- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.861
Yok canım vajinal bakmadı. 2 probla bakıyor yani 2 tane ultrason başlığı kullanıyor. Bir tanesi daha detaylı gösteriyor. Benim oğluş sağ taraftaydı. Sağ tarafta gezindiği için ultrason bir de biraz bastırdı orası hassaslaştı ama 1-2 saat içinde geçti :). Ancak göbek aşırı yağlıysa vajinal bakılır bence.
Birdayim canim iyiyim Allaha sukur yigenin de iyidir herhalde henuz kendisiyle hissedilir bir tanisma yapamadik :) doktorum iki hafta sonra baslarsin hissetmeye demisti herhalde aralik gibi baslariz oynasmaya ama bana hic hissedecekmisim gibi gelmiyo ben hisseder ordan doguma giderim herhalde :)@arnavut_biberi canım nerelerdesin yeğenim nasıl
http://www.n11.com/arama?q=hamile+yün+çorabı
canım ben http://urun.n11.com/gecelik-ve-pijama/elija-hamile-ribanali-yun-corap-P133974005 bunu almışım hem kahve hem siyah
Ben senin için demedim genel olarak dedim :)). Ben hamile kalırken normal kilomdan 4 kilo fazlayla hamile kaldım zaten ve o fazlalık göbeğimdeydi :) Yani vajinal baksa bana bakardı :)) Vajinal bakması için göbekten net göremiyor olması lazım bence. Uzun sürmesi güzel bir şey ama 2 kere esnerken yakaladık, kafasını kaşıyormuş gibi bi hareket yaptı, elleri, ayak ve ayak tabanları herşeyi gördük. Ço güzel oluyor bu detaylı ultrason. Zaman bir an önce geçsinde sen de gir hemen :))Yok canim gobek yagli degil :) birazcik var o kadar da herkeste vardir herhalde :) bastiriliyormus evet ne yapalim o kadar olsun:)
Ben senin için demedim genel olarak dedim :)). Ben hamile kalırken normal kilomdan 4 kilo fazlayla hamile kaldım zaten ve o fazlalık göbeğimdeydi :) Yani vajinal baksa bana bakardı :)) Vajinal bakması için göbekten net göremiyor olması lazım bence. Uzun sürmesi güzel bir şey ama 2 kere esnerken yakaladık, kafasını kaşıyormuş gibi bi hareket yaptı, elleri, ayak ve ayak tabanları herşeyi gördük. Ço güzel oluyor bu detaylı ultrason. Zaman bir an önce geçsinde sen de gir hemen :))
canım biz iyiyiz yarın kontrol var onun heyecanı sardı bni. kocanı boşver kuzum hepsi aynı diyorum ya. al bi tanede bende var öyle gıcık uyuz .dün hamilelik hormonuyla durup dururken ağlamaya başladım. keşke evlenmeseydik. sen bekarken beni daha çok sever nazlardın diye. adam iki sarıldı ağlama felan dedi tam sakinleştim. alış yanlızlığa artık oğlumla vakit geçireceğim dedi. :))) ne diceğimi bilemedim mal mal baktım suratınaBirdayim canim iyiyim Allaha sukur yigenin de iyidir herhalde henuz kendisiyle hissedilir bir tanisma yapamadik :) doktorum iki hafta sonra baslarsin hissetmeye demisti herhalde aralik gibi baslariz oynasmaya ama bana hic hissedecekmisim gibi gelmiyo ben hisseder ordan doguma giderim herhalde :)
Haftasonu uyuz kocamla kavgaliydik yuz vermedim iyice sinir oldu neymis ufacik seyleri amma abartiyomusum sanki bisey mi demismis. Dun aksam biraz duzelir gibi olduk ama hala inadim devam ediyor pek tel kullanmiyorum :) annanesi oglusuma cok tatli ciciler almis bi ara paylasicam bana hala gezmek yasak oldugu icin iyice kapandim eve. Iste durumlar boyle sen nasilsin?
gbilges gozunaydin canim insallah kisa zamanda kanama alaninda gecer daha da rahat edersin.
Bal anneler ve tontis yigenlerim sizler neler yapiyosunuz?
Kızlar sipariş verdiğim lohusa takımı geldi cinsi tipi rengi hepsi çok güzel... www.lohusasepeti.com 'dan almıştım daha önce de paylaşmıştım güzel modeller var diye
güle güle giyin çok güzelKızlar sipariş verdiğim lohusa takımı geldi cinsi tipi rengi hepsi çok güzel... www.lohusasepeti.com 'dan almıştım daha önce de paylaşmıştım güzel modeller var diye
Yani tam net değil biraz oynuyor ultrason ayarlarıyla netleştirmeye çalışıyor. Sen benden daha ilerde bir haftada gireceğin için daha net çıkar belki. Bize yüz hatları yuvarlak, top burunlu olcak dedi. Bu tabirlere göre bana benzeyecek :)) Fotoğrafında da tombiş yanaklı gibi duruyordu :)) Yüzünü yakalayabilmek için çok uğraştı sağ tarafım çürüdü yani bastıra bastıra :)) Çok çok net olmuyor ama dediğim gibi seninki belki net çıkabilir.Yok canim zaten bana soylemedigini biliyorum bende duymustum gobekte yag var ise zor gorunuyormus. Bende +8 le hamile kaldim isim zor desene :):) ya cok heyecanliyim gormek icin sabirsizlaniyorum ama daha cok varkeske 20.hafta icin alsaydim bir kac gun icinde girerdim neyse ne yapalim artik bekleyecegiz. Yuzu falan iyice anlasilir dimi ? Oyle belli oluyor yani dimi
Cnm kanaman mı var o yzden mi gezmek yasak?Birdayim canim iyiyim Allaha sukur yigenin de iyidir herhalde henuz kendisiyle hissedilir bir tanisma yapamadik :) doktorum iki hafta sonra baslarsin hissetmeye demisti herhalde aralik gibi baslariz oynasmaya ama bana hic hissedecekmisim gibi gelmiyo ben hisseder ordan doguma giderim herhalde :)
Haftasonu uyuz kocamla kavgaliydik yuz vermedim iyice sinir oldu neymis ufacik seyleri amma abartiyomusum sanki bisey mi demismis. Dun aksam biraz duzelir gibi olduk ama hala inadim devam ediyor pek tel kullanmiyorum :) annanesi oglusuma cok tatli ciciler almis bi ara paylasicam bana hala gezmek yasak oldugu icin iyice kapandim eve. Iste durumlar boyle sen nasilsin?
gbilges gozunaydin canim insallah kisa zamanda kanama alaninda gecer daha da rahat edersin.
Bal anneler ve tontis yigenlerim sizler neler yapiyosunuz?
Bu takimi bende cok begendim ama sanirim kardesimin esi alicak bunu gosterdi zaten bana da aramizda yakin aynisini almam yeni model arayisindayim :) sen gule gule kullan canimKızlar sipariş verdiğim lohusa takımı geldi cinsi tipi rengi hepsi çok güzel... www.lohusasepeti.com 'dan almıştım daha önce de paylaşmıştım güzel modeller var diye
Hepsi ayni canim kafalarini tokusturucan bunlarin :)canım biz iyiyiz yarın kontrol var onun heyecanı sardı bni. kocanı boşver kuzum hepsi aynı diyorum ya. al bi tanede bende var öyle gıcık uyuz .dün hamilelik hormonuyla durup dururken ağlamaya başladım. keşke evlenmeseydik. sen bekarken beni daha çok sever nazlardın diye. adam iki sarıldı ağlama felan dedi tam sakinleştim. alış yanlızlığa artık oğlumla vakit geçireceğim dedi. :))) ne diceğimi bilemedim mal mal baktım suratına
Evet canim 6.haftadan 12.haftaya kadar vardi tam bittik dedik 10gun sonra yogun kanamayla tekrar acile hala az da olsa devam ediyor doktorumda ne yazikki izin vermiyo :)Cnm kanaman mı var o yzden mi gezmek yasak?
Olsun canım bebişin iyi olsunda onlar için tüm yasaklara değerr doğunca Allahın izniyle bol bol birlikte gezicez inşallahhhEvet canim 6.haftadan 12.haftaya kadar vardi tam bittik dedik 10gun sonra yogun kanamayla tekrar acile hala az da olsa devam ediyor doktorumda ne yazikki izin vermiyo :)
ayyyyyy teyzesi yer onu nazlı oğlum benim.Evet canim 6.haftadan 12.haftaya kadar vardi tam bittik dedik 10gun sonra yogun kanamayla tekrar acile hala az da olsa devam ediyor doktorumda ne yazikki izin vermiyo :)
Kendi yerin olunca öyle oluyor tabi çalışanlar izin yapıyordur illaki ama sizler işletmeci olarak ordasınızzz... Allah kolaylık versiin canım benim.. Hayırlı bol kazançlı işleriniz olsun değsin böylelikle de emeğinize
Canım senmi ördün maşallah ne kadar becerikliymişsin:) çok güzel olmuş ellerine sağlık:)
Evet canim yazin acisini cikaricaz insallah :) senin de mi kanaman var?Olsun canım bebişin iyi olsunda onlar için tüm yasaklara değerr doğunca Allahın izniyle bol bol birlikte gezicez inşallahhh
Sorma teyzesi hem nazli hemde kiskanc :) bide babasi gibi yaramaz olursa ooo :)ayyyyyy teyzesi yer onu nazlı oğlum benim.
Kızlar sipariş verdiğim lohusa takımı geldi cinsi tipi rengi hepsi çok güzel... www.lohusasepeti.com 'dan almıştım daha önce de paylaşmıştım güzel modeller var diye
canım biz iyiyiz yarın kontrol var onun heyecanı sardı bni. kocanı boşver kuzum hepsi aynı diyorum ya. al bi tanede bende var öyle gıcık uyuz .dün hamilelik hormonuyla durup dururken ağlamaya başladım. keşke evlenmeseydik. sen bekarken beni daha çok sever nazlardın diye. adam iki sarıldı ağlama felan dedi tam sakinleştim. alış yanlızlığa artık oğlumla vakit geçireceğim dedi. :))) ne diceğimi bilemedim mal mal baktım suratına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?