2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bence bel agrisi ve kanama olmadikca karin agrisi normal. Kendine eziyet etme cnm bir kac gun et cok ye demiri de kullanma.
Geçti şükür ağrım canım. Valla et o kadar çok tüketiyorum ki sırf daha iyi hissedeyim diye. Bakalım perşembe kontrolüm var zaten. O zamana kadar 1 tane anca içerim gibime geliyor. Teşekkür ederim cevabın için :)

bende çok üzülmüştüm ama şuan tekrar hamile şimdi daha temkinli davranıyo sanırım hareketleri öyle.7-8 haftalıktı çok hevesliydi ilk hamileliği çevresinde kötü bi örnek olmayınca hiç böyle bişey olcağını düşünmemişti.dolayısıyla da çok fazla etkilendi kaybedince.tabi öyle sevmesine seviyorum kötü bişey olsa çok üzülürüm,çok da duygusalım herşeye ağlarım ama ne biliyim annelik duygusu yok üstümde öyle hissetmiyorum çoğu zaman anne olduğumu.konuşmalarımızı duyduğunu öğrendiğim ama epey bi süre konuşamadım çocukla şimdi biraz biraz konuşuyorum seviyorum.yavaş yavaş daha çok hissedicez galiba :) birazda genetik işte beslenme de bi yere kadar.bana çekerse kilosu iyi olur eşime çekerse boyu bakalım nası çıkıcak ayrıntılıda boyu kilosu :)

Yok günde bir tatlı kaşığı alıyorum benim doktor da ben gibi relaks ben su da içemiyorum mesela her şeyin tadı kötü geliyor bebeğim bu şartlar altında sağlıklı olacak inş

güzel, pozitif annee teşekkür ederiz.. bebeklerimize maşallah hepsine. valla hergün görsek ne iyi benimde bir sonraki randevum 17 Aralık ta sabredicem artık
magnetler çok mantıklıymış bende renkli fotolarını astım bakıp duruyorum.
herkese iyi pazarlar..

bazen iki bacağıma birden giriyor benimde.. doktorum maden suyu içebilirsin dedi iyi geldi sanki.
evett canımm artık içim daha rahat heyecanla bekliyoruz ailelerimizin yeni üyelerini
iyi pazarlar olsun canım

Ay kızlar canım hiç yemek yapmak istemiyor ya :) Yemek sitelerine baktım 40-50 sayfa rahat gezdim sırf canım bişey istesin usensemde kalkıp yapıyım diye :) İstedide.. Bi enerjisizlik hakim bugün bende.Keşke hamileler için ev yapımı yemekler yapan yerler olsa,güvenle siparis edip yesek :) ne güzel olurdu.

Ayy çok güzeller sağlıkla giysin minik tatlış ördekkk

Amiiinn çok teşekkür ederim Benim babam da Kaptan , şimdi kızımın da babası öyle oldu , özlem kanımıza karıştı artık kaderimiz oldu Allah böyle ayrılıklar versin diyelim.. sen de öylesinnn canım benim tüm nisan annelerinin eşleri de çok şanslılar belli ki 'anne' olarak doğru kadınları seçmişler evimizden huzur eksik olmasın yavrularımız da inşallah sağsalim gelsinler

Biz analı kızlı çoraplandıkkk
Ya bedeni yok , ya rengi yok ya da hiç yok nihayet 4.mağazada buldummm şu hamile çorabından.. Normal çorapların büyük bedenlerini de tercih ediyormuş hamiş anneler ama ben hamile çorabı olsun istedim.. Kızıma da 2017 sonbaharı için aldımm kendime alıp ona bir şey almazsam vicdan azabı çekiyorum ben :)))) böyle aklım kalıyor içerde mahsun kalır gibi hissediyorum
annelik=pskopatlık!

Eklentiler

• image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 96
Cok guzeller canim.
Gule gule kullanin analı kızlı :)
Benee pentiye uğradım bugun tayt alicaktim coraptan inceydi ve hic begenmedim almadim bende.
Ebebek e gittim.
Awentin emzigini aldim. Baya arastirdim daha once. En iyisi bu sanirim. cok istiyordum iyi oldu.

Eklentiler

• 20161120_171630.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 89

Teşekkür ederiiiizzz
Evet canım en çok tercih edilen, en iyi emziklerden birini almışsın minnak ağzına göre tam sağlıklı günlerde kullansın.
ben de bu markanın sade yenidoğan modelinden aldım..

Teşekkür ederim canım :) Amin inşallah..

Teşekkür ederiiiizzz
Evet canım en çok tercih edilen, en iyi emziklerden birini almışsın minnak ağzına göre tam sağlıklı günlerde kullansın.
ben de bu markanın sade yenidoğan modelinden aldım..
Insallah sever canim.
Sendemi emzik aldin yenidogani nasil oluyor buda yenidogan degilmi 0-3 yaziyido kafam karisti bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…