- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.901
Evet canım eşim yıllardır her gün spor yapar bende ona uydum böylece korumuş oldum ama hamile kalınca düşük tehlikesi sporu bırak sürekli yat ee yatıncada sürekli ye derken aldım çok kilo3 yıl iyi korumussun kilonu ama maşallah. Ben 3 ay koruyamamistimilk aylarda 9 kilo almıştım. Abur cubur,fast food,ilk aylar el opmesine nereye gitsen yemek yemek :) 63 leri görüp 57 ye düştüm sonra o dönem bitince. Bakalım bu dönemi nasıl kapatcaz :))
Öylemiiii? Benim tam bir bilgim yokta yani mantıken düşününce öyledir heralde diye düşündüm. Demek bebişin pozisyonuna göre karar veriliyor. İyi o zaman benim oğlan uğraştırmadı :))Canım vajinal bakması göbekteki yağla alakalı değil bebeğin pozisyonuyla ilgili. Bana öyle olmuştu sabah göremedi akşam gel dedi bebek yine dönmedi o zaman alttan bakacağım dedi. @ikihayat
Benimkinin usg goruntusunde agiz ve cene yapisi babaya burnu bana benziyordu ama daha cok minik 100 kere degisir diye dusunuyorum. Oglumun yuzunu goreyimde bastirsin ne yapalim:) 22. Haftamin icinde oluyorum insallah net gorur de guzel haberlerle gelirim.
Canim benim doktorumda henuz vermedi 5. ayi bitirelim belki o zaman baslatirim dedi. belki seninki de öyle yapar :)Kızlar size bişey sorucam.
Bana doktorum hic kan ilaci vermedi. Kanim 12 cikiyor hep gerek yok cok iyi dedi. Zaten kabızlık cekiyorum o da kabız yapiyormus sanirim acaba onuda dusunerekmi vermiyor?
Dogumda cok kan kaybedicez ya illaki ilave kullanilmasi gerekiyor yaziyor bi cok yerlerde de
Bende 17. hafta fotosu var bak yukleyeyim cok belli olmasa da az cok seçiliyor . detayli da daha iyi goruruz sanirimYok canim zaten bana soylemedigini biliyorum bende duymustum gobekte yag var ise zor gorunuyormus. Bende +8 le hamile kaldim isim zor desene :):) ya cok heyecanliyim gormek icin sabirsizlaniyorum ama daha cok varkeske 20.hafta icin alsaydim bir kac gun icinde girerdim neyse ne yapalim artik bekleyecegiz. Yuzu falan iyice anlasilir dimi ? Oyle belli oluyor yani dimi
Bi dahaki kontrole insallah tamamen gecmis olur canimCanim ya cok uzuldum Allah yardimcisi olsun insallah normale doner benehi de o da rahat nefes alir.
Sende hayirli haberlerle getir yigenimden.
Geciyo canim Allaha sukur gecen haftaki kontrolde ben sormasam doktorum soylemiyodu bile ayy dimi dur bakalim nerelerdeymis bu kanama alani dedi bak ufacik kalmis gozukmuyo bile dedi progestan igneyi biraktim ama hapina devam. 10 gun sonra yeniden godocem bakalim oglum ne alemde ama yine ole gezip dolanmaya izin yok en fazla yakin biyerde bi cay icip eve don dedi :)
Ben de az önce tetanoz aşımı vuruldum canım. Bebişimin kalp atışlarını da dinledikselam kızlar.
bütün yazdıklarınızı okumak istiyorum ama maalesef imkansız yetişemiyorum
ben sabah sağlık ocağında tetanoz aşımı da vuruldum. şimdi 26. hafta da süt yardımı başlıyormuş sanırım onun içinde arayacağız sizi dediler sizinde bilginiz olsun.
bugun oğlumun tekmeleriyle uyandım çok mutluyum
Hangi beden aldin peki? Gule gule kullan canim cok ciciymis bende bunu begenmistim
Kızlaaarrrrr çıktım kontrolden :)
Bebeğim çok şükür iyiymiş. Kan yuttuğu için bağırsagı parlak dedi doktor. Takip edicez dedi. Plesentamda kanama alanı varmış. Alan küçülmemiş ama plesentam büyüdüğü için kanama alanı tabi daha küçük gözüküyormuş plesentaya bakınca. Bebeğin eşi yani plesentam 2 hafta önce tam kapatıyormuş serviksi. Şimdi biraz daha yükselmiş ama bi tarafı hala serviks üstündeymiş. Buna şükür. Pipisi duruyordu artık kesin erkek diyebilirz :))) dua lar için çok teşekkür ederimmm
güle güle giyin çok güzel
Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevincim. Anladığım kadarıyla seninde bebeğin eşi benim gibi önde . Dr ne yorum yaptı bu konu hakkında ben bu ara bu konuyu araştıyroum. İnternette bir sürü şey yazıyor kafam karıştı.Kızlaaarrrrr çıktım kontrolden :)
Bebeğim çok şükür iyiymiş. Kan yuttuğu için bağırsagı parlak dedi doktor. Takip edicez dedi. Plesentamda kanama alanı varmış. Alan küçülmemiş ama plesentam büyüdüğü için kanama alanı tabi daha küçük gözüküyormuş plesentaya bakınca. Bebeğin eşi yani plesentam 2 hafta önce tam kapatıyormuş serviksi. Şimdi biraz daha yükselmiş ama bi tarafı hala serviks üstündeymiş. Buna şükür. Pipisi duruyordu artık kesin erkek diyebilirz :))) dua lar için çok teşekkür ederimmm
Bu takimi bende cok begendim ama sanirim kardesimin esi alicak bunu gosterdi zaten bana da aramizda yakin aynisini almam yeni model arayisindayim :) sen gule gule kullan canim
Hepsi ayni canim kafalarini tokusturucan bunlarin :)
Ben aynisini esime yapiyorum ama senin pabucun damda artik oglum gelicek diyorum kiz olsaydi babaci olurdu ama oglim anneci olucak bak daha gelmeden kiskaniyo yanima bile yaklastirmiyo seni diyorum :)
çok yakışmış güzel günlerde giy.. bende aynısını aldım cuma geldi:) nisan anneleri bir örnek olucaz heralde. bende bu kadar güzel durmadı ama kilo aldım çok fakat dediğin gibi bizim doğum mevsimine çok uygun kumaşı da.. ayrıca çok rahat, yumuşacık. ben xl aldım boyum 1,68 kilom 70. şuan büyük ama doğuma kadar tam olur alacak arkadaşlara fikir olsun. bir de rengi ekrandan baya açık geliyor ekranda vizon gibi renk pudra gibi geldi ama yine de güzel..bir de lohusa sepetinde 127 fiyatı, n11 de 110 civarına gördüm aynısını yalan olmasın bir de oraya baksın arkadaşlar.
sağol pozitif enerjik anneTeşekkür ederim canımm
Yarın güzel haberlerini bekliyor olacağız dualarım senle ve tüm annelerle
amin canım inşallah.. aynen son ayları düşünemiyorum şuan hızlı alınıyor çünküAyyy ne güzell musmutlu güzel duygularla pamuklarımız kucağımızda giyeriz inşallah berabersen de güle güle giy canım teşekkür ederimm.. Bana da pudra gibi
geldi rengi pembesi de vardı ama bu rengi daha çok beğendim ben. bir de gecelik/sabahlık takım alacağım onu da ekru veya beyaz düşünüyorum.. Ama onu artık sonlara doğru bekleyip kiloma göre alacağım. Ben large aldım her yeri bol şuan 3 parçası da büyük sanırım o zamana tam güzel olur, inşallahhafif kilon varsa sen de xl alarak iyi yapmışsın canım
pjamanın alt kısmının beli nasıl acaba normal lastik mi yoksa hamile pantolonları gibi mi birde bedene nasl karar verdiniz :)
canım modeli çok güzelmiş güle güle kullan. bende almak istiyorum ama doğuma kadar nasıl bir hal alacağımı bilemediğim için almaya cesaret edemiyorum. sanırım doğuma yakın bir kapalıçarşı falan yaparım.
happymom87 canım kızını 300 gr olarak düşünme:) ben 22 haftalık doğum yaptığımda çıkan suya falan inanamadım. Şu an belki 1 lt den fazla su tutuyor birde bebiş kadar plasentada var o yüzden hamileliğin yaptığı ağırlık 300 gr dan çok daha fazla:) doğumda gidecek olab kilolar bunlar.
@ikihayat ben geçen kış lcw den almıştım kot rengi tayt ama şimdi yokmu acaba? O kaliteli çıktı. Bu sene siyah istedim defacto hamile bölümünden aldım çok kalitesiz çıktı sakın orda bulursan alma canım:)
Bende aynı şekilde iki gündür çok az derinden hissediyorum hareketlerini. Öyle olunca da insan düşünüyor birşey mi oldu acaba diyeBen de az önce tetanoz aşımı vuruldum canım. Bebişimin kalp atışlarını da dinledik2 gündür pek bir nazlı hareket ediyordu adı gibi , neyse ki içim rahatladı.
Bende aynı şekilde iki gündür çok az derinden hissediyorum hareketlerini. Öyle olunca da insan düşünüyor birşey mi oldu acaba diye
Bende aynı şekilde 2 gündür derinden hissetmeye başladım muhtemelen daha dönük şuan herhaldeBende aynı şekilde iki gündür çok az derinden hissediyorum hareketlerini. Öyle olunca da insan düşünüyor birşey mi oldu acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?