2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim annem anlatır filmlerdeki gibi tahlilleri karışmış Ege üniversitesinde benim için gittiği bir doktoru varmış rutin takip yapan ben beklenenden geç bir vakte sarkıtınca Doğum işini bir Prof ilgilenmeye başlamış tabi sene 1987 :) anneme yapılan tahliller sonucu yüksek şeker üstelik epey de riskli bir tablo çizmişler derken o zamanlar annemler ilçede çalışıyorlar oradaki doktoruna hesap sormuşlar nasıl görmezsiniz diye adam da epey mahçup vallahi her şey normaldi diyormuş iki hafta sonra Prof asistanı arayıp binbir özür dileyerek bir karışıklık olduğunu anlatıyor anneme tabi iki hafta kapkara geçiyor. Biz gülen tarafıyız hikayenin ya gayet yolunda deyip gönderilen hasta işte onun akıbetini bilemiyoruz.

Kizlar az once boş bulunup dolabin ustune uzandim parmaklarimi kaldirip
Bisey olmamistir dimi?
Plesantadan ayrilma falan olmamistir yani. cok kotu hissediyorum suan

Filmlerdeki gibi gerçekten.... evet ya ben de onları düşündüm yazını okurken... Sevinen taraf olmak harika ama diğer taraf... :,(
Aklıma 'pardon' filmi geldi ferhan şensoy yapılan yanlışlık yüzünden senelerce hapisde kalıyordu sonra da pardon diyorlardı. Kesin bunu yaşayanlar da vardır... Canım ülkem seviyorum yine de :)) başka yerlerde de oluyordur böyle şeyler dimi:)

Kizlar az once boş bulunup dolabin ustune uzandim parmaklarimi kaldirip
Bisey olmamistir dimi?
Plesantadan ayrilma falan olmamistir yani. cok kotu hissediyorum suan

Ay yok canım ya.. Bir şey olmaz ondan.. İçini ferah tut..
Sana bir foto göndereyim de bak.. ben baktıkça koltuktan kaldıramadığım kaba yerlerimden utanıyorumm :)))

Eklentiler

• image.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 61
Evet o film Benim de hep aklıma geliyor.
Başka yerde yaşayamam evet ama en azından sağlık konusunda titiz davranılmalı zira klinik muayenenin en önemli destekçisi bu tahliller.

Ay yok canım ya.. Bir şey olmaz ondan.. İçini ferah tut..
Sana bir foto göndereyim de bak.. ben baktıkça koltuktan kaldıramadığım kaba yerlerimden utanıyorumm :)))
Bu endiseli halimde bile gulumsettin canim sagol :)
Iyice evham yaptim ya. Boyle.degildim hamileleik beni pskopata bagladi.
Eminsin dimi bisey olmaz :/

Biz gelemesek de kalbimiz orda oğlum ve Benim :)

Canım benimmm...
Bizim de izmirde sizle
Çok özledim.. Eskiden Alsancak limanına gelirdim hep, kıbrıs şehitlerinde alışveriş yemek oh misss... Gemiden çıkmış halimle izmirin güzel hatunları beni depresyona sürüklese de güzel izmiirn güzel insanları cansınızzz..

Amin canım Sağol sende iyi haberleri alırsın inşallah :) ama doktor çok tersti hiçbir açıklama yapmadi foto vermedi gergin durdu korktum birsey mi gördü diye ama şükür iyiymis
Öyle doktorlara çok kızıyorum ne var yani bir gülümsese sanki yüzü buruşacak !!
Aman kuzucuk iyi olsun da.
Eşin nasıl canım nasıl gidiyor asker yolu gözlemek ?

Eminim , son kararım, iyisiniz... :))
Plasentası bebekten ayrılan ve hala forumda bıcır bıcır yazan anne odayı olarak guiness rekorlar kitabına girdiysen başka tabii :)))

Sen Harika bir kadınsın zaten!
ama İzmir'in kadınları doğarken havalı :))
Bazen ünlü isimlerle karşılaşıyoruz karşılıklı EGO'dan mıdır nedir baş selamı verip geçiyoruz sık müzeyyen senar ile rastlaşırdık yazları da Rutkay Aziz ile. Biraz farklı bir ruhu var şehrimizin :)
Kaptanım bu liman sizin gibi güzellik ve neşe dolu insanlara daima ev sahibidir:)

Eminim , son kararım, iyisiniz... :))
Plasentası bebekten ayrılan ve hala forumda bıcır bıcır yazan anne odayı olarak guiness rekorlar kitabına girdiysen başka tabii :)))
Hahaha Ayy oyle bisey olsa biseyler olurdu bende dimi mantik olarak.
Yani belirtisiz bi ayrilma olmazdi herhalde. Ayyy doktora gidesin geldi o kdar manyaklastim

sıra yok aslında ben bozdum önce bu sırayı zaten.dediğin gibi kısmet herşey.ama ablamın bebekleri daha küçük ve huysuzlar ikizler bi de annem çok yoruluyo.bakıcı tutsalar borçları var şuanda bütçelerini zorlıycak kreş o bu derken...ikizler biraz büyüseydi de ondan sonra olsaydı olcaksa diyo.olabilceğini biliyodu neden korunmadı diye kızıyo ihmalkarlığına işte.olucağı varmış olmuş kaç kere düşük yaptı bak düşmemiş de kısmet demekki.annem de haklı bi yönden 4 çocuk büyütmüş kayınvalide kayınpederle evlendiğinden beri altlı üstlü oturuyolar.annem bütün gün çocuk baktıktan sonra onlara yemek yapıyo bi de akşamları yaşlı oldukları için.küçük ablamın bebeğine de bakmak istemiyo ama haksızlık olmasın diye eğer ablam isterse onada bakıcak mecburen.kadın napsın hangi birine yetişsin :) annemin tepkisine de üzülmemiştir inşallah.bekliyodur muhtemelen kızcağını ama bilemiyorum.zaten eşi de ilk başta kabullenememiş gidelim aldıralım demiş sonradan düşündükçe kabullenmiş.beklemiyolarmış böyle bişey yani.o kadar sene uğraştılar ikizler için şimdi bu çocuğa kıymak çok kötü olurdu zaten.iyiki öyle bi aptallık yapmamışlar.ben çoook sevindim küçücük bişey o kendi çocuğummuş gibi seviyorum şimdiden :) mesajım da çok uzun oldu ama kusura bakma canım

Çok çok Eminim gayet iyi durumdasın canım.
Ben her gün tahtaya uzanıyorum yere kitaba öğrencinin defterine sırasına ...
Evham daha riskli olabilir ah bu annelik hormonları insanı nasıl da pirpirik kraliçesi yapıyor :)

Hahaha Ayy oyle bisey olsa biseyler olurdu bende dimi mantik olarak.
Yani belirtisiz bi ayrilma olmazdi herhalde. Ayyy doktora gidesin geldi o kdar manyaklastim

Canım farklı bir rahatsızlık hissediyorsan durum değişir tabi. Karnına sancı girmiştir Allah korusun kanama olmuştur filan... Ama hiç bir belirti yoksa bu sadece evhamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…