2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benimde kanım 12 banada vermiyo hiç kullanmadim. Vücudumuzun ihtiyacı yokki belkide doğuma yakın verir Gerekli görürse
Oyle tabiki canimda dogumda cok kan gidecegi icin bazi doktorlar iyi olsada veriuolarmis
Cok guzel bilgiler canim tesekkur ederiz :)
Kabizlik icin birde onu deneyim bakayim

Bu bilgiler harika oldu teşekkür ederiz:)

Bu güsel bilgilere ek olarak şunları söyleyebilirim hamileliğin ilk 3 ayında adaçayı nar narekşisi hurma maydonoz bunlar da yasak özellikle benim gibi ilk 3 ay düşük riski bulunan annelere yasak. hele kiii adaçayı eski yıllarda hamile olmak istemeyen kadınlara düşük yapması için özellikle verilirmiş.. o yüzden adaçayı ve tüm bitkisel çaylar dr danışmadan kesinlikle kullanılmamalı..

geçen dr kontrolündeyken duydum hamile bir bayan aradı 5 aylıkmış sanırım ve grip olmuş dr dedi ki sadece nane limon onuda 2 fincanı geçirme başka da burun tıkanıklığı için okyanus suyu bukadar kendi kendine geçmesini bekliceksin dedi.. Allah ım dedim sen koru bu mevsimde herkes grip Allah tüm hamileleri hertürlü hastalıktan korusunn inşallahh..

çok sağol canım

Canım doktoruna güveniyorsan hiç düşünme bunları ama gerçekten doğumda çok kan kaybediliyor. Ben 22 haftalık doğum yaptım litre litre kan ve su çıktı inanamadım. Doktorda doğum sonrası devam ettirdi kan ilacına. Belki senin doktorun sadece doğum sonrası verir. Ama için rahat etmiyorsa bi dahaki gitğinde sor canım.

Canımm neden kötü olsun herşey güzel olacak diye git lütfen bebişini görmeye keşke benimde kontrolüm olsa bugün görsem bıdığı ne güzel hasret gidericeksiniz:) bu arada detaylı ultrason değil dimi sadece kontrol?

Canım o doktor yanlış bir şey yapmıyor bence, tedirgin olmadan bunu kendi doktorunla görüş. Benim perinatoloğum herkese detaylı ultrasonun son 1 dksı alttan ultrasonla bakıyor , servikal denilen (bu muhtemelen senin bahsettiğin ölçü) uzunluğu milimetrik olarak ölçtü 38 mm çıktı normal değermiş.

Ben de yazayım konuyla alakalı, son gittiğimde yine sordum. Pastil olarak bepanten pastil ve strepsils mi ne ondan alabiliyoruz sadece. Siyah çay , kuşburnu ve ıhlamur içebiliyoruz. Siyah çay fazla demli olmadan 2-3 tane , ıhlamur ise sınırsız içilebiliyor. Ateşimiz çıkarsa önemli mutlaka doktora danışıp antibiotik almamız gerekiyor ateş olursa...

Ben de oldum canım maalesef kış hamilesiyiz ve hastalıklar tetikte,sabah troid testim için gittim doktor hanım ıhlamur,nane limon,bal limon macunu her şeyi yaptım geçmiyor istirahat edeceksin diyor eee dedim rapor yazmıyorsunuz nasıl dinleneyim napayım bizim elimizde değil diyor e hastalık da bizim elimizde değil

Yaaaaa o kadar sistin miiiii. Catlak falan olmadi mi hic? Ayyy ben cok korkuyorum ya oyle sismekten. Kimisi cok sisiyor insallah oyle olmayiz gerci kiz cocugu sisirir derler ama bilemedjm belli olmaz :)
Aynen bence kız bebek şişiriyor:) geçen hafta bi anda şiştim yüzüklerim olmadı şok oldumama sonra geçti:)
Ay ben ilk 3 ay deli gibi nar ekşisi yedim hatta hiçbişe yoksa domates kesip üstüne bol koyup yiyordum çok ekşi aşerdim:) iyi bişe olmamış

Ben de hep ekşi istedim ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi önermesini doğruladık desene

selam kızlar.
bütün yazdıklarınızı okumak istiyorum ama maalesef imkansız yetişemiyorum
ben sabah sağlık ocağında tetanoz aşımı da vuruldum. şimdi 26. hafta da süt yardımı başlıyormuş sanırım onun içinde arayacağız sizi dediler sizinde bilginiz olsun.
bugun oğlumun tekmeleriyle uyandım çok mutluyum

tekmeden gozun aydin canim sut yardimi ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…