2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Evet canim yazin acisini cikaricaz insallah :) senin de mi kanaman var?

Sorma teyzesi hem nazli hemde kiskanc :) bide babasi gibi yaramaz olursa ooo :)
Senin yrn rutin kontrol.mu yoksa detayliya mi gidiceksin?
yarın rutin kontrolüm var cumateside detaylım olacak. doktorum aradı bi kız varmış benim eski gebeliğimde yaşadığım sıkıntıyı yaşıyormuş kız çok kötüymüş hem o kızla görüşeceğim kemde bebeğimi göreceğim

Evet canim 6.haftadan 12.haftaya kadar vardi tam bittik dedik 10gun sonra yogun kanamayla tekrar acile hala az da olsa devam ediyor doktorumda ne yazikki izin vermiyo :)
Canim benim geçicek bu günler,atlatacaksin.. Film,dizi takip etmeni öneririm. Zaman geçiyor yatarken. Kontrol gününe daha var mı? İnşallah gittiğinde kanamanın bittiğini duyarsın.

Kızlar sipariş verdiğim lohusa takımı geldi cinsi tipi rengi hepsi çok güzel... www.lohusasepeti.com 'dan almıştım daha önce de paylaşmıştım güzel modeller var diye
çok yakışmış güzel günlerde giy.. bende aynısını aldım cuma geldi:) nisan anneleri bir örnek olucaz heralde. bende bu kadar güzel durmadı ama kilo aldım çok fakat dediğin gibi bizim doğum mevsimine çok uygun kumaşı da.. ayrıca çok rahat, yumuşacık. ben xl aldım boyum 1,68 kilom 70. şuan büyük ama doğuma kadar tam olur alacak arkadaşlara fikir olsun. bir de rengi ekrandan baya açık geliyor ekranda vizon gibi renk pudra gibi geldi ama yine de güzel..bir de lohusa sepetinde 127 fiyatı, n11 de 110 civarına gördüm aynısını yalan olmasın bir de oraya baksın arkadaşlar.

Canim ya cok uzuldum Allah yardimcisi olsun insallah normale doner benehi de o da rahat nefes alir.
Sende hayirli haberlerle getir yigenimden.

Canim benim geçicek bu günler,atlatacaksin.. Film,dizi takip etmeni öneririm. Zaman geçiyor yatarken. Kontrol gününe daha var mı? İnşallah gittiğinde kanamanın bittiğini duyarsın.
Geciyo canim Allaha sukur gecen haftaki kontrolde ben sormasam doktorum soylemiyodu bile ayy dimi dur bakalim nerelerdeymis bu kanama alani dedi bak ufacik kalmis gozukmuyo bile dedi progestan igneyi biraktim ama hapina devam. 10 gun sonra yeniden godocem bakalim oglum ne alemde ama yine ole gezip dolanmaya izin yok en fazla yakin biyerde bi cay icip eve don dedi :)

Evet canim yazin acisini cikaricaz insallah :) senin de mi kanaman var?

Sorma teyzesi hem nazli hemde kiskanc :) bide babasi gibi yaramaz olursa ooo :)
Senin yrn rutin kontrol.mu yoksa detayliya mi gidiceksin?
Yok cnm ama bel ağrım oluo çok bide en son plasentan aşağıda biraz demişti doktorum o bişi yasaklamadı ama ben ynede dkkat edip çok çıkmamaya özen gösteriorum

arnavut_biberi oh bak ne güzel :) bunu dediğine göre böyle devam edersen bir sonraki kontrolüne bitmiş haberi alırsın diye düşünüyorum. İnşallah öyle de olur. Çok sevindim senin adına :) hiç kalkma yat dinlen

Kızlar sipariş verdiğim lohusa takımı geldi cinsi tipi rengi hepsi çok güzel... www.lohusasepeti.com 'dan almıştım daha önce de paylaşmıştım güzel modeller var diye
canım modeli çok güzelmiş güle güle kullan. bende almak istiyorum ama doğuma kadar nasıl bir hal alacağımı bilemediğim için almaya cesaret edemiyorum. sanırım doğuma yakın bir kapalıçarşı falan yaparım.

happymom87 canım kızını 300 gr olarak düşünme:) ben 22 haftalık doğum yaptığımda çıkan suya falan inanamadım. Şu an belki 1 lt den fazla su tutuyor birde bebiş kadar plasentada var o yüzden hamileliğin yaptığı ağırlık 300 gr dan çok daha fazla:) doğumda gidecek olab kilolar bunlar.
ikihayat ben geçen kış lcw den almıştım kot rengi tayt ama şimdi yokmu acaba? O kaliteli çıktı. Bu sene siyah istedim defacto hamile bölümünden aldım çok kalitesiz çıktı sakın orda bulursan alma canım:)

Yaa bende evlendiğimde 34 beden 49 kiloydum 3 yıl korudum kilomu ama ilk hamilelikte progestan kullandım, düşük tehlikesinden hep yattım falan derken 5 ayda tam 15 kilo aldım şimdide aldım bi daha eski halime dönebilcekmiyim acaba bu yüzdende şimdi eski hiçbir kıyafetim olmuyor.

Canımmm gözünaydın çok sevindim:) plasentanda kanama varmış ama çok büyük bi sorun olsa bu o kadar büyümezmiş dimi:) sonuçta bi iki çıkıntı dışında herşey normalmiş:) çok sevindim

pjamanın alt kısmının beli nasıl acaba normal lastik mi yoksa hamile pantolonları gibi mi birde bedene nasl karar verdiniz :)

Canım vajinal bakması göbekteki yağla alakalı değil bebeğin pozisyonuyla ilgili. Bana öyle olmuştu sabah göremedi akşam gel dedi bebek yine dönmedi o zaman alttan bakacağım dedi. ikihayat

Kızlar kışlık iclik gibi taytler var. Ben normalde de senelerdir kış aylarında kullanırım. Tavsiye ediyorum hemde çok ucuz. Her yerde bulabilirsiniz.5 veya 10 tl.Hemde öyle güzel sıcak tutuyor ki. Kış mevsiminde liseden beri kullanırım bu taytleri. Caddelerde falan gördüğünüz camasircilarda vardır düşünürseniz

ay çok şıkmış gerçekten rengi gri mi pudramı anlamadım:) ama model çok güzel güle güle kullan canım kızınla ilk buluşmanda baya şık olacaksın:)

Benimkinin usg goruntusunde agiz ve cene yapisi babaya burnu bana benziyordu ama daha cok minik 100 kere degisir diye dusunuyorum. Oglumun yuzunu goreyimde bastirsin ne yapalim:) 22. Haftamin icinde oluyorum insallah net gorur de guzel haberlerle gelirim.

Lcw 1 2 kere girdim canim ama cok cesit yoktu baktigim yerlerde. Hamile bolumu genis degildi goremedim dedigin gibi bi tayt. Bir arkadas bakirkoy magazasinda hamilelik bolumu baya genis dedi de oraya da gitmeye nasil useniyorum anlatamam :) gidersem de bostancidan deniz yoluyla gecerim yarim saatte arabayla olsem gitmem oraya :) defactodan 1 tane tayt almistim 5 6 haftalik hamileyken nasil heveslendiysem :) o guzel cikti orta kalinlikta ama belimde durmuyor tabi m beden almisim buyuk su an :) ama bi arkadasimda aldi onunkide kotu cikti ayni degildi benimki sansa denk geldi galiba :)

Bende su an kendi kilomdan 11 kg kadar fazlayim iste. Progestan kg yapiyormus duydum onu bende. Olsun canim bebegin saglikli olsun da kg verilir hic uzulme ben neler gordum 110 kg dan 55 kg a dustu arkadasim eskisinden daha fit bile olursun:) artik teknolojide ilerleri incelmek icin neler var neler onlar bende merak etme:)

Ben niye hic gormedim ya

3 yıl iyi korumussun kilonu ama maşallah. Ben 3 ay koruyamamistim ilk aylarda 9 kilo almıştım. Abur cubur,fast food,ilk aylar el opmesine nereye gitsen yemek yemek :) 63 leri görüp 57 ye düştüm sonra o dönem bitince. Bakalım bu dönemi nasıl kapatcaz :))

Çok güldüm yaa süpermiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…