- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.021
Canim o kadar cok istiyorum ki ama zor gorunuyo insallah bir sonraki bulusmada aranizda olmak isterimarnavut_biberi canim seninde gelme ihtimalin vardi. Gelecek misin yarin?
Benim annem anlatır filmlerdeki gibi tahlilleri karışmış Ege üniversitesinde benim için gittiği bir doktoru varmış rutin takip yapan ben beklenenden geç bir vakte sarkıtınca Doğum işini bir Prof ilgilenmeye başlamış tabi sene 1987 :) anneme yapılan tahliller sonucu yüksek şeker üstelik epey de riskli bir tablo çizmişler derken o zamanlar annemler ilçede çalışıyorlar oradaki doktoruna hesap sormuşlar nasıl görmezsiniz diye adam da epey mahçup vallahi her şey normaldi diyormuş iki hafta sonra Prof asistanı arayıp binbir özür dileyerek bir karışıklık olduğunu anlatıyor anneme tabi iki hafta kapkara geçiyor. Biz gülen tarafıyız hikayenin ya gayet yolunda deyip gönderilen hasta işte onun akıbetini bilemiyoruz.Evet canım.. @Pinklemon söylediğinde yok canım ona denk gelmiştir dedim sonra kendimde de çıktı sonra çevreme anlattıkça trajedi çoğaldı! Annemin arkadaşına yapılan rahimle alakalı bir testte (geniş kapsamlı dna) kansere işarer eden bir hata olmuş! Başka bir arkadaşıma da lösemiii olabilirsiniz demişler bu sonuçlara göre... İkisi de direk özel hastanede dalında iyi doktorlara koşmuş ve testler yinelendiğinde sağlıklı olduğunu öğrenmiş...
Bu hizmeti ya hiç verme ya da adam gibi ver. Güler misin ağlar mısın...
Biz gelemesek de kalbimiz orda oğlum ve Benim :)M -Moonlight-
Canım gözünaydın haberler harikaaa
Maşallah kızınaaaa... Cd süper olmuş bir de. Bizde cd yokk. Teknoloji fukarası hastanemm :)))
Aslında canım bu işin esas yorumcusu perinatologlar eğer imkan dahilindeyse işinin ehli bir perinatolog görse iyi olur.Anladım canım, o da bir diger secenek tabi perinatologun bakması. İyice kafam karıstı :)
Aslında canım bu işin esas yorumcusu perinatologlar eğer imkan dahilindeyse işinin ehli bir perinatolog görse iyi olur.Anladım canım, o da bir diger secenek tabi perinatologun bakması. İyice kafam karıstı :)
Benim annem anlatır filmlerdeki gibi tahlilleri karışmış Ege üniversitesinde benim için gittiği bir doktoru varmış rutin takip yapan ben beklenenden geç bir vakte sarkıtınca Doğum işini bir Prof ilgilenmeye başlamış tabi sene 1987 :) anneme yapılan tahliller sonucu yüksek şeker üstelik epey de riskli bir tablo çizmişler derken o zamanlar annemler ilçede çalışıyorlar oradaki doktoruna hesap sormuşlar nasıl görmezsiniz diye adam da epey mahçup vallahi her şey normaldi diyormuş iki hafta sonra Prof asistanı arayıp binbir özür dileyerek bir karışıklık olduğunu anlatıyor anneme tabi iki hafta kapkara geçiyor. Biz gülen tarafıyız hikayenin ya gayet yolunda deyip gönderilen hasta işte onun akıbetini bilemiyoruz.
Amin canım Sağol sende iyi haberleri alırsın inşallah :) ama doktor çok tersti hiçbir açıklama yapmadi foto vermedi gergin durdu korktum birsey mi gördü diye ama şükür iyiymisOh maşallah oğluna hep sağlıklı olsun canım
Kizlar az once boş bulunup dolabin ustune uzandim parmaklarimi kaldirip
Bisey olmamistir dimi?
Plesantadan ayrilma falan olmamistir yani. cok kotu hissediyorum suan
Evet o film Benim de hep aklıma geliyor.Filmlerdeki gibi gerçekten.... evet ya ben de onları düşündüm yazını okurken... Sevinen taraf olmak harika ama diğer taraf... :,(
Aklıma 'pardon' filmi geldi ferhan şensoy yapılan yanlışlık yüzünden senelerce hapisde kalıyordu sonra da pardon diyorlardı. Kesin bunu yaşayanlar da vardır... Canım ülkem seviyorum yine de :)) başka yerlerde de oluyordur böyle şeyler dimi:)
Bu endiseli halimde bile gulumsettin canim sagol :)Ay yok canım ya.. Bir şey olmaz ondan.. İçini ferah tut..
Sana bir foto göndereyim de bak.. ben baktıkça koltuktan kaldıramadığım kaba yerlerimden utanıyorumm :)))
Biz gelemesek de kalbimiz orda oğlum ve Benim :)
Öyle doktorlara çok kızıyorum ne var yani bir gülümsese sanki yüzü buruşacak !!Amin canım Sağol sende iyi haberleri alırsın inşallah :) ama doktor çok tersti hiçbir açıklama yapmadi foto vermedi gergin durdu korktum birsey mi gördü diye ama şükür iyiymis
Bu endiseli halimde bile gulumsettin canim sagol :)
Iyice evham yaptim ya. Boyle.degildim hamileleik beni pskopata bagladi.
Eminsin dimi bisey olmaz :/
Sen Harika bir kadınsın zaten!Canım benimmm...
Bizim de izmirde sizle
Çok özledim.. Eskiden Alsancak limanına gelirdim hep, kıbrıs şehitlerinde alışveriş yemek oh misss... Gemiden çıkmış halimle izmirin güzel hatunları beni depresyona sürüklese de güzel izmiirn güzel insanları cansınızzz..
HahahaEminim , son kararım, iyisiniz... :))
Plasentası bebekten ayrılan ve hala forumda bıcır bıcır yazan anne odayı olarak guiness rekorlar kitabına girdiysen başka tabii :)))
Ama niye kızdı kiiii :)))
Herkes sırasını beklemeli mi yani Allah nasip etmiş olmuşş... Belki küçük ablandan daha geç haber gelir bu arada sizinkiler büyür giderler kardeş kardeş :))) hayırlısı olsun canımmm. Ama ablan da hamile, annenin tepkisine kalbi kırılmasın üzülmesin dikkat edin. O da can kıyamam.
7 mm iken kalbi atıyordu ya sonra bugünlere geldik şükür şimdi düşünüyorm ablanın rahminde o da minik bir kalp..
Uzaktan bana konuşmak kolay ama tabi Allah annene sağlık versin de gerisi halledilir bence...
Çok çok Eminim gayet iyi durumdasın canım.Bu endiseli halimde bile gulumsettin canim sagol :)
Iyice evham yaptim ya. Boyle.degildim hamileleik beni pskopata bagladi.
Eminsin dimi bisey olmaz :/
HahahaAyy oyle bisey olsa biseyler olurdu bende dimi mantik olarak.
Yani belirtisiz bi ayrilma olmazdi herhalde. Ayyy doktora gidesin geldi o kdar manyaklastim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?