2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Herkes miniklerine alışveriş yapıyor ne güzel, ben de bencil anne olarak kendime alışveriş yapıyorum dün göbeğimin sıkışmaya başladığını farkedip, pantolonlarımı bikaç haftaya işyerinde giyemeyeceğimi anladım. Tavsiyeleriniz üzerine gebe den iki pantolon aldım, haftaya gelicekmiş, inşallah güzel çıkarlar ve bana olurlar :) Pentiden külotlu çorap aldım, şimdi tayt arayışındayım. B blossom- bahsettiğin taytlara bakıcam haftasonu, inşallah hemencik bulurum. Sabahları donuyorum çünküüü bulunduğum şehirde lcw dışında neredeyse hiç hamile giyim yok, orda da üç-beş pantolon ve aşırı büyük kazaklar vardı bana olmadı hiçbiri başka nerelerden alışveriş yapabilirim? Bir de bu aldığımız pantolonlar bi ay sonra da bize olcak mı, yoksa o zaman tekrar mı alıcaz bilginiz var mı?

tamam canim tesekkur ederim. Bakayim buna ben. Ded8gim gibi hafiflik ve katlanip ufalmasi cok onemli.
Ama bu modellerde bi ayri guzel yaaa cok şık duruyor :)
Haklısın canım ama alıp kullanırken zorlanırsak da fena olur, bir de travel sistem alanların yüzde 70i bir yıla kalmadan yeni araba aldıklarını söylüyorlar, bu yorumları duydukça çekincelerim artıyor bakalım ben daha çok bakmaya başlamadım, bu arada ablamın arabası https://www.joker.com.tr/urun/chicco-liteway-plus-travel-puset-fire-kirmizi-33079 bu model. sanırım bikaç farklı çeşidi var.

Ben hep usuyen bi insanım o yüzden rahat 10 senedir belki daha fazla hatta bu taytler sayesinde içim ısınıyor. İnşallah bulursun.

@Prenses2017 artık zayıflık yok hepimiz rahat 15 kilo alırız bi kere ister istemez :) Hersey bebisler için.
sibeluA canım biz çok fazla otobüs kullanmiyoruz. Gezme içinde olsa arkadaş ziyareti de olsa hep yürüme mesafesi. Bi işte doktora giderken otobüs anca o. O zamanlarda da idare edilir diye düşünüyorum. Oto koltuğunu da ihtiyaç zamanlarında kullanırız veya ilk zamanlar bi yere gidince de kullanılıyor ya. Ama ilerleyen senelerde baktım zahmetli oluyor hafif bişey düşünürüm.

canım bana hamile mağzasındaki adam dediki pantolonu veya taytı giydikten sonra iki yandan kollarını içeri sok. rahatsız etmiyorsa al. ancak kol kalınlığın kadar basenin büyürmüş

canım bana hamile mağzasındaki adam dediki pantolonu veya taytı giydikten sonra iki yandan kollarını içeri sok. rahatsız etmiyorsa al. ancak kol kalınlığın kadar basenin büyürmüş
Süper canım ya çok teşekkür ederim gerçekten hiçbi fikrim yoktu, pantolonlar gelince o şekilde bi deneyeyim bakalım. daha fazla da büyümeyelim zaten inşallah :)

Süper canım ya çok teşekkür ederim gerçekten hiçbi fikrim yoktu, pantolonlar gelince o şekilde bi deneyeyim bakalım. daha fazla da büyümeyelim zaten inşallah :)
Canim mesela benim fotoda görülen hamile pantolonu. Bacakları normalde daha geniş ama içimdeki taytle suan tam oluyor. Bel kısmı da düğmesiz rahat. Göbek kısmı zaten göbeği kavrayan bol bir bez. Bu pant. daha 1 ay hatta tayt kullanmazsam 2 ay gider. Bence bi bu şekilde bide daha geniş aldık oldu mu tamamdır. O da sonraki zamanlar için.

Ay bu cok sekermis gercekten canim begendim
Tabiki canim herkes kendine gore bakmali. Bizim birazcik mesafe var genelde 2 minubus gidiyoruz kayinvalideme falan.
Sen benim yerimede kullan bunlardan :)))

Benimde pek fikrim yok canım ama bana böyle travel sistem lazım. Ayrı ayrı satın almak istemedim. Bana port bebe de lazım ana kucağı da ki oto koltuğu da oluyor. Benim arabam var zaten en çok ona ihtiyacım olacak. Burada Doğuda bebek arabasıyla mümkün değil dışarı çıkıp gezdiremem. Kaldırımlar yollar müsait değil. Avm bile Yok yani :)))Ağırlığı nasıldır bende bilmiyorum canım incelemek araştırmak lazım. Ama çok pahalı bi şey almak istemedim.

Aradık canım şimdi kredi kartı ile alırsak bu fiyata olacak bu renk ocak sonu gelecekmiş. Ocakta gelecek ama bu fiyata 990₺ ye almış olcaz.

Anladim canim . şartlar neyi gerektiriyorsa herkes ona gore alicak tabiki. :)

Gayet de guzel gözüküyor canim ben de boyle tam olan bisey istiyorum işte söylediğin gibisini yapmamiz mantıklı. gelsin bi bakalım benimkiler bol gelirse bi süre taytla giyerim, tam olursa da birini bi buyukle degistiririm daha uzun sure kullanabilirim boylece :) seninkinin rengi de cok güzelmiş sen nerden aldin canim

Kizlar dr dan geldim Allah'ima bin sukur kalpteki pariltiyi dr um onemsemedi. Kaygilanacak bir durum yokmus. Bir oh cektik. Minnos Derenin sirtini gorduk dr utangac kiz yuzunu gostermedi dedi. Kizlar acil tavsiyelerinize ve morale ihtiyacim var. Sessiz dr um cok kilo almissim dedi. Bir tartildim 8 kilo almisim ben 6 zannederken. Abur cuburum yok tatliya duskun degilim sok oldum resmen. Hala soktayim. 3 dusuk mazisi olan ben bal yedim sut kefir yogurt yedim bir avuc ceviz yedi, her gun 4 -5 porsiyon dameyve. Demirden ishal oldum muz yedim. Sifir hareket. Cesaret edemedim tekrar duserse diye. 5 ay bitmeden 8 kilo. Ne yapsam, Ne etsem? Bel fitigim var 12 den fazlasi toplamda cok zorlar beni. Bir de dr da tansiyonum 10 a 4.5 cikti.

Arkadaşlar ben bebek hareketlerini hala aşağılarda hissediyorum normal mi acaba Sol kasığıma vurup duruyor bazen. Sizler nerede hissediyorsunuz tekmeleri
canım bende hala aşağıda hissediyorum çok nadir göbeğimin orda hissettiğim geçen hafta dr muaynedeydim bir problem olsa söylerdi herhalde bende sormadım doğrusu

Canım ben gebe mağazasından 3 tane pantolon aldım. Çok memnunum. Ben alalı belki 1 ay olmuştur ve 8. Ve 9. Ay için şimdiden bişi diyemem ama 7. Dahi kullanabilirim belden ayarlamalı. Bir de hamile pantolonunda püf nokta şu. Hani kemer kısmı var ya pantolonların aynı şekilde hamile pantolonunda da olmalı. Kemer kısmı yoksa (lcw de ki tüm pantolonlar böle) acaip kayıyo pantolon. Sinir ediyor. Gebeden aldıklarımın belinde kemer yeri var düğmesi felan. Yandanda lastikle ayarlanıyo baya rahat ettim :) ayy çok konuştum farkındayım :))

Öncelikle bebeğinin sağlıklı olduğuna çok ama çok sevindim çok şükür. Tansiyonunu takma yüksek olacağına düşük olsun. 10 A 5 den bişi olmaz.. Ekmek yiyor musun? Ekmeği mi azaltsan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…