- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.661
Evet canım aynen öyle biraz daha araştır.. peg perego iyi bir araba ama gercekten inglesina dan daha hafif değil. Yine de o kadarı çok önemli değil dersen peg perego da alabilirsin gönül rahatlığıyla... jokere de git ama mutlaka bir de onlardan dinle bu 3 markayı.
Canım biraz yoğun ve üzüntülü bir hafta geçirdim ondan da olabilirNasil bir yara cnm? acaba agiz suyu dezenfekte edip ise yarar mi? ya da karbonatli su?
Ben suan lastik takıyorum bu sekilde giyiyorum pantolonumu dogru dürüst bi hamile pantolonu begenemedim cünkü
Çok haklısın canım benim hamileliğin ilk haftalarına geri döndürdü resmen bu ctesi dr komtrolüm var ilk işim değiştrmesini söylemek olucak tavsiyen için çok sağol cnmKızlarPrenses2017 Gulsah2506 B blossom- doktorunuzlar konuşun ilacınızı değiştirin başka bir demir ilacı belki bulandırmaz midenizi. Ben öyle yaptım ilk verdiği gyneferon beni çok kötü yaptı. Aşırı gaz ve gaza bağlı çarpıntı birde aferdersiniz dışkıda çok kötü bir koku yaptı. Değiştirdikten sonra çok rahatladım.
Midem bulanıcak diye kan ilacından geri kalmayın kızlar çok üzüldüm mide bulantınıza inşallah yakın zamanda geçer. Ama doğumdada çok kan kaybedeceğiz, bu ilacı çoğu kadın lohusalık dönemindede kullanıyor.
Al benden de o kadar lcw de hiç güzel bir şey bulamadımBen suan lastik takıyorum bu sekilde giyiyorum pantolonumu dogru dürüst bi hamile pantolonu begenemedim cünkü
Ya ikinci kere anne olanlar sizde benim gibimisiniz?ben daha kızıma bir çöp almadım.oysaki ilk kızımda 5 aylık hamileyken bütün ihtiyaçlarını almıştım.haksızlık ediyormuşum gibi geliyor bu yavruşuma.ama çok yoruluyorum.hem 1. Sınıf okutuyorumhem kızım çok yoruyor.ev işi falan derken yatağa yattığımda tükendiğimi fark ediyorum her gece
Evet cok cesit yoktu baska bi yerde de yokAl benden de o kadar lcw de hiç güzel bir şey bulamadım
Sen şimdilik kendine alıyorsun dimi:)iyi sabrediyorsun valla bide bir iki mağazada halledebilirsen ne güzel.ben çok gezerim mağaza mağaza.severim gezmeyi yani.gerçi bu sefer ağırlaşıp gezememekte var.onuda düşünerek hareket etmek lazım.Canim benim ilk hamileligim hala bir corap bile almadim :) simdiden alirsam sonra beklemek zor olur bana ne bileyim oyle dusunuyorum. 25. Haftadan sonra yavas yavas alirim diye dusundum :) zaten 1 2 magazaya girsem butun ihtiyaclari hallolur. Kardesimi annemi falan zor tutuyorum azcik daha sabredin diye:)
Lcw de bende bulamamıştım.istanbulda bakırköy şubesinde 3-4 katlı bir mağazası var.orda hiçbir yerde olmayan ürünler buldım.bir katın yarısını hamilelere ayırmışlar resmen.belki izmirdede öyle büyük bir şubesi falan vardırAl benden de o kadar lcw de hiç güzel bir şey bulamadım
Bu zamana kadar hiç kullanmazlik yapmadim canim ama iste o ilk zamanlardaki bulantim halsizligim geri gelince bi an bırakcam dedim ama icerim yine persembeye bisey kalmadı. Muhtemelen bıraktırır doktor ama evet en azindan o biraktirsin haklısın :)KızlarPrenses2017 Gulsah2506 B blossom- doktorunuzlar konuşun ilacınızı değiştirin başka bir demir ilacı belki bulandırmaz midenizi. Ben öyle yaptım ilk verdiği gyneferon beni çok kötü yaptı. Aşırı gaz ve gaza bağlı çarpıntı birde aferdersiniz dışkıda çok kötü bir koku yaptı. Değiştirdikten sonra çok rahatladım.
Midem bulanıcak diye kan ilacından geri kalmayın kızlar çok üzüldüm mide bulantınıza inşallah yakın zamanda geçer. Ama doğumdada çok kan kaybedeceğiz, bu ilacı çoğu kadın lohusalık dönemindede kullanıyor.
Bende büyük bir mağazasında buldum bir sürü pant. cesidi vardi. 2 tane pant. aldım bi tanesini 8.haftadan beri kullanıyorum daha 2 ay falan rahat goturur. Digerinide buyuk aldim ondan sonraki zamanlar icin. Ama cidden büyük magazalarinda cok cok cesit oluyor..Lcw de bende bulamamıştım.istanbulda bakırköy şubesinde 3-4 katlı bir mağazası var.orda hiçbir yerde olmayan ürünler buldım.bir katın yarısını hamilelere ayırmışlar resmen.belki izmirdede öyle büyük bir şubesi falan vardır
Üst üst olarakta buldum ben iki tane.birde elbise aldım.kısa dar paça şık bir pantolon bile buldum.bir siyah birde mavi kot aldım.doğurana kadar yeter artık.ilk hamileliğimde bir tane civcivli tişört almıştım.giydimde baya:)şimdi hiç hoşuma gitmiyor hayatta giymem..Bende büyük bir mağazasında buldum bir sürü pant. cesidi vardi. 2 tane pant. aldım bi tanesini 8.haftadan beri kullanıyorum daha 2 ay falan rahat goturur. Digerinide buyuk aldim ondan sonraki zamanlar icin. Ama cidden büyük magazalarinda cok cok cesit oluyor..
Ust begenemedim ama maalesef. Hep onu bebekli,yumurtali,civcivli seyler :)
Ben onu lastikli tokayla yapmistim hahaha
Ben suan lastik takıyorum bu sekilde giyiyorum pantolonumu dogru dürüst bi hamile pantolonu begenemedim cünkü
Ya ikinci kere anne olanlar sizde benim gibimisiniz?ben daha kızıma bir çöp almadım.oysaki ilk kızımda 5 aylık hamileyken bütün ihtiyaçlarını almıştım.haksızlık ediyormuşum gibi geliyor bu yavruşuma.ama çok yoruluyorum.hem 1. Sınıf okutuyorumhem kızım çok yoruyor.ev işi falan derken yatağa yattığımda tükendiğimi fark ediyorum her gece
İnş güzel hayırlı haberlerle dönersin canımBu zamana kadar hiç kullanmazlik yapmadim canim ama iste o ilk zamanlardaki bulantim halsizligim geri gelince bi an bırakcam dedim ama icerim yine persembeye bisey kalmadı. Muhtemelen bıraktırır doktor ama evet en azindan o biraktirsin haklısın :)
Teyzeleri ya yarin pazartesi ve persembeye sadece 3 gün kalmış oluyor yani detaylımıza :)) Hemen geçsin günler o gün gelsin istiyorum..gbilges canım yarin randevun kaçta?
Hepimiz hep guzel haberler alalim nolur :)
Oglum tam 19+0 oluyor Allah izin verirse persembe gunu.
Bende alışveriş konusunda seninle aynıyım canım hem ikinci cocugum hem de çorap bile almadım.ama niyetim haksızlık etmek değil.biraz daha geçsin istiyorum öyle almaya başlıcam bi başlarsam gerisi gelicekYa ikinci kere anne olanlar sizde benim gibimisiniz?ben daha kızıma bir çöp almadım.oysaki ilk kızımda 5 aylık hamileyken bütün ihtiyaçlarını almıştım.haksızlık ediyormuşum gibi geliyor bu yavruşuma.ama çok yoruluyorum.hem 1. Sınıf okutuyorumhem kızım çok yoruyor.ev işi falan derken yatağa yattığımda tükendiğimi fark ediyorum her gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?