- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.101
inşallah canım heyecandan uyumadım bile. inşallah güzel haberlerle gelirim. daha önce yaşadığım kayıptan dolayı çok korkar oldumGunaydin kızlar.
Rüyamda sezeryanla doğum yapmıştım. Oğlumu emziriyordum. Ne tatliydi oğlum öyle şimdiden masallah ona :)
hayal_masal Canım benim. Gideceksin ve güzel sonuçlarla doneceksin. Buna inanalım. Inşallah çok güzel geçen detaylinin sonuçlarını paylasacaksin bizimle :)
günaydın kızlar güzel haberli bol tekmeli günler dilerim
bugün detaylı ultrason günümüz ve ben çok heyecanlı ve paniğim. bebeğim için dualarınızı bekliyorum inşallah güzel haberler alırım
Cnm defacto dan (hamile kismindan) ve lcw den (normal giyimden )uzun gomlek aldim. defacto daha kaliteliydi. kirmizi mavi kareli. olmadi esimden de bir tane odunc aldim :)
Sen de çok zor günler geçirmişssin yaşamayan anlamaz Allah yardımcın olsun canım. Simdi nasılsın?Canim hemen moralini bozma bebeginde senle birlikte halsiz dusmustur dinleniyodur. Maden suyu ic, patates hasla tuzla ye, bol bol su ic vucud su ve tuz kaybediyo ishalken insallah kisa zamanda toparlarsin kendini. Isterse bi doktora da gorun icin rahatlasin.
Canim bu durumun sehrin merkezi yada kuytu koyle alakasi yok doktorla alakali Allah hayirlilariyla karsilastirsin benimde 5.haftadan beri kanamam oluyo ilk acile gittigimizde kese duruyo ama gidici gibi dedi zaten ilk bebegimi kaybettim ilac verdi gonderdi ertsi gun kendi basladigim doktora gittik bi turlu muayeneye almiyo randevulu hastalar varmis doguma gitti asistaniyla konusiyoz 3 4 saati bulur diyo ben zaten diken ustunde bekliyorum esim sinirlendi ciktik baska hastaneye gittik sagolsun doktor hemen aradan aldi. Dinleniceksin dedi ama rapor yazamiyolarmis benim sansa is yerinde son gunlerimdi erken biraktim 12.haftaya kadar surdu tam bitti sevindik derken daha yogunuyla acile gittik bi gece yattim serum igne bir ay oldu doktorum yormicaksin kendini diyo gezmek dolanmak falan yok evdeyim ufak tefek islerimi yapiyorum o kadar insan bole olunca daha pipirikleniyor ama bebegin guclu masallah bak bu zamana geldiniz hemde onden gidiyor Allahtan ki simdi iyi bi doktota da denk gelmissin seni rahatlatmis insallah raporunu alip evde dinlenirsin seninde kafam rahat eder bundan sonraki sureci daha rahat gecirirsin.
Canım hayirlisiyla guzel haberlerle geliceksin :)günaydın kızlar güzel haberli bol tekmeli günler dilerim
bugün detaylı ultrason günümüz ve ben çok heyecanlı ve paniğim. bebeğim için dualarınızı bekliyorum inşallah güzel haberler alırım
Gunaydin nisan annisleri. Gece uyuyamiyorum kafayi yicem yaaaaa 3 saat uyudum bugun resmen benim gibi olan var mi? Bazi hamileliklerde uykusuzluk oluyormus o da beni buldu galiba
bende hamilelikten önce hiç uyumuyodum şimdi sabaha kadar mışıl mışıl uyuyorum :) biyerde okumuştum uykusuzluk için yatmadan önce kitap okumayı tavsiye ediyolar gözleri yorduğu için.ve akşam yemeğinde ayran içebilirsin ben ne zaman içsem hemen uykum geliyo :)
Yaa maşallah sana. Bikaç tane daha arkadaşta görüyorum artık 6.aydasiniz maşallah size.23.haftadan günaydınlarrrrr..........sayılı hafta çabuk geçermiş
Cnm ben 4 kezwc ye kalktim gece su asiri icmememe ragmen. sonra soyle dusundum biz uyurken minnoslar uyanik ya acaba kipirdanip uyandiriyorlar mi? seninki de ondan mi acaba? biz farketmeden uykumuz mu hafifledi?Gunaydin nisan annisleri. Gece uyuyamiyorum kafayi yicem yaaaaa 3 saat uyudum bugun resmen benim gibi olan var mi? Bazi hamileliklerde uykusuzluk oluyormus o da beni buldu galiba
CanımmmKızlar eşimin öğrencileri sağ olsun ayin 22 sinden başladılar kutlamaya.Salon çiçek doldu. Netten onları arastiyorum artık o çiçek nasıl bakılır, şu çiçeğin bakımında dikkat edilmesi gerekenler :))
İlk ayin 22 sinde çiçek gelince bende bana aldı sandım :))) Meğer öğrencileri sınavdan dolayi erken vermişler. Bende kendi üzerime alındım saf saf :)) Ne güldük :))
sibeluA canım insanlar neler neler yapıyo hamileyken inan bişey olmaz bu kadarından Allahın izniyle.
@Pinklemon tabiki güzel haberlerle gelceksin bizim moda ikonu arkadaşımız :))
Hatta sonrada bize bebisin için yapacağın tasarimlardan bahsedeceksin. Başka bir ihtimal yok.
Bol dua edelim hersey güzel olacak.
Bu arada bir sağlık faciasida benden gelsin.Annem kardeşime 8 aylik hamileyken özeldeki doktoru kardeşimin bir bacağının olmadığını söylemişti. .. 8 aylık çocuğun bacağını 8.ayda nasıl gorememeyi başardı o ayrı bir konu. Annem tabi mahvoldu kadın. Sonra tekrar gitti aa yok ya burdaymis bacak dedi. Tabi sonraki 1 ay boyunca annemin psikolojisini tahmin edersiniz. .. Kime,nasıl guvenecegiz fikrim yok.
Ay canımm çok heyecanlı:) eminim müthiş haberler alacaksın, tontişin büyümüş kilo almış olacakgünaydın kızlar güzel haberli bol tekmeli günler dilerim
Günaydın canımgunaydin teyzoslar kacta geliyonuz bakim
Canım benim.. inan bu evhamları, panikleri yaşayan bir tek sen değilsin. Bizlerdede hepimizde ayrı bir panik hali var. Ben mesela kaç gündür kalbim güm güm geziyorum ptesi detaylım var diye. Ama napıyoruzzz kendimizi salmıyoruzzzzzGünaydın yoldaşlarım , yoldaş diyorum çünkü hepimiz her gün başka bir telaş içinde güne başlıyor gün içinde başka şeylerle ya üzülüyor ya gülüyoruz. Bugün şöyle kendime baktım ayna da dün öyle yıpratmışım ki kendimi dudaklarım soyulmuş kanamış hep parça parça resmen , rengim bembeyaz gözlerimin altı kahve Mora gidiyor resmen , acaba psikolojik destek mi alsam dedim kendime , sizleri de üzmek istemiyorum ama korkularımı biliyorsunuz en ufak bişey de salmaya başladım daha önce ki haftalar biraz daha iyiydim belki on günde bir doktora gittiğim içindi bilemiyorum , ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum oturup dua edip yalvarmaktan başka birşey yapamıyorum zaten ...
Bu arada kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar ben iğnemi hep akşam 8 9 arası olurdum dün 10 da oldum bir sorun olmaz değil mi ?
Günaydın yoldaşlarım , yoldaş diyorum çünkü hepimiz her gün başka bir telaş içinde güne başlıyor gün içinde başka şeylerle ya üzülüyor ya gülüyoruz. Bugün şöyle kendime baktım ayna da dün öyle yıpratmışım ki kendimi dudaklarım soyulmuş kanamış hep parça parça resmen , rengim bembeyaz gözlerimin altı kahve Mora gidiyor resmen , acaba psikolojik destek mi alsam dedim kendime , sizleri de üzmek istemiyorum ama korkularımı biliyorsunuz en ufak bişey de salmaya başladım daha önce ki haftalar biraz daha iyiydim belki on günde bir doktora gittiğim içindi bilemiyorum , ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum oturup dua edip yalvarmaktan başka birşey yapamıyorum zaten ...
Bu arada kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar ben iğnemi hep akşam 8 9 arası olurdum dün 10 da oldum bir sorun olmaz değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?