2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Evet canım eşim yıllardır her gün spor yapar bende ona uydum böylece korumuş oldum ama hamile kalınca düşük tehlikesi sporu bırak sürekli yat ee yatıncada sürekli ye derken aldım çok kilo

Canım vajinal bakması göbekteki yağla alakalı değil bebeğin pozisyonuyla ilgili. Bana öyle olmuştu sabah göremedi akşam gel dedi bebek yine dönmedi o zaman alttan bakacağım dedi. @ikihayat
Öylemiiii? Benim tam bir bilgim yokta yani mantıken düşününce öyledir heralde diye düşündüm. Demek bebişin pozisyonuna göre karar veriliyor. İyi o zaman benim oğlan uğraştırmadı :))

Değişir bencede ama halini görmek bile insanı mutlu ediyor ya. Seninki biraz daha net olur diye düşünüyorum. İnşallah güzel geçecek :)

Canim benim doktorumda henuz vermedi 5. ayi bitirelim belki o zaman baslatirim dedi. belki seninki de öyle yapar :)
Bende 17. hafta fotosu var bak yukleyeyim cok belli olmasa da az cok seçiliyor . detayli da daha iyi goruruz sanirim
Bi dahaki kontrole insallah tamamen gecmis olur canim

gbilges canimm gozunaydinn cok sevindimm hep boyle güzel haberler alalim insallah
@aras_u25 bebek arabaniz hayirli olsun canim.gule gule iyi gunlerde kullanin saglikla inşallah

Eklentiler

• 2016-11-21 16.18.45.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 110
Ben de az önce tetanoz aşımı vuruldum canım. Bebişimin kalp atışlarını da dinledik 2 gündür pek bir nazlı hareket ediyordu adı gibi , neyse ki içim rahatladı.

Hangi beden aldin peki? Gule gule kullan canim cok ciciymis bende bunu begenmistim

Large aldım ama iyiki de large almışım. Şuan biraz bolluğu var alttan da üstten de ama sanırım o zamana içini tam güzel doldururum. Sonuçta lohusa pijaması rahat olmalı..
Normalde small'dım şuan medium oldum doğurunca da large olurum heralde dedim... İyi bir seçim olmuş

Çoook sevindim canım maşallah oğluşuna bak gördün mü haberler de gelişmeler de güzel olumlu yönde hepsi daha da iyi olacak... Gözünaydın...

Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevincim. Anladığım kadarıyla seninde bebeğin eşi benim gibi önde . Dr ne yorum yaptı bu konu hakkında ben bu ara bu konuyu araştıyroum. İnternette bir sürü şey yazıyor kafam karıştı.

Canımm çok teşekkürler.. Burda çok güzel modeller var , dışardaki allı güllü çiçeklilerden daha cici sade şeyler var denedim güzel geldi yoksa iade ederdim zaten. Pişti olmayın madem öyleee bir sürü model renk var çeşit çok ben görürsem yine atarım sana linki buna benzer cici şeyler :)

Ayyy ne güzell musmutlu güzel duygularla pamuklarımız kucağımızda giyeriz inşallah beraber sen de güle güle giy canım teşekkür ederimm.. Bana da pudra gibi
geldi rengi pembesi de vardı ama bu rengi daha çok beğendim ben. bir de gecelik/sabahlık takım alacağım onu da ekru veya beyaz düşünüyorum.. Ama onu artık sonlara doğru bekleyip kiloma göre alacağım. Ben large aldım her yeri bol şuan 3 parçası da büyük sanırım o zamana tam güzel olur, inşallah hafif kilon varsa sen de xl alarak iyi yapmışsın canım

amin canım inşallah.. aynen son ayları düşünemiyorum şuan hızlı alınıyor çünkü pembedense bu rengi çok daha şık. bende gecelik alıcam bir takım aynen ekru düşünüyorum daha ileri zamanda alırız dediğin gibi.

pjamanın alt kısmının beli nasıl acaba normal lastik mi yoksa hamile pantolonları gibi mi birde bedene nasl karar verdiniz :)

Şuan 21+2'yim ve 57 kilo oldum
Doktorum iyisin 10 kg daha al yeter dedi. Max da 70'le bitir bu iş dedi. Ben de kendi kendime dedim ki artık medium giymeye başladığıma göre 70 kg olduğumda Large giyerim. Ve Large sipariş ettim. Karın kısmı zaten hamilelere özel geniş. Ordan sorun olmaz ben en çok altta tereddüt ettim o da lastikli ve içten de ayarlanır. Dur senin için bir resim çekeyim ilk resim önü , ikinci resim lastikli ve ayarlanan kısmı olan yani arkası...

Eklentiler

• image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 104
  • image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 110

Çok teşekkür ederim.. Evet aslında en mantıklısı son halimize göre almak... Ben bunu çok beğendim diye riske girdim olmazsa xl ile değiştirirm dedim değişim ve iade vardı ama asıl doğumda hastane yatışında giyeceğim gecelikleri ben de son zamanlara yakın son halime göre denereyek alacağım

Evet canımm onu ben de düşündümm )
Bebiş 410 gram çıktı ona göre suyu da artıyor rahim büyüyorr plesanta filannn hep onlar kilo yoksa ben hiiiiiiçç yemiyorumm :))))

Ben de az önce tetanoz aşımı vuruldum canım. Bebişimin kalp atışlarını da dinledik 2 gündür pek bir nazlı hareket ediyordu adı gibi , neyse ki içim rahatladı.
Bende aynı şekilde iki gündür çok az derinden hissediyorum hareketlerini. Öyle olunca da insan düşünüyor birşey mi oldu acaba diye

Bende aynı şekilde iki gündür çok az derinden hissediyorum hareketlerini. Öyle olunca da insan düşünüyor birşey mi oldu acaba diye
Bende aynı şekilde 2 gündür derinden hissetmeye başladım muhtemelen daha dönük şuan herhaldepozisyonuna göre netlik hssediyoruz muhtemelen

deli_mavi_59 geçmiş olsun canım.. Ben de yarın gidiyorım sağlık ocağına aşı için ve kan vermeye... Kan vermekten nefret ediyorum , kan/damar kardeşliği içimin çekilmesine sebep oluyor , hele böyle hastane değil de sağlık ocağında olunca kolumu kopartacaklar gibi geliyor :)))) stres oldum vallahi inşallah eli yumuşak birine denk gelirim... Kalp atışını dinleyebilir miyiz diye de soracağım madem öyle bir şey var.

Çocukluğunda taş devri seyredenler var mı? :)))
Şunlara bakın çok şekerler ya bayıldım. Ben çocukken kızım olursa adını 'Çakıl' koyacağım derdimm kız çocuğu olarak çok tatlı geliri bana bu da onun kıyafeti ya tam doğumgünü konsept kıyafeti olur bundan ilerde.

Eklentiler

• image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 83
  • image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…