2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım bazı hastaneler dışarıdan fotoğrafçı kabul etmiyor. Doğum yapacağın hastane ile bir görüş. Eğer onaylamazlar ise hastanenin fotoğrafçısını kullanman gerekecek.

Bu sen misinnnn kocaman olmuş maşallah yaaa ne tatlı :))
O sisligin bi kısmı bebis,bi kısmı pelus tayt ve hamile pantolonunun göbek kismindaki parça :) Tayt ve pant.çıkınca bu kadar kalmıyor şimdilik durum bu :))
happymom87 teşekkür ederiz teyzesi :) Artık bizde oğlusla atarız fotograflarimizi bol bol :))

Olsun peluş meluş bence böle çok güzel :)) her aşaması güzel göbüş büyürken. Benim yediklerimden kaynaklı sanırım sabah küçük hissediyorum yatarken şişiyor anlamadım 1 ay fark ediyordur şişlikte :).. Bu arada ben çok kilo almışım başta kusarken 2 kilo vermiştim. Şimdi 6 kilo almışım. Eski kiloma göre 4 almış gibiyim.. Bu zaman için çok biliyorum ama engel de olamıyorum...

Benim enerjim olsa tek çeşit değilde daha fazla yapsam daha çok kilo alırım aslında. Şimdi sadece kendimi idare edecek kadar yapabildigimden 2.5-3kilo almış oldum. Keşke hergün yemek yapanım olsaaa :))) bişey olmaz ye boşver. Yediklerin zararlı olmadığı sürece sorun yok :)

Kızlar kızlar galiba başardım :) 18+5 ten selamlar teyzeleri.
Maşallah maşallah
Canıııım eğer alırsak yoyko şu rengini alalım dedik nasıl ?
Galiba yıl başında zamlanacakmış. bebek arabası gibi ürünleri zamlanmadan almak lazım.

Eklentiler

• IMG_6528.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 78
Maşallah maşallah
Galiba yıl başında zamlanacakmış. bebek arabası gibi ürünleri zamlanmadan almak lazım.
Çok güzelmiş canım bu renk. Eğer mavi almasam bu rengi alırdım bende kesinlikle.
Evet yılbaşında zamlancakmis ondan önce almak gerek. Bi kumasına bakayimda ondan sonra rahat rahat alırsın sende :) ben çok begendim

Maşallah maşallah
Bende bayiliyorum bu modellere ama aklimi kurcalayan bisey var kizlar size danisayim.
Travel sistem kullanisli olmuyor diyor herkes. bizim kendimize ait arabamiz olmadigi icin dolmuslarda otobuslerde zorlanirmisim bunlarla daha buyuk ya. cok katlanmiyormus galiba. benim fikrim yok hic. bunlari begeniyorum gorselde ama dedigim.gibi kullanimi cok onemli benim icin

Canım benim ablam da benzer bir durumdaydı ilk bebeği olduğunda. Önce travel sistem aldılar ama çok kullanışlı gelmedi, ağır ve büyük olduğu için iade ettiler, chicco liteway aldı, anakucağıyla birlikte. kızı 4.5 yaşında hala kullanıyor hem çok hafif bi araba hem de çok kullanışlı. Bizzat kullanımına şahit olduğum için gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. bi incele istersen.

tamam canim tesekkur ederim. Bakayim buna ben. Ded8gim gibi hafiflik ve katlanip ufalmasi cok onemli.
Ama bu modellerde bi ayri guzel yaaa cok şık duruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…