- 3 Ağustos 2010
- 1.136
- 1.467
- 333
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.281
Ottomania gbilges
geldim kızlar.happymom87 canım yok doktor için değil bebek Arabamız geldi de izlenimlerimi yazacaktım :)
Yeni açabildim kızlar beklettim sizide. Araba bir harika.O tekerlekler küçük bir gerçek araba tekerleği gibi :) Sürüş çok rahat olacak belli.Manevrası çok iyi.Kumaşı güzel, kaliteli,esnek.Öyle sert gibi değil,yumusacık.Kolay kurabildik.Hiç kurulum videosu izlemeye gerek yok 5 dakkada kurduk.Bizim çok hoşumuza gitti.Oto koltuğu da aynı şekilde güzel. Kullanışlı bir arabaya benziyor. İnşallah kullanmakta nasip olsun hepimize
Bana da kordon dolanmış 20 gün geç doğmuşum ama 7 aylığım karakter olaraaak :))))
Ben yavaş yavaş duvar kağıdı ve odaya geçeceğim.
Ben cafenin yerini biliyorum. Çok kolay aslında minibüs yolunda maltepe- küçükyalı istikametinde giderken küçükyalı merkezini azıcık geçince çevreyolu sağa dönüş veriyor ışıklardan. Ordan döner dönmez solda kalıyor. @4753 konum atabilir sizlere ve evet araba park edecek yer var mı ? Ben oraya gelince ibni sinanın sokağında yer buluyordum sadece..
Fotoğraf da atarsan çook güzel oluuuur :))Ottomania gbilges
geldim kızlar.happymom87 canım yok doktor için değil bebek Arabamız geldi de izlenimlerimi yazacaktım :)
Yeni açabildim kızlar beklettim sizide. Araba bir harika.O tekerlekler küçük bir gerçek araba tekerleği gibi :) Sürüş çok rahat olacak belli.Manevrası çok iyi.Kumaşı güzel, kaliteli,esnek.Öyle sert gibi değil,yumusacık.Kolay kurabildik.Hiç kurulum videosu izlemeye gerek yok 5 dakkada kurduk.Bizim çok hoşumuza gitti.Oto koltuğu da aynı şekilde güzel. Kullanışlı bir arabaya benziyor. İnşallah kullanmakta nasip olsun hepimize
Bana da kordon dolanmış 20 gün geç doğmuşum ama 7 aylığım karakter olaraaak :))))
Ben yavaş yavaş duvar kağıdı ve odaya geçeceğim.
Ben cafenin yerini biliyorum. Çok kolay aslında minibüs yolunda maltepe- küçükyalı istikametinde giderken küçükyalı merkezini azıcık geçince çevreyolu sağa dönüş veriyor ışıklardan. Ordan döner dönmez solda kalıyor. @4753 konum atabilir sizlere ve evet araba park edecek yer var mı ? Ben oraya gelince ibni sinanın sokağında yer buluyordum sadece..
Kocamı istanbula gönderdim yavrumla kaldık başbaşa...
Ooooo sen baya sevmissin anne karnini masallah:) erkek bebekler gununu gecer tezini curutmus oldun:) ya belki bende hazirliklara baslayinca oda hazirlarim bilmiyorum dogumdan sonrami yapsam dedim de kararsizim bakicaz artik.
Buluruz herhalde cafeyi ya bulamazsam artik benden once gidersen konum atarsin:) park yeri onemli ya eger yoksa yer aramak lazim sahil disinda pek bilmiyorum oralarida :)
Canım geçmiş olsun eşin iyidir umarım bir sıkıntı yoktur.Merhaba hanımlardün evlilik yıldönümümüz olduğundan giremedim arada okudum çıktım , eşim attan düştüğü için önce acilde geçirdik tetanoz aşısı oldu benden önce instagramdan ekledim ama kimleri ekledim hatırlamıyorum Merve ile başlayan benim ikinci ismim de var
Ay maşallah canım sana ve bebişineKızlar kızlar galiba başardım :) 18+5 ten selamlar teyzeleri.
Ya evet çok merak edeceğiz birbirimizi söz verelim birbirimize yazmamak yok doğum zamanı :)kızlar aklıma ne geldi; mart ayından sonra birbirimizden haber alamadığımızda acaba doğuma mı gitti diye düşünüp dua eder olacağız. ay ne güzel günler olacak inşallah
Canım çok sevindim bir sorun olmamasına. Bak böyle beslenerek alınan kilolar çabuk veriliyormuş. Hamurişi ve tatlı yiyerek alınan kilolar verilemiyormuş. O yüzden hiç takma canımKizlar dr dan geldim Allah'ima bin sukur kalpteki pariltiyi dr um onemsemedi. Kaygilanacak bir durum yokmus. Bir oh cektik. Minnos Derenin sirtini gorduk dr utangac kiz yuzunu gostermedi dedi. Kizlar acil tavsiyelerinize ve morale ihtiyacim var. Sessiz dr um cok kilo almissim dedi. Bir tartildim 8 kilo almisim ben 6 zannederken. Abur cuburum yok tatliya duskun degilim sok oldum resmen. Hala soktayim. 3 dusuk mazisi olan ben bal yedim sut kefir yogurt yedim bir avuc ceviz yedi, her gun 4 -5 porsiyon dameyve. Demirden ishal oldum muz yedim. Sifir hareket. Cesaret edemedim tekrar duserse diye. 5 ay bitmeden 8 kilo. Ne yapsam, Ne etsem? Bel fitigim var 12 den fazlasi toplamda cok zorlar beni. Bir de dr da tansiyonum 10 a 4.5 cikti.
güle güle kullanın canıııım :)) sen foto at da gece de oluuuur :)) bizimki bronz değil canım bizimki bildiğin gri renk. bronz benim de hoşuma gidiyor ama gri renkte bronz yok. bej olanda var bronz. o da çok kahve geldi :/ ve sanırım çok tutuluyor rengi o yüzden 100 lira fark var diğer renklerle. o yüzden griye karar verdik :)Ottomania canım atacağım ama gece atabilirim. Eşimin telden boyut küçük oluyor o şekilde atabiliyorum. Oda maça gitti.Arabayı da gelince bakalım dedi de beklediğinizi bildigimden yok olmaz aç bakalım dedim :)) Arabanın demir yerleri nette gri gibi ama bizimki bronz geldi. Bu şekilde daha güzel olmuş. Sizin gri renge de yakışır bronz olursa diye düşünüyorum.
gbilges happymom87 kızlar Allah kavustursun.
Ne zaman donecekler? Kısa zamanda hayirlisiyla gelsinler yanınıza inşallah
Al bendende o kadar bugünde dayanamadım almayacağım dedim gittim bu sefer saç bandı aldımSabrınıza hayranım ya benim bu tarz mağazalardan bir şey almadan çıkma gibi bir becerim olması için cüzdanı evde unutmam lazım :)))))
Al bendende o kadar bugünde dayanamadım almayacağım dedim gittim bu sefer saç bandı aldımsen Maltepe ye gidiyormusun canım? Çok tatlı mağazalar var
Ay kızlar bugün sabahtan akşama kadar dışardaydım çok yere uğrayacağım hep park yeri sıkıntı diye arabasız çıktım alışveriş, arkadaşlarla buluşma, hastane ziyareti falan öldüm bittim eskiden olsa banamısın demezdim. Hamilelik ağırlığı başladı bende. Çok fena yoruluyorum hemen nefessiz kalıyorum. Şimdide acayip derecede belim ve karnım ağrıyor umarım bişe olmaz. Eminönüne gitmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda ama erken gitmeye karar verdim. Ayrıntılı ultrasondan iyi haberler alırsam hemen gideceğim. Kızlar bugün şunu anladımki çok detaylı işleri son zamana bırakmamak lazım gerçekten ağırlaştıkça zor olacak.
Al bendende o kadar bugünde dayanamadım almayacağım dedim gittim bu sefer saç bandı aldımsen Maltepe ye gidiyormusun canım? Çok tatlı mağazalar var
Ben de katılıyorum sana canım , en azından öncelikli şeyler çok son aylara bırakılmamalı.. Şimdiden bütün gün ayağımı uzatıp yatma potansiyelim var vallahi o zaman ne olacak bilmiyorum. Göbeğimin büyüdüğünü gün gün farkediyorum. Azıcık yürüsem akşamına pertim. Araba kullanmaya bile üşendiğim oluyor trafiğinden stresinden. Herkes kendini daha iyi tanır bilir tabi. Heves var , sabırsızım biraz da evet ama sona kalırsam da dona kalırım hissediyorum :) ayrıca cidden kar kış da söz konusu aralığa geldik.. Eminönünü ben de halletmek istiyorum havalar bozmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?