- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.241
Yaş büyüdükçe iki kulak yapmayı bırakacakmış bebeğimNe cici ya çocukların bu güzel dünyasına bayılıyorum...
Resminden de sapığa benzemiyor ama :))
Çıkar sanırsam yakında ortaya. Ben ekleme talebi yolladım kabul de etmedi.
Canim musait olunca porsiyon buyukluklerini paylasirsan sevinirim. Haklisin meyveyi abarttim galiba. Hoca bana vitamin hapi vermeyince yuklendim galiba. Burda cogu hamiş vitaminkullaninca tereddute dustum. zeytin ise yariyorsa ona yoneleyim. Cok tesekkurlerMasallah kuzuya canim.hicbi problem olmamasina cok sevindim :) gozunuzaydinkilo bel fitiginda gerçekten cok önemli diyorlar, bebeginin masallahi olduğuna göre gunde 25 30 dk hafif yuruyusler yapsan nasil olur acaba, doktoruna da danissaydin. hareketsiz iyice sisiyoruz çünkü. bir de meyveyi cok yiyosun gibime geldi, cogu seker onunda. hamileligin basina diyetistenden liste almistim ben gunde 2 porsiyon meyve vardı yeterli demişti ve her meyve yedigimde yaninda sut yogurt ya da badem ceviz tuketiyordum. simdi isten donuyorum ama eve gidince porsiyon buyukluklerini de paylasabilirim. bir de zeytin ve balik kilo alimina engel oluyormuş canim
Tam aradigim bilgiler canim tesekkur ederim :) magaza secimi konusunda dogru tercih yapmisim o zamanevde 38 beden pantolon buldum iki tane onlari giyicem hamile pantolonlarim gelene kadar ama dugme.kismi rahatsiz ediyo tabi
senin instagram neydi ,evet gizemli Selin ses et korkutma biziIsin garibi ben adimi buraya falan yazmadim nerden buldu beni acaba :) senden buldu desem ne alaka allah alllaaaah hangi arkadas bu :)
Cnm gynoferon ishal yapmisti ya maltofere gecince tedbir olsun diye muz yedim her gun 1 tane. Aile hekimim korkuttu ishal olmak iyi degil ikinma refleksi tehlikeli dedi. Aldim tabi kilo. muzdan heralde. sukur su an kabizlik yok ama az yagli yogurdu deniycem. yurumekten korkuyorum. sanki kanamam olur yorarsam diye evhamlaniyorum. dr da cok onermiyor bana. insallah hepimiz guzel haberlerle devam ederiz. kilo azcik moralimi bozdu ama yarina atlatirim insallah..Canim gozunaydin :) Çok sevindim. Çok mutlu oldum. İnşallah güzel haberlere devam :))) Şimdi hala kabızlık varsa kabız olmamak için cabalayabilirsin,en azından evde biraz yürüyo musun bilmiyorum ama öyle git gel arada.Bide kayısı falan ye güzel çalışsın sindirim. Benim tansiyonumda 9 a 5 çıkmıştı gebelik için normal demişti hemşire. Normaldir.
Bişe yoktur canım boyun ultrasonunu her ihtimale karşı yapıyorlar banada yaptılar 2 dk bile sürmedi temiz dedi:)Canım ben bu perşembe gitçem inşallah ultrason ile bakacaklarmış. Bakalım perşembe belli olacak. İnşallah bi sıkıntı yoktur. Doktorum üç hafta sonra tekrar kontrol edelim dedi ama biz dedik üzerine düşelim. O yüzden perşembe endokrine gitcez Van'a. Yaşadığım yerde şu an bırak endokrin dahiliye doktoru bile yok
Bebiş için başka ilçeye gidiyoruz.
Cnm tansiyonu anlamadim ac ya da yorgun degildim.ilk defaoldu. Dr um anlik bu dalgalanma normal dedi. Haklisin meyveyi yatmadan yiyordum iyi gelmedi. sabaha alayim. tesekkuler:)Canım gözünaydın öncelikle maşallah minnoşa bak önemli bir şey değilmiş
Küçük tansiyonun biraz düşük gibi geldi ben düşük tansiyonlu olmama rağmen 5.5 altına düşmez anlık kötü mü hissediyordun o anda acaba?
Kilo için de sağlıklı ama az kalorili şeyler tüketebilirsin.. Pilav yeme arada bulgur pilavı ye (anne sütünü arttırırmış) , makarna yeme tahıllı ekmek ye, meyveni güç içinde ye akşama bırakma , akşam 6 dan sonra sadece sıvı tüket... Bence azıcık dikkatle kilo alımını düzene sokarsın.. Belin için iyi olmaz gerçekten aşırı almak. Zamanla ağırlaşacağız zaten ister istemez şimdiden belde ağrı oluyor aman canım dikkat et..
peki canım senin değerin kaçtı??Bişe yoktur canım boyun ultrasonunu her ihtimale karşı yapıyorlar banada yaptılar 2 dk bile sürmedi temiz dedi:)
Başta sağlık ocağında yaptırmıştım orda 6 çıkmıştı doktorum güvenemedi sonra farklı 3 hastanede birde yaptırdım hepsi 1,5 çıktı. Bu değer normal olduğu için işaca başlamadım.peki canım senin değerin kaçtı??
ilaç verdi mi sana ??
benim 3 çıktı TSH.
Benimde şöyle oldu eşim evde aldı kanı hastaneye götürdü sallaya sallaya :)) 4 çıkmıştı sonuç. sonra bi daha aldı ertesi gün daha dikkatli götürdü bu sefer. 3 çıkmıştı. bakalım vanda kan verince kaç çıkacak. ya da doktorum tahlil yaptığında kaç çıkacak. hayırlısı bakalım bu perşembe vana gidip baktırcaz.inşallah bi sıkıntı olmaz.Başta sağlık ocağında yaptırmıştım orda 6 çıkmıştı doktorum güvenemedi sonra farklı 3 hastanede birde yaptırdım hepsi 1,5 çıktı. Bu değer normal olduğu için işaca başlamadım.
happymom87 4753 ikihayat hatirladiklarim :) kizlarrr bu haftasonu kucukyali cikartmasini hangi gun saat kacta dusunuyosunuz dun aksam esime soyledim kizlar bulusucak iyi olsam bende giderdim diye iatersen ben birakayim dedi cok cesaretim yok biraz uzagim sabiha gokcenin ordayim ben bakalim.kismet ama aranizda olmayi isterim :)
Hayirli haberlerle kontrolden detaylidan gelen bal anneler gozunuz aydin hep iyi haberler alalim insallah.
merve100 gecmis olsun canim ve noce mutlu seneleriniz olsun :)
Qc
senin instagram neydi ,evet gizemli Selin ses et korkutma bizi
maşallah canımSelam teyzoslaaaar ben geldim:)
Kizlar bugun doktora gittim bir kac gundur baya kasik agrim vardi karnimin yukarisina dogru vuruyordu agri. Sola donunce artiyordu bende anadolu yakasindaki doktoruma geldim hemen randevusuz aradan aldi sagolsun.vajinal bakti Rahim uzunlugunu falan olctu ondan korktu cunku sukur birsey yokmus hersey yolunds dedi. Benim oglan yaramazlik yapiyo herhalde ondan galiba. Renkli de gosterdi biraz buyumus ya 1 haftada bile farkediyor gercekten. Burnu ve dudaklarini bana benzetti:) dudaklarini uzatiyor parmagini agzina goturuyor cok tatliydi yaaaa bu bahaneyle hasret gidermis olduk:) fotografini koydum ama telefondan net cekemedim biraz bulanik cikti az cok belli oluyor yinede :)
Canim ilk 3 ay icin hazirlanan liste ve meyve porsiyon listesini ekledim. düşük riski oldu 9. haftada biberiye cayini acik limonlu siyah cayla degistirdik. su anda da ogle yemeginde karabugdayi biraktim sebze yemeye calisiyorum ve corba iciyorum. tabi isteyken surekli uyamiyorum. meyveleri de evde ne varsa listeye gore degistiriyorum. Faydasini gördüm epey insallah seninde isine yararCanim musait olunca porsiyon buyukluklerini paylasirsan sevinirim. Haklisin meyveyi abarttim galiba. Hoca bana vitamin hapi vermeyince yuklendim galiba. Burda cogu hamiş vitaminkullaninca tereddute dustum. zeytin ise yariyorsa ona yoneleyim. Cok tesekkurler
mmousee
İstanbulda mıydın canım?
Ben anlaştım 1 ay filan önce (sabırsız ben)bu arada hastanen dışardan fotoğrafçı kabul ediyor mu etmiyor mu onu mutlaka öğrenmelisin..
İletişime geçersen paket fiyatlarını öğrenebilirsin. Paketler farklı farklı çünkü. Mailine gönderiyor hemen. Ben full paket aldım kısa doğum filmi , doğum öncesi, doğum , doğum sonrası yenidoğan fotoğraf çekimi dahil.. Fiyatı tam hatırlayamadım ama ortak arkadaş vesilesiyle gittiğim için indirim aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?