2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

canım beş ay sürenlerde var mesela benim gibi ızımdayken bıcak gibi kesilmişti 4,5 5 ay gibi bu hamileligimde ise yavaş yavaş kesilmeye başladı sabah kusmalarım hala var. o agız ve bogaz acısı asitin bıraktı tattan dolayı oluyo bn cıkarttıktan sonra ne yesem agzımda senin gibi acılıgı kalıyodu yemek dahi yemek istemiyodum. ama geciyo inan bi süre sonra dünya varmış diyeceksin

Canım kusma bitti bu acı tat kaldı çok fena

Termal tayt bakmadım canım ince bir tayt vardı pentide. Tayt olarak calzedonia marka cok iyi çeşit çok ama hamile taytı var mı bakma fırsatım olmadı. Ben lcw'den aldım fena değil kalın cinsi..
Benim eşim de öyledir çekiştirip durur beni kendine göre gereksiz gördüğü her türlü alışveriş ortamında :)) genel olarak bizler gibi değiller zaten alisveris konusunda, belki maddi olarak da cebine göre bir hesabı kitabı vardır canım zamanı gelince alınır hepsi ne olacak. Şöyle bir bebek alışverişine diye çıksan birçok şeyi halledersin zaten belli magazalarda her sey bir arada daha erken 4.5 ay var en az doğumlarimiza... hiç için Mahsun olmasın yani zaman çoook.. sen tekken alırsın sevdiğin 1-2 bir şey öylece start ı verirsiniz

Son düzenleme:
Bebeğimize ilk alışverişimizi yapmış bulunmaktayız :))

Bu model icin Fiyatı çok iyi bulmuşsunuz bu arada ilk öncelikle güle güle kullanın.
Sağlıklı uslu mutlu yatsın önce annesinin sevgi dolu kucağında sonra da mamaroo anakucaginda.

Canımmerak etme benim ilk hamileligim ben de daha birsey almadim.bi cinsiyeti öğrendiğimizde iki citcitli badi aldik o kadar.6. aydan sonra 7. ayda almayi düşünüyorum ben de.

Ay sağolun kızlar içimi rahatlattınız.burda herkes aldıklarını paylaştıkça bir benmiyim böyle dedim ama değilmişim.allahın izniyle şu ayrıntılıyıda atlatayım sonra başlayım yavaştan.

Su an geziyorum iste gozume kestiriyorum:) alacagim zaman yerlerini belirlemis olayim. Zaten cogu kiyafeti yurtdisindan gelecek kiyafeti cok abartmam burdan. Ben 1 2 gunde alacaklarimi hallederim geriye de gordukce begendiklerim kalir :) bende son aya birakmam canim son ay belki araba kalir karar vermekte zorlanirsam. Gezemezsem de internetten alirim modeli belirledikten sonra :) ya kimi 9. Ayinda magaza magaza geziyor valla imreniyorum :) bugun cok gordum karni burnunda gezen :)

Tesekkur ederim teyzesi :)
O nasilmiş hic gormedim sanirim.
Ben.bunu nette gormustum sonra arastirdim baya gidincede aldim aklima yatinca

P Pinklemon teşekkür ederiz teyzesi siz de güzel günlerde kullanın çoraplarınızi :)))

sen aldın mı bebek arabası inglesina mi düşünüyordun?
Benim hamile olduğumu öprenince inglesina saolsun hediye gönderdi bebek arabamı:)
Onlardan önce ben hatta başka bir bebek arabası almıştım sonra iade ettim. Tabii hediye gelene kadar baya araştırmıştım araba işini yine inglesina alırdım diye düşünmüştüm çünkü gerçekten çok kullanışlı. Ama senin aldığın arabanında görsel olarak hayranıyım:) bugün yine caddede bi sürü gördüm yüksek oluşu, şıklığı beni benden alıyor:)

Hı geziyorsun yani.o bile bir iş belirlersin kafanda alacağını sonra bir iki ginlük işi var.ben onu bile yapmadım hiç.valla benim son ayım çok fenaydı.fil gibi olmuştum.deli gibi ödem vardı ayaklarımda falan.böyle elimle bastırınca içine göçüyor bir saat eski haline gelemiyordu.hatta hastaneden çıktığımda doğum öncesi ile bir buçuk kilo farkım vardı o derece:)bütün alışverişimi yapmıştım 5. Ayımda sadece kapı süsüyle bebek şekerlerim kalmıştı.onları son zamanlarımda yaptımda öldüm valla.

uconn canimcim bende daha bitane düz tulumlardan siparis ettim onu kendim süslücem oyalanmak icin.baska da bisi almadim.kizimda bende durup durup interntten bakip alirdim butikbebe nin 1 numarali musterisi olmustum.tum aylari 0/3 3/6 12 ayligina kadar secip almistim.ilk heves iste.esim diyodu zmani gelince alirsin diye ben dinlemiyordum sanki cocuk ciplak kalicak:) simdi daha temkinliyim bende zamani geldikce aylarin cikip almak istiyorum hemde bosu bosuna israf olmasin diye cunku kizimda bi dunya esya kaldi eskiyenleei verdim geri kalanini vakumlayip yatak altina attim ama bu gidisle yer kalmicak her donemden illaki cikiyo cunku.simdi bu oglusuma 0-3 aylik zmanlari alicam hazirandan sonra mevsimine gore bakarim Allah nasip ederse:)

Oooo süpermiş canim ne guzel hediye hem de güle güle kullanin inglesina en kullanışlı ve güzel arabalardan biri gerçekten. Ben de çok gittim geldim sonuçta almış olduk :) saglikla gelsinler de inglesinalarda mamas papaslarda degil pamuklarda yatıralım

Canım detaylıdan çok güzel haberlerle gel sabırsızlıkla bekliyoruz:)

Bebeğimize ilk alışverişimizi yapmış bulunmaktayız :))
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın:)

Çok tatlışmış canım maviş maviş güle güle kullansın yakışıklın:)

Amin canım ya inşallah sağlıkla gelsinler kalbim sıkışıyor zaten böyle diyince detaylı yaklaştıya:) neyse herşey güzel olcak inşallah bebişlerimizi bol bol gezdircez inşallah :)

Bu arada butik bebe batti herhalde 3 yil once cok guzel parcalar almistim.simdiki favorim unnado.firmalarin adini bile ezberledim o derce biliyorum
Tavsiye *sevnur bebe ve soa baby nin kumas cinsi yumusacik oluyo cok guzel yikansa bile kaskati kalmiyo
Baby corner ve bebeque ozellikle erkek bebekler icin tarz arayan annelere ilham olucak cinsten
Kizlar icin baby dora,orenda cok güzel aksesuarlari var bere taç bandana tozluk gibi.
Motherlove in citcitli badileri tarz olarak cok guzel tasarimlar bide ayni sekilde yumusak bi yeri var cok rahat ve severek giydirdim. Kimi badiler taş gibi oluyo dikkat edin! Baş kismi citcitli olmasina ozellikle ilk aylar sonrasi o kadar farketmiyor
Aklima geldikce yazarim isterseniz:)

Kızlar size bişey sorucam.
Bana doktorum hic kan ilaci vermedi. Kanim 12 cikiyor hep gerek yok cok iyi dedi. Zaten kabızlık cekiyorum o da kabız yapiyormus sanirim acaba onuda dusunerekmi vermiyor?
Dogumda cok kan kaybedicez ya illaki ilave kullanilmasi gerekiyor yaziyor bi cok yerlerde de

Bugun alışveriş günü olmuş cidden ciciler alinmis , güle güle kullan çok güzel görünüyor saglikla gelsin yatsın gezsin küçük prens yorumlar iyiyse iyidir çıkmaz canım problem travel sistem zaten her şeyi dusunulmustur..

Arkadaşlarım hepiniz yorumlar yazmışssın gündüz.. Hepsini okudum çok sağolun.. Cevap yazmayark aslında ben ayıp ettim belki de ama yarın kontrolüm var diye bugun gene bi negtif gün geçiriyorum ne gülmek ne başka bişi içimden gelmiyor.. Yarın kontrolüm 1 gibi olacak öğleden sonra.. Sonuç güzel olursa hemen yazarım. Kötü olursa öle pis bi huyum var daha sonra açıklarım olur mu?

Yaaaaa o kadar sistin miiiii. Catlak falan olmadi mi hic? Ayyy ben cok korkuyorum ya oyle sismekten. Kimisi cok sisiyor insallah oyle olmayiz gerci kiz cocugu sisirir derler ama bilemedjm belli olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…