- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.701
Amin canım ya inşallah sağlıkla gelsinler kalbim sıkışıyor zaten böyle diyince detaylı yaklaştıya:) neyse herşey güzel olcak inşallahbebişlerimizi bol bol gezdircez inşallah :)
Kenarları kanatlı gibi bir emzik cnm . resmini gormussundur resmini atayım sana. bazen çocuklar emzik seçiyor eğer aldığını emmezse bunu da oneririmTesekkur ederim teyzesi :)
O nasilmiş hic gormedim sanirim.
Ben.bunu nette gormustum sonra arastirdim baya gidincede aldim aklima yatinca
Bu da aklimda olucak.canim benim sağolasin. insalah gerek kalmaz da bendekileri alir :)Kenarları kanatlı gibi bir emzik cnm . resmini gormussundur resmini atayım sana. bazen çocuklar emzik seçiyor eğer aldığını emmezse bunu da oneririm
Arkadaşlarım hepiniz yorumlar yazmışssın gündüz.. Hepsini okudum çok sağolun.. Cevap yazmayark aslında ben ayıp ettim belki de ama yarın kontrolüm var diye bugun gene bi negtif gün geçiriyorum ne gülmek ne başka bişi içimden gelmiyor.. Yarın kontrolüm 1 gibi olacak öğleden sonra.. Sonuç güzel olursa hemen yazarım. Kötü olursa öle pis bi huyum var daha sonra açıklarım olur mu?
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.. Tanışmasak bile duygular aynı..İnşallah hemen yazacaksın çünkü her şey güzel olacak.lutfen birazcik pozittif dusun bu kadar stres yapmaya deger mi bebishin icerde masallahi var saglikli saglikli buyuyorken... Diğer ihtimali düşünmüyorum bile zaten ama her şekilde saygı duyarız yani neyi ne zaman paylaşmak istersen beraber sevinmek için de beraber dua etmek için de burada olacağız.... güzel haberlerini bekliyoruz...
Ayni senin gibiyim cnm bende ogleciyim zaten okuldan akşam çıkıyorum bir de zaten beşik var araba var, kendim için elektrikli pompa var mama sandalyesi ana kucagi oto koltuğu ateş ölçer küvet daha aklıma gelmeyen bi sürü sey hep olunca geriye sadece kıyafet işi kalıyor o da çok kisa surede hallolur diye izine ayrıldigimda alırım diyorum 32.haftadan sonraYa ikinci kere anne olanlar sizde benim gibimisiniz?ben daha kızıma bir çöp almadım.oysaki ilk kızımda 5 aylık hamileyken bütün ihtiyaçlarını almıştım.haksızlık ediyormuşum gibi geliyor bu yavruşuma.ama çok yoruluyorum.hem 1. Sınıf okutuyorumhem kızım çok yoruyor.ev işi falan derken yatağa yattığımda tükendiğimi fark ediyorum her gece
Benim hamile olduğumu öprenince inglesina saolsun hediye gönderdi bebek arabamı:)
Onlardan önce ben hatta başka bir bebek arabası almıştım sonra iade ettim. Tabii hediye gelene kadar baya araştırmıştım araba işini yine inglesina alırdım diye düşünmüştüm çünkü gerçekten çok kullanışlı. Ama senin aldığın arabanında görsel olarak hayranıyım:) bugün yine caddede bi sürü gördüm yüksek oluşu, şıklığı beni benden alıyor:)
Evet inşallah hakkımızda hayırlısı olur benimde haftaya kesinleşecek.
Sağ ol güzel teyzesi :)))Canım detaylıdan çok güzel haberlerle gel sabırsızlıkla bekliyoruz:)
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın:)
Çok tatlışmış canım maviş mavişgüle güle kullansın yakışıklın:)
Canim banada daha 1 haftadir verdi. Oncelerde kanamam oldugu icin kabiz olmamam gerekiyordu vermedi.Sonra 11.9 cikti kanım.Kanamamda bitmis gibiydi yine vermedi benden iyisin demisti :) Sonra dusunce 9 lara mecbur verdi. Bi arkadasiminda 13 onada vermemis iyisin diyeKızlar size bişey sorucam.
Bana doktorum hic kan ilaci vermedi. Kanim 12 cikiyor hep gerek yok cok iyi dedi. Zaten kabızlık cekiyorum o da kabız yapiyormus sanirim acaba onuda dusunerekmi vermiyor?
Dogumda cok kan kaybedicez ya illaki ilave kullanilmasi gerekiyor yaziyor bi cok yerlerde de
Tamam ozmaan canim. Tedirgin oldumda. daha 3 hafta var gitmeme bakalim belki sonra verir.Canim banada daha 1 haftadir verdi. Oncelerde kanamam oldugu icin kabiz olmamam gerekiyordu vermedi.Sonra 11.9 cikti kanım.Kanamamda bitmis gibiydi yine vermedi benden iyisin demisti :) Sonra dusunce 9 lara mecbur verdi. Bi arkadasiminda 13 onada vermemis iyisin diye
Aynen bende 0-3 ay almayı düşünüyorum zaten belki bir iki tane 3-6 olabilir.hediyede gelir onlar genelde büyük oluyor.anneannesi teyzesi alır yeterde artar bile.kızımda etiketini çıkarmadan hediye verdiğim kıyafetler vardı.yazık valla.uconn canimcim bende daha bitane düz tulumlardan siparis ettim onu kendim süslücem oyalanmak icin.baska da bisi almadim.kizimda bende durup durup interntten bakip alirdim butikbebe nin 1 numarali musterisi olmustum.tum aylari 0/3 3/6 12 ayligina kadar secip almistim.ilk heves iste.esim diyodu zmani gelince alirsin diye ben dinlemiyordum sanki cocuk ciplak kalicak:) simdi daha temkinliyim bende zamani geldikce aylarin cikip almak istiyorum hemde bosu bosuna israf olmasin diye cunku kizimda bi dunya esya kaldi eskiyenleei verdim geri kalanini vakumlayip yatak altina attim ama bu gidisle yer kalmicak her donemden illaki cikiyo cunku.simdi bu oglusuma 0-3 aylik zmanlari alicam hazirandan sonra mevsimine gore bakarim Allah nasip ederse:)
Kalbini ferah tut.iyi düşün iyi olsun.iyi haberlerle geleceksin inşallahArkadaşlarım hepiniz yorumlar yazmışssın gündüz.. Hepsini okudum çok sağolun.. Cevap yazmayark aslında ben ayıp ettim belki de ama yarın kontrolüm var diye bugun gene bi negtif gün geçiriyorum ne gülmek ne başka bişi içimden gelmiyor.. Yarın kontrolüm 1 gibi olacak öğleden sonra.. Sonuç güzel olursa hemen yazarım. Kötü olursa öle pis bi huyum var daha sonra açıklarım olur mu?
22 kilo aldım ama ödemle ben benlikten çıkmıştım.gündüzleri bebe yağı akşamları lierac sürüyordum.bir tane bile çatlağım yok çok şükür.birazda yapısal sanırım.umarım bu seferkinde öyle olmam.şimdilik gayet iyi gidiyorum.6 kilo aldım ama karnım büyüdü sadece.birde zayıf başladım hamileliğe avantaj olduYaaaaa o kadar sistin miiiii. Catlak falan olmadi mi hic? Ayyy ben cok korkuyorum ya oyle sismekten. Kimisi cok sisiyor insallah oyle olmayiz gerci kiz cocugu sisirir derler ama bilemedjm belli olmaz :)
O saydıklarının hepsi bendede var.asıl para edecekler var şükür:)kıyafetti emzikti biberondu onlar kaldı.kızımda 10 çeşit emzik denedim herhalde bakkal emziği bile denedim kabul etmedi bu emer inşallah.Ayni senin gibiyim cnm bende ogleciyim zaten okuldan akşam çıkıyorum bir de zaten beşik var araba var, kendim için elektrikli pompa var mama sandalyesi ana kucagi oto koltuğu ateş ölçer küvet daha aklıma gelmeyen bi sürü sey hep olunca geriye sadece kıyafet işi kalıyor o da çok kisa surede hallolur diye izine ayrıldigimda alırım diyorum 32.haftadan sonra
Beni kabız yaptığı için içmek istemedim doktoruma söyledim.ameliyatta kan kaybedeceksin doğum sonrası bile devam edeceğiz dedi.benimde kan değerlerim normal bu aradaKızlar kimsenin fikri yokmu sorum hakkinda?
Kan ilaci hakkinda?
Canim.. Olumsuz düşünmek yok.. Kan geliyor demekki yarin kanama alanı bitmiş veya azalmis diyecek. Bu psikoloji farkli oluyor biliyorum ama guclu olmaya calis. Demesi kolay ama inan olumlu oldukca oglunda daha iyi,daha mutlu olacak. Hem bide baktin yarin kanama alanin bitiyor dedi. Ay ne guzel olur :) Olacak buna inan.. Kanamali geciren o kadar cok insan varki. Ben hala psikolojisini atlatabilmis degilim o ayri ama sen benim dedigimi yap :) Daha kolay atlat insallah. Cok sukur bugunlerimize..Arkadaşlarım hepiniz yorumlar yazmışssın gündüz.. Hepsini okudum çok sağolun.. Cevap yazmayark aslında ben ayıp ettim belki de ama yarın kontrolüm var diye bugun gene bi negtif gün geçiriyorum ne gülmek ne başka bişi içimden gelmiyor.. Yarın kontrolüm 1 gibi olacak öğleden sonra.. Sonuç güzel olursa hemen yazarım. Kötü olursa öle pis bi huyum var daha sonra açıklarım olur mu?
Canim bende 2.5-3litre içiyorum. Bol meyve,bikac kayısı,hergün ya sulu yemek ya çorba ve 1 bardak kefir bunları hergün %90 uygulamaya çalışıyorum. Bu şekilde bi dene. Özellikle kefir tavsiye ederim. Sindirim sistemine iyi geliyor. Kan ilacını içtikten sonra 1 gün çıkamadım biraz yavaşladı ama öncesinde bu şekilde yaparak kabızlık çekmedim. Ilk 1-2 hafta hariç.Tamam ozmaan canim. Tedirgin oldumda. daha 3 hafta var gitmeme bakalim belki sonra verir.
Bu arada bu kabizlik oldurcek beni. Verdigi surubu icmek istemiyorum herseferinde. Ona alisip birdaha onsuz cikamicam diye. ama mecburum. Bugun 3. gun bitti hala tik yok ictim.mecbur
Su da iciyorum 3 litre en az. kayisi falanda yiyorum. Olmuuoda olmuyo
Bi kefiri yemiyorum onuda deneyim ozaman insallah bana da iyi gelir canim. Tesekkur ederimCanim bende 2.5-3litre içiyorum. Bol meyve,bikac kayısı,hergün ya sulu yemek ya çorba ve 1 bardak kefir bunları hergün %90 uygulamaya çalışıyorum. Bu şekilde bi dene. Özellikle kefir tavsiye ederim. Sindirim sistemine iyi geliyor. Kan ilacını içtikten sonra 1 gün çıkamadım biraz yavaşladı ama öncesinde bu şekilde yaparak kabızlık çekmedim. Ilk 1-2 hafta hariç.
Aynen benim kızımda da wee chicco bakkal emzigi ve bir iki adını hatirlamadigim marka daha emzik kullandık hiç birini emmedi ama aventin resmini yüklediğim emzikle alıştı. az şey alacağım için bir liste yapsam bir günde biter gibime geliyor o yüzden acele etmiyorum bir de bende bir iki parça 0 3 ay bir iki parça 3 6 ay iki tane de hastane çıkışı en başta yeter diye düşünüyorum daha sonra kendimize gelince çocuğun gelişimine göre kilosuna göre alırım diye düşünüyorum. etiketiyle birlikte hediye verdiğim çok oldu cunku bebek olunca başkalarından da baya hediye kıyafet geliyor.Aynen bende 0-3 ay almayı düşünüyorum zaten belki bir iki tane 3-6 olabilir.hediyede gelir onlar genelde büyük oluyor.anneannesi teyzesi alır yeterde artar bile.kızımda etiketini çıkarmadan hediye verdiğim kıyafetler vardı.yazık valla.
Kalbini ferah tut.iyi düşün iyi olsun.iyi haberlerle geleceksin inşallah
22 kilo aldım ama ödemle ben benlikten çıkmıştım.gündüzleri bebe yağı akşamları lierac sürüyordum.bir tane bile çatlağım yok çok şükür.birazda yapısal sanırım.umarım bu seferkinde öyle olmam.şimdilik gayet iyi gidiyorum.6 kilo aldım ama karnım büyüdü sadece.birde zayıf başladım hamileliğe avantaj oldu
O saydıklarının hepsi bendede var.asıl para edecekler var şükür:)kıyafetti emzikti biberondu onlar kaldı.kızımda 10 çeşit emzik denedim herhalde bakkal emziği bile denedim kabul etmedi bu emer inşallah.
32. Haftada baya geç olur ya zorlanırsın gibime geldi.
Beni kabız yaptığı için içmek istemedim doktoruma söyledim.ameliyatta kan kaybedeceksin doğum sonrası bile devam edeceğiz dedi.benimde kan değerlerim normal bu arada
Ayy canım bu arabayı ben de beğeniyorum hem fiyatı iyi hem de genelde memnunlar. Ürün gelince fotolarını ve izlenimlerini bizimle de paylaşır mısın??http://m.n11.com/yoyko-luxury-trave...gclid=CLu75MaOuNACFde6Gwodc1wLyA&gclsrc=aw.ds
Bugün herkeste bir alışveriş yoğunluğu :) Bu bebek arabasını ve bu rengi tercih ettik teyzeleri :) Yarın kargoya veriliyormus. İnşallah memnun kalırız.Yorumların hepsini inceledim şikayet göremedim ama umarım bir problem çıkmaz :) Sizce nasıl?
Evet canım yaz ben çok memnun olurum hatta seni etiketlerim devamlı bu konuda artık :)))Bu arada butik bebe batti herhalde 3 yil once cok guzel parcalar almistim.simdiki favorim unnado.firmalarin adini bile ezberledim o derce biliyorum
Tavsiye *sevnur bebe ve soa baby nin kumas cinsi yumusacik oluyo cok guzel yikansa bile kaskati kalmiyo
Baby corner ve bebeque ozellikle erkek bebekler icin tarz arayan annelere ilham olucak cinsten
Kizlar icin baby dora,orenda cok güzel aksesuarlari var bere taç bandana tozluk gibi.
Motherlove in citcitli badileri tarz olarak cok guzel tasarimlar bide ayni sekilde yumusak bi yeri var cok rahat ve severek giydirdim. Kimi badiler taş gibi oluyo dikkat edin! Baş kismi citcitli olmasina ozellikle ilk aylar sonrasi o kadar farketmiyor
Aklima geldikce yazarim isterseniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?