2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canım evlilik yıldönümünüz hayırlı olsun mutlu yıllarınız olur inşallahh. instagrama benide ekle acaglac

Gözünüzaydın canımm çok sevindim maşallah minnoşumuza

Geçmiş olsun eşine canım, önemli bişeyi yoktur inşallah. Evlilik yıldönümünüzde hayırlı olsun, nice güzel, sağlıklı ve birlikte yıllarınız olsun inşallah

Canım kan verdiğin an kayıt no veriyor o arayıp da öğrenebilirsin tc ile olsa evet dağ kolay olurdu

Tamam canım sağol.. Biz taşındık da ikametgah ve aile hekimini taşımadık henüz git gel birkaç semt var aradaaa halledersem iyi olacak

Canım izin veriliyor mu bilmiyorum ama tarçın şeker dalgalanmalarını azaltırmış. Sütlü tatlıya geçip üstüne tarçın atsan, belki de canın tatlı isteyince hatay hurması yesen (trabzon olan çok tatlı oluyor) belki isteği nefsi köreltir. 21. hafta itibariyle ben de 6kilo aldım. Sağlıksız abur cubur yemememe rağmen. Eşim müsaade etmiyor ki yiyim :) Heralde vücut alıyor ona rağmen. Sinir oluyorum dr ların baskülüne kıyafetli çıkıyorsun. Ayakkabılı falan. Ay akşam çıkacağım stres oldum :)

Daha şu alt tarafta 5 haftalık hamilesiniz yazıyıdu onu hatırlıyorum
Ay evet yaaa :)

Hadi gözün aydın. Bak bir sorun yok bebişinde ne güzel varsın sezaryen olsun doğum nolcak :))

Ohh ya şükürler olsun darısı artık bizlerin başına inşallah

Nice senelerinize... Sağlıkla huzurla aşkla ve bebişhinizlee tabiiii....
Geçmiş olsun yaaa... Çiftlik hayatı zor olsa gerek. Aman kendinize dikkat edinn

Selam tatlış anneler :) uzun zamandır giremwdim bir yandan hamilelik bir yandan kpss bir yandan tezimi yetiştirmeye çalışmak derkennn bitmiş durumdayım.. Az biraz okudum yorumları hepiniz iyisiniz sanırımm :)) herkesler instagramdan takipleşmişş hep geride kalmış sanırım bulamadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…