- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.621
Geçti şükür ağrım canım. Valla et o kadar çok tüketiyorum ki sırf daha iyi hissedeyim diye. Bakalım perşembe kontrolüm var zaten. O zamana kadar 1 tane anca içerim gibime geliyor. Teşekkür ederim cevabın için :)Bence bel agrisi ve kanama olmadikca karin agrisi normal. Kendine eziyet etme cnm bir kac gun et cok ye demiri de kullanma.
Ya bazisi cok cabuk duygusal bag kuruyor bende maalesef o yok:) yazik uzuldum arkadasina dusuk zor bi surec gercekten bir daha yasamaz umarim. Bende kaybetsem kahrolurum tabi dedim ya anne oldugumu sahiplendigimi nifty yaptirdigim donem hissettim diye dunya basima yikildi sanki. Ama oyle gobegimi oksayip konusmuyorum kimse dokunsun istemiyorum inanilmaz agrefislesiyorum:) babam annem erkek gibi yetistirdi beni ondan mi bilmiyorum. Mesafeyi ve ciddiyeti seviyorum nasil bir anne olurum bilmiyprum da kardeslerim yazik senin cocuguna diyor:) onlara da anne gibi davrandigim icin haha:) bence biz kucagimiza alinca o duygusal bagi kuracagiz. Dogmadi ama su anda dunya bir yana o bir yana o ayri. Sevgimi belli edememe durumu var bende.Bizde odun anne oluruz ne yapalim:) tekme atmiyor ya sinirlendiriyor beni dogsun poposuna saplagi yiyecek:) saka bi yana iyi oldugunu biliyorum ya problem yok. Ben duzgun beslenmiyorum bil3 bahsetmistim cok seciciyim diye gelisimi nasil ilerde bi fikrim yok:) ama gecen hafta doktor dediki bu zamana kadar genetik seyler sayesinde geldi bundan sonra sen nasil beslenirsen oyle gelisir dedi. Et tuketimini haftada 3 4 e cikarma karari aldim 1 de balik yesem hergun sut icsem fena olmaz:) iyidir senin bebis de sen guzel bakiyorsun merak etme:)
Yok günde bir tatlı kaşığı alıyorum benim doktor da ben gibi relaks ben su da içemiyorum mesela her şeyin tadı kötü geliyor bebeğim bu şartlar altında sağlıklı olacak inşPekmezi ne kadar tuketiyorsun? Kayinvalidem illa ye diyordu doktora berab3r gittik sordu doktor kesinlikl3 hayir dedim sekerini oynatirsin dedi. Canin isterse haftada 1 tatli kasigi ye dedi bana da izin vermedi zaten sevmiyordm iyi oldu:) guneste kurutulmus organik falan dese de doktor yine de izin vermedi. Tabi her doktorun gorusu ayri canim
güzel, pozitif annee teşekkür ederiz.. bebeklerimize maşallah hepsine. valla hergün görsek ne iyi benimde bir sonraki randevum 17 Aralık ta sabredicem artıkCanım gözünaydınn maşallah fındığınaa :))
Özleyince gell demesi de ne güzelmiş doktorun ya valla ayda 1 kavuşunca da özleniyor hele böyle renkli kanlı canlı gördükten sonraaa.. Ben resimlerini nazar boncuklu magnetlerle buZdolabına astımm malumm en çok uğradığımız yer orasıı :))) taaaa 16 Aralıkta sonraki kontolll resimlerle idare edeceğiz artık.
evet canım haklısın birkaç arkadaş da aynı şeyi söyledi.. tevekkül ediyoruz inşallah evlatlarımıza sağlıkla kavuşuruzCanım bende Ankara da bi doktora gideceğim doktorum önerdi 250 tl istediler bence paraya takılma
bazen iki bacağıma birden giriyor benimde.. doktorum maden suyu içebilirsin dedi iyi geldi sanki.Bu sabah ben de krampla uyandım canım ağladım acısından
Hiç öyle bir şey getirme aklına çalıştıkları kurum akademik isimler ünlü isimler ücreti artırabiliyor.
Gayet de titiz bakılmıştır canım doktorun tavsiye ettiğine göre :)
çok iyiymiş canımm en iyisi..masraflar dağ gibi vallahi eşim her seferinde yine mi para yine mi para diye soruyorBen 122 lira ödedim Prof olmasına rağmen üniversite diye bundan sonra ki kontrollerim de ücretsiz olucak :/
Merhaba kızlar iyi pazarlar herkese :)
Dun kücüm gorumcemdeydik pek bakamadim buralara.
Halası kızıma ciciler almiş gorunce hemen alası gelmis :) yavas yavas herkesi sarmaya başladı Beren ` imin heycanı :)
Çok seker minik ördekcik olucak benim yavrum. Rabbim o gunleride göstersin insâllah çok amiiinnn
Haha yok artık isim olmaz :))) Teşekkür ederiz bu arada canım. Sizide Allah kavustursun tez zamanda. Bence sen gerçek hayatta da çok tatlı birisin ve esin çok şanslı :)
Ottomania canım bende sosis ve salamı uzun süredir yemiyordum. Kola aynı şekilde aylardır içmemistim ama can işte çekti :)
teyzoslarr mutlu mutlu pazarlarr hepinize ☺
Yok günde bir tatlı kaşığı alıyorum benim doktor da ben gibi relaks ben su da içemiyorum mesela her şeyin tadı kötü geliyor bebeğim bu şartlar altında sağlıklı olacak inş
Amiiin canim tesekkur ederimAyy çok güzeller sağlıkla giysin minik tatlış ördekkk
Mucizelerimizhttps://brightside.me/wonder-curiosities/9-months-of-pregnancy-in-4-minutes-261260/
İzlemenizi tavsiye ederim:) Cok şükür rabbime:)
Cok guzeller canim.Biz analı kızlı çoraplandıkkk
Ya bedeni yok , ya rengi yok ya da hiç yok nihayet 4.mağazada buldummm şu hamile çorabından.. Normal çorapların büyük bedenlerini de tercih ediyormuş hamiş anneler ama ben hamile çorabı olsun istedim.. Kızıma da 2017 sonbaharı için aldımm kendime alıp ona bir şey almazsam vicdan azabı çekiyorum ben :)))) böyle aklım kalıyor içerde mahsun kalır gibi hissediyorum
annelik=pskopatlık!
Cok guzeller canim.
Gule gule kullanin analı kızlı :)
Benee pentiye uğradım bugun tayt alicaktim coraptan inceydi ve hic begenmedim almadim bende.
Ebebek e gittim.
Awentin emzigini aldim. Baya arastirdim daha once. En iyisi bu sanirim. cok istiyordum iyi oldu.
Teşekkür ederim canım :) Amin inşallah..Amiiinn çok teşekkür ederimBenim babam da Kaptan , şimdi kızımın da babası öyle oldu , özlem kanımıza karıştı artık kaderimiz oldu Allah böyle ayrılıklar versin diyelim.. sen de öylesinnn canım benim tüm nisan annelerinin eşleri de çok şanslılar belli ki 'anne' olarak doğru kadınları seçmişler evimizden huzur eksik olmasın yavrularımız da inşallah sağsalim gelsinler
Insallah sever canim.Teşekkür ederiiiizzz
Evet canım en çok tercih edilen, en iyi emziklerden birini almışsınminnak ağzına göre tam sağlıklı günlerde kullansın.
ben de bu markanın sade yenidoğan modelinden aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?