2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
inşallah canım heyecandan uyumadım bile. inşallah güzel haberlerle gelirim. daha önce yaşadığım kayıptan dolayı çok korkar oldum

Canim inşallah cok güzel haberlerle döneceksin dualarımız sizinle bizi de hemen haberdar et teyzeleri merak eder

Cnm defacto dan (hamile kismindan) ve lcw den (normal giyimden )uzun gomlek aldim. defacto daha kaliteliydi. kirmizi mavi kareli. olmadi esimden de bir tane odunc aldim :)

evet bende baktım güzel şeyler var ama benim özellikle istediğim bişey var.arkadan kuşaklı ya da göğüs altından büzgülü olması :) diğer türlü üzerimde hamilelik gibi durmuyo hiç

Gunaydin nisan annisleri. Gece uyuyamiyorum kafayi yicem yaaaaa 3 saat uyudum bugun resmen benim gibi olan var mi? Bazi hamileliklerde uykusuzluk oluyormus o da beni buldu galiba

Sen de çok zor günler geçirmişssin yaşamayan anlamaz Allah yardımcın olsun canım. Simdi nasılsın?

Günaaaaaaydııınnnnn güzeller.
Gune kızım icin siparis ettigim cicilerin gelmesiyle uyandim :)
O kadar şekerler ki. Hemde baya kaliteli.
Ebebekten almistim.
Cok heycanliyim, bir an once ustunde gormek istiyorum meleğimin :)

Canım hayirlisiyla guzel haberlerle geliceksin :)
Hersey guzel olucak.

Son düzenleme:
Gunaydin nisan annisleri. Gece uyuyamiyorum kafayi yicem yaaaaa 3 saat uyudum bugun resmen benim gibi olan var mi? Bazi hamileliklerde uykusuzluk oluyormus o da beni buldu galiba

bende hamilelikten önce hiç uyumuyodum şimdi sabaha kadar mışıl mışıl uyuyorum :) biyerde okumuştum uykusuzluk için yatmadan önce kitap okumayı tavsiye ediyolar gözleri yorduğu için.ve akşam yemeğinde ayran içebilirsin ben ne zaman içsem hemen uykum geliyo :)

Yok yaaa ben 3 4 den asagi mumkun degil uyuyamiyorum. Diyelim 2 gibi uyudum 4 de o gozler aciliyor kafayi yicem. Yatmadan sut ictim yine de bana misin demiyor

Cnm ben 4 kezwc ye kalktim gece su asiri icmememe ragmen. sonra soyle dusundum biz uyurken minnoslar uyanik ya acaba kipirdanip uyandiriyorlar mi? seninki de ondan mi acaba? biz farketmeden uykumuz mu hafifledi?

Canımmmteşekkür ederim:)

Günaydın yoldaşlarım , yoldaş diyorum çünkü hepimiz her gün başka bir telaş içinde güne başlıyor gün içinde başka şeylerle ya üzülüyor ya gülüyoruz. Bugün şöyle kendime baktım ayna da dün öyle yıpratmışım ki kendimi dudaklarım soyulmuş kanamış hep parça parça resmen , rengim bembeyaz gözlerimin altı kahve Mora gidiyor resmen , acaba psikolojik destek mi alsam dedim kendime , sizleri de üzmek istemiyorum ama korkularımı biliyorsunuz en ufak bişey de salmaya başladım daha önce ki haftalar biraz daha iyiydim belki on günde bir doktora gittiğim içindi bilemiyorum , ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum oturup dua edip yalvarmaktan başka birşey yapamıyorum zaten ...

Bu arada kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar ben iğnemi hep akşam 8 9 arası olurdum dün 10 da oldum bir sorun olmaz değil mi ?

Ay canımm çok heyecanlı:) eminim müthiş haberler alacaksın, tontişin büyümüş kilo almış olacak çıkınca hemen bize yaz:)
gunaydin teyzoslar kacta geliyonuz bakim
Günaydın canım 13.30 gibi orada oluruz:)

Canım benim.. inan bu evhamları, panikleri yaşayan bir tek sen değilsin. Bizlerdede hepimizde ayrı bir panik hali var. Ben mesela kaç gündür kalbim güm güm geziyorum ptesi detaylım var diye. Ama napıyoruzzz kendimizi salmıyoruzzzzz kendimize hemen çeki düzen veriyoruzzz:) bakımlı hamileler oluyoruz. Asla düşmüyoruz:) hem fiziksel hemde ruhsal olarak kendimize bakmamız lazım bizim bebişlerimiz için. Güzelce kendine ballı süt yap, bebişin için:) geç tv karşısına yada aç bi film başka şeylere odaklan ben hep öyle yapıyorum. Bi dahada kendini hemen salma ağlama krizlerine girme tamammı canım:)

merve100 canim hersey senin elinde.düşüncelerini kontrol etmeye çalış.evet daha once kolay seyler yasamadin ama her hamilelik farklı.bu kez hersey güzel olacak buna inan lütfen.bebeginle gecirecegin güzel günlerin hayalini kur.
Ayrica igneyi birkac saat gec yapmanda bir sorun olmaz.benim de arada oynuyor saati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…