- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.881
yarın rutin kontrolüm var cumateside detaylım olacak. doktorum aradı bi kız varmış benim eski gebeliğimde yaşadığım sıkıntıyı yaşıyormuş kız çok kötüymüş hem o kızla görüşeceğim kemde bebeğimi göreceğimEvet canim yazin acisini cikaricaz insallah :) senin de mi kanaman var?
Sorma teyzesi hem nazli hemde kiskanc :) bide babasi gibi yaramaz olursa ooo :)
Senin yrn rutin kontrol.mu yoksa detayliya mi gidiceksin?
Canim benim geçicek bu günler,atlatacaksin.. Film,dizi takip etmeni öneririm. Zaman geçiyor yatarken. Kontrol gününe daha var mı? İnşallah gittiğinde kanamanın bittiğini duyarsın.Evet canim 6.haftadan 12.haftaya kadar vardi tam bittik dedik 10gun sonra yogun kanamayla tekrar acile hala az da olsa devam ediyor doktorumda ne yazikki izin vermiyo :)
çok yakışmış güzel günlerde giy.. bende aynısını aldım cuma geldi:) nisan anneleri bir örnek olucaz heralde. bende bu kadar güzel durmadı ama kilo aldım çok fakat dediğin gibi bizim doğum mevsimine çok uygun kumaşı da.. ayrıca çok rahat, yumuşacık. ben xl aldım boyum 1,68 kilom 70. şuan büyük ama doğuma kadar tam olur alacak arkadaşlara fikir olsun. bir de rengi ekrandan baya açık geliyor ekranda vizon gibi renk pudra gibi geldi ama yine de güzel..bir de lohusa sepetinde 127 fiyatı, n11 de 110 civarına gördüm aynısını yalan olmasın bir de oraya baksın arkadaşlar.Kızlar sipariş verdiğim lohusa takımı geldi cinsi tipi rengi hepsi çok güzel... www.lohusasepeti.com 'dan almıştım daha önce de paylaşmıştım güzel modeller var diye
Canim ya cok uzuldum Allah yardimcisi olsun insallah normale doner benehi de o da rahat nefes alir.yarın rutin kontrolüm var cumateside detaylım olacak. doktorum aradı bi kız varmış benim eski gebeliğimde yaşadığım sıkıntıyı yaşıyormuş kız çok kötüymüş hem o kızla görüşeceğim kemde bebeğimi göreceğim
Geciyo canim Allaha sukur gecen haftaki kontrolde ben sormasam doktorum soylemiyodu bile ayy dimi dur bakalim nerelerdeymis bu kanama alani dedi bak ufacik kalmis gozukmuyo bile dedi progestan igneyi biraktim ama hapina devam. 10 gun sonra yeniden godocem bakalim oglum ne alemde ama yine ole gezip dolanmaya izin yok en fazla yakin biyerde bi cay icip eve don dedi :)Canim benim geçicek bu günler,atlatacaksin.. Film,dizi takip etmeni öneririm. Zaman geçiyor yatarken. Kontrol gününe daha var mı? İnşallah gittiğinde kanamanın bittiğini duyarsın.
Yok cnm ama bel ağrım oluo çok bide en son plasentan aşağıda biraz demişti doktorum o bişi yasaklamadı ama ben ynede dkkat edip çok çıkmamaya özen gösteriorumEvet canim yazin acisini cikaricaz insallah :) senin de mi kanaman var?
Sorma teyzesi hem nazli hemde kiskanc :) bide babasi gibi yaramaz olursa ooo :)
Senin yrn rutin kontrol.mu yoksa detayliya mi gidiceksin?
canım modeli çok güzelmiş güle güle kullan. bende almak istiyorum ama doğuma kadar nasıl bir hal alacağımı bilemediğim için almaya cesaret edemiyorum. sanırım doğuma yakın bir kapalıçarşı falan yaparım.Kızlar sipariş verdiğim lohusa takımı geldi cinsi tipi rengi hepsi çok güzel... www.lohusasepeti.com 'dan almıştım daha önce de paylaşmıştım güzel modeller var diye
Yaa bende evlendiğimde 34 beden 49 kiloydumBende evlendigim zaman 34 bedendim su an o pantolonlarima bacagim girmiyor haha:) hep balik etliydim bende 36 bedendim o ara 1 beden daha zayiflamistim iste 2 kati olarak geri aldim:) dogum kontrol hapi kullandim 9 10 ay kadar birazda o hizli kg aldirdi sanirim. Esim bogazina duskundur ama adam kg almiyorki fit geziyor ben sporu evlendikten sonra biraktim yetisemedim cunku ev is falan zorladi beni. Birakmasam daha az alirdim da oldu artik :) su an 38 bedenim maalesef. Ustum daha az da basenlerden aliyorum ben kg :) yemek ve ben yanyana gelemez ahaha bildigim 3 5 cesit yemek var o kadar canim. Okumaktan ve calismaktan mutfaga pek girmedjm evde yatili calisan var temizlik ondaydi. Muftaga annemde sokmadi sagolsun evde yemek anneme ait mutfak onun mahremi asla sokmaz kimseyi seviyor yemek yapmayi onun yemekleri kg aldirdi dillere destandir el lezzeti:) bende anneme cekmisjm ama yapinca oluyor:) nadir yapsamda :) isten firsatta kalmiyor zaten. Biraz da hazir yedik isten yorgun gelince. Genelde annem yemek yapiyordu bana ama haftada 1 2 gun olmuyordu yedim sistim :) benim yemek yeme aliskanligimdan cok cikolataya zaafim var yoksa tek ogun besleniyorum ben:) o da 6 7 gibi oluyor sonra ye cikolata :) sen masallah fit hamile kaldin canim cok kg da almazsin bak ben 3.5 aldim frenlemem lazim yoksa sisicem. 10 12 kg gecmemem lazim 10 olsa iyi olur da son aylar biliyorsun 2 kati aliniyor. Senin ozel bir durumunda var dogru ama sen zaten kg almazsin merak etme kotu dusunme
Canımmm gözünaydın çok sevindim:) plasentanda kanama varmış ama çok büyük bi sorun olsa bu o kadar büyümezmiş dimi:) sonuçta bi iki çıkıntı dışında herşey normalmiş:) çok sevindimKızlaaarrrrr çıktım kontrolden :)
Bebeğim çok şükür iyiymiş. Kan yuttuğu için bağırsagı parlak dedi doktor. Takip edicez dedi. Plesentamda kanama alanı varmış. Alan küçülmemiş ama plesentam büyüdüğü için kanama alanı tabi daha küçük gözüküyormuş plesentaya bakınca. Bebeğin eşi yani plesentam 2 hafta önce tam kapatıyormuş serviksi. Şimdi biraz daha yükselmiş ama bi tarafı hala serviks üstündeymiş. Buna şükür. Pipisi duruyordu artık kesin erkek diyebilirz :))) dua lar için çok teşekkür ederimmm
pjamanın alt kısmının beli nasıl acaba normal lastik mi yoksa hamile pantolonları gibi mi birde bedene nasl karar verdiniz :)Kızlar sipariş verdiğim lohusa takımı geldi cinsi tipi rengi hepsi çok güzel... www.lohusasepeti.com 'dan almıştım daha önce de paylaşmıştım güzel modeller var diye
Canım saol ben alıyorum bunu:) pentiden almıştım ama çok ince 2 aydır giyiyorumda hava soğudukça üşüyor bacaklarım.http://www.n11.com/arama?q=hamile+yün+çorabı
canım ben http://urun.n11.com/gecelik-ve-pijama/elija-hamile-ribanali-yun-corap-P133974005 bunu almışım hem kahve hem siyah
Canım vajinal bakması göbekteki yağla alakalı değil bebeğin pozisyonuyla ilgili. Bana öyle olmuştu sabah göremedi akşam gel dedi bebek yine dönmedi o zaman alttan bakacağım dedi.Ben senin için demedim genel olarak dedim :)). Ben hamile kalırken normal kilomdan 4 kilo fazlayla hamile kaldım zaten ve o fazlalık göbeğimdeydi :) Yani vajinal baksa bana bakardı :)) Vajinal bakması için göbekten net göremiyor olması lazım bence. Uzun sürmesi güzel bir şey ama 2 kere esnerken yakaladık, kafasını kaşıyormuş gibi bi hareket yaptı, elleri, ayak ve ayak tabanları herşeyi gördük. Ço güzel oluyor bu detaylı ultrason. Zaman bir an önce geçsinde sen de gir hemen :))
ay çok şıkmış gerçekten rengi gri mi pudramı anlamadım:) ama model çok güzel güle güle kullan canım kızınla ilk buluşmanda baya şık olacaksın:)Kızlar sipariş verdiğim lohusa takımı geldi cinsi tipi rengi hepsi çok güzel... www.lohusasepeti.com 'dan almıştım daha önce de paylaşmıştım güzel modeller var diye
Yani tam net değil biraz oynuyor ultrason ayarlarıyla netleştirmeye çalışıyor. Sen benden daha ilerde bir haftada gireceğin için daha net çıkar belki. Bize yüz hatları yuvarlak, top burunlu olcak dedi. Bu tabirlere göre bana benzeyecek :)) Fotoğrafında da tombiş yanaklı gibi duruyordu :)) Yüzünü yakalayabilmek için çok uğraştı sağ tarafım çürüdü yani bastıra bastıra :)) Çok çok net olmuyor ama dediğim gibi seninki belki net çıkabilir.
happymom87 canım kızını 300 gr olarak düşünme:) ben 22 haftalık doğum yaptığımda çıkan suya falan inanamadım. Şu an belki 1 lt den fazla su tutuyor birde bebiş kadar plasentada var o yüzden hamileliğin yaptığı ağırlık 300 gr dan çok daha fazla:) doğumda gidecek olab kilolar bunlar.
ikihayat ben geçen kış lcw den almıştım kot rengi tayt ama şimdi yokmu acaba? O kaliteli çıktı. Bu sene siyah istedim defacto hamile bölümünden aldım çok kalitesiz çıktı sakın orda bulursan alma canım:)
Yaa bende evlendiğimde 34 beden 49 kiloydum3 yıl korudum kilomu ama ilk hamilelikte progestan kullandım, düşük tehlikesinden hep yattım falan derken 5 ayda tam 15 kilo aldım şimdide aldım bi daha eski halime dönebilcekmiyim acaba bu yüzdende şimdi eski hiçbir kıyafetim olmuyor.
Kızlar kışlık iclik gibi taytler var. Ben normalde de senelerdir kış aylarında kullanırım. Tavsiye ediyorum hemde çok ucuz. Her yerde bulabilirsiniz.5 veya 10 tl.Hemde öyle güzel sıcak tutuyor ki. Kış mevsiminde liseden beri kullanırım bu taytleri. Caddelerde falan gördüğünüz camasircilarda vardır düşünürseniz
3 yıl iyi korumussun kilonu ama maşallah. Ben 3 ay koruyamamistimYaa bende evlendiğimde 34 beden 49 kiloydum3 yıl korudum kilomu ama ilk hamilelikte progestan kullandım, düşük tehlikesinden hep yattım falan derken 5 ayda tam 15 kilo aldım şimdide aldım bi daha eski halime dönebilcekmiyim acaba bu yüzdende şimdi eski hiçbir kıyafetim olmuyor.
arnavut_biberi hayal_masal Kızlar hepsi aynı. Varan 1: Bebişin kız olduğunu öğrenince eşime dedim ki baba kız aşkı özeldir. Söyle bakalım sen de aşık olacak mısın kızına. Araba kullanıyordu. Hiç istifini bozmada aynen şöyle dedi: "Ne aşkı, adam gibi seveceğim". Tabi bende hiç heyecan kalmadı. Varan 2:Ortama tatlılık katmak isteyen ben: "Canım ya bebek seni daha çok severse". Eşim : "Al bugünkü kaygı konunu bulduk. Otur bütün gün bunu düşün kaygılan". Varan 3: Ben: Canım ilk çoçuk olacak inşallah ,biraz kitap okusam sana ya da kursa gitsek. Eşim: "Ben biliyorum bunları, bunlar hep mantık yürütülerek çıkacak şeyler, araştırmaya gerek yok." Varan 4: Ben "Alışveriş öncesi ürünleri araştırırsak hangisi işlevsel hangi fonksiyona ihtiyacımız var anlarız" Eşim "Ne gerek var, fonksiyonlar belli." Ben"mesela küvet açılıp kapanınca yer kaplamıyormuş" Eşim ".....", error verdi. ama hala inadım inat eşim "yani okumanın araştırmanın faydalı olduğunu düşünmüyorum." Varan 5: Ben Ya madem kanka olduk gel bir yanağından öpeyim. Eşim: "Burnum akıyor yanaşma (iki güne bir-muhtemelen alerjisi var)".Varan 6: Ben: Ebebek reklamındaki hamile kız ne kadar da yalan. Her yeri ipince karnına yastık basmışlar. Herkes böyle güzel mi oluyor ki. Beklenen cevap: "Sen de güzelsin birtanem" Gerçekler: Sessizlik :) Yaz yaz bitmez...
Canim birazdan fotosunu atayım istersen. Sıcak olur rahat edersin. İç Çamaşırcı yerlerde var.Kompedan tarzı değilde daha sokak mağazalarında.Ben niye hic gormedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?