2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Aynen canim oyle yapacagim daha vaktim bol biraz arastirayim bakalim sonuc ne olacak :)

Çok haklısın canım benim hamileliğin ilk haftalarına geri döndürdü resmen bu ctesi dr komtrolüm var ilk işim değiştrmesini söylemek olucak tavsiyen için çok sağol cnm

Canim benim ilk hamileligim hala bir corap bile almadim :) simdiden alirsam sonra beklemek zor olur bana ne bileyim oyle dusunuyorum. 25. Haftadan sonra yavas yavas alirim diye dusundum :) zaten 1 2 magazaya girsem butun ihtiyaclari hallolur. Kardesimi annemi falan zor tutuyorum azcik daha sabredin diye:)

Yanlız size tecrübeli bir anne olarak şunu söylemek istiyorum.bebeği kendiniz ne giyiyorsanız ondan biraz daha kalın (1 kat) giydirin diyor uzmanlar.ben kendim çok fazla sıcağı sevmeyen bir insan olarak kızımıda hiçbir zaman kat kat giydirmedim.insanlar üşümesin diye soğuklarda sık yıkamaz çocuğu.ben yaz kış hergün banyo yaptırdım.maşallah doğru düzgün hastalanmadı.şuan kreşten ötürü durum değişti ya orası ayrı.neyse sonuç olarak bebekleri lahana gibi giydirince çocuk havadan nem kapıyor sonrasında.bunu da söyleyim aklıma gelmişken.başta nasıl alıştırırsanız öyle gider.

Sen şimdilik kendine alıyorsun dimi:)iyi sabrediyorsun valla bide bir iki mağazada halledebilirsen ne güzel.ben çok gezerim mağaza mağaza.severim gezmeyi yani.gerçi bu sefer ağırlaşıp gezememekte var.onuda düşünerek hareket etmek lazım.

Al benden de o kadar lcw de hiç güzel bir şey bulamadım
Lcw de bende bulamamıştım.istanbulda bakırköy şubesinde 3-4 katlı bir mağazası var.orda hiçbir yerde olmayan ürünler buldım.bir katın yarısını hamilelere ayırmışlar resmen.belki izmirdede öyle büyük bir şubesi falan vardır

Bu zamana kadar hiç kullanmazlik yapmadim canim ama iste o ilk zamanlardaki bulantim halsizligim geri gelince bi an bırakcam dedim ama icerim yine persembeye bisey kalmadı. Muhtemelen bıraktırır doktor ama evet en azindan o biraktirsin haklısın :)
Teyzeleri ya yarin pazartesi ve persembeye sadece 3 gün kalmış oluyor yani detaylımıza :)) Hemen geçsin günler o gün gelsin istiyorum.. gbilges canım yarin randevun kaçta?
Hepimiz hep guzel haberler alalim nolur :)
Oglum tam 19+0 oluyor Allah izin verirse persembe gunu.

Bende büyük bir mağazasında buldum bir sürü pant. cesidi vardi. 2 tane pant. aldım bi tanesini 8.haftadan beri kullanıyorum daha 2 ay falan rahat goturur. Digerinide buyuk aldim ondan sonraki zamanlar icin. Ama cidden büyük magazalarinda cok cok cesit oluyor..
Ust begenemedim ama maalesef. Hep onu bebekli,yumurtali,civcivli seyler :)

Üst üst olarakta buldum ben iki tane.birde elbise aldım.kısa dar paça şık bir pantolon bile buldum.bir siyah birde mavi kot aldım.doğurana kadar yeter artık.ilk hamileliğimde bir tane civcivli tişört almıştım.giydimde baya:)şimdi hiç hoşuma gitmiyor hayatta giymem..

Canımmerak etme benim ilk hamileligim ben de daha birsey almadim.bi cinsiyeti öğrendiğimizde iki citcitli badi aldik o kadar.6. aydan sonra 7. ayda almayi düşünüyorum ben de.

İnş güzel hayırlı haberlerle dönersin canım

Bende alışveriş konusunda seninle aynıyım canım hem ikinci cocugum hem de çorap bile almadım.ama niyetim haksızlık etmek değil.biraz daha geçsin istiyorum öyle almaya başlıcam bi başlarsam gerisi gelicek

Kızlar ilk gebeliğinde kusan var mı sonrası ile ilgili sorum olacaktı,benim durum az çok belli etti kendini bu tat durumu değişmiyor ağzımda hep tuhaf bir tat yediğim her şeyi acımtıral duruma getiriyor 4 ay bitti geçmedi bu da demek ki 9 ay sürecek maalesef ,peki Doğum yapınca geçer mi İnanın sanki artık vücudum hep böyle kalacak gibi geliyor

canm benimde ikinci hamileligim bende kızımda eşya konusunda çok heyecanlıydım ufa tefek şeyler almaya başlamıştım bu zamanlarda bebek kıyafetlerine falan çok bakardım internetten. ama bu hamileligimde biraz daha sakinim galliba biraz tecrübe gibi nasıl deyim erken oldugunu zamanın oldugunu bildigim için 6 aydan sonra başlarım diyorum. bu ilgisizlik sevgisizlik degil haksızlık etme kendine bide çalışıp yoruluyosun ister istemez beyninde vücudunda fazlasıyla yoruluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…