2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Öyle doktorlara çok kızıyorum ne var yani bir gülümsese sanki yüzü buruşacak !!
Aman kuzucuk iyi olsun da.
Eşin nasıl canım nasıl gidiyor asker yolu gözlemek ?
Eşimin yeri çok yogunmus canım o da oranin stresi bizim merakimiz hiç iyi değil . Bazen bende yorgunluktan halsiz düşüp ona yükleniyorum ikimiz içinde günler kolay gecmiyor yek tesellimiz bebisimizin doğup birbirimize ailecek kavusacagimiz 5 ay sonrası :)

Ayy sende dikkat et canim.yaa.
Bu hormonlar cidden cok kotu yapiyor insani :/
Canım farklı bir rahatsızlık hissediyorsan durum değişir tabi. Karnına sancı girmiştir Allah korusun kanama olmuştur filan... Ama hiç bir belirti yoksa bu sadece evhamdır.
Agri yok kanama.yok cok sukur. sag kasigim hafif agriyodu sabahtan beri ama o da bebegin buyumesiyle alakaliymis dr demisti. Ay neyse unutayim şunu yoksa iyice sacmalicam

Ay yok canım asıl sen kusura bakma ben yani hiçbir durumu bilmeden kendimce yorum yapıyorum yoksa niyetim aslaa annenin tepkisini yargılamak yermek filan değil beni az çok tanıdınız.. Ben öyle tepki verince sen de uzun uzun açıklamışsın haliyle
Annen kızdıysa da vardır bir bildiği. Anneler her zaman haklıdır :)
Ablanlar da öyleyse zaten olmuyor diyerek biraz rahat davrandılar , bilemediler böyle olacağını, onlar da şaşırmışlardır eminim. Allah kısmet etmiş olacağı varmış tabi şuan itibariyle ne desek boş..
İnşallah maddi şartlar iyileşir bebiş kısmetiyle gelir annenin yükünü bölüşecek bir yardımcı çıkagelir :) kalabalık güzel bir aile olmak en büyük zenginlik. maşallah size

Doğuma kadar askerde olacak değil mi?
Sen de çok hassas ve mahrem bir zaman dilimini tek başına yaşıyorsun kolay değil hem de hiç kolay değil.
Onun açısından da çok zor insanın elinin kolunun bağlı olması çok zor askerlik ayrı bir hassasiyet gerektiriyor gerçekten.
Çok güzel günler gelecek.
Benim bir kuzenim eşi askerdeyken Doğum yaptı beklenenden biraz erken doğdu miniği:) Tek çocuk planlamıştı hep sonra bir baktık iki yıl sonra hamile haberini verdi bizlere şaşırdık hepimiz. Bir de eşim yanımdayken yaşayayım bu duyguyu demiş :)
Sağlıklı bir kızı ve bir oğlu ile gayet mutlu yaşıyorlar şimdi acısını böyle çıkardılar benden söylemesi :)

Aslında canım bu işin esas yorumcusu perinatologlar eğer imkan dahilindeyse işinin ehli bir perinatolog görse iyi olur.
Evet canım oyleymis ben yanlis biliyormusum doktorumun önerdiği prof'a gidecegim sanirim, perinatolog degil ama o alanda da calismalari varmis. O yuzden icim rahatladı aslında, herkesten radyologa gittiklerini duymustum, kafam karismisti.

Sağlıklı mutlu haberlerle dön inşallah canım.

Canim inşallah Mart ortasinda eşim gelecek . Yani son 3 hafta kadar birlikte olacak doğumda yanımda Allah izin verirse :) Annemlerde kalıyorum artık o yönden rahatım ama okul yorucu 40 saat dersim mecburi . Herşey nasipten canım Rabbim cocuklarina sağlık versin kuzeninin :)

Amin kuzum bütün çocuklara Allah sağlık versin.
İnşallah yanında olacak eşin :)
40 saat çokmuş canım ikinci dönem iZin mi alacaksın?
Bak oğlum da çok dedi tekme attı teyzesi:)

yok canım ben seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri de düşünüyorum seninle anneme de söyledim.mucize o benim için herşey hallolur dediğin gibi.kısmetiyle gelicek ben öyle inanıyorum geçicek gidicek herşey bütün zorluklara değer :) teşekkür ederim

kafein_ canım çevrem de öyle çok varki ablanın durumunda olan hepsi birer mucize , hatta karşı İtalyan komşum 10 yıl olmamış çocukları burda tüp bebek yaptılar ikizleri oldu bir yaşlarını doldurcakları zaman kadının ağlayarak eve girdiğini öğrendim bende panikledim sordum hamile olduğunu öğrenmiş napıcam diyordu çok güzel bir oğlu oldu çokta sağlıklı , bir Doğumdan sonra rahim yumurtalık falan toparlar derler annemde 40 yaşında yarım rahimle kardeşimi doğurdu kansersin ölüceksin derlerken kadın düzeldi emzirme döneminden sonra aldırdı rahmini yumurtalığı risk kalmasın dedi bunlar hayatın mucizeleri

Allahım ne büyük mucizeler bunlar gerçekten çok etkilendim annenin hikayesinden. Maşallah

Benimde aklım bu konuda çok karışmıştı. Doktorum kesinlikle bunun bir perinatolog tarafından yapılması gerektiğini söyledi. Radyolog değil Perinatalog

Benimde aklım bu konuda çok karışmıştı. Doktorum kesinlikle bunun bir perinatolog tarafından yapılması gerektiğini söyledi. Radyolog değil Perinatalog
Perinatolog +1 diyorsun
Ben çok yanlis biliyormusum meger :) ya ama doğum yapan tüm arkadaşlarım meshur radyologlara gidince oyle oluyor sanmistim, acemilik iste

Canim iyiki gitmissin Eyup hocaya yemisim isi raporunu al dinlen. Gerekirse sonuna kadar . senden ve bebeginden kiymetli bir sey yok. iyi olacak hersey.

Sen, senin oğlun, ben , benim kızım, @Pinklemon ve kızı , 4753 oğlu ve kurabiyeleri, didoscskn ve oğlu... Bu kadarız diye biliyorum...

ilahi happymom87 sen senin kizin ben benim oglum ne guzel yazdin ole . yarina heyacn basti eee saat kacta geliyonuzzz bakim ben kurabiyeleri yaptim attim dolabaaa
Sen, senin oğlun, ben , benim kızım, @Pinklemon ve kızı , 4753 oğlu ve kurabiyeleri, didoscskn ve oğlu... Bu kadarız diye biliyorum...

Allahım ne büyük mucizeler bunlar gerçekten çok etkilendim annenin hikayesinden. Maşallah

Annem çok kötüydü bize demiyordu ben bir gün okuldan kaçıp takip ettim bir özel yeri olan doktora girdi baya durdu çıktıktan sonra ben gittim sordum annen hasta çok ama biz iyileştiricez dedi kadın hastalıklarıydı neyi var dedim rahmini küçültücez o kadar dedi ama benim içim içimi yiyor ortancı kardeşim 9 yaşında desem anlamıcak babam zaten doğru düzgün evde değil makinist kendisi anneme de soramıyorum araştırdım kanser falan çıkıyor annemi de gizli ağlarken görüyorum birgün çağırdı kardeşimle beni baya kötü ben iyi değilim dedi tamam dedim itiraf ediyor kanser olduğunu dicek ben hastayım ama iyileşicem çünkü kardeşiniz olucak dedi ben devamın da bayılmışım zaten kardeşim de ağlamış etmiş birsürü testler yaptırdı karnından sıvı aldırma tabi her yerde Yok 10 yıl önce risk var çocuk engelli demişler sıvı aldırmış baya acı çekmiş etmiş ama şükür bana çok benzeyen bir kız kardeşim daha oldu annem de maşallah çok iyi durumda bişey olduğu zaman annemi aklıma getiririm kadın yarım rahimle 3,600 çocuk doğurdu çok kötü geçti ama sonunda iyi oldu diye

Ay yok canım ya.. Bir şey olmaz ondan.. İçini ferah tut..
Sana bir foto göndereyim de bak.. ben baktıkça koltuktan kaldıramadığım kaba yerlerimden utanıyorumm :)))
Abla aşmış :))))) sibeluA Canım yok o kadar bisey olmaz. Annelerimiz neler yapmış bize hamileyken ooo.

ilahi happymom87 sen senin kizin ben benim oglum ne guzel yazdin ole . yarina heyacn basti eee saat kacta geliyonuzzz bakim ben kurabiyeleri yaptim attim dolabaaa

Program şöyle 1300'de idealtepe köprüsünün orda toplaşacağız , kızlar beni takip edecek şansa cafenin yerini öğrendiğim için... 10-15 dkda gelmiş oluruzz... Ohhh ellerine sağlık...

didoscskn canım sen kaç gibi geleceksin? Nasıl geleceksin? Olmazsa konum atarız sana da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…