- 26 Eylül 2014
- 479
- 744
- 103
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.061
Cnm demirden 3-4 gun ishal oldum ben. izin almistim halsizlikten ve agridan. muz cay patates peksimet yagsiz yogurt bolca su. cok iyi geldi. Korkma sakin.Kızlar eşim geldi azarlıyor ben stresli olunca çaktırmamaya çalıştım , yüzün bi kötü dudakların da şiş şiş noldu sana dedi ishalim falan dedim banyoya koştum ağladım yine banyo da son kez uzanayım bişey olmazsa söylerim dedim uzandım 2 dk sonra şükür kızım hareket etti koşarak eşime gittim bir de rahatlama ağlaması yaptım anlattım onunla gözleri doldu , nasıl geçicek böyle yaparsan edersen dedi azarlama kızma demekten başka bişey demedim Haklı da , moral veren herkese teşekkür ederim , ishal olmazdım böyle olunca acı da çekiyorum hemoroid oldum sanırım üstüne de bu dayanamadım
kafein_ canım çevrem de öyle çok varki ablanın durumunda olan hepsi birer mucize , hatta karşı İtalyan komşum 10 yıl olmamış çocukları burda tüp bebek yaptılar ikizleri oldu bir yaşlarını doldurcakları zaman kadının ağlayarak eve girdiğini öğrendim bende panikledim sordum hamile olduğunu öğrenmiş napıcam diyordu çok güzel bir oğlu oldu çokta sağlıklı , bir Doğumdan sonra rahim yumurtalık falan toparlar derler annemde 40 yaşında yarım rahimle kardeşimi doğurdu kansersin ölüceksin derlerken kadın düzeldi emzirme döneminden sonra aldırdı rahmini yumurtalığı risk kalmasın dedi bunlar hayatın mucizeleri
Kızlar eşim geldi azarlıyor ben stresli olunca çaktırmamaya çalıştım , yüzün bi kötü dudakların da şiş şiş noldu sana dedi ishalim falan dedim banyoya koştum ağladım yine banyo da son kez uzanayım bişey olmazsa söylerim dedim uzandım 2 dk sonra şükür kızım hareket etti koşarak eşime gittim bir de rahatlama ağlaması yaptım anlattım onunla gözleri doldu , nasıl geçicek böyle yaparsan edersen dedi azarlama kızma demekten başka bişey demedim Haklı da , moral veren herkese teşekkür ederim , ishal olmazdım böyle olunca acı da çekiyorum hemoroid oldum sanırım üstüne de bu dayanamadım
Kızımın cicileri
Amin canım inşallah ptesi günü buraya çok güzel şeyler yazacağım. Çok teşekkürlerCanim benim.. Allah acını hafifletsin,unuttursun. Bu bebeğini de sağlıklı bi şekilde kucağına almayi nasip etsin. Sanada hepimizede. Sen rahat olmaya çalış. Herhangi bir anomali olsa bu zamana kadar bi şekilde bir ipucu olurdu Allah korusun.
Hersey çok güzel ilerleyecek annesi.
Çok daha güzel olacak.
Evet canım bu sefer hiç aksilik yaşamadım geçen sefer baştan beri hep problemlerim vardı. İnşallah dediğin gibi güzel haberler veririm:) çok teşekkür ederim canım.Canımm inşallah çok güzel haberler alıcaksın pazartesi günü, ister istemez kötü düşünceler geliyodur aklına ama daha önce sen yazmıştın diye hatırlıyorum, sağlıksız gebelikler bir şekilde kendini belli ediyor. Senin her şey yolunda çok şükür, öyle de devam edecek. Güzel düşünelim, pozitif olalım, Allah'ın izniyle güzel haberlerimizi alalım
Çok teşekkürler canım:)vanım benim çok şükür atlattın bitti hiç takılma eski ieylere.. Olumsuz düşünceleri çağırma bence.. Bence bunaldıkça çık yürüyüş falan yap yada kafanı dağıtacak bişeyler :)
Ayy inşallah canım ptesi güzel geçerse yeniden doğacağım:) çok teşekkür ederim canım benimPazartesi senin mutluluktan havalara uçma günün olacak canımm.. Her şey çooook güzel olacak biliyorum inanıyorum hissediyorum.. Sen bu konuyla ilgili sınavını büyük bir metanetle verdin ama bu sefer tüm melekler bebeğini pamuklara sardı, organlarını özenle korudular, kanını özenle seçtiler Allah özel olarak ilgilendi minnoşunla.. O yüzden kalbini ferah tut artık gülme zamanı...
Çarşamba günü de içimiz rahat kolkola emzirme seminerine gideceğizz..
Gözünaydın canım çok sevindim:) darısı başımıza:)Kızlar bugün öğleden sonra ayrıntılı vardı çok güzel geçti çok şükür Dr. herşey yolunda gayet iyi bir problem yok dedi. 360 gr 25 cm olmuş bebeğim, cinsiyetimiz de kesin olarak kız :)) musmutlu ve keyifli bi kontrol oldu darısı size :)) @hayal_masal Ali ipek çok iyi bir dr. çok güzel ilgilendi herşeyi tek tek açıkladı dikkatle inceledi sormak söylemek istediğiniz birşey var mı diye sordu. 20 dk baktı. CD ve 3 fotoğraf aldık. İnşallah yarın siz de güzel sonuçlar alırsınız
Slm kizlar napiosunuz 2 gün okuyamadim 60 sayfa birikmiş öğretmenler günü kızımın hastalığı derken baya yogun geçti gunler herkes iyidir, bebisler de artık iyice kendini hissettiriyordur inşallah. öpüyorum hepinizi
İnşallah canım:) güzel haberlerinizi bekliyoruzGözünaydın canım çok sevindim:) darısı başımıza:)
Oyle gercekten canim. Insallah dedigin gibidirAbla aşmış :)))))sibeluA Canım yok o kadar bisey olmaz. Annelerimiz neler yapmış bize hamileyken ooo.
Canım ben o hareketi hamileliğimin başından beri boş bulunup yapıyorum:) ilk 3 ay uzanmak tehlikeli ama sonrasında o göbek bağı çok kuvvetleniyor. Öyle bi uzanmayla kopacak birşey değil canım. İçini ferah tutKizlar az once boş bulunup dolabin ustune uzandim parmaklarimi kaldirip
Bisey olmamistir dimi?
Plesantadan ayrilma falan olmamistir yani. cok kotu hissediyorum suan
Allaah yaşadık yarın kurabiyeler, tatlı sohbetler tadından yenmezilahihappymom87 sen senin kizin ben benim oglum ne guzel yazdin ole . yarina heyacn basti eee saat kacta geliyonuzzz bakim ben kurabiyeleri yaptim attim dolabaaa
Ilk firsatta izlicem canim. Onlarinda kızi oluyormuş :)))http://www.fullhd720pizle.com/aramizda-bebek-var-2011-izle-louise-bourgoin-un-heureux-evenement.html
Seyrettiniz mi? Hamilelik ve lohusalık içeriyormuş.. Birazcık da +18 olabilir
Ay canim sende yapma yaaa nolur.nolmaz :))))Canım ben o hareketi hamileliğimin başından beri boş bulunup yapıyorum:) ilk 3 ay uzanmak tehlikeli ama sonrasında o göbek bağı çok kuvvetleniyor. Öyle bi uzanmayla kopacak birşey değil canım. İçini ferah tut
Allaah yaşadık yarın kurabiyeler, tatlı sohbetler tadından yenmez
Cnm benim çok teşekkür ederimÖğretmenler günün kutlu olsun, kızına da geçmiş olsun canım ... Sen ve miniğin de iyisinizdir inşallah
Cnm benim çok teşekkür ederimbiz de iyiyiz çok şükür minigim de icerde sürekli kipir kıpır hareketli git gide tekmeler sertlesiyor ben hareket ederken ayakta ders anlatırken bile icerdeki hareketliligini hissedebiliyorum sanırım ablasi gibi sakin bir kiz olmayacak yandım :)
Düşün artık :) Daha 12 haftalikken falan bile doktorlar diyor bu bacağı bu kolu falan diye ama o doktor 8.ayda dedi bunu anneme.
Yazım.anneciğine .Düşün artık :) Daha 12 haftalikken falan bile doktorlar diyor bu bacağı bu kolu falan diye ama o doktor 8.ayda dedi bunu anneme.
Babası kıskandı biraz niye babasının kuzusu yazmıyormuşOyy çok güzeller... Sağlıklı günlerde giysin canım...
Ben de kızımı minik kuzumm diye severimmannesinin kuzusu yazan şeylere bayılıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?