- 14 Ağustos 2016
- 395
- 421
- 53
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.821
Kefir güçlü ve çok kalorili bir prebiyotik, doktora danışılmadan özellikle hamilelerin her gün tuketebilecegi bir besin değildir, bazi doktorlar hic tavsiye etmiyorlar cunku yeni bir besin oldugu icin tam arastirma yapilamamis, doktoruna sor ve oyle kullan derim ben kefir içmiyorum, ev yoğurdu yiyorumCanim bende 2.5-3litre içiyorum. Bol meyve,bikac kayısı,hergün ya sulu yemek ya çorba ve 1 bardak kefir bunları hergün %90 uygulamaya çalışıyorum. Bu şekilde bi dene. Özellikle kefir tavsiye ederim. Sindirim sistemine iyi geliyor. Kan ilacını içtikten sonra 1 gün çıkamadım biraz yavaşladı ama öncesinde bu şekilde yaparak kabızlık çekmedim. Ilk 1-2 hafta hariç.
ikihayat aldığım tayt ve tuniğin remini yolluyorum canım
Hahahha dünür dünürü tanırrr tabikiiiii tanımazsan ayıp :))) ben @Pinklemon u da biliyorumm instagram sağolsunn... Ama tiyo vermem size süpriz olsunBen de @4753 ve @didoscskn arasında tahmin yapabileceğim sadeceee :))) o da çok zor olmayacaaak sonuçta mekan sahibesi olarak farklı olacak :)) 4-5 gün sonra yüzyüze konuşuyor olacağız ne güzel
Ben de çok turşu yedim ya. İçim sıcak yemek bile istemezken kavanozu alıp içinden yiyordum o derece inşallah bana ödem tuz olarak geri dönmezz artık dikkat ediyorum o derece aşerme kalmadı zatennn :)
ikihayat gebe mağazasına baktın mı seen?
Oranın taytı kaliteli kalın tam da kışlık... Arkadaşımda var hamileliğin 6. Ayından beri giyiyor çok rahat etti..
Dün ben idealtepe sahildeki lcw'de yürüyüşlük siyah eşofman altı buldum aldım orada 2 tip var biri ince pijama gibi açık gri, benim aldığım daha kışlık kalın tarz.
Canım maşşallah senin karnın epey büyümüş ,tayt sıcacık tutar seni benim hala eski taytlarım oluyor sıkmaya başlayınca kendime alış verişe çıkacağım ,eski elbiselerimde de oluyor bakalım ne zaman sıkacakikihayat aldığım tayt ve tuniğin remini yolluyorum canım
Aaaa seni tanimaz miyim dunurum ayipsin 1 foto bile gorsem hafizama alirim ben iyidir hafizam :) bakalim digerlerinde dogru tahmin yapabilecekmiyim. Biri mavi bir kazak giymisti siyah sacli bir arkadas varmi acaba aramizda koyu renk :) oyle birinide gordum de :) cok dusunup mu yattim bilmiyorumki:) sen cok zayifsin ya sende ne kadar odem olabilir yapin ince senin :) ben kg almaya cok musaitim evlendikten sonra 8 kg alarak bunu kanitlamis oldum :)
17. Haftadayım 1-1,5 kg arası almışım ya siz ???
Kızlar ben nasıl boyutunu kucultucem bu fotografların ya. Bi ben atamadim foto. Çekiyorum küçültüyorum kucultuyorum yinede büyük oluyo boyutu. Zaten telde bi foto çekiliyorum boyut direk 2.5 megabayt oluyor. Bi yolu varsa söyleyin bende oglumuzla foto atayım :)
Kızlar ben nasıl boyutunu kucultucem bu fotografların ya. Bi ben atamadim foto. Çekiyorum küçültüyorum kucultuyorum yinede büyük oluyo boyutu. Zaten telde bi foto çekiliyorum boyut direk 2.5 megabayt oluyor. Bi yolu varsa söyleyin bende oglumuzla foto atayım :)
Canim gebe magazasina 1 ay once falan bakmistim belki daha fazla oldu o zaman yoktu ama simdi gelmis olabilir bir oraya bakayim. Iste bende siyah kalin bir esofman ariyorum ya idealtepe de yakin bir bakayim aslinda bugun yarin insallah bulurum. Bir de hic usumeyen kisin bile cam acip yatan ben artik usuyorum ozellikle bacaklarim usuyor sanki soguk icime isliyor kat kat altima giyesim var :) hamilelikten galiba herkes sasiriyor cunku sen tarzan gibi gezerdin diye. Ustum usumuyor da bacaklarim ve genital bolgem usuyor cok garip :)
Ben de su içsem yarıyor diyen hatunlardanım uzun zaman sonra gemideki çalışma temposundan fln 53 kg a inmiştim yüksek bel dar kotlara girer olmuştum ki hamile kaldımm:) , bu aradaaa 17. Haftadan 21. Haftaya 1 ayda tam 1.6 kg almışımm bunun 300 gramı kızıma gitmiş gerisi bendeee maşallahım oldu benim de :))) evlilik sana yaramış öyleysee ama karı koca daha keyifle güzel yeniyor sanki dışarda filan arkadaşlarla olunca da ucu kaçıyor dikkat etmeye çalışsam da, ben eşime uysam ohooo merdivenlerden yuvarlanırdım :))) onun da göbeğinde hiç doğmayacak bir bebek var adetaa :))) gerçi senin eşin dikkat ediyordur fittir haliyle:) yoksa dünürümün yemekleri çok mu güzelll :))
Benim ayda 2 kg alışı geçmemem lazım olur da şu detaylı kontrolde çıkan direnç geçmezse kilo,ödem,tuz,yüksek tansiyon en çok dikkat etmem gereken şeyler olacak ;(
Canım ben yiyemediğim için böyle az eski iştahım olsa İnan daha çok alırdım..19+2 yim 3.5 kg almisim . 12. Haftadan sonra 10 gun cok kg yedim sonuc 2 kg olarak geri dondu:)
Aman dikkat et sıcak tut olmazsa içine külotlu çorap veya varsa hamile içliği gibi bir şey giy. Havalar fena değil ama daha da soğuduğundaa zorlanabilirz. Son dönemde ama sıcaklama sıcak basması oluyor menapozlu gibi belki ordan yırtar kara kışı üşümeden geçiririzz :))
Bende evlendigim zaman 34 bedendim su an o pantolonlarima bacagim girmiyor haha:) hep balik etliydim bende 36 bedendim o ara 1 beden daha zayiflamistim iste 2 kati olarak geri aldim:) dogum kontrol hapi kullandim 9 10 ay kadar birazda o hizli kg aldirdi sanirim. Esim bogazina duskundur ama adam kg almiyorki fit geziyor ben sporu evlendikten sonra biraktim yetisemedim cunku ev is falan zorladi beni. Birakmasam daha az alirdim da oldu artik :) su an 38 bedenim maalesef. Ustum daha az da basenlerden aliyorum ben kg :) yemek ve ben yanyana gelemez ahaha bildigim 3 5 cesit yemek var o kadar canim. Okumaktan ve calismaktan mutfaga pek girmedjm evde yatili calisan var temizlik ondaydi. Muftaga annemde sokmadi sagolsun evde yemek anneme ait mutfak onun mahremi asla sokmaz kimseyi seviyor yemek yapmayi onun yemekleri kg aldirdi dillere destandir el lezzeti:) bende anneme cekmisjm ama yapinca oluyor:) nadir yapsamda :) isten firsatta kalmiyor zaten. Biraz da hazir yedik isten yorgun gelince. Genelde annem yemek yapiyordu bana ama haftada 1 2 gun olmuyordu yedim sistim :) benim yemek yeme aliskanligimdan cok cikolataya zaafim var yoksa tek ogun besleniyorum ben:) o da 6 7 gibi oluyor sonra ye cikolata :) sen masallah fit hamile kaldin canim cok kg da almazsin bak ben 3.5 aldim frenlemem lazim yoksa sisicem. 10 12 kg gecmemem lazim 10 olsa iyi olur da son aylar biliyorsun 2 kati aliniyor. Senin ozel bir durumunda var dogru ama sen zaten kg almazsin merak etme kotu dusunme
haftanin hergunu acilistan kapanisa kadar cafedeyim canim benim
düz kalın vardı canım. ama düz kalının aynısından Icw dada gördümTaytin rengi ne guzelmis :) kadife galiba dimi? Kalin kadife mi peki? Ben tayt bulamayinca arkadasim bana lcw den kadife bulmus ama inceydi o. Duz olanlari var mi kalinda? Bakmismiydin
canım yazı yazdığımız kısımda dosya yükle var oradan yükle resmi ozaman olması lazım.Kızlar ben nasıl boyutunu kucultucem bu fotografların ya. Bi ben atamadim foto. Çekiyorum küçültüyorum kucultuyorum yinede büyük oluyo boyutu. Zaten telde bi foto çekiliyorum boyut direk 2.5 megabayt oluyor. Bi yolu varsa söyleyin bende oglumuzla foto atayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?