2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Amin canım ya inşallah sağlıkla gelsinler kalbim sıkışıyor zaten böyle diyince detaylı yaklaştıya:) neyse herşey güzel olcak inşallah bebişlerimizi bol bol gezdircez inşallah :)

Hiiic sıkismasin o güzel kalbin her şey güzel olacak.. Benim yeğenim çok sağlıklı çok tatlı her şey yolunda hissediyorum ben onu :)))

Tesekkur ederim teyzesi :)
O nasilmiş hic gormedim sanirim.
Ben.bunu nette gormustum sonra arastirdim baya gidincede aldim aklima yatinca
Kenarları kanatlı gibi bir emzik cnm . resmini gormussundur resmini atayım sana. bazen çocuklar emzik seçiyor eğer aldığını emmezse bunu da oneririm

Eklentiler

• 20161120_231713.webp
    6 KB · Görüntüleme: 84

İnşallah hemen yazacaksın çünkü her şey güzel olacak. lutfen birazcik pozittif dusun bu kadar stres yapmaya deger mi bebishin icerde masallahi var saglikli saglikli buyuyorken... Diğer ihtimali düşünmüyorum bile zaten ama her şekilde saygı duyarız yani neyi ne zaman paylaşmak istersen beraber sevinmek için de beraber dua etmek için de burada olacağız.... güzel haberlerini bekliyoruz...

Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.. Tanışmasak bile duygular aynı..

Ayni senin gibiyim cnm bende ogleciyim zaten okuldan akşam çıkıyorum bir de zaten beşik var araba var, kendim için elektrikli pompa var mama sandalyesi ana kucagi oto koltuğu ateş ölçer küvet daha aklıma gelmeyen bi sürü sey hep olunca geriye sadece kıyafet işi kalıyor o da çok kisa surede hallolur diye izine ayrıldigimda alırım diyorum 32.haftadan sonra

Trilogy mi canim?

Evet inşallah hakkımızda hayırlısı olur benimde haftaya kesinleşecek.

Mrb, bizim cinsiyet netleşti, kesin erkekmiş, ben de alışmaya çalışıyorum hala :) dedim önce sağlıklı bi şekilde doğsun da ,kız çocuk hayalim 2. de gerçekleşir artık umarım :) Kafamda da bi isim falan yok henüz, erkek bebeğe isim bulmak da epey zormuş :)

Sağ ol güzel teyzesi :)))

Canim banada daha 1 haftadir verdi. Oncelerde kanamam oldugu icin kabiz olmamam gerekiyordu vermedi.Sonra 11.9 cikti kanım.Kanamamda bitmis gibiydi yine vermedi benden iyisin demisti :) Sonra dusunce 9 lara mecbur verdi. Bi arkadasiminda 13 onada vermemis iyisin diye

Tamam ozmaan canim. Tedirgin oldumda. daha 3 hafta var gitmeme bakalim belki sonra verir.
Bu arada bu kabizlik oldurcek beni. Verdigi surubu icmek istemiyorum herseferinde. Ona alisip birdaha onsuz cikamicam diye. ama mecburum. Bugun 3. gun bitti hala tik yok ictim.mecbur
Su da iciyorum 3 litre en az. kayisi falanda yiyorum. Olmuuoda olmuyo

Aynen bende 0-3 ay almayı düşünüyorum zaten belki bir iki tane 3-6 olabilir.hediyede gelir onlar genelde büyük oluyor.anneannesi teyzesi alır yeterde artar bile.kızımda etiketini çıkarmadan hediye verdiğim kıyafetler vardı.yazık valla.
Kalbini ferah tut.iyi düşün iyi olsun.iyi haberlerle geleceksin inşallah
Yaaaaa o kadar sistin miiiii. Catlak falan olmadi mi hic? Ayyy ben cok korkuyorum ya oyle sismekten. Kimisi cok sisiyor insallah oyle olmayiz gerci kiz cocugu sisirir derler ama bilemedjm belli olmaz :)
22 kilo aldım ama ödemle ben benlikten çıkmıştım.gündüzleri bebe yağı akşamları lierac sürüyordum.bir tane bile çatlağım yok çok şükür.birazda yapısal sanırım.umarım bu seferkinde öyle olmam.şimdilik gayet iyi gidiyorum.6 kilo aldım ama karnım büyüdü sadece.birde zayıf başladım hamileliğe avantaj oldu
O saydıklarının hepsi bendede var.asıl para edecekler var şükür:)kıyafetti emzikti biberondu onlar kaldı.kızımda 10 çeşit emzik denedim herhalde bakkal emziği bile denedim kabul etmedi bu emer inşallah.
32. Haftada baya geç olur ya zorlanırsın gibime geldi.
Kızlar kimsenin fikri yokmu sorum hakkinda?
Kan ilaci hakkinda?
Beni kabız yaptığı için içmek istemedim doktoruma söyledim.ameliyatta kan kaybedeceksin doğum sonrası bile devam edeceğiz dedi.benimde kan değerlerim normal bu arada

Canim.. Olumsuz düşünmek yok.. Kan geliyor demekki yarin kanama alanı bitmiş veya azalmis diyecek. Bu psikoloji farkli oluyor biliyorum ama guclu olmaya calis. Demesi kolay ama inan olumlu oldukca oglunda daha iyi,daha mutlu olacak. Hem bide baktin yarin kanama alanin bitiyor dedi. Ay ne guzel olur :) Olacak buna inan.. Kanamali geciren o kadar cok insan varki. Ben hala psikolojisini atlatabilmis degilim o ayri ama sen benim dedigimi yap :) Daha kolay atlat insallah. Cok sukur bugunlerimize..
happymom87 teşekkür ederiz teyzesi. Artık alalım dedik çünkü zaman geçtikçe kafam karışıyordu artık hangisi diye. Artık belli :)

Canim bende 2.5-3litre içiyorum. Bol meyve,bikac kayısı,hergün ya sulu yemek ya çorba ve 1 bardak kefir bunları hergün %90 uygulamaya çalışıyorum. Bu şekilde bi dene. Özellikle kefir tavsiye ederim. Sindirim sistemine iyi geliyor. Kan ilacını içtikten sonra 1 gün çıkamadım biraz yavaşladı ama öncesinde bu şekilde yaparak kabızlık çekmedim. Ilk 1-2 hafta hariç.

Bi kefiri yemiyorum onuda deneyim ozaman insallah bana da iyi gelir canim. Tesekkur ederim

Aynen benim kızımda da wee chicco bakkal emzigi ve bir iki adını hatirlamadigim marka daha emzik kullandık hiç birini emmedi ama aventin resmini yüklediğim emzikle alıştı. az şey alacağım için bir liste yapsam bir günde biter gibime geliyor o yüzden acele etmiyorum bir de bende bir iki parça 0 3 ay bir iki parça 3 6 ay iki tane de hastane çıkışı en başta yeter diye düşünüyorum daha sonra kendimize gelince çocuğun gelişimine göre kilosuna göre alırım diye düşünüyorum. etiketiyle birlikte hediye verdiğim çok oldu cunku bebek olunca başkalarından da baya hediye kıyafet geliyor.

Ayy canım bu arabayı ben de beğeniyorum hem fiyatı iyi hem de genelde memnunlar. Ürün gelince fotolarını ve izlenimlerini bizimle de paylaşır mısın??

Evet canım yaz ben çok memnun olurum hatta seni etiketlerim devamlı bu konuda artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…