2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gunaydin nisan annisleri. Gece uyuyamiyorum kafayi yicem yaaaaa 3 saat uyudum bugun resmen benim gibi olan var mi? Bazi hamileliklerde uykusuzluk oluyormus o da beni buldu galiba
Bende de var canım gece kaç kez uykum kaçıyor . Uyumadan önce fazla su içme o da yapıyor . Artık uykum kaçınca hiç gözümü acmiyorum bi süre sonra uyuyorum

Gunaydin nisan anneleri,nezmndr giremiodm ahh bnm ellerim inanin uyurken sanirsnz dagin altinda kalmis okdr uyusuoki fenalar.tuzu kestim dr magnezym verdi ama suya atilan ilaclari icemiorm.ayrintilida anadolu yakasinda memnun kaldiginiz dr.lari yazarsaniz sevinirm haftaya kndi dr.uma gdicm ama eger oylesine bi bakma olursa bska dr.ada gitmek istiorm.icinizdeki baliklarida ;***

Canim ya bendede oluyor o magnezyum eksikligindenmi oluyomus.bu hafta yine gidicez doktora sonuclari goztermeye sorayim bende ilac versin olmadi

kızlar fotoğraf atarsınız artık mesaj kutumuza :)
merve100 canım o kadar normal ki bu evhamlar.Hepimiz az çok yaşıyoruz. Bi şekilde dusunmememiz lazım ama elde olmuyor.

Bende de öyle bir uyku hali var ki anlatamam hep uykum var. Gündüz yüzümü yıkayıp duruyorum uykum dağılsın diye Gece tv karşısında uyuyakalıyorum eşimin yardımıyla yatağa geçiyorum. Sabah geç uyanıyorum , bebeğim aç kaldı diye üzülüyorum. Ne garip bir psikoloji bu hamilelik

Canım inşallah geçer en kısa zamanda.
Ben ayrıntılı ultrason için koşuyolu medipolde Hakan bey e gideceğim. İlkindede oraya gitmiştim. Bebeğimde problem vardı doğru teşhisi koymuş. O yüzden ona güveniyorum tekrar ona gideceğim. Tavsiye ederim canım.

Bana sabah günaydın aşkım üstü acıktım gece sen iyi geceler tekmesi atsın bana yeterli aslında , evden çıkmıyorum bir kaç gündür ondan mı böyle darlandım ki bilmiyorum

Dün koşturdum eşime kızdım iğne saati için ben panikten unuttum o maç keyfinden hiç saati geçirmemiştim ilk olunca bir de ona panikledim

kızlar fotoğraf atarsınız artık mesaj kutumuza :)
merve100 canım o kadar normal ki bu evhamlar.Hepimiz az çok yaşıyoruz. Bi şekilde dusunmememiz lazım ama elde olmuyor.

Olmuyor evet evde konuşa konuşa ağladım neler diyorum bir görseniz şu hallerimizi filme çekmek lazım aslında TV de bir dizi var 309 mu ne bi denk geldim bu ne biçim hamile be dedim yatağa bile zıplıyor ediyor sözde yiyip yiyip kilo almıyor zıplayarak merdiven çıkıyor bu tür şeylerle göz boyuyorlar gelsinler bi bizi görsünler etsinler

Azonce dışarı çıktım. Anahtarı montumun cebime koyuyim dedim. O arada göbeğimë sadece dokundu anahtar. Nasıl söyleniyorum kendime Ah mal ah mal diye :) sırf anahtar göbeğimë sadece dokundu diye.Sonrada kendime saçmalama diyorum.Bu şekilde geçiyor pimpirikli hamilelik günlerim :)

Canim ya bendede oluyor o magnezyum eksikligindenmi oluyomus.bu hafta yine gidicez doktora sonuclari goztermeye sorayim bende ilac versin olmadi
Peki cnm sendede sdece aksamlarimi oluyo,bnm parmaklarimda basladi kollarima yayildi tansiyondan korkuttm ama dr.cok erkn baslamis dedi bna.ve cok dikkat etmeme ragmn sistigimi hissediorm ondan mi acaba

Cok sagol cnm,bnde camlica medical parkta bahar hanim var ona gdiorm hic ayrintili icin konusmadi kndimi yapick birinemi yonlendireck bilmiorm sdece 21.in dolmasi lazmki organlari tam gelissn dedi haftaya gdicem insallah guzel gecer ikimizn,hepimizn

Tuzlu su cekebilirsin burnuna ilik suya karistirip, bende hasta olacagimi anladim da yada ilerlediginde ilik suya bal,limon ve karabiber karistirip iciyorum bi nebze olsun iyi geliyo. Doktorum bu sekilde yao demisti canim.
Zencefilli limonlu çay yapıyorum günde. Bir bardak içiyorum ben hasta olunca geç iyileşiyorum şimdi ilaçta kullanamıyorum hamilelikte daha zormus

Kızlar biz geldik detaylı ultrason iyi geçti çok şükür oğlum iyi sonucumuzda iyi çıktı. Dilerim hepinizin güzel geçer evlatlarımız yüzümüzü güldürür
Amin canım çok sevindim tebrik ederim.Gozunuzaydin.Darısı diğer gideceklerin başına inşallah :)

Kızlar şimdi ne yapıyodur acaba çok merak ediyorum :)) Haha ne güzel yaa.Orda olmak vardı.

Ben druma 1 saat once 1 saat sonra farkeder mi diye sormustum igne icin. Farketmez demisti guzelim.

Kizlar bugun erkenden kizilaya gittim sabahtan kalin pantalon bulayim diye. soguktu epey. Gerci icime kilotlu corap giymistim. 5 pantalon filan denedim. Sonra karnim agridi. 2 saat devam etti. 2 kez de kramp girdi. cok korktum. Acaba sizin tecrubelerinizi sorabilir miyim? bu haftalarda kasilma olur mu? magnezyum kullananlariniz ne sebepten kullaniyor. ?

canım kendini çok yormamalısın eğer çok yürüdüysen eğilip kalktıysan merdiven çıktıysan falan yorulmuş olabilirsin.oturup dinlen böyle durumlarda hatta ayaklarını uzat kimseyi önemseme.kasılma olabilir bu haftalarda da ama öyle bişey olduğunu düşünmüyorum.ben çok fazla yorulmuştum kasıldığımda sabah 7den akşam 5e kadar ayaktaydım ve eğilip kalktım sürekli hareket halimdeydim.biraz dinlen eğer ağrın devam ederse doktora git mutlaka ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…