2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cnm demirden 3-4 gun ishal oldum ben. izin almistim halsizlikten ve agridan. muz cay patates peksimet yagsiz yogurt bolca su. cok iyi geldi. Korkma sakin.

Vay be... Mucize gerçekten kardeşinin doğumu annenin durumu..

anneninki gerçekten mucizeymiş canım.çok etkileyici gerçekten.ablamın rahim ve yumurtalıklarıyla ilgili hiçbi sıkıntı yok aslında zaten.hamile kalmasında da aynı şekilde.tamamen genetik bişey.kendi kromozomları eşleşirken iki kromozom yer değiştirip eşleşmiş.ablamda hiçbi sağlık sorunu yapmıyo bu ama yumurtalarının sadce %20si sağlıklı gen taşıyomuş.yani tamamen şans kader sperm sağlıklı yumurtaya denk gelir ve döllerse gayette normal yolla çocuğu olabiliyo.zaten doktorlarda söylemişti tüp bebekten önce,olmaz diye bişey yok olur ama çok düşük yapabilirsin o da seni yıpratır demişlerdi.yani biliyoduk olabilceğini düşük bi ihtimal olsada.ablamda o zaman çok istediği için daha fazla düşük yapmayım bi an önce olsun diye yaptırdı.herşey allahın takdiri böyle şeyleri duydukça daha çok inanıyorum kadere

Amin canım inşallah ptesi günü buraya çok güzel şeyler yazacağım. Çok teşekkürler

Evet canım bu sefer hiç aksilik yaşamadım geçen sefer baştan beri hep problemlerim vardı. İnşallah dediğin gibi güzel haberler veririm:) çok teşekkür ederim canım.
vanım benim çok şükür atlattın bitti hiç takılma eski ieylere.. Olumsuz düşünceleri çağırma bence.. Bence bunaldıkça çık yürüyüş falan yap yada kafanı dağıtacak bişeyler :)
Çok teşekkürler canım:)
Ayy inşallah canım ptesi güzel geçerse yeniden doğacağım:) çok teşekkür ederim canım benim

Gözünaydın canım çok sevindim:) darısı başımıza:)

Öğretmenler günün kutlu olsun , kızına da geçmiş olsun canım... Sen ve miniğin de iyisinizdir inşallah

gbilges canım mesajını yeni gördüm ve çok üzüldüm insan kime güveniceğini şaşırıyo gerçekten böyle şeyler duydukça başına geldikçe.canlarımızı emanet ediyoruz doktorlara onlara da güvenemiyceksek napıcaz biz.inşallah kanama alanın azalır bebeğin etkilenmeden rahat bi hamilelik geçirirsin bundan sonra.o iyi olsun başka hiçbişey önemli değil.

Kizlar az once boş bulunup dolabin ustune uzandim parmaklarimi kaldirip
Bisey olmamistir dimi?
Plesantadan ayrilma falan olmamistir yani. cok kotu hissediyorum suan
Canım ben o hareketi hamileliğimin başından beri boş bulunup yapıyorum:) ilk 3 ay uzanmak tehlikeli ama sonrasında o göbek bağı çok kuvvetleniyor. Öyle bi uzanmayla kopacak birşey değil canım. İçini ferah tut

ilahi happymom87 sen senin kizin ben benim oglum ne guzel yazdin ole . yarina heyacn basti eee saat kacta geliyonuzzz bakim ben kurabiyeleri yaptim attim dolabaaa
Allaah yaşadık yarın kurabiyeler, tatlı sohbetler tadından yenmez

Ilk firsatta izlicem canim. Onlarinda kızi oluyormuş :)))

Ay canim sende yapma yaaa nolur.nolmaz :))))

Öğretmenler günün kutlu olsun , kızına da geçmiş olsun canım... Sen ve miniğin de iyisinizdir inşallah
Cnm benim çok teşekkür ederim biz de iyiyiz çok şükür minigim de icerde sürekli kipir kıpır hareketli git gide tekmeler sertlesiyor ben hareket ederken ayakta ders anlatırken bile icerdeki hareketliligini hissedebiliyorum sanırım ablasi gibi sakin bir kiz olmayacak yandım :)

Sorma beraber yandık... :)) maşallah hepsine...
Bizim kız da çok fena güçlendi , büyüdüğünü hissediyorum güçlü vuruşlardan, aynı anda karnımın hem sol hem sağ tarafına vurur oldu.. Önceden bir tarafı zıplatıyordu cimcimeler yolda... Sağlıkla gelsinler de..

Kızlar eşimin öğrencileri sağ olsun ayin 22 sinden başladılar kutlamaya.Salon çiçek doldu. Netten onları arastiyorum artık o çiçek nasıl bakılır, şu çiçeğin bakımında dikkat edilmesi gerekenler :))
İlk ayin 22 sinde çiçek gelince bende bana aldı sandım :))) Meğer öğrencileri sınavdan dolayi erken vermişler. Bende kendi üzerime alındım saf saf :)) Ne güldük :))
sibeluA canım insanlar neler neler yapıyo hamileyken inan bişey olmaz bu kadarından Allahın izniyle.
@Pinklemon tabiki güzel haberlerle gelceksin bizim moda ikonu arkadaşımız :))
Hatta sonrada bize bebisin için yapacağın tasarimlardan bahsedeceksin. Başka bir ihtimal yok.
Bol dua edelim hersey güzel olacak.

Bu arada bir sağlık faciasida benden gelsin.Annem kardeşime 8 aylik hamileyken özeldeki doktoru kardeşimin bir bacağının olmadığını söylemişti. .. 8 aylık çocuğun bacağını 8.ayda nasıl gorememeyi başardı o ayrı bir konu. Annem tabi mahvoldu kadın. Sonra tekrar gitti aa yok ya burdaymis bacak dedi. Tabi sonraki 1 ay boyunca annemin psikolojisini tahmin edersiniz. .. Kime,nasıl guvenecegiz fikrim yok.

Düşün artık :) Daha 12 haftalikken falan bile doktorlar diyor bu bacağı bu kolu falan diye ama o doktor 8.ayda dedi bunu anneme.
Yazım.anneciğine .
Biz şurda iki uzandik diye kahroluyoruz annen nasil uzulmustur yok yere kim bilir.
Böylelerini men edicen piyasadan. Ne haklari var insanlari uzmeye bosu bosuna hayret bisey

Oyy çok güzeller... Sağlıklı günlerde giysin canım...
Ben de kızımı minik kuzumm diye severimm annesinin kuzusu yazan şeylere bayılıyorum..
Babası kıskandı biraz niye babasının kuzusu yazmıyormuş Dedim öyle yazanı da sen bul al. Hey allahım nelere takılıyorlar şu erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…