2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Güle güle kullanın. Arabanın tipi de çok şeker oğluşunlaa beraber hepten tatlış olacaak.. Sağsalim gelsin bebiş güzel günlerde gezinn eskitin arabanızı canımmm iyi çıkmasına içinize sinmesine sevindimm...

ikihayat bu arada inglesina üst model çıkartmış tutma yeri baston gibi ikili değil (ben öyle sevmemiştim de) tek kol olmuş çok iyiii... Bence inglesina al canım

Yok canım bebek arabası aldı da onun fotolarını ve B blossom- gözlemlerini incelemelerini yorumlarını bekliyorum:)) ben de o markadan almayı düşünüyorum

Tamam şimdi anladım olayı :))
Muhabbetin öncesini okumayınca heyecan yaptım :))

Ooooo sen baya sevmissin anne karnini masallah:) erkek bebekler gununu gecer tezini curutmus oldun:) ya belki bende hazirliklara baslayinca oda hazirlarim bilmiyorum dogumdan sonrami yapsam dedim de kararsizim bakicaz artik.

Buluruz herhalde cafeyi ya bulamazsam artik benden once gidersen konum atarsin:) park yeri onemli ya eger yoksa yer aramak lazim sahil disinda pek bilmiyorum oralarida :)

Fotoğraf da atarsan çook güzel oluuuur :))

Ooooo sen baya sevmissin anne karnini masallah:) erkek bebekler gununu gecer tezini curutmus oldun:) ya belki bende hazirliklara baslayinca oda hazirlarim bilmiyorum dogumdan sonrami yapsam dedim de kararsizim bakicaz artik.

Buluruz herhalde cafeyi ya bulamazsam artik benden once gidersen konum atarsin:) park yeri onemli ya eger yoksa yer aramak lazim sahil disinda pek bilmiyorum oralarida :)

Annem ve babamda kan uyuşmazlığı varmış, kordon da dolanınca sancı gelmemiş anneme suni sancıyla normal doğurmuş sonunda. Vakum forsepsi de kullanılmışşş fena yanii ( böylece tezi çürütmüşüz evet :))
Hallederiz merak etme..
Ben öğrendim oraları.

Canım geçmiş olsun eşin iyidir umarım bir sıkıntı yoktur.

Kızlar kızlar galiba başardım :) 18+5 ten selamlar teyzeleri.
Ay maşallah canım sana ve bebişine

kızlar aklıma ne geldi; mart ayından sonra birbirimizden haber alamadığımızda acaba doğuma mı gitti diye düşünüp dua eder olacağız. ay ne güzel günler olacak inşallah
Ya evet çok merak edeceğiz birbirimizi söz verelim birbirimize yazmamak yok doğum zamanı :)

Canım çok sevindim bir sorun olmamasına. Bak böyle beslenerek alınan kilolar çabuk veriliyormuş. Hamurişi ve tatlı yiyerek alınan kilolar verilemiyormuş. O yüzden hiç takma canım

Ottomania canım atacağım ama gece atabilirim. Eşimin telden boyut küçük oluyor o şekilde atabiliyorum. Oda maça gitti.Arabayı da gelince bakalım dedi de beklediğinizi bildigimden yok olmaz aç bakalım dedim :)) Arabanın demir yerleri nette gri gibi ama bizimki bronz geldi. Bu şekilde daha güzel olmuş. Sizin gri renge de yakışır bronz olursa diye düşünüyorum.
gbilges happymom87 kızlar Allah kavustursun.
Ne zaman donecekler? Kısa zamanda hayirlisiyla gelsinler yanınıza inşallah

güle güle kullanın canıııım :)) sen foto at da gece de oluuuur :)) bizimki bronz değil canım bizimki bildiğin gri renk. bronz benim de hoşuma gidiyor ama gri renkte bronz yok. bej olanda var bronz. o da çok kahve geldi :/ ve sanırım çok tutuluyor rengi o yüzden 100 lira fark var diğer renklerle. o yüzden griye karar verdik :)

Sabrınıza hayranım ya benim bu tarz mağazalardan bir şey almadan çıkma gibi bir becerim olması için cüzdanı evde unutmam lazım :)))))
Al bendende o kadar bugünde dayanamadım almayacağım dedim gittim bu sefer saç bandı aldım sen Maltepe ye gidiyormusun canım? Çok tatlı mağazalar var

Al bendende o kadar bugünde dayanamadım almayacağım dedim gittim bu sefer saç bandı aldım sen Maltepe ye gidiyormusun canım? Çok tatlı mağazalar var

Güle güle taksın
Maltepe'de nerde var güzel mağazalar ? Daha ayağım alışamadı o tarafa. Maltepe park avm ye bile gidemedim hep paladiuma gidiyorum alışmışım arkadaşlarıma da daha yakın diye orda buluşuyoruz biraz da. Maltepe çıkartması yapmak istiyorum ama :)

Ay kızlar bugün sabahtan akşama kadar dışardaydım çok yere uğrayacağım hep park yeri sıkıntı diye arabasız çıktım alışveriş, arkadaşlarla buluşma, hastane ziyareti falan öldüm bittim eskiden olsa banamısın demezdim. Hamilelik ağırlığı başladı bende. Çok fena yoruluyorum hemen nefessiz kalıyorum. Şimdide acayip derecede belim ve karnım ağrıyor umarım bişe olmaz. Eminönüne gitmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda ama erken gitmeye karar verdim. Ayrıntılı ultrasondan iyi haberler alırsam hemen gideceğim. Kızlar bugün şunu anladımki çok detaylı işleri son zamana bırakmamak lazım gerçekten ağırlaştıkça zor olacak.

Ben de katılıyorum sana canım , en azından öncelikli şeyler çok son aylara bırakılmamalı.. Şimdiden bütün gün ayağımı uzatıp yatma potansiyelim var vallahi o zaman ne olacak bilmiyorum. Göbeğimin büyüdüğünü gün gün farkediyorum. Azıcık yürüsem akşamına pertim. Araba kullanmaya bile üşendiğim oluyor trafiğinden stresinden. Herkes kendini daha iyi tanır bilir tabi. Heves var , sabırsızım biraz da evet ama sona kalırsam da dona kalırım hissediyorum :) ayrıca cidden kar kış da söz konusu aralığa geldik.. Eminönünü ben de halletmek istiyorum havalar bozmadan.

Nerdeymis o magazalaar :) bu arada yakinda evimin tadilati bitiyor ve gidiyorum cekmekoy civarina yine :) ama olsun arabayla 15 dk esimin ailesi de oralarda ayda 1 2 gelirim yine :) happymom87

Bende eminonunu 1 ay icinde halletmek istiyorum orayi son aylara birakamam. Arkadasim dogumdan 1 hafta once gitmisti kendisi biraz fazla cilgin da :) bu arada eminonunden ne alacagimi hala bilmiyorum:) gideyim gezeyim diyorum:)

Sevgili 2017 nisan anneleri sizinle şok bir gelişme paylaşmak istiyorum doktorum 3.ayımda cinsiyeti için % 70 erkek dedi 4. Ayında % 100 erkek dedi en son iki hafta önce detaylı ultrasona girdim hocam kesin erkek dimi dedim kendini göstermedi ben yüzde yüz dediysem kesindir ama sen rahat edeceksen haftaya yine gel dedi geçen hafta yarım saat uğraştı bebiş yine göstermedi bu sürede benle dalga geçti hislerle hareket etmiyoruz bilimsel bakıyoruz falan... bu akşam tekrar gittim rutin cinsiyet muaynemiz diye beni karşışadı bir baktı bebek KIZ dedi şaka yapıyor sandım tamam içimde bir his vardı ama değişebileceğini yine konduramıyordum bir sürü alışveriş yaptım adını çınar koydum oğlum diye seviyodum 2 aydır meğer KIZMIŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…