- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.221
Canım bende bazen çok aşağıda hissediyorum dojtira sordum pozisyondan kaynaklanıyor sorun yok dedi ama çoğu zman da göbek hizasında hissediyorum :) Pıt pıt vuruyor dışardan da görüyorum artık :)Arkadaşlar ben bebek hareketlerini hala aşağılarda hissediyorum normal mi acabaSol kasığıma vurup duruyor bazen. Sizler nerede hissediyorsunuz tekmeleri
Cnm ekmek 1 -2 dilim max o da tam bugday. tursu yedim o mu tuz tuttu ki. anliyamiyorum.error verdim.Öncelikle bebeğinin sağlıklı olduğuna çok ama çok sevindim çok şükür. Tansiyonunu takma yüksek olacağına düşük olsun. 10 A 5 den bişi olmaz.. Ekmek yiyor musun? Ekmeği mi azaltsan?
Aynen ödemdir bence de. Sen ödemi farkedebiliyor musun peki?Cnm ekmek 1 -2 dilim max o da tam bugday. tursu yedim o mu tuz tuttu ki. anliyamiyorum.error verdim.
Masallah kuzuya canim.hicbi problem olmamasina cok sevindim :) gozunuzaydinKizlar dr dan geldim Allah'ima bin sukur kalpteki pariltiyi dr um onemsemedi. Kaygilanacak bir durum yokmus. Bir oh cektik. Minnos Derenin sirtini gorduk dr utangac kiz yuzunu gostermedi dedi. Kizlar acil tavsiyelerinize ve morale ihtiyacim var. Sessiz dr um cok kilo almissim dedi. Bir tartildim 8 kilo almisim ben 6 zannederken. Abur cuburum yok tatliya duskun degilim sok oldum resmen. Hala soktayim. 3 dusuk mazisi olan ben bal yedim sut kefir yogurt yedim bir avuc ceviz yedi, her gun 4 -5 porsiyon dameyve. Demirden ishal oldum muz yedim. Sifir hareket. Cesaret edemedim tekrar duserse diye. 5 ay bitmeden 8 kilo. Ne yapsam, Ne etsem? Bel fitigim var 12 den fazlasi toplamda cok zorlar beni. Bir de dr da tansiyonum 10 a 4.5 cikti.
Tam aradigim bilgiler canim tesekkur ederim :) magaza secimi konusunda dogru tercih yapmisim o zamanCanım ben gebe mağazasından 3 tane pantolon aldım. Çok memnunum. Ben alalı belki 1 ay olmuştur ve 8. Ve 9. Ay için şimdiden bişi diyemem ama 7. Dahi kullanabilirim belden ayarlamalı. Bir de hamile pantolonunda püf nokta şu. Hani kemer kısmı var ya pantolonların aynı şekilde hamile pantolonunda da olmalı. Kemer kısmı yoksa (lcw de ki tüm pantolonlar böle) acaip kayıyo pantolon. Sinir ediyor. Gebeden aldıklarımın belinde kemer yeri var düğmesi felan. Yandanda lastikle ayarlanıyo baya rahat ettim :) ayy çok konuştum farkındayım :))
Canim gozunaydin :) Çok sevindim. Çok mutlu oldum. İnşallah güzel haberlere devam :))) Şimdi hala kabızlık varsa kabız olmamak için cabalayabilirsin,en azından evde biraz yürüyo musun bilmiyorum ama öyle git gel arada.Bide kayısı falan ye güzel çalışsın sindirim. Benim tansiyonumda 9 a 5 çıkmıştı gebelik için normal demişti hemşire. Normaldir.Kizlar dr dan geldim Allah'ima bin sukur kalpteki pariltiyi dr um onemsemedi. Kaygilanacak bir durum yokmus. Bir oh cektik. Minnos Derenin sirtini gorduk dr utangac kiz yuzunu gostermedi dedi. Kizlar acil tavsiyelerinize ve morale ihtiyacim var. Sessiz dr um cok kilo almissim dedi. Bir tartildim 8 kilo almisim ben 6 zannederken. Abur cuburum yok tatliya duskun degilim sok oldum resmen. Hala soktayim. 3 dusuk mazisi olan ben bal yedim sut kefir yogurt yedim bir avuc ceviz yedi, her gun 4 -5 porsiyon dameyve. Demirden ishal oldum muz yedim. Sifir hareket. Cesaret edemedim tekrar duserse diye. 5 ay bitmeden 8 kilo. Ne yapsam, Ne etsem? Bel fitigim var 12 den fazlasi toplamda cok zorlar beni. Bir de dr da tansiyonum 10 a 4.5 cikti.
Lcw dan almıştım canım ben.Gayet de guzel gözüküyor canim ben de boyle tam olan bisey istiyorum iştesöylediğin gibisini yapmamiz mantıklı. gelsin bi bakalım benimkiler bol gelirse bi süre taytla giyerim, tam olursa da birini bi buyukle degistiririm daha uzun sure kullanabilirim boylece :) seninkinin rengi de cok güzelmiş sen nerden aldin canim
Insallah canim artik cok sabirsizlaniyorum yahu :)1-2 haftaya kadar hissedersin canım :)
Ben kabul ettim ama kkm bilmiuorum hala canim :))Selin.86 bulundu mu? Bizden biri mi? :))
Canım benim güle güle kullanın yakışıklınla beraberKizlar oglusumun bebek arabasi geldi :) Babasi okuldan gelsinde acariz bakmak icin. Ay büyük biseyler alınca insan daha bir heycanlanıyor. Zor tutuyorum kendimi başka şeyleri almamak için. :)
Artık perşembe günü gelsin oğlumu göreyim. Çok uzun geldi bu 18 gün. 1 ay sonra gel dese naapcam bilmem :)
@hayal_masal
Canim kaç doğuma gircekmiş ki oyle ertelediler anlamadim. Olsun c.tesiye bisey kalmadı annesi :) Ama biliyorum günler geçmez oluyor :) Bizimde perşembe ama geçmiyor zaman.
@cloud17 canim tek sorun sezeryan olsun. Ki sezeryan bence bir sorun bile değil. Hem yukarı çıkması için daha zaman var,bunu söylemek için çok erken.
Ottomania canim hangisi daha sağlıklı bilmiyorum ama Mehlika prenses icin ben pembisleri begendim :)
Canım tsh değeri önemli diye biliyorum oda normal çıkmış gebelikte en fazla 2,5 olması gerekiyormuşTroidi olan arkadaşlar değerlilerime bakarmısınız nasıl sizce
Canım hoşgeldinsiteyi kullanmayı pek bilmiyorum ama öğreneceğim kısa zamandaayrıca 2000 sayfayı okumak da pek kolay olmadı okudukça çok sevdim burayı ve dayanamayıp üyelik aldım
Canım 3 kilo neki dert ettiğin şeye bak:) ben 5 kilo aldım ilk hamileliktede 15 almıştım (arası 2 ay) ettimi sana 20 kiloKızlarrr tartıldım stres sardı beni..sabah kahvaltı etmeden tartıldım 3 kg almışım hamileligin başından beri bir kiloda vermiştim etti 4kg işin kötüsü son iki-uç haftada aldım bu kiloyu.bebek eş ödem 1kg olsa toplamda 3 kilo kendime almışım bu da çok fazla.. İştahımda çok arttı özellikle akşam yemeklerinden sonra ekmek kek tatlı yiyorum nasıl durdurucam kendimi bebeğe faydası yokki bunların bana zararı var
Canım gözünaydın o kadar çok sevindimki detaylının sorunsuz çıkmasınaOhhhh Allahima bin sukur kizlar bebisimin hic bir organinda bir problem yok.dedigim gibi bende sadece plesanta previa totalis durumu var.bazi kisilerde yapışık olabiliyormus rahim agzina.cok kanama olabiliyormus dogum esnasinda ve anne icin tehlike yaratiyormus.benimki oyle tehlikeli görünmüyormus.kendi doktorun da degerlendirir dedi.sadece hoplama zıplama ve karnina darbe alma ve iliski yasak (zaten olmuyor) dedi.
Ayyy bebisimin burun ben cene ağız baba :)
Cok teşekkür ederim dualariniz icin.suan bir kuş kadar hafifim.darisi tüm hamilelerin başına
teşekkür ederim meslektaşım:) hımm gökçe güzel sanki. evet diğerleri baya meşhur şmdi. mina yı da sevmiştim ama eşim sevmedi. bakalım saha düşünmek lazımmmmÖnereyim tabi ki eğer beğenirsen, ben ingilizce öğretmeniyim o nedenle öncelikle evrensel isimler düşünmüştüm, benim kızım olsaydı adını Roza, koyacaktım, diğer isimler de Nora, ılgın, gökçe, öykü, idil şimdilik aklıma bunlar geldi, tabi tarzını bilmediğim için beğenir misin bilmem, umarım beğenirsin :) asya, mina, alya bu isimleri beğeniyordum ama oldukça çoğaldılar her 3 çocuktan birinin ismi oldu nerdeyse :)
Canım ben bu perşembe gitçem inşallah ultrason ile bakacaklarmış. Bakalım perşembe belli olacak. İnşallah bi sıkıntı yoktur. Doktorum üç hafta sonra tekrar kontrol edelim dedi ama biz dedik üzerine düşelim. O yüzden perşembe endokrine gitcez Van'a. Yaşadığım yerde şu an bırak endokrin dahiliye doktoru bile yokCanım benim güle güle kullanın yakışıklınla beraber
Canım tsh değeri önemli diye biliyorum oda normal çıkmış gebelikte en fazla 2,5 olması gerekiyormuşOttomania sende bakarmısın? Sende en son tsh ile ilgili bişe yaşamıştın hatta naptın canım?
Canım hoşgeldinburası sevilmeyecek gibi değil iyiki geldin
Canım 3 kilo neki dert ettiğin şeye bak:) ben 5 kilo aldım ilk hamileliktede 15 almıştım (arası 2 ay) ettimi sana 20 kilokek falan evet bebişe bir faydası yokta napcaksın hamilesin insanın canı çekiyor. Ama ben çok canım çektiğinde tadımlık yiyorum sende öyle dene canım.
Canım gözünaydın o kadar çok sevindimki detaylının sorunsuz çıkmasınadarısı başımıza benimki ptesi günü bakalım neler bekliyor bizi:)
canım onu da hissedemiyorum daha ya :/sibeluA canim nerede olduğunu hissediyor musun?Bunu hissediyorsan kısa zamanda hareketlerde başlar :)
Kilim ve tohum
Kizlar dr dan geldim Allah'ima bin sukur kalpteki pariltiyi dr um onemsemedi. Kaygilanacak bir durum yokmus. Bir oh cektik. Minnos Derenin sirtini gorduk dr utangac kiz yuzunu gostermedi dedi. Kizlar acil tavsiyelerinize ve morale ihtiyacim var. Sessiz dr um cok kilo almissim dedi. Bir tartildim 8 kilo almisim ben 6 zannederken. Abur cuburum yok tatliya duskun degilim sok oldum resmen. Hala soktayim. 3 dusuk mazisi olan ben bal yedim sut kefir yogurt yedim bir avuc ceviz yedi, her gun 4 -5 porsiyon dameyve. Demirden ishal oldum muz yedim. Sifir hareket. Cesaret edemedim tekrar duserse diye. 5 ay bitmeden 8 kilo. Ne yapsam, Ne etsem? Bel fitigim var 12 den fazlasi toplamda cok zorlar beni. Bir de dr da tansiyonum 10 a 4.5 cikti.
Hayir odem de hissetmedim ki. odem olsa tansiyon yukarida cikmaz mi?Aynen ödemdir bence de. Sen ödemi farkedebiliyor musun peki?
Bende kabul ettim ama taniyamadim :)Pınar Fatoş ve Hilal Sarı el etsin , ay Selin i kabul ettim ama kim o????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?