2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sakıncası olduğunu hiçbiyerde duymadım..bende bulantılarım için normal su yerine limonlu su içerdim.hala hersabah kalkınca içiyorum ama abartmıyorum sadece sabahları.bide haşlanmış yumurta ma da sıkarım salataya da

Canım ya , gözüne çarpti mi. Benim şöyle bir durumum var. Alttan çok üsürüm. Kalın kaşe, ya da yün pantalon arıyorum. Öbür türlü lcw pantolon giyip bir de içine kilotlu çorap giyiyorum ama epey sıkıyor kat kat. Kalın pantolon hiç bulamadım. bu bahsettiğin yerde var mıydı?

canım kadife taytlar vardı onlar güzelti. kalın pantolon vardı ama öyle içi yünlü değildi varsada ben görmedim canım

ankara lı nisan anneleri bi hafta sonu bizde buluşalım mı yaaa istanbul anneleri gibi. ne dersiniz

Haha:) ciddimisin ay hayırlara gitsin inşallah:) acaba aynı yüzmü çok merak ettim:) öyleyse ermiş olabilirsin canım

Yaaa bilmiyorumki cok ilgincti ben bazen goruyorum boyle cikiyor arada. Ruyalarimi cok ciddiye alir arkadaslarim falan :) bir de ben yolda arabami ariyorum bulamiyorum sen beni yolda goruyorsun gel gotureyim beraber gidelim ben doktora gidicem gelir misin diyosun olur diyorum:) arabanda acik renkti acik renk araba ruyada iyi derler :) ruyamda saclarin acik renkti karamel gibi :) siyah yada kahve falan degildi yani bakalim seni gorunce taniyacak miyim hic biriniz ses cikarmayin ben hislerime guveniyorum tek tek soylicem bakalim tutacakmi:) ama en cok happymom87 i tanirken zorlanicam dimi hahah:) onu gordum biz birbirimizi taniriz isim kolaylasti 1 kisiyi elemis oldum:)

Oyle tabiki canimda dogumda cok kan gidecegi icin bazi doktorlar iyi olsada veriuolarmis

Cok guzel bilgiler canim tesekkur ederiz :)
Kabizlik icin birde onu deneyim bakayim

Rica ederim canim bir dene bakalim insallah faydasi olur:)

Evet canim dogru ihlamur ve nane limonu bile 2 fincandan fazlasini onermiyorlar hasta olmamaya dikkat etmemiz lazim. Bana kbb doktorum okyanus suyuna da izin vermedi. Suya tuz at burnuna cek dedi:)

Evet oyle diyorlar bende 3 4 ornek gordum gercekten dogru galiba:) kiz bebek yuzu de cok sisiriyor ozellikle burun:)

canım gidersen oraya bol pazarlık yap. eşim bildiğin çingene pazarlığı yaptı. çok güzel tulum kalın tayt ve tunikler var

Yaaa ben istanbulda kalin tayt bulamadim orta kalinlikta var da ben kisin yurumek icin biraz daha kalin istiyorum:)guzel hamile esofmani da bulamadim keske burda da oyle bi magazaya denk gelsem

canım kadife taytlar vardı onlar güzelti. kalın pantolon vardı ama öyle içi yünlü değildi varsada ben görmedim canım
Heralde hamile anneler işe gitmesin isteniyor (Gerçi ben de öyle isterdim :) ). Her şey kısıtlı. Şık mağazalar pahalı. Kış için son çare (ocak ayı için falan) kendimizin diktirmesi.

İnanmıyorum yanlız saç rengi baya yaklaşmışsın:) arabam gri renk sen baya yaklaşmışsın canım bence sen bi fal bak bana @happymom87 la bizde tanırız kesin birbirimizi:) instagramdan gördük fotoları seninde saçlar sarıydı eğer tek sarışın sen olursan kesin tanırım senide:)

Süpersin canım bende izledim ama tamamını değil.bide vitaminlerle ilgilinkonuşucaktı kullanılmalı mı diye dışarı çıktı izliyemedim

canım ben yollıyım sana buradan istersen

ikihayat canım sen bana bedenini söyle ben sana tayt ve eşortman yollıyım buradan. birazdan sana aldığım taytın resmini yollarım istersen

Yemin ederim griye yakin bi renkti gordugum araba :) boyle acik maviyle gri arasi bir renkti grimsi biseydi :) @happymom87 en sanslimiz desene beni de gordu seni de o torpilli tuyo vermesin :) ben saclari kamufle ederim tanitmam kendimi uclari sari dipleri koyu al sana torpil yaptim kolay tanirsin :)

Süpersin canım bende izledim ama tamamını değil.bide vitaminlerle ilgilinkonuşucaktı kullanılmalı mı diye dışarı çıktı izliyemedim

Bende son 5 10 dakikasina yetistim ya benden once soylemistir belki:)

ikihayat canım sen bana bedenini söyle ben sana tayt ve eşortman yollıyım buradan. birazdan sana aldığım taytın resmini yollarım istersen

Bana foto atarsan begenirsem super olur valla burdan bulamiyorum cunku. Kislik elbise falanda bulamadim cok boyle carsi olan kalabalik yerlere de inmiyorum bunaliyorum belki gezsem bulucamda totomu kaldiramiyorum iste :) sen bana foto atarsan cok sevinirim gercekten

ankara lı nisan anneleri bi hafta sonu bizde buluşalım mı yaaa istanbul anneleri gibi. ne dersiniz
Aslında güzel olur. Ben hafta sonu babam hasta (als-yatağa bağımlı) diye ona gidiyorum. (Hafta içi zaten çalışıyorum) Ailevi sebeplerden dolayı da eşim ne zaman götürürse o zaman gidiyoruz ziyaretine. O yüzden program yapılırsa takip edip gelmeye çalışırım. Ve çok isterim. Ama kesin diyemiyorum maalesef.

:) .Superfreshin olabilir katkı ve hormon bulunmaz yazıyor. Canın çektiyse ye bence :)

hiç aklıma gelmemişti bu aklımda olsun :)

canım çok düşüncelisin çok teşekkür ederim :) annende ne güzel düşünmüş koymuş.eşime söyledim yarın büyük ihtimalle getirtcek gibi.eğer getirmezse hamile marketlerden bakıcaz.hiç bulamazsak son çare yazarım buraya :)

Hahahha dünür dünürü tanırrr tabikiiiii tanımazsan ayıp :))) ben P Pinklemon u da biliyorumm instagram sağolsunn... Ama tiyo vermem size süpriz olsun Ben de 4753 ve didoscskn arasında tahmin yapabileceğim sadeceee :))) o da çok zor olmayacaaak sonuçta mekan sahibesi olarak farklı olacak :)) 4-5 gün sonra yüzyüze konuşuyor olacağız ne güzel
Ben de çok turşu yedim ya. İçim sıcak yemek bile istemezken kavanozu alıp içinden yiyordum o derece inşallah bana ödem tuz olarak geri dönmezz artık dikkat ediyorum o derece aşerme kalmadı zatennn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…