- 7 Mart 2012
- 1.547
- 672
- 123
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.081
Amin amin inşallah ya benim de çok hoşuma gidiyor elimi de koyuyorum altında hareketlenmesine bayılıyorum aynen artık sadece asagida da değil ben yavaş yavaş göbeğimin üst taraflarında da hissetmeye başladım :)Sorma beraber yandık... :))maşallah hepsine...
Bizim kız da çok fena güçlendi , büyüdüğünü hissediyorum güçlü vuruşlardan, aynı anda karnımın hem sol hem sağ tarafına vurur oldu.. Önceden bir tarafı zıplatıyorducimcimeler yolda... Sağlıkla gelsinler de..
Yurt dışında yaşıyorum doktor kullanmama izin vermiyor ve hiçbişide yapmıyorlar dinlen uzan duş al dıyorlarCanım benimde burun tıkanıklığım var 1 haftadır. Doktorun onayıyla eczaneden Bruno (deniz suyu) aldım. Geçicide olsa rahatlatıyor. İstersen doktoruna sorup kullanabilirsin.
Tuzlu su cekebilirsin burnuna ilik suya karistirip, bende hasta olacagimi anladim da yada ilerlediginde ilik suya bal,limon ve karabiber karistirip iciyorum bi nebze olsun iyi geliyo. Doktorum bu sekilde yao demisti canim.Yurt dışında yaşıyorum doktor kullanmama izin vermiyor ve hiçbişide yapmıyorlar dinlen uzan duş al dıyorlar
Bu arada 2017 Mart Annelerini geçmişiz sayfa olarak bravo bizeAllah muhabbetimizi arttırsın inşallah Sağlıkla , mutlulukla , huzurla daha bir dolu sayfalara
Sevindi ama içindeki kuşku geçmedi haliyle. Son bir ayı ciddi anlamda zor atlatmıştı..Ama tabi o anki sevinçle şikayet vs.etmedi iyiymiş diyince sonradan.
Sevindi ama içindeki kuşku geçmedi haliyle. Son bir ayı ciddi anlamda zor atlatmıştı..Ama tabi o anki sevinçle şikayet vs.etmedi iyiymiş diyince sonradan.
Allah korusun böyle şeylerden,hepimiz hep iyi insanlarla karsilasalım.
Bazı alanlarda 0 hata olmasi gerekiyor saglik gibi ama goruyoruz ki o tahliller Allaha emanet.. Ben simdi düşünüyorum haftaya doktoruma gidince kan idrar tahlili yapmasını istesem mi diye. Çünkü benden de kimse idrar tahlili istemedi mesela. Veya sağlık ocagindan geçen hafta çıkan kan testim ne kadar doğru?
Bu arada testin sağlık ocaginda yanlis ozelde dogru cikmasinin nedenini soyliyim. Ozelde ornegimizi veriyoruz ve istenilen sicaklik kaybedilmeden tahlile baslaniyor.Olmasi gereken belli bir sicaklik dengesi varmis. Saglik ocaginda ise bizden once ve sonra kac kisi ornek vericekte onlar tahlil yapılacak yere gidecekte... Boyle olunca sonuclar yaniltici oluyormuş.
Canim ben bir yemek kasigi iciyorum.gece yatmadan dedi doktorum. Etkisi 6_7 saati buluyormus cunku. Eger bi etki olmadiysa sabah uyaninca bir kasik daha aliyorum. su icmiyorum ardindanKızlar benim üç günü aşkındır kabızlığım devam ediyor duphalac şurup kullanacağım fakat bir sorum var : ölçü olarak kaç ml kullnıyorusınuz ayrıca ilaç su ile vs karıştırılmalı mı
Canim bu dönemin mi ozelligidir nedir bende de kabızlık ve şişkinlik Var. O surup kabiza mi iyi geliyormusKızlar benim üç günü aşkındır kabızlığım devam ediyor duphalac şurup kullanacağım fakat bir sorum var : ölçü olarak kaç ml kullnıyorusınuz ayrıca ilaç su ile vs karıştırılmalı mı
Canım ben başlarda kullanmıştım bir kaç kez. Prospektüste yetişkinler için 45 ml kadar kullanılabilir diyordu. Kapaktaki ölçüyle 15ml sabah öğle akşam suya karıştırıp içtim. Bazen akşam içmeme gerek kalmıyorduKızlar benim üç günü aşkındır kabızlığım devam ediyor duphalac şurup kullanacağım fakat bir sorum var : ölçü olarak kaç ml kullnıyorusınuz ayrıca ilaç su ile vs karıştırılmalı mı
Canim dr bana kapaktaki olcuyle 10ml yazmisti suya falan karistir demedi. Gece yatarken icmek daha iyi olur sabaha kadar etkisini gosterir insallah.Kızlar benim üç günü aşkındır kabızlığım devam ediyor duphalac şurup kullanacağım fakat bir sorum var : ölçü olarak kaç ml kullnıyorusınuz ayrıca ilaç su ile vs karıştırılmalı mı
Cnm defacto dan (hamile kismindan) ve lcw den (normal giyimden )uzun gomlek aldim. defacto daha kaliteliydi. kirmizi mavi kareli. olmadi esimden de bir tane odunc aldim :)günaydın kızlar :) oğluş dün kıpır kıpırdı hiç durmadı galiba biraz yaramaz olcak.şimdide ben buraya yazarken oynuyo içerde.hep böyle kıpır kıpır olsun ama çok mutlu oluyorum ben hissettikçe.2 gün önce sırt üstü yatıyodum.yine hareketlendi.tekme atmadan önce karnımı geriyo sonra tekmeyi atıyo.gerilince hemen eşimin elini karnımın üstüne koydum.vee babası da ilk kez tekmeyi hissetti :)))
hamilelik arayışındayım bu aralar.gömlek tunik gibi bişeyler arıyorum şimdiden alıyım ki daha uzun bi süre giyiyim.sizler aldınız mı hiç
canım benim doktorum baktı tüm oraganlarını ama birde radyolağın bakmasını önerdiç kalp üzerine uzaman bi radyolağa yönlendirdi beniAnladım canım, o da bir diger secenek tabi perinatologun bakması. İyice kafam karıstı :)
canım senin adına çok sevindim çok şükür güzel haberler almışsın darısı başımaKızlar bugün öğleden sonra ayrıntılı vardı çok güzel geçti çok şükür Dr. herşey yolunda gayet iyi bir problem yok dedi. 360 gr 25 cm olmuş bebeğim, cinsiyetimiz de kesin olarak kız :)) musmutlu ve keyifli bi kontrol oldu darısı size :))hayal_masal Ali ipek çok iyi bir dr. çok güzel ilgilendi herşeyi tek tek açıkladı dikkatle inceledi sormak söylemek istediğiniz birşey var mı diye sordu. 20 dk baktı. CD ve 3 fotoğraf aldık. İnşallah yarın siz de güzel sonuçlar alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?