2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Insallah sever canim.
Sendemi emzik aldin yenidogani nasil oluyor buda yenidogan degilmi 0-3 yaziyido kafam karisti bak

Ayy pardon canım ben emzik olarak chicco almışımm.. Avent'in göğüs kalkanını aldım da geçen gün aklım ona gitti :))
0-3 yenidoğan oluyor yani canım yok yok kafan karışmasınnn doğru almışsın.... 0+ olunca yenidoğan oluyor

Eklentiler

• image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 93
Hmm anladim canim sizde guzel gunlerde kullanin insallah meleğinle :)
Iyi bari sevindim.yanlis almadigima :))
Magazada insan kendini kaybediyo :)

kızlar iyi aksamlar nasılsınız ? face de bi grubunuz varmı 2017 nisan anneleri vs die buraya hep gelemiyorum o yuzden sordum

Böyle bir grubumuz yok , 1 kere lafı geçmişti ama forumda yazan herkesin facebook hesabı yok diye hiç açmadık...

çok iyiymiş canımm en iyisi..masraflar dağ gibi vallahi eşim her seferinde yine mi para yine mi para diye soruyor

Öyle valla bizde özelde yaptırdığımız bazı testler vardı eşim artık donumu da bıraksaydım dedi şükür artık azaldı doktor masrafı bu sefer de eşyalar falan çıkıcak , hep gider kazancımız sadece Allah'ın izniyle inşallah onları kucağımıza almak

hahahaha:) doğru valla Allah güç kuvvet versin çalışalım tek gayemiz onlar olacak kısmetse..

Bugun baya gezdim ama artik kalabaligi kaldiramiyorum onu anladim. Bir de mac varmis akasya avm ye gittim ordan zor ciktim trafikte kafayi yedim tabi 2 kavgamda var :) tam gununu bulmusum cikacak. Simdi bilgili anne adaylarina sorum olacak e bebek magazasina girdim araba baktim ordaki aklimda tek olan marka mamas papas di. Ordaki mudur oyle kafami karistirdiki ya tek elle acilip kapanmazmis cocugu birakmam lazimmis ilk 7 8 ay adaptoru ayriymis onu cikarmak da zormus sadece adi var tavsiye etmiyorum dedi. Peg perego diye italyan markasi varmis onu da gosterdi cok daha kullanisli gercekten. Bebek kucaktaykende cok rahat kullaniliyor tek elle acilip kapaniyor pratik bisey. Yeni dogan icin olan parcasi da var o da carpma testlerinden gecmis arabada da 6 7ay onu kullanacagim icin. Bilemiyorum kafam karisti o marka hakkinda da bilgim yok bilen beni bi bilgilendirse :) inglesina istiyordum sadece adi var ozellikleri bununla cok yakin dedi. Zaten o arabaninda fiyati 2350 gibi biseydi.

Canim sen e bebekten bakip mi almistin? happymom87 diger arabalara da bakmissindir bence sen fikrin vardir diye dusunuyorum:) benim icin pratik olmasi onemli

Bence ebebek teki adam peg perego satmak için mamas papas ı kötülemis veya hakkını vermemiş...
Bana da ebebek te aynısını yaptılar. Hatta bana kalırsa en pratik araba olan İnglesina ya o kadar para vereceğinize peg perego alın diye üsteleyerek anlattılar bana. İnglesinayi kötüledi resmen. Acaba bunların elinde peg perego fazlası mi var diye düşündüm şuan. :)))
Bu arada peg perego İtalyan markası güzel bir araba ilk bakıp almayı düşündüğüm arabaydi. Sonra mamas papas in rengi şekli oturaklı olusu kalbimi çaldı
Gerçekten senin için en önemli şey pratiklikse kesinlikle inglesina almalısın bej lacivert olanı Oğlusuna çok yakışır. Daha hafifi ve daha kolay tek elle kapanani yok.. mamas papas ve peg perego alacağın modele göre aşağı yukarı aynı bence ben araştırırken öyle değerlendirdim. 0-6 ay kullanılan ana kucağı , mamas papas arabaya adaptörle (50 tl) oturtuluyor evet ama o sabit bir şey saniyelik geçiriyorsun, aynı Oturtma hareketini hangi arabaya alırsan al yapmak gerekecek sonuçta kendi arabamiza koyarken veya elimizde taşırken çıkartacağız ve sonra tekrar takacağız. Sana tavsiyem hala mamas papas düşünüyorsan bir de icerenkoy carrefour içindeki jokere git Veya herhangi bir jokere.. Bir de onlardan dinle beni güzel ikna ettiler :))))

Cnm hayırlı olsun emziginiz sağlıklı sıhhatli günlerde kullanmak nasip olsun inşallah bu modeli daha önce gormemistim ben de kizima aventin ödüllü bir emzigi var Ortodontik bir emzik onun da halkası yok onu kullanmıştım çok memnun kaldım.

Kızlar Prenses2017 Gulsah2506 @aras_u25 doktorunuzlar konuşun ilacınızı değiştirin başka bir demir ilacı belki bulandırmaz midenizi. Ben öyle yaptım ilk verdiği gyneferon beni çok kötü yaptı. Aşırı gaz ve gaza bağlı çarpıntı birde aferdersiniz dışkıda çok kötü bir koku yaptı. Değiştirdikten sonra çok rahatladım.
Midem bulanıcak diye kan ilacından geri kalmayın kızlar çok üzüldüm mide bulantınıza inşallah yakın zamanda geçer. Ama doğumdada çok kan kaybedeceğiz, bu ilacı çoğu kadın lohusalık dönemindede kullanıyor.

Ayy yerim onun o pembiş çoraplarını bende aldım 3 tane külotlu çorap minicik ya bu külotlu çorabı ben 2 aydır giyiyorum canım çok iyi yapmışsın çok rahat.

Canım inglesinaya baktınmı?

Ya benimde kafami karistirdilar tabi tek bir yerin lafiyla gidip almam:) aklimdaki ilk marka inglesina ama gercekten bugunku arabada cok pratikti mamas papasla ikisini kiyasladi peg prego daha pratik tel elle kapabip aciliyor vs adaptoru daha kolay takiliyor ama yine de eksi yonu varmi falan arastirmak lazim. 1 2 subesine daha giderim muhakkak. Daha 1 2 joker de gezicm:) eger ki inglesina ile gercekten cok benziyorsa peg prego da alabilirim ama yok inglesina daha pratikse hic dusunmem zaten aklimdaki ilk marka oydu. Bakalim arastirayim biraz kismet hangisineyse :) bir de e bebegin bir bolge mudurunu iyi taniyorum ona da danisacagim bakalim.

Canım inglesinaya baktınmı?

1 ay once falan bakmistim canim ama cok ayrinti istememistim erken diye iyice incelemem lazim bugun bakmadim e bebekte inglesina yok zaten. Detayli gecsin de ondan sonra daha iyi bakarim diye dusundum.

Evet canım aynen öyle biraz daha araştır.. peg perego iyi bir araba ama gercekten inglesina dan daha hafif değil. Yine de o kadarı çok önemli değil dersen peg perego da alabilirsin gönül rahatlığıyla... jokere de git ama mutlaka bir de onlardan dinle bu 3 markayı.

Ya ikinci kere anne olanlar sizde benim gibimisiniz?ben daha kızıma bir çöp almadım.oysaki ilk kızımda 5 aylık hamileyken bütün ihtiyaçlarını almıştım.haksızlık ediyormuşum gibi geliyor bu yavruşuma.ama çok yoruluyorum.hem 1. Sınıf okutuyorumhem kızım çok yoruyor.ev işi falan derken yatağa yattığımda tükendiğimi fark ediyorum her gece

P Pinklemon teşekkür ederiz teyzesi siz de güzel günlerde kullanın çoraplarınızi :)))

sen aldın mı bebek arabası inglesina mi düşünüyordun?

Çok güzelmiş canım ya pentiye gidince bende alayım suan pentinin termal taytları vardı bende onlarında hamile için olanları var mı acaba ben de daha hiç bişe almadım kızıma daha erken diye avmde esimde magazalara cok girmek istemiyor benimde içim mahsun

bazen iki bacağıma birden giriyor benimde.. doktorum maden suyu içebilirsin dedi iyi geldi sanki.
evett canımm artık içim daha rahat heyecanla bekliyoruz ailelerimizin yeni üyelerini
iyi pazarlar olsun canım
MADen suyu benim doktorum en başta söylemişti ben de havalar soğuyalı pek tercih etmedim ama.

Büyük eşyalar zaten hazırda var ama kıyafetlerin çoğunu ihtiyacı olanlara vermiştim.kalanlarda hep ince.çünkü kızım haziran sonu doğdu.bu kızım mart sonu doğacak mevsim farklı olacak.elimde kıyamayıp sakladıklarımda mevsimden ötürü olmayacak sanırım.şimdi bu hastane çıkışlarını hiç hatırlayamadım.tek çeşitmiydi yoksa mevsime göre değişiyor muydu?acaba mart sonu için kadife tulumlar mı almalıyım bilemedim.kızım yazın bağrında doğduğundan bir aylıkken falan çıtçıtlı badyle duruyordu evin içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…