2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Bisey diyimmi dun bende baya agri yasadim buraya yazmadim kimse korkmasn diye. Kasiklarim agridi sol kasigim daha cok bir de soyle tarif edeyim gobek deligimden 4 parmak yukarisi agridi sol tarafa dogru bastirinca daha cok agridi anlamadim o neydi. Sola donemedim mesela agri artti. Bebekten sebep mi bilmiyorum da. Kasik rahim buyumesidir diye dusundum de yukaridaki agri neydi cozemedim. Ben umidimi kaybettim bu cocuk tekme falan atmayacak :):)

Ya bak sen hissetmissin 3 gun geridesin galiba benden bende tik yok:) kelebek cirpinisi gibi oluyor bazen cok hafif o da bebek ki bagirsak hareketimi bilemedim:) usg de hareketli olmasa bide gelisimi biraz geride ciksa anlam vericemde su anda hic anlam veremiorum arkadasimin tezi dogru galiba:) karnim cok sismedi henuz ic karnin genis belli ben anlarim dedi de bilmiyorumki. Hee aksam 6 aylik gibiyim tabi:) gunduz 3 aylik gibi:) acelem yok canim ya elbet hissedicem tekmesini sabirla bekliyorum

Dun tam dur kendimi dinliyim dedim esime dedim bi elini koysana 5 dk bakalim bisey varmi guluyo ya bi cakicam agzina. Adam rahat uyuzun teki:) bende oyle duygusal degilim usg de bile pek bisey hissetmiyorum ama tekmesini hissetsem fena olmazdi:) biz galiba dogunca anne baba oldugumuzu anlayacagiz. Aaa nifty sonucu beklerken anne oldugumu hissetmistim ama boyle bir uzuntu hayatimda cok nadir yasamisimdir anne olmussun sen dedim kendi kendime:) kafein_

huhuuu aynen konum cok iyi yerde valla. ama hatirlamiyorum yuzunu :) cok meraklandim haaa ay cabuk gelse cumartesi

Evet aynen aslında normal insanlar için normal bir değer hamileler için yüksek sayılıyor. Sanırım normalde üst sınır 5 veya 6 emin değilim:) benimde ilk sağlık ocağındaki bütün değerlerin yanlış çıkmış:) orda yüksek çıkınca doktor tekrar burada yapalım dedi aynı çıkarsa ilaca başlarız dedi. Eşinin doktor olduğunu unutmuşum zaten o normal diyorsa normaldir. Sen yinede ptesi günü git için rahat etsin:)

ay benim bi arkadaşım var 8 haftalık düşük yapmıştı geçtiğimiz aylarda o hamileliğinde öyle bi anlatıyodu ki hamile olduğunu duygusallığından anlamış test yapınca çığlık çığlığa sevinmişler hemen annesini aramak istemiş gece yarısı.kalp atışında falan çok duygulanmış.çok bağlandığını söylüyodu doğurmadım hissetmedim ama çok bağlandım diye anlatıyodu.onun o anlattıkları aklıma geldikçe kendimi odun gibi hissediyorum hep :) o günler gitsin bi daha gelmesin bende çok korku yaşadım sürekli sancılandım ama hep canımın derdindeydim ben iyi olmazsam çocuk nası iyi olsunki diye.
ben aslında ilk kasılma olduğunda 15. haftada hissettim.mümkün geliyo düşününce 3 kez aynı yerden bişey vurdu.ondan sonra 2-3 hafta bişey hissetmedim zaten rahim eski halini almıştı.senin gerçekten iç karnından kaynaklı olabilir birde bebekler nazlı istediğin kadar dürt canı istemezse bana mısın demiyo.sadece canı istediğinde oynuyo.benimkinin gelişimi nası çok merak ediyorum aldığım proteinler işe yaradı mı acaba. hiçbi bilgim yok şuan allaha emanet geçiyo günlerim

Merhaba kızlar iyi pazarlar herkese :)
Dun kücüm gorumcemdeydik pek bakamadim buralara.
Halası kızıma ciciler almiş gorunce hemen alası gelmis :) yavas yavas herkesi sarmaya başladı Beren ` imin heycanı :)
Çok seker minik ördekcik olucak benim yavrum. Rabbim o gunleride göstersin insâllah çok amiiinnn

Eklentiler

• 20161120_112236.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 99
Haha yok artık isim olmaz :))) Teşekkür ederiz bu arada canım. Sizide Allah kavustursun tez zamanda. Bence sen gerçek hayatta da çok tatlı birisin ve esin çok şanslı :)
Ottomania canım bende sosis ve salamı uzun süredir yemiyordum. Kola aynı şekilde aylardır içmemistim ama can işte çekti :)

Ayy işte terzi kendi söküğünü dikemez hesabı :)) üst sınır 5 miş canım :)

Cok gecmis olsun okurken cok
Kitu oldum neyseki iyisiniz iinizee

Cnm bende aynı haftadayım bendede bel ağrısı mevcut ve biten bulantılarım gynoferonum kusmayla geri geldi dün içmedim mesela

Cnm bende aynı haftadayım bendede bel ağrısı mevcut ve biten bulantılarım gynoferonum kusmayla geri geldi dün içmedim mesela
İnsan şaşırıyor dimi bitti diye sevinirken aynı kötü durum başlıyor ben de bıraktım annemin yaptığı organik pekmez var onu yiyorum bir de vitamin içinde Demir takviyesi var inşallah yeter bebeğime ama o hapı içemem tekrar

Canim seni yanıltmak istemem ama pekmez aslında bize sürekli anlatılan gibi bişey değilmiş. Yararı falan çok yokmuş. Bende bu zamana kadar ve öncesinde de tuketiyordum pekmezi ama öyle kan yapıcı falan etkileri yokmuş. Sen yine de araştır benim dememle bırakma. Anne eli değen hersey candir

Cnm rast gitsin insallah, guzel sonuclarla don bize de yaz.

Evet onu Ben de duydum canım ama doktor okey verdi ,ayrıca vitamin hapında Demir olması ayrıca rahatlattı.tekrar kusmak kabus gibiydi canım

Ya bazisi cok cabuk duygusal bag kuruyor bende maalesef o yok:) yazik uzuldum arkadasina dusuk zor bi surec gercekten bir daha yasamaz umarim. Bende kaybetsem kahrolurum tabi dedim ya anne oldugumu sahiplendigimi nifty yaptirdigim donem hissettim diye dunya basima yikildi sanki. Ama oyle gobegimi oksayip konusmuyorum kimse dokunsun istemiyorum inanilmaz agrefislesiyorum:) babam annem erkek gibi yetistirdi beni ondan mi bilmiyorum. Mesafeyi ve ciddiyeti seviyorum nasil bir anne olurum bilmiyprum da kardeslerim yazik senin cocuguna diyor:) onlara da anne gibi davrandigim icin haha:) bence biz kucagimiza alinca o duygusal bagi kuracagiz. Dogmadi ama su anda dunya bir yana o bir yana o ayri. Sevgimi belli edememe durumu var bende.Bizde odun anne oluruz ne yapalim:) tekme atmiyor ya sinirlendiriyor beni dogsun poposuna saplagi yiyecek:) saka bi yana iyi oldugunu biliyorum ya problem yok. Ben duzgun beslenmiyorum bil3 bahsetmistim cok seciciyim diye gelisimi nasil ilerde bi fikrim yok:) ama gecen hafta doktor dediki bu zamana kadar genetik seyler sayesinde geldi bundan sonra sen nasil beslenirsen oyle gelisir dedi. Et tuketimini haftada 3 4 e cikarma karari aldim 1 de balik yesem hergun sut icsem fena olmaz:) iyidir senin bebis de sen guzel bakiyorsun merak etme:)

Evet onu Ben de duydum canım ama doktor okey verdi ,ayrıca vitamin hapında Demir olması ayrıca rahatlattı.tekrar kusmak kabus gibiydi canım

Pekmezi ne kadar tuketiyorsun? Kayinvalidem illa ye diyordu doktora berab3r gittik sordu doktor kesinlikl3 hayir dedim sekerini oynatirsin dedi. Canin isterse haftada 1 tatli kasigi ye dedi bana da izin vermedi zaten sevmiyordm iyi oldu:) guneste kurutulmus organik falan dese de doktor yine de izin vermedi. Tabi her doktorun gorusu ayri canim

Bence bel agrisi ve kanama olmadikca karin agrisi normal. Kendine eziyet etme cnm bir kac gun et cok ye demiri de kullanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…