2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım benim doktorum 13.haftada başladı. Pek iyi değildim Doğuma kadar kullanın dedi.

Bu model icin Fiyatı çok iyi bulmuşsunuz bu arada ilk öncelikle güle güle kullanın.
Sağlıklı uslu mutlu yatsın önce annesinin sevgi dolu kucağında sonra da mamaroo anakucaginda.
Çok teşekkür ederiz teyzesi yavaştan başladık bakalım :))

oglumda 7 aylikken almistim.simdi detayli utrasonu bekliyorum kesinlessin diye...tecrube oluyor herhalde ben de corap bile almadim..yenidoganlari duruyor oglumun..kizima az sey alirim gibi geliyor...kardes olmak kolay degil...

Gunaydin cici anneler...bugun yogun olacak benim icin yetisir.ins ...
Gebe okuluna gidiyorum .bugun dogumhaneye cikilacak..sanki gormemisim gbi heyecan var..iyi.mi olur bilemedim..
Kontrol gunum de bugun...bebisimi gorcem...beslenme uzmanini goruscem ...cok yogun olduk hamile is kadini oldum

Canım biraz yoğun ve üzüntülü bir hafta geçirdim ondan da olabilir
Ağz dezenfekte suyu kullandım iyi geldi ama geçmedi tabi.
Hamilelik ozel bir donem neye uzulursek uzulelim icimizi ferah tutmamiz ,tabiri caizse mutluluk oyunlari oynamamiz lazim. sakin uzulme ve yedigine ictigine dikkat et. Hicbir sey icin degmez.

Kızlar Günaydın ,
Size şuanda vajinal ultrason yapılıyor mu kontrole gittiğiniz de? Şöyle pazar günü hafif kahve rengi akıntım oldu. Acille gittik. Dr çok ilgili iyiydi. Baktı kanama alanı falan görmedi bebekte iyidi. Ama rahim uzunluğunu tam olarak ölçemedi. Önce çok kısa ölçtü alttan bakmam lazım dedi. Bende bu dr tanımadığım için kabul etmedim. Rahim uzunluğu karından doğru ölçülemez dedi. Kısa gibi duruyor dedi. Daha geçen hafta kendi dr ma gittim hiç böyle bişey söylemedi. Sonra konuyu araştırdım rahim uzunluğ çok önemliymiş. Detaylı bakılması gerekiyormuş. Allah korusun erken doğuma neden olabilirmiş. Şimdi bu adam beni tedirgin etti.

günaydın kızlar :) gece rüyamda bi meyve gördüm eşimle pazara gidiyoduk ne alakaysa tezgahta bi çeşit meyve oluyodu yazın bulunan bişey.eşimle onu tezgahtan alıp bir yiyoruz ki anlatamam.sizce benim o meyveyi yemem mi gerek şimdi.geçenlerde canım çekmişti ama bi tatlının içerisinde az bişey vardı onu yemiştim.

Benim doktorum servikse baktı karından ve ölçtü de kaç dedi hatırlamıyorum ama normal dedi.

Tabiki canim :) Bende araştırdım en son buna karar kıldım.
Ben 4moms ın elektronik olanı çok istiyordum ama çok pahalı ve sadece bebek arabası var içeriğinde. Port bebe oto koltuğu filan da alsak baya pahalıya geliyor. Gönlüm bu otomatik katlanandan yana ama çok pahalı.
Diyorum ya bundan alayım seninkinden ya da Pierre cardin. Bakalım travel sistem istiyorum ama :))

günaydın kızlar umarım herkes iyidir.. bugunlerde karnımın altında uyusukluk agırlık aşağı cekme oluyor sizde de var mı.. özellikle ayaktayken.. acaba doktora gitmeli miyim

happymom87 ama benim gözüm hep böyle şeylere gidiyor
Ayy bi başlayınca insan tutamıyormuş kendini.
Ben bu battaniyeye bayıldım. Katlayınca da pek bi şirin yaaa.
Baby Fehn diye bir marka. Çok çok güzel şeyler var bakın derim ücretsiz kargo olan bulamadım araştırmaya devam :))

Eklentiler

• IMG_6441.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 76
günaydın kızlar umarım herkes iyidir.. bugunlerde karnımın altında uyusukluk agırlık aşağı cekme oluyor sizde de var mı.. özellikle ayaktayken.. acaba doktora gitmeli miyim
Günaydın canım:)
Benim önceki haftalarda ağrı oluyordu hatta burada diğer arkadaşlar da bahsetmişti doktorlarına sordular.
Normalmiş canım. Ama doktora gidince sor bi de kendi doktorundan duy.

Bende Pierre Cardin 409 la bunun arasında kalmıştım ama onun çift yönlü kullanımında problem yaşayanlar olmuş. Bide tumsek bir yere kaldırıma vs ye çıkarken problem oluyormuş Bundan da herkes memnunum yazınca bunu istedim.Yanlız aklıma takılan bişey var. Hepsiburada sitesinde bu arabanın diğer renklerinde ana Kucağı oto koltuğuyla ilgili açıklama var ama bunda sadece fotosunu koymuşlar oto koltuğunun açıklama yok.Acaba bu renkte oto koltuğu yok mu diye düşündüm. Gelsin detaylı yazarim.

Bence vardır tatlım merak etme
Bu arabayı görünüş olarak çok beğeniyorum.
Birde katlanırken üstündeki kısmı çıkarmadan katlıyorsun. Pierre ve diğer bazı markalarda çıkarman gerekiyor üst kısmı.

Günaaaydınnnnnnn güzell annişlerr.
Iyisiniz insallah. Bende iiyiyim sağolun
Biz bugun 18 haftalik olduk kızımla canımla.
Büyuyüyoruz çok şukür :)

[QU1OTE="Ottomania, post: 48952787, [SIZE=16px]member: 224343"]Canım benim doktorum 13.haftada başladı. Pek iyi değildim Doğuma kadar kullanın dedi.[/QUOTE][/SIZE]
Canım gerekiyor ki kullan demiş napıcan mecbur katlanicaz meleklerimiz icin. Senin degerin kaçtı?
Bak bana da vermiyor diye tedirgin oluyorum :) insanoğlu boyle işte
Ama ben buna bayıldım canım yaaaaaa cok tatlış bişeymiş :)

Canım gerekiyor ki kullan demiş napıcan mecbur katlanicaz meleklerimiz icin. Senin degerin kaçtı?
Bak bana da vermiyor diye tedirgin oluyorum :) insanoğlu boyle işte

Ama ben buna bayıldım canım yaaaaaa cok tatlış bişeymiş :)[/QUOTE]
Benim değerime bakmadan yazdı canım. Ben ilk zamanlar pek bişi yiyemiyordum bulantıdan daha yeni iştahım açıldı. Belki o yüzden erken yazdı bana. Birde İmom yazdı bana her gün içiyorum ikisini de. Bende kabızlık yapmadı Demir hapım.
Ayy canım ben de bayıldım alcam o battişteeeen
Baby Fehn markasının ürünlerine bakıyordum içinden çıkamadım hepsinden almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…