- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- 108
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.681
Kızlar ilk gebeliğinde kusan var mı sonrası ile ilgili sorum olacaktı,benim durum az çok belli etti kendini bu tat durumu değişmiyor ağzımda hep tuhaf bir tat yediğim her şeyi acımtıral duruma getiriyor 4 ay bitti geçmedi bu da demek ki 9 ay sürecek maalesef ,peki Doğum yapınca geçer mi İnanın sanki artık vücudum hep böyle kalacak gibi geliyor
Canım kusma bitti bu acı tat kaldı çok fenacanım beş ay sürenlerde var mesela benim gibi ızımdayken bıcak gibi kesilmişti 4,5 5 ay gibi bu hamileligimde ise yavaş yavaş kesilmeye başladı sabah kusmalarım hala var. o agız ve bogaz acısı asitin bıraktı tattan dolayı oluyo bn cıkarttıktan sonra ne yesem agzımda senin gibi acılıgı kalıyodu yemek dahi yemek istemiyodum. ama geciyo inan bi süre sonra dünya varmış diyeceksin
Çok güzelmiş canım ya pentiye gidince bende alayım suan pentinin termal taytları vardı bende onlarında hamile için olanları var mı acaba ben de daha hiç bişe almadım kızıma daha erken diye avmde esimde magazalara cok girmek istemiyor benimde içim mahsun
Bebeğimize ilk alışverişimizi yapmış bulunmaktayız :))
Canımmerak etme benim ilk hamileligim ben de daha birsey almadim.bi cinsiyeti öğrendiğimizde iki citcitli badi aldik o kadar.6. aydan sonra 7. ayda almayi düşünüyorum ben de.
Bende alışveriş konusunda seninle aynıyım canım hem ikinci cocugum hem de çorap bile almadım.ama niyetim haksızlık etmek değil.biraz daha geçsin istiyorum öyle almaya başlıcam bi başlarsam gerisi gelicek
Ay sağolun kızlar içimi rahatlattınız.burda herkes aldıklarını paylaştıkça bir benmiyim böyle dedim ama değilmişim.allahın izniyle şu ayrıntılıyıda atlatayım sonra başlayım yavaştan.canm benimde ikinci hamileligim bende kızımda eşya konusunda çok heyecanlıydım ufa tefek şeyler almaya başlamıştım bu zamanlarda bebek kıyafetlerine falan çok bakardım internetten. ama bu hamileligimde biraz daha sakinim galliba biraz tecrübe gibi nasıl deyim erken oldugunu zamanın oldugunu bildigim için 6 aydan sonra başlarım diyorum. bu ilgisizlik sevgisizlik degil haksızlık etme kendine bide çalışıp yoruluyosun ister istemez beyninde vücudunda fazlasıyla yoruluyo
Sen şimdilik kendine alıyorsun dimi:)iyi sabrediyorsun valla bide bir iki mağazada halledebilirsen ne güzel.ben çok gezerim mağaza mağaza.severim gezmeyi yani.gerçi bu sefer ağırlaşıp gezememekte var.onuda düşünerek hareket etmek lazım.
Tesekkur ederim teyzesi :)Cnm hayırlı olsun emziginiz sağlıklı sıhhatli günlerde kullanmak nasip olsun inşallah bu modeli daha önce gormemistim ben de kizima aventin ödüllü bir emzigi var Ortodontik bir emzik onun da halkası yok onu kullanmıştım çok memnun kaldım.
Benim hamile olduğumu öprenince inglesina saolsun hediye gönderdi bebek arabamı:)
Hı geziyorsun yani.o bile bir iş belirlersin kafanda alacağını sonra bir iki ginlük işi var.ben onu bile yapmadım hiç.valla benim son ayım çok fenaydı.fil gibi olmuştum.deli gibi ödem vardı ayaklarımda falan.böyle elimle bastırınca içine göçüyor bir saat eski haline gelemiyordu.hatta hastaneden çıktığımda doğum öncesi ile bir buçuk kilo farkım vardı o derece:)bütün alışverişimi yapmıştım 5. Ayımda sadece kapı süsüyle bebek şekerlerim kalmıştı.onları son zamanlarımda yaptımda öldüm valla.Su an geziyorum iste gozume kestiriyorum:) alacagim zaman yerlerini belirlemis olayim. Zaten cogu kiyafeti yurtdisindan gelecek kiyafeti cok abartmam burdan. Ben 1 2 gunde alacaklarimi hallederim geriye de gordukce begendiklerim kalir :) bende son aya birakmam canim son ay belki araba kalir karar vermekte zorlanirsam. Gezemezsem de internetten alirim modeli belirledikten sonra :) ya kimi 9. Ayinda magaza magaza geziyor valla imreniyorum :) bugun cok gordum karni burnunda gezen :)
Benim hamile olduğumu öprenince inglesina saolsun hediye gönderdi bebek arabamı:)
Onlardan önce ben hatta başka bir bebek arabası almıştım sonra iade ettim. Tabii hediye gelene kadar baya araştırmıştım araba işini yine inglesina alırdım diye düşünmüştüm çünkü gerçekten çok kullanışlı. Ama senin aldığın arabanında görsel olarak hayranıyım:) bugün yine caddede bi sürü gördüm yüksek oluşu, şıklığı beni benden alıyor:)
Canım detaylıdan çok güzel haberlerle gel sabırsızlıkla bekliyoruz:)Bu zamana kadar hiç kullanmazlik yapmadim canim ama iste o ilk zamanlardaki bulantim halsizligim geri gelince bi an bırakcam dedim ama icerim yine persembeye bisey kalmadı. Muhtemelen bıraktırır doktor ama evet en azindan o biraktirsin haklısın :)
Teyzeleri ya yarin pazartesi ve persembeye sadece 3 gün kalmış oluyor yani detaylımıza :)) Hemen geçsin günler o gün gelsin istiyorum..gbilges canım yarin randevun kaçta?
Hepimiz hep guzel haberler alalim nolur :)
Oglum tam 19+0 oluyor Allah izin verirse persembe gunu.
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın:)Bebeğimize ilk alışverişimizi yapmış bulunmaktayız :))
Çok tatlışmış canım maviş mavişhttp://m.n11.com/yoyko-luxury-trave...gclid=CLu75MaOuNACFde6Gwodc1wLyA&gclsrc=aw.ds
Bugün herkeste bir alışveriş yoğunluğu :) Bu bebek arabasını ve bu rengi tercih ettik teyzeleri :) Yarın kargoya veriliyormus. İnşallah memnun kalırız.Yorumların hepsini inceledim şikayet göremedim ama umarım bir problem çıkmaz :) Sizce nasıl?
Amin canım ya inşallah sağlıkla gelsinler kalbim sıkışıyor zaten böyle diyince detaylı yaklaştıya:) neyse herşey güzel olcak inşallahOooo süpermiş canim ne guzel hediye hem de güle güle kullanin inglesina en kullanışlı ve güzel arabalardan biri gerçekten. Ben de çok gittim geldim sonuçta almış olduk :) saglikla gelsinler de inglesinalarda mamas papaslarda degil pamuklarda yatıralım
http://m.n11.com/yoyko-luxury-trave...gclid=CLu75MaOuNACFde6Gwodc1wLyA&gclsrc=aw.ds
Bugün herkeste bir alışveriş yoğunluğu :) Bu bebek arabasını ve bu rengi tercih ettik teyzeleri :) Yarın kargoya veriliyormus. İnşallah memnun kalırız.Yorumların hepsini inceledim şikayet göremedim ama umarım bir problem çıkmaz :) Sizce nasıl?
Hı geziyorsun yani.o bile bir iş belirlersin kafanda alacağını sonra bir iki ginlük işi var.ben onu bile yapmadım hiç.valla benim son ayım çok fenaydı.fil gibi olmuştum.deli gibi ödem vardı ayaklarımda falan.böyle elimle bastırınca içine göçüyor bir saat eski haline gelemiyordu.hatta hastaneden çıktığımda doğum öncesi ile bir buçuk kilo farkım vardı o derece:)bütün alışverişimi yapmıştım 5. Ayımda sadece kapı süsüyle bebek şekerlerim kalmıştı.onları son zamanlarımda yaptımda öldüm valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?