayayım bilemedim her ne kadar daha doğmamış olsada anne olduğumu bu kadar yoğun hissettim daha önce yazmıştım karın ağrısıyla acile gitmiştim karın ağrım dahada şiddetlenince acile gittik kadın doğuma bebeğim çok şükür iyiydi.kan aldılar doktor bize hemen iyi bir hastaneye gitmemi ve genel cerrahi bölümünün görmesi gerektiğini belkide yatış verebileceklerini söyledi bizde gittik ben hala kıvranıyorum bu arada ağrıdan apandisitten şüphelendi bütün doktorlar röntgene de alamıyorum seni hamilesin dedi ultrasonda temiz çıktı ama rahim önünü kapatmış görünmeyebilirmiş. doktorlar geldi benimle ve eşimle açık açık konuştu ameliyat şart ama düşük riski var kabul ederseniz hemen alalım o an bunların hepsinin rüya olmasını okadar istedimki ama değildi bebeğim narkoz alacaktı tamda organlarının geliştiği dönem dedi doktor çok kritik bir dönemdeymiş bebek daha büyük yada daha küçük olsaydı keşke dedi ler ben bi yandan eşim bi yandan ağlıyoruz .ben bu acıyı çekmeye razıyım yeterki oğluma bişey olmasın diyorum doktor apandisit patlarsa ikinizinde hayatı tehlikeye girer dedi.ameliyatı yapacak doktor geldi tekrar muayene etti bazı sorular sordu ben bu ameliyatı yapmak istemiyorum bebek için benim için aç kalabilir misin dedi dayanırım dedim serumun biri gidiyor biri geliyor ağrılarım azaldı bu arada rahatladım 20 ye yakın serum yedim antibiyotik yaptılar arada 48 saatlik açıktan sonra açıktan ağladım oğlum aç kalıyor gibi geliyordu bana hep onu düşündüm hareket edince acıktı diye çok üzüldüm ama serum besinliymiş besliyormuş bebeğimi sonunda son ultrasonda karar kılındı ağrılarım geçti çok şükür dün hastaneden çıkış verdi doktorum şu an evdeyim sonuç apandisit değilmiş çok şükür uzun oldu kusura bakmayın anlatmak istedim siz benim neler hissettiğimi anlarsınız diye anlatmak istedim şimdi iyiyim çok şükür annelik kendini unutmakmış bunu çok iyi anladım
Cnm bende aynı haftadayım bendede bel ağrısı mevcut ve biten bulantılarım gynoferonum kusmayla geri geldi dün içmedim meselaKızlar ya bir bilginiz var mı 19.haftada karın ağrısı belağrısı normal mi?
Bide ben bu gynoferonu 1 2 gün icmiycem
bugün yine istifra ettirdi.Giden bulantım geri geldi resmen.
Canim benim sanada Günaydın :)
Yarın güzel haberler alacaksın. Kanama alanın kuculmus diyecek doktor :) Benim kanamadan öğrendiğim bişey varsa geldikçe iyi olduğu ve azaldığı. Gelmese rahim onu kapattı mi kapatmadi mi hep düşünürsün.Geldikçe bitecek inan buna..
İnsan şaşırıyor dimi bitti diye sevinirken aynı kötü durum başlıyor ben de bıraktım annemin yaptığı organik pekmez var onu yiyorum bir de vitamin içinde Demir takviyesi var inşallah yeter bebeğime ama o hapı içemem tekrarCnm bende aynı haftadayım bendede bel ağrısı mevcut ve biten bulantılarım gynoferonum kusmayla geri geldi dün içmedim mesela
Bende yarın icemiycem.Bilsem bugunde icmezdim.Midemi alt üst etti fena yaptı. .Cnm bende aynı haftadayım bendede bel ağrısı mevcut ve biten bulantılarım gynoferonum kusmayla geri geldi dün içmedim mesela
Canim seni yanıltmak istemem ama pekmez aslında bize sürekli anlatılan gibi bişey değilmiş. Yararı falan çok yokmuş. Bende bu zamana kadar ve öncesinde de tuketiyordum pekmezi ama öyle kan yapıcı falan etkileri yokmuş. Sen yine de araştır benim dememle bırakma. Anne eli değen hersey candirİnsan şaşırıyor dimi bitti diye sevinirken aynı kötü durum başlıyor ben de bıraktım annemin yaptığı organik pekmez var onu yiyorum bir de vitamin içinde Demir takviyesi var inşallah yeter bebeğime ama o hapı içemem tekrar
Cnm rast gitsin insallah, guzel sonuclarla don bize de yaz.Günaydın Annelerim nasılsınz bu sabah? Benim içimde bir telaş bir panik. Yarın kontrolüm var. Ve en son plesentamın aşağıda olduğunu, bağırsaklarının parlak olduğunu öğrenmiştim. Ve kanamam devam ediyor.. Dua edin bana arkadaşlarım.. Ama Allah A şükürler olsun 4 lüm temiz çıktı
Evet onu Ben de duydum canım ama doktor okey verdi ,ayrıca vitamin hapında Demir olması ayrıca rahatlattı.tekrar kusmak kabus gibiydi canımCanim seni yanıltmak istemem ama pekmez aslında bize sürekli anlatılan gibi bişey değilmiş. Yararı falan çok yokmuş. Bende bu zamana kadar ve öncesinde de tuketiyordum pekmezi ama öyle kan yapıcı falan etkileri yokmuş. Sen yine de araştır benim dememle bırakma. Anne eli değen hersey candir
ay benim bi arkadaşım var 8 haftalık düşük yapmıştı geçtiğimiz aylarda o hamileliğinde öyle bi anlatıyodu ki hamile olduğunu duygusallığından anlamış test yapınca çığlık çığlığa sevinmişler hemen annesini aramak istemiş gece yarısı.kalp atışında falan çok duygulanmış.çok bağlandığını söylüyodu doğurmadım hissetmedim ama çok bağlandım diye anlatıyodu.onun o anlattıkları aklıma geldikçe kendimi odun gibi hissediyorum hep :) o günler gitsin bi daha gelmesin bende çok korku yaşadım sürekli sancılandım ama hep canımın derdindeydim ben iyi olmazsam çocuk nası iyi olsunki diye.
ben aslında ilk kasılma olduğunda 15. haftada hissettim.mümkün geliyo düşününce 3 kez aynı yerden bişey vurdu.ondan sonra 2-3 hafta bişey hissetmedim zaten rahim eski halini almıştı.senin gerçekten iç karnından kaynaklı olabilir birde bebekler nazlı istediğin kadar dürt canı istemezse bana mısın demiyo.sadece canı istediğinde oynuyo.benimkinin gelişimi nası çok merak ediyorum aldığım proteinler işe yaradı mı acaba. hiçbi bilgim yok şuan allaha emanet geçiyo günlerim
Evet onu Ben de duydum canım ama doktor okey verdi ,ayrıca vitamin hapında Demir olması ayrıca rahatlattı.tekrar kusmak kabus gibiydi canım
Bence bel agrisi ve kanama olmadikca karin agrisi normal. Kendine eziyet etme cnm bir kac gun et cok ye demiri de kullanma.Kızlar ya bir bilginiz var mı 19.haftada karın ağrısı belağrısı normal mi?
Bide ben bu gynoferonu 1 2 gün icmiycem
bugün yine istifra ettirdi.Giden bulantım geri geldi resmen.
Canim benim sanada Günaydın :)
Yarın güzel haberler alacaksın. Kanama alanın kuculmus diyecek doktor :) Benim kanamadan öğrendiğim bişey varsa geldikçe iyi olduğu ve azaldığı. Gelmese rahim onu kapattı mi kapatmadi mi hep düşünürsün.Geldikçe bitecek inan buna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?