2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canım 2.5 kg aldım ama hiç bişeyim olmuyor. elbiselerim felan öyle dolapta kaldı. bide hoşuma gidiyo böyle hamile şeyleri giymek :)

17. Haftadayım 1-1,5 kg arası almışım ya siz ???

18 +6 dayım veeee 6 kilo aldım ilk aylar çok yedim ya midem bulanıyordu bende bastırsın kusmayım diye habire yedimm nese bebişim sağlıklı olsun da alayım çok önemli değil ama şimdi daha düzenli beslenmeye çalışıyorum biraz frenledim yani kendimi :)

Yok canim ya hic oyle minyon olmadim iste 7 8 ay surdu o 34 bedencilik hahaha:) ama su an kilomu gercekten gostermiyorum herkes sasiriyor soyleyince. 168 boyum ve 67 68 cikiyorum tartida inanamiyorum ama oyle kemiklerimmi agir acaba kiloya cok takilmiyorum ya ama catlamak istemiyorum insallah catlamayiz. Onemli olan bebeklerimiz saglikli olsun gerisi gercekten hic onemli degil.

O zaman ben bu hafta 3 5 magaza gezeyim bulamazsam senden rica ederim artik:) cok tesekkurler canim
tamam canım sen bak bulamazsan ben buradan alır yollarım sana. bu arada aklında olsun trendyoldan yünlü hamile çorabı almıştım oda sıcak tutuyor. arada orayada bak belki bulursun bana denk gelirse söylerim sana

O zaman ben bu hafta 3 5 magaza gezeyim bulamazsam senden rica ederim artik:) cok tesekkurler canim
tamam canım sen bak bulamazsan ben buradan alır yollarım sana. bu arada aklında olsun trendyoldan yünlü hamile çorabı almıştım oda sıcak tutuyor. arada orayada bak belki bulursun bana denk gelirse söylerim sana

Kızlaaarrrrr çıktım kontrolden :)
Bebeğim çok şükür iyiymiş. Kan yuttuğu için bağırsagı parlak dedi doktor. Takip edicez dedi. Plesentamda kanama alanı varmış. Alan küçülmemiş ama plesentam büyüdüğü için kanama alanı tabi daha küçük gözüküyormuş plesentaya bakınca. Bebeğin eşi yani plesentam 2 hafta önce tam kapatıyormuş serviksi. Şimdi biraz daha yükselmiş ama bi tarafı hala serviks üstündeymiş. Buna şükür. Pipisi duruyordu artık kesin erkek diyebilirz :))) dua lar için çok teşekkür ederimmm

bende 19+0ım 5 kilo aldım.dün bi ev ziyaretine gittik çok almamışsın öyle dediler moralim düzeldi :) kadının hemen hemen aynı haftalık bi kızı var 10 kilo almış.tabi ona nazaran çok almamışsın demiştir ama olsun yinede iyi geldi öyle söylemesi :))

gözün aydın canım. çok şükür oğlun sağlıklı anneciğine sarılmış doğacağı günü bekliyor.

Sormayi unuttum da ibrahim bey detaylida vajinal bakti mi ? Arkadasim bakmiyor dedi ama yine de sana da sorayim :) simarik83
Yok canım vajinal bakmadı. 2 probla bakıyor yani 2 tane ultrason başlığı kullanıyor. Bir tanesi daha detaylı gösteriyor. Benim oğluş sağ taraftaydı. Sağ tarafta gezindiği için ultrason bir de biraz bastırdı orası hassaslaştı ama 1-2 saat içinde geçti :). Ancak göbek aşırı yağlıysa vajinal bakılır bence.

benim burda bir arkadaşımmm bende 2 hafta önde yanii 21. haftasının içinde 14 kilo aldı ve sürekli kustuğu halde bulantısı olanlar daha çok alıyor galiba.. nese önemli olan sağlık bizler de bebişlerimizde sağlıklı olsunnnlaar inşallahhh gerisi mühim değil

Dediklerinizi uygulayıp akşam foto atmayı deniycem kızlar. Olmadı eşimin tel iphone ordan sorunsuz oluyorsa ordan atarım :)
Ben 2.5 kilo aldım 18+4teyiz.
Evlendigimde ilk 6 ayda 9 kilo almak gibi bir rekorum vardı :) Tabi o zamanlar genelde dışarda yemeler,el öpmeye gidince ailelerin yiyin yiyin diye dayatması. Sonra 62 kilodan 57 kiloya düştüm öyle de hamile kaldım.
gbilges canım çok sevindim. Çok mutlu oldum :) Bak zamanla hersey daha daha güzel olacak. Bir sonraki kontrol ne zaman? O zamana kadar çok yorma kendini,dikkat etmeye devam :)

Yaa bana hic denk gelmjyor gorurseniz bana haber verseniz ne guzel olur gercekten:)

Hemen bakiyorum canimm yaa cok tesekkur ederimmm

benim burda bir arkadaşımmm bende 2 hafta önde yanii 21. haftasının içinde 14 kilo aldı ve sürekli kustuğu halde bulantısı olanlar daha çok alıyor galiba..
Bence onun iştahıda sağlamdir. İstifra etse bile sorunsuz yemiş olmasi lazim devamında ki o kiloyu alsın. Ama tabi bünye meselesi.. Ben son 1 haftada 5 kez falan istifra ettim direk kilo kaybı yasadim..

Gynoferona sabrediyorum hala kızlar. İçtim bugunde mecburen.Sonuç aynı. .. Son 3 gün kontrole doktor başka bişey verir umarım.

ben lcw den aldım iki tane tayt bir düz siyah birde gri çok rahat belden ayarlaması da var kışlık ve kalın baya memnun kaldım kızlar tavsiye ederimm.

QUOTE="aras_u25, post: 48957291, member: 790601"]Dediklerinizi uygulayıp akşam foto atmayı deniycem kızlar. Olmadı eşimin tel iphone ordan sorunsuz oluyorsa ordan atarım :)
Ben 2.5 kilo aldım 18+4teyiz.
Evlendigimde ilk 6 ayda 9 kilo almak gibi bir rekorum vardı :) Tabi o zamanlar genelde dışarda yemeler,el öpmeye gidince ailelerin yiyin yiyin diye dayatması. Sonra 62 kilodan 57 kiloya düştüm öyle de hamile kaldım.
gbilges canım çok sevindim. Çok mutlu oldum :) Bak zamanla hersey daha daha güzel olacak. Bir sonraki kontrol ne zaman? O zamana kadar çok yorma kendini,dikkat etmeye devam :)[/QUOTE]
Canım bu cuma ayrıntılı. 5Kasım pazartesi diğer kontrolüm :)

Canım bu cuma ayrıntılı. 5Kasım pazartesi diğer kontrolüm :)[/QUOTE]
Cnm güzel haberlerine çokkkkk sevindimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…