- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.041
Eşimin yeri çok yogunmus canım o da oranin stresi bizim merakimiz hiç iyi değil . Bazen bende yorgunluktan halsiz düşüp ona yükleniyorumÖyle doktorlara çok kızıyorum ne var yani bir gülümsese sanki yüzü buruşacak !!
Aman kuzucuk iyi olsun da.
Eşin nasıl canım nasıl gidiyor asker yolu gözlemek ?
Ayy sende dikkat et canim.yaa.Çok çok Eminim gayet iyi durumdasın canım.
Ben her gün tahtaya uzanıyorum yere kitaba öğrencinin defterine sırasına ...
Evham daha riskli olabilir ah bu annelik hormonları insanı nasıl da pirpirik kraliçesi yapıyor :)
Agri yok kanama.yok cok sukur. sag kasigim hafif agriyodu sabahtan beri ama o da bebegin buyumesiyle alakaliymis dr demisti. Ay neyse unutayim şunu yoksa iyice sacmalicamCanım farklı bir rahatsızlık hissediyorsan durum değişir tabi. Karnına sancı girmiştir Allah korusun kanama olmuştur filan... Ama hiç bir belirti yoksa bu sadece evhamdır.
sıra yok aslında ben bozdum önce bu sırayı zaten.dediğin gibi kısmet herşey.ama ablamın bebekleri daha küçük ve huysuzlar ikizler bi de annem çok yoruluyo.bakıcı tutsalar borçları var şuanda bütçelerini zorlıycak kreş o bu derken...ikizler biraz büyüseydi de ondan sonra olsaydı olcaksa diyo.olabilceğini biliyodu neden korunmadı diye kızıyo ihmalkarlığına işte.olucağı varmış olmuş kaç kere düşük yaptı bak düşmemiş de kısmet demekki.annem de haklı bi yönden 4 çocuk büyütmüş kayınvalide kayınpederle evlendiğinden beri altlı üstlü oturuyolar.annem bütün gün çocuk baktıktan sonra onlara yemek yapıyo bi de akşamları yaşlı oldukları için.küçük ablamın bebeğine de bakmak istemiyo ama haksızlık olmasın diye eğer ablam isterse onada bakıcak mecburen.kadın napsın hangi birine yetişsin :) annemin tepkisine de üzülmemiştir inşallah.bekliyodur muhtemelen kızcağını ama bilemiyorum.zaten eşi de ilk başta kabullenememiş gidelim aldıralım demiş sonradan düşündükçe kabullenmiş.beklemiyolarmış böyle bişey yani.o kadar sene uğraştılar ikizler için şimdi bu çocuğa kıymak çok kötü olurdu zaten.iyiki öyle bi aptallık yapmamışlar.ben çoook sevindim küçücük bişey o kendi çocuğummuş gibi seviyorum şimdiden :) mesajım da çok uzun oldu ama kusura bakma canım
Doğuma kadar askerde olacak değil mi?Eşimin yeri çok yogunmus canım o da oranin stresi bizim merakimiz hiç iyi değil . Bazen bende yorgunluktan halsiz düşüp ona yükleniyorumikimiz içinde günler kolay gecmiyor yek tesellimiz bebisimizin doğup birbirimize ailecek kavusacagimiz 5 ay sonrası :)
Evet canım oyleymis ben yanlis biliyormusumAslında canım bu işin esas yorumcusu perinatologlar eğer imkan dahilindeyse işinin ehli bir perinatolog görse iyi olur.
Sağlıklı mutlu haberlerle dön inşallah canım.Evet canım oyleymis ben yanlis biliyormusumdoktorumun önerdiği prof'a gidecegim sanirim, perinatolog degil ama o alanda da calismalari varmis. O yuzden icim rahatladı aslında, herkesten radyologa gittiklerini duymustum, kafam karismisti.
Canim inşallah Mart ortasinda eşim gelecek . Yani son 3 hafta kadar birlikte olacak doğumda yanımda Allah izin verirse :) Annemlerde kalıyorum artık o yönden rahatım ama okul yorucu 40 saat dersim mecburi . Herşey nasipten canım Rabbim cocuklarina sağlık versin kuzeninin :)Doğuma kadar askerde olacak değil mi?
Sen de çok hassas ve mahrem bir zaman dilimini tek başına yaşıyorsun kolay değil hem de hiç kolay değil.
Onun açısından da çok zor insanın elinin kolunun bağlı olması çok zor askerlik ayrı bir hassasiyet gerektiriyor gerçekten.
Çok güzel günler gelecek.
Benim bir kuzenim eşi askerdeyken Doğum yaptı beklenenden biraz erken doğdu miniği:) Tek çocuk planlamıştı hep sonra bir baktık iki yıl sonra hamile haberini verdi bizlere şaşırdık hepimiz. Bir de eşim yanımdayken yaşayayım bu duyguyu demiş :)
Sağlıklı bir kızı ve bir oğlu ile gayet mutlu yaşıyorlar şimdi acısını böyle çıkardılar benden söylemesi :)
Tesekkur ederim canim insallah sen de mutlu haberler alirsinSağlıklı mutlu haberlerle dön inşallah canım.
Amin kuzum bütün çocuklara Allah sağlık versin.Canim inşallah Mart ortasinda eşim gelecek . Yani son 3 hafta kadar birlikte olacak doğumda yanımda Allah izin verirse :) Annemlerde kalıyorum artık o yönden rahatım ama okul yorucu 40 saat dersim mecburi . Herşey nasipten canım Rabbim cocuklarina sağlık versin kuzeninin :)
Ay yok canım asıl sen kusura bakma ben yani hiçbir durumu bilmeden kendimce yorum yapıyorum yoksa niyetim aslaa annenin tepkisini yargılamak yermek filan değil beni az çok tanıdınız.. Ben öyle tepki verince sen de uzun uzun açıklamışsın haliyle
Annen kızdıysa da vardır bir bildiği. Anneler her zaman haklıdır :)
Ablanlar da öyleyse zaten olmuyor diyerek biraz rahat davrandılar , bilemediler böyle olacağını, onlar da şaşırmışlardır eminim. Allah kısmet etmiş olacağı varmış tabi şuan itibariyle ne desek boş..
İnşallah maddi şartlar iyileşir bebiş kısmetiyle gelir annenin yükünü bölüşecek bir yardımcı çıkagelir :) kalabalık güzel bir aile olmak en büyük zenginlik.maşallah size
Sen, senin oğlun, ben , benim kızım, @Pinklemon ve kızı ,4753 oğlu ve kurabiyeleri, didoscskn ve oğlu... Bu kadarız diye biliyorum...
Allahım ne büyük mucizeler bunlar gerçekten çok etkilendim annenin hikayesinden. Maşallahkafein_ canım çevrem de öyle çok varki ablanın durumunda olan hepsi birer mucize , hatta karşı İtalyan komşum 10 yıl olmamış çocukları burda tüp bebek yaptılar ikizleri oldu bir yaşlarını doldurcakları zaman kadının ağlayarak eve girdiğini öğrendim bende panikledim sordum hamile olduğunu öğrenmiş napıcam diyordu çok güzel bir oğlu oldu çokta sağlıklı , bir Doğumdan sonra rahim yumurtalık falan toparlar derler annemde 40 yaşında yarım rahimle kardeşimi doğurdu kansersin ölüceksin derlerken kadın düzeldi emzirme döneminden sonra aldırdı rahmini yumurtalığı risk kalmasın dedi bunlar hayatın mucizeleri
Benimde aklım bu konuda çok karışmıştı. Doktorum kesinlikle bunun bir perinatolog tarafından yapılması gerektiğini söyledi. Radyolog değil PerinatalogSelam güzel Nisan anneleri, size bir şey danısacaktımMayıs başı anne adayı olarak kendi grubumda biraz önden gittigim icin siz tecrubeli anne adaylarına danısmak istedim.
Detaylı ultrason icin radyologa mı gittiniz, yoksa kadın dogumcunuz mu baktı? Benim doktorum kendi bakacagını ancak ikinci bir göz olması icin üniversitedeki hocası olan bir prof'a yönlendirdigini söyledi, ancak onun da alanı kadın dogum. Eminim işinin ehlidir ancak cogu yerde de radyolog bakıyor diye okudum, o yüzden kafam karıstı birazcık :) Aydınlatabilirseniz cok memnun olurum
Perinatolog +1 diyorsunBenimde aklım bu konuda çok karışmıştı. Doktorum kesinlikle bunun bir perinatolog tarafından yapılması gerektiğini söyledi. Radyolog değil Perinatalog
Canim iyiki gitmissin Eyup hocaya yemisim isi raporunu al dinlen. Gerekirse sonuna kadar . senden ve bebeginden kiymetli bir sey yok. iyi olacak hersey.Herkese teşekkür ederim güzel yorumları için. Verdiğiniz güzel enerjiler için. Başım ağrıyor artık ağlamaktan. Sizin yorumlarınızı şimdi okudum gene duygulandım. Çok kızgın çok öfkeliyim herşeye karşı. Bugun eyüp ekiciye de gittim. Aradan aldı sağolsun. Bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi. Bağırsağında ödem sıvı birikmesi görmüyorum dedi. Bağırsak hariç diğer organları sağlıklı dedi. 5 gün kadar önden gidiyormuş oğlum. Bissürü soru sordu ilgilendi sağolsun. Ve en son dediki tüm amnion sıvısı kana bulanmış. Kum kum kan var içerde dedi bunh içtiğinden bağırsağı parlak dedi. Senin işe gitmemen yatman gerekiyor dedi istirahat etmen gerekiyor dedi. O an çok kızdım şimdiye kadar diğer doktorlar öküz mü dedim mallar mı dedim çok öfkelendim yatmana gerek yok dediler öle kızgınım ki anlatamam en baştan yatsaydım belki de azalacaktı. Kanama alanın oldukça büyük ve aktif halde dedi. Dinlenmezsen hiç geçmez dinlenirsen bi ihtimal geçer dedi.. Öle öfkeliyim ki doktoruma anlatamam... Türkiyenin başkentinde bile yatma derlerse bana artık yanlış anlamın kıyıca ucra bi köşede hamile olsam bu halde koş zıpla derdi herhalde.. Başım çatlıyo kksacası. Sizi bilgilendirmek istedim. Rapor almaya çalışacağım. Ya da istifa edeceğim. Önce bu hafta sonu kafamı toplamam lazım. Ve eyüp ekici dedi ki benim sana vereceğim ayrıntılı ultrason raporu ile sana iş görememezlik raporu vermicek doktor yok dedi. Olagan üstü hal felan dinlemez dedi. Yatman lazım dedi. Ama ben hala işteyim çalışıyorum.. Off off
Sen, senin oğlun, ben , benim kızım, @Pinklemon ve kızı ,4753 oğlu ve kurabiyeleri, didoscskn ve oğlu... Bu kadarız diye biliyorum...
Allahım ne büyük mucizeler bunlar gerçekten çok etkilendim annenin hikayesinden. Maşallah
Abla aşmış :)))))Ay yok canım ya.. Bir şey olmaz ondan.. İçini ferah tut..
Sana bir foto göndereyim de bak.. ben baktıkça koltuktan kaldıramadığım kaba yerlerimden utanıyorumm :)))
ilahihappymom87 sen senin kizin ben benim oglum ne guzel yazdin ole . yarina heyacn basti eee saat kacta geliyonuzzz bakim ben kurabiyeleri yaptim attim dolabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?