2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
maşallah canım keşke biz de görebilseydik bebişimizin yüzünü :/ bizimki secde pozisyonundaydı :)) bi dahaki randevuya biz de görürüz inşallaaaah

Sagol canim cok tesekkur ederiiiim. Ya benimki sebek bayiliyor yuzunu gostermeye bir de pipiyi:) gorursun insallah canim senin kiz nazli :)

Ya bende full paket istiyorum 1 2 kisiyle gorustum ama bi senle de cumartesi konusalim kafama uyarsa bende anlasirim.

Tamamm canım cumartesi ayrıntılı konuşuruz , beraberken fiyat listesi ve paketleri isteriz inceleriz, içine sinerse tamam dersen benim adımla sana da küçük bir indirim alırız belki hem bakın daha bizim çoooook hamiş arkadaşımız var deriz :))

Damadıma da maşallah ayrıcaa, iyi olmasına sevindimmm evhamlar hep böyle iyi sonuçlansın inşallah

Hayir odem de hissetmedim ki. odem olsa tansiyon yukarida cikmaz mi?
YoK canım öle bi kural.. Peki açlık kan şekeri ve açlık insülinine mi baktrsan? Panik ol diye demiyorum lütfen yanlş anlama bi faydam dokunursa diye.. Hani yemeden almışım kilo dedin ya.. İnsülin direnci mi acaba aklıma geldi

Aaaa ben ticaretin icindeyim sen bana birak o isi hahah:) dilannpolat a falan bakiyorum aslinda begeniyorum onunkileri ama senin anlastiginin da cekimlerine bakayim yakinsa ve aradaki fiyat farkina da bakarak degerlendiririz :) bosuna fazla odemeye gerek yok

Ya kolay evhamlanmiyorum aslinda ama 3 4 gun devam edince korktum gideyim dedim sukur bisey cikmadi. Vajinal bakmam gerekiyor dedi sanirim sana bakilan seye bakti erken dogum riski olabilir diye korktu da temiz cikti happymom87

Bu arada bugun mothercare e gittim allahimmmm kafayi yiyecektim yine de bisey almadim detayli vs gecsin de gozume kestirdim 2 3 parca tabi:)

Hahaha doğru unutmuşum
Benim için çok adı olan , uçuk bir şey gerekmiyordu hatıra kalsın güzel eli yüzü düzgün fotolar olsun yeter dedim. Bu kız Seda yani güzel çekiyor arkadaşımın da arkadaşıydı hemen ok dedik anlaştık. Kısa doğum filmine heves ediyorum bir de izledikçe başkalarınınkini yapmazsam çatlardım... :)) düğünde de yapmıştık arkadaşlarla danslı video , öyle bir geçer zamanki dizisinin setinde beykozda. Google a adım soyadımı yazıncaa çıkıyorr izle bi ara eğlencelii :))

Hanimlarrr cok yogun gecti doktordan geldik yemek bulasik cay derken simdicik oturdum:) bebisim 2 hafta onde doktorum da 23 marta cekti tahmini dogum tarini erken dollenme diyor.ayrintiliyi da yapalim dedi kan akisi gözü kulagi herseyine baktilar.Cok sükür iyiymis ogluş:) 500 gr dedi 22 haftalik a gore iyiymis kilosu.bitanecik renkli foto da verdi sanki bana benziyo darisi size:)

Sabrınıza hayranım ya benim bu tarz mağazalardan bir şey almadan çıkma gibi bir becerim olması için cüzdanı evde unutmam lazım :)))))

Aaa hemen yazayim bakayim :) bizimde var kisa video guzeldi:) ya evet benim icinde guzel cekmesi yeterli sirf ismi var diye anlasmak istemiyorum tabi. Ani kalsin guzel olsun bende kisa film kesinlikle istiyorum cok guzel oluyor bencede hatta dur seni etiketliyim dun 2 tane izledim duygulanmayan ben cenem titredi :) aglamakli oldum. Biri benim doktorumun dogumuydu onu tekrar tekrar izledim:) kesinlikle bende istiyorum video

Sabrınıza hayranım ya benim bu tarz mağazalardan bir şey almadan çıkma gibi bir becerim olması için cüzdanı evde unutmam lazım :)))))

Ki ben cok sabirsizimmmm 7 ayligim daha ne olsun:) ama oyle dedim kendi kendime 24. Hafta gibi baslayacagim almaya diye bakalim sabredebilcekmiyim:) simdi alirsam heyecanim cabuk biter gibi geliyor ne bileyim:)

Ben dünyanın zeytinini yiyorum canım her türlüsünü ama yine de kilo alıyorum , yakında yuvarlanıcam yürümek yerine Abur cubur yok , tatlı hamur işi çok nadir , meyve sadece elma ve ayva yiyorum , dışarıda yemek yemiyorum hiç hep kendim yapıyorum yine şişiyorum 47 e düşüp şimdi sabahları aç karnına 55 geceleri 57 kilo çıkıyorum. Ödem de yok anlamadım ben bu işi. Randevu günüm gelince hep stres oluyorum bu kilo mevzusundan dolayı Dr um kiloya çok karşı

Ki ben cok sabirsizimmmm 7 ayligim daha ne olsun:) ama oyle dedim kendi kendime 24. Hafta gibi baslayacagim almaya diye bakalim sabredebilcekmiyim:) simdi alirsam heyecanim cabuk biter gibi geliyor ne bileyim:)

Bana da kordon dolanmış 20 gün geç doğmuşum ama 7 aylığım karakter olaraaak :))))
Ben yavaş yavaş duvar kağıdı ve odaya geçeceğim.

Ben cafenin yerini biliyorum. Çok kolay aslında minibüs yolunda maltepe- küçükyalı istikametinde giderken küçükyalı merkezini azıcık geçince çevreyolu sağa dönüş veriyor ışıklardan. Ordan döner dönmez solda kalıyor. 4753 konum atabilir sizlere ve evet araba park edecek yer var mı ? Ben oraya gelince ibni sinanın sokağında yer buluyordum sadece..

Ayy bugün hep güzel haberler maşallah size ve bebişlerinizeee çok sevindim canım hep böyle güzel haberler al inşallahh

Ne oldu ya? B blossom- doktora mı gitti ?
Ottomania gbilges
geldim kızlar. happymom87 canım yok doktor için değil bebek Arabamız geldi de izlenimlerimi yazacaktım :)
Yeni açabildim kızlar beklettim sizide. Araba bir harika.O tekerlekler küçük bir gerçek araba tekerleği gibi :) Sürüş çok rahat olacak belli.Manevrası çok iyi.Kumaşı güzel, kaliteli,esnek.Öyle sert gibi değil,yumusacık.Kolay kurabildik.Hiç kurulum videosu izlemeye gerek yok 5 dakkada kurduk.Bizim çok hoşumuza gitti.Oto koltuğu da aynı şekilde güzel. Kullanışlı bir arabaya benziyor. İnşallah kullanmakta nasip olsun hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…