2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canim nar ekşisi ve ada çayı konusunda bilgim yok ama herkes bana o kadar dedi ki limon ve maydanoz yeme sakin diye. 2-3ay çok çok az tükettim. En son annem hiç yememe izin vermeyince doktora yanında sordum böyle bişey yok dedi.Hergün 1 tane bütün limon ye istersen veya maydonozun komple demetini yicek halin yok ya bişey olmaz ye dedi. Bazen yeme denen şey yeniyor çıkıyo. Nar ekşisi de böyledir belki. Aklına takma bak şükür bişey olmamış maşallah :)

Günaydın hanımlar ben iki gündür uyku sorunu çekiyorum , annemin evinden kendi evimize geçtik eşimde bende ilk gün uyuyamadık hadi dün uyuruz dedik o uyudu ama ben uyuyamadım zaten bebeğin hareketi az gibi geldi başıma ağrı girdi uyku iyice haram oldu resmen rüya ile gerçeği karıştırır gibi oldum eşim sabah öpüp gitti ama ben 3 kere öptün gittin diyorum hayır bi kere yanağından öptüm çıktım diyor yatakta dönüp duruyorum ama uyku yok gözlerim kapalı sadece her sesi öyle net duyuyorum ki asansörü kırasım geliyor üst komşulara sabah erken kalkmayın kalkıyorsanız da ses yapmayın diyesim var , uyku gözlerimden akıyor şuan ama başımı koysam uyuyamıcam sizde de oldu mu hiç böyle uykusuzluk iki gün önce başımı koyduğum gibi 3 saniyede uyurdum

kizlsr dun oglusuma sapka yaptım isminin harflerinide yanina orup dikicem
Ne güzel böyle becerilerin var maşallah :) Benim hiç ilgim ve yapma hevesim olmadı hiç örgüye. Bikaç tane beğendiğim hırka,yelek modeli var. Onlarıda bi akrabama yaptiricam.

İş
Sağol teyzesi :) yavaş yavaş büyük parçaları alalım dedik.. Detaylı günü gelene kadar anca böyle alışveriş yaparak kafamı bosaltabilirim :))
Yap canım ilk bebeğimiz alacağız tabi biz arabayı 7. Haftada falan aldık Almanya ya çıkınca ben de ağırlasmadan ve havalar soğumadan bir Eminönü yapmak istiyorum avm ye her türlü gidiyorum ama bir Eminönü çıkarması da yapmak lazım

canım hangi mağaza bu?
ay tamam görsel varmış :)

Ayy aklım hep alisveris konusunda Eminonude,Bakırköy pazarında :) Ama doğumdan önce İstanbula gidemiycem sanırım. Önümüz yaz falan olsa giderdim de kışın günü şehir dışına çıkmayı yapamam sanırım. Siz gidin benim yerime de bol bol gezin oralarda :))

Çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşirsin inşallah aynen grip dinlenmeden geçmiyor malesef ama doktorlar rapor yazmaya yanaşmıyor.. gerçi yazsalarda benim işyerim hemen laf yapıyor valla çok sinir bozucu bi durummmm

Yüksek ateş olmadığı sürece korkma canım en kısa sürede atlatırsın umarımmm buarada bol su iç canım o da grip için iyi gelir derler..

S
Sadece kontrol canım. Detaylı cuma günü nasipse

ben de çok aşerdimm canım nar ekşisi ama malesef düşük riskim olduğu için yemedim onun yerine turşuyaaaa saldırdımmm kavanoz kavanoz yedimm :)

kızlar hamilelikte limon yemenin bir sakıncasımı var. ben hamile kaldığımdan beri belki kilo kilo yedim. hele ilk 3 ay belki günde 7 8 tane tuzlayıp tuzlayıp yedim mide bulantım yüzünden. hala ekşi seviyorum salatalara vs bol bol dökerim. birde ben kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum.

Ben de tam oraya gidecektim. Ben de Natavegada rossmanın karşısında bir mağaza var adı hamileyim onu söyleyebilirim. Ama seçenekler çok değil.

Ne güzel böyle becerilerin var maşallah :) Benim hiç ilgim ve yapma hevesim olmadı hiç örgüye. Bikaç tane beğendiğim hırka,yelek modeli var. Onlarıda bi akrabama yaptiricam.

valla battaniye ve sapka yaptim simdi dusunuyom daha ne yapsam diye. ne garip simdiden dusunuyosun aman oglum usumesin diye nasil guzel duygu masallah

Kan sulandırma etkisi var cnm çok fazla tüketme istersen.

Günaydınlar herkese hayırlı haftalar olsun..sabah trt de iyi fikir programında hamilelere çok yararlı oneriler vardı baya detaylı anlatıyodu dr. Hepsini izleyemesemde tekrarına bakıcam. Vaktiniz olursa oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…