2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Arkadaşlar ben bebek hareketlerini hala aşağılarda hissediyorum normal mi acaba Sol kasığıma vurup duruyor bazen. Sizler nerede hissediyorsunuz tekmeleri
Canım bende bazen çok aşağıda hissediyorum dojtira sordum pozisyondan kaynaklanıyor sorun yok dedi ama çoğu zman da göbek hizasında hissediyorum :) Pıt pıt vuruyor dışardan da görüyorum artık :)

Öncelikle bebeğinin sağlıklı olduğuna çok ama çok sevindim çok şükür. Tansiyonunu takma yüksek olacağına düşük olsun. 10 A 5 den bişi olmaz.. Ekmek yiyor musun? Ekmeği mi azaltsan?
Cnm ekmek 1 -2 dilim max o da tam bugday. tursu yedim o mu tuz tuttu ki. anliyamiyorum.error verdim.

Masallah kuzuya canim.hicbi problem olmamasina cok sevindim :) gozunuzaydin kilo bel fitiginda gerçekten cok önemli diyorlar, bebeginin masallahi olduğuna göre gunde 25 30 dk hafif yuruyusler yapsan nasil olur acaba, doktoruna da danissaydin. hareketsiz iyice sisiyoruz çünkü. bir de meyveyi cok yiyosun gibime geldi, cogu seker onunda. hamileligin basina diyetistenden liste almistim ben gunde 2 porsiyon meyve vardı yeterli demişti ve her meyve yedigimde yaninda sut yogurt ya da badem ceviz tuketiyordum. simdi isten donuyorum ama eve gidince porsiyon buyukluklerini de paylasabilirim. bir de zeytin ve balik kilo alimina engel oluyormuş canim

Tam aradigim bilgiler canim tesekkur ederim :) magaza secimi konusunda dogru tercih yapmisim o zaman evde 38 beden pantolon buldum iki tane onlari giyicem hamile pantolonlarim gelene kadar ama dugme.kismi rahatsiz ediyo tabi

Canim gozunaydin :) Çok sevindim. Çok mutlu oldum. İnşallah güzel haberlere devam :))) Şimdi hala kabızlık varsa kabız olmamak için cabalayabilirsin,en azından evde biraz yürüyo musun bilmiyorum ama öyle git gel arada.Bide kayısı falan ye güzel çalışsın sindirim. Benim tansiyonumda 9 a 5 çıkmıştı gebelik için normal demişti hemşire. Normaldir.

Lcw dan almıştım canım ben.

mischiefocean83 canim cok sevindim herseyin yolhnda olmasina.
Kilo konusunda bende ne yesem yariyor. kelin merhemi olsa once kendine surermis
Tansiyonda genelde dusuk cikiyor takma onu kafana.

1-2 haftaya kadar hissedersin canım :)
Insallah canim artik cok sabirsizlaniyorum yahu :)

Canım benim güle güle kullanın yakışıklınla beraber

Troidi olan arkadaşlar değerlilerime bakarmısınız nasıl sizce
Canım tsh değeri önemli diye biliyorum oda normal çıkmış gebelikte en fazla 2,5 olması gerekiyormuş Ottomania sende bakarmısın? Sende en son tsh ile ilgili bişe yaşamıştın hatta naptın canım?

siteyi kullanmayı pek bilmiyorum ama öğreneceğim kısa zamanda ayrıca 2000 sayfayı okumak da pek kolay olmadı okudukça çok sevdim burayı ve dayanamayıp üyelik aldım
Canım hoşgeldinburası sevilmeyecek gibi değil iyiki geldin

Canım 3 kilo neki dert ettiğin şeye bak:) ben 5 kilo aldım ilk hamileliktede 15 almıştım (arası 2 ay) ettimi sana 20 kilo kek falan evet bebişe bir faydası yokta napcaksın hamilesin insanın canı çekiyor. Ama ben çok canım çektiğinde tadımlık yiyorum sende öyle dene canım.
Canım gözünaydın o kadar çok sevindimki detaylının sorunsuz çıkmasına darısı başımıza benimki ptesi günü bakalım neler bekliyor bizi:)

teşekkür ederim meslektaşım:) hımm gökçe güzel sanki. evet diğerleri baya meşhur şmdi. mina yı da sevmiştim ama eşim sevmedi. bakalım saha düşünmek lazımmmm

Canım ben bu perşembe gitçem inşallah ultrason ile bakacaklarmış. Bakalım perşembe belli olacak. İnşallah bi sıkıntı yoktur. Doktorum üç hafta sonra tekrar kontrol edelim dedi ama biz dedik üzerine düşelim. O yüzden perşembe endokrine gitcez Van'a. Yaşadığım yerde şu an bırak endokrin dahiliye doktoru bile yok
Bebiş için başka ilçeye gidiyoruz.

Canım gözünaydın öncelikle maşallah minnoşa bak önemli bir şey değilmiş
Küçük tansiyonun biraz düşük gibi geldi ben düşük tansiyonlu olmama rağmen 5.5 altına düşmez anlık kötü mü hissediyordun o anda acaba?
Kilo için de sağlıklı ama az kalorili şeyler tüketebilirsin.. Pilav yeme arada bulgur pilavı ye (anne sütünü arttırırmış) , makarna yeme tahıllı ekmek ye, meyveni güç içinde ye akşama bırakma , akşam 6 dan sonra sadece sıvı tüket... Bence azıcık dikkatle kilo alımını düzene sokarsın.. Belin için iyi olmaz gerçekten aşırı almak. Zamanla ağırlaşacağız zaten ister istemez şimdiden belde ağrı oluyor aman canım dikkat et..

Hanımlar dışarda olduğumdan alıntı yapamıyorum malum internet paketi sıkıntısı :/ öncelimle teşekkür ederim kutlayan herkese bazı sayfalar açılmadı açılan sayfalar da okuduğum bir kilo oldu bir de kıyafet ,

Bende 4 kilo aldım 1,5 ayda oluyor sanırım bu ama buna inanmak istemiyorum çok çünkü su bile içemezken öncesinden şimdi su içmeye de başladım yemek normal yiyorum bana da fazla geldi bugün de birisi bir hafta önce görmüştü ay çok kilo almışsın bir hafta da ne oldu sinirim bozuldu şişlik falan da Yok yani kız bebek ya yanlarım şişmişmiş ağlıcaktım resmen neşemin içine ettin sağol ama öyle bişey Yok dedim yürüdüm , dün evimden uzak bir yere gittim 20 dk yürüdüm pasta aldım sonra eve bıraktım markete gittim yürüyüş yapmış oldum ilk kez kendimce evde yemekler yaptım ettim hamileliğimin başından beri hareketlenmem bu oldu sadece yavaş yavaş yaparım diyorum çok yemek yemiyorum ama ekmek var maalesef dün buğday ekmeği aldım o daha güzel geldi inşallah birden artmaz kilolarım korkuyorum resmen ama çocukta acıkıyor annem yemek yiyince az bişey olsa bile hareketleniyor neşeleniyor belli , kıyafette ben henüz bişey alamadım geçen hm gittim burdakin de hamile giyim yokmuş almadan çıktım

Meraba hanımlar nasılsınız ? Bayadır giremedim ne durumdasınız hiç bilmiyorum . Tekme hissedenler kimler ? Bebeğinize neler aldınız ? Ayrıntılı ultrason çektirenler oldu mu sonuçlar neler ve ne kadara çektirdiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…