2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
sibeluA şimdi şunlar çook tatlik değil mi :))
Ayy tutamıyorum kendimi
Sanırım ben çok yanlış başladım alışverişe
En son alınacakları en başta alıyorum.

Eklentiler

• IMG_6444.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_6445.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 71
Ananas mı bak merak ettim :)

sibeluA şimdi şunlar çook tatlik değil mi :))
Ayy tutamıyorum kendimi
Sanırım ben çok yanlış başladım alışverişe
En son alınacakları en başta alıyorum.

Aay eveeeét hemde nasıl tatlıslar
Bende bi goz atayim dedim dakikalarim gitmis yahu
Olsun öncesi sonrasi mi varmis biz anneyiz o.an neyi begeniyosak alma hakkimiz var bence

Kızlar hafta sonu bir hamile mağazası buldum Ankara'da çok güz l şeyler var. Fiyatlar daha çok güzel indirim yapıyorlar. Nisan anneleri adıyla giderseniz özel indirim yapılacak. Ben epey bişey aldım ve grup içinde özel görüştüm

Eklentiler

• unnamed.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 59
Günaydın herkese.iyi bir hafta olsun inşallah.

oglumda 7 aylikken almistim.simdi detayli utrasonu bekliyorum kesinlessin diye...tecrube oluyor herhalde ben de corap bile almadim..yenidoganlari duruyor oglumun..kizima az sey alirim gibi geliyor...kardes olmak kolay degil...
Aa kız çocuk kıyafetleri çok daha çeşitli olunca emin ol daha fazlasını alırsın.ilk çocuklar daha şanslı oluyormuş evet.kime sorsam ikinci hamilelikte aynı heyecanın olmadığını söylüyor ama doğunca diğerinden hiçbir farkı olmuyor diyorlar.bakalım yaşayıp görücez.

Benimde kanım 12 banada vermiyo hiç kullanmadim. Vücudumuzun ihtiyacı yokki belkide doğuma yakın verir Gerekli görürse

söylemedim benim gibi canı isteyen olur diye :)) yaz meyvesi ve rengi kırmızı tahmin edersin heralde :)
Canim canın cidden çok cektiyse bulamazsan ben sana annemden alıp kargoyla göndermeye çalışırım tahmin ettiğim şeyse. Çünkü annem bikaç tane böyle meyveyi yıkayıp dondurmus. Hamile kalmak istediğimi biliyordu. Eğer kalırsam canı çektiğinde zorlanmiyim diye. Aklında olsun.

Ilk 3 ay bebekte hormon bozuklugu olmamasi icin iceriginde bpa olan seylerden uzak durulmaliymis. Plastiklerde bpa varmis pet sisede cok az miktarda varmis ama o sorun yaratmatmizmis konservelerde varmis icinde plastik bisey kapliymis o zararliymis. Ilk 3 ay sadece 100 kalori fazla alinmaliymis o da 1 bardak sut kadar :) ill 3 ayda 2 kg dan fazla alinmamaliymis. 2. 3 ayda ise 250 kalori o da gunluk 1 avuc ceviz. Toplamda 10 kg dan az almayi tavsiye etmiyorlarmis 10 12 kg arasi olmaliymis max 14 kg alinmaliymis. 12 ye kadar olan kg dogumdan 2 hafta sonra hizla gitmeye basliyormus emzirdikce gidermis 12den sonraki her kg daha zor gidermis. Her gun 1 yemek kasigi visne yemek uyku duzenine iyi gelirmis. Kabizlik cekenler yogurta keten tohumu koyup yiyebilir yada kuru siyah erik yiyebilirmis. Seker yuklemesi kesinlikle yapilmaliymis hamilelikte diyabet cok tehlikeliymis ve bebekte kalici hasarlar birakabilirmis. Ilerde pko olmasi bile diyabetten olabilirmis mesela bende var pko:) annemin zamaninda seker yuklemesi yokmus yapmiyorlarmis belkide onda hamilelik sekeri vardi bilmiyordu. Ondan pko olms olabilirim doktorun dedigine gore :) hamilelikte bitki caylari doktora sormadan kesinlikle icilmemeliymis. Zerdecal ozellikle kanama etkisini arttiriyormus. Gunde 1 fincan kahve yada 2 cay bardagi cayin zarari yokmus vucudun biraz kafein almaya da ihtiyaci varmis. Cogu bildigim sey zaten bu kadarina yetisebildim:) hayal_masal

Haha:) ciddimisin ay hayırlara gitsin inşallah:) acaba aynı yüzmü çok merak ettim:) öyleyse ermiş olabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…