- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.121
Bende de var canım gece kaç kez uykum kaçıyor . Uyumadan önce fazla su içme o da yapıyor . Artık uykum kaçınca hiç gözümü acmiyorum bi süre sonra uyuyorumGunaydin nisan annisleri. Gece uyuyamiyorum kafayi yicem yaaaaa 3 saat uyudum bugun resmen benim gibi olan var mi? Bazi hamileliklerde uykusuzluk oluyormus o da beni buldu galiba
Canim ya bendede oluyor o magnezyum eksikligindenmi oluyomus.bu hafta yine gidicez doktora sonuclari goztermeye sorayim bende ilac versin olmadiGunaydin nisan anneleri,nezmndr giremiodm ahh bnm ellerim inanin uyurken sanirsnz dagin altinda kalmis okdr uyusuoki fenalar.tuzu kestim dr magnezym verdi ama suya atilan ilaclari icemiorm.ayrintilida anadolu yakasinda memnun kaldiginiz dr.lari yazarsaniz sevinirm haftaya kndi dr.uma gdicm ama eger oylesine bi bakma olursa bska dr.ada gitmek istiorm.icinizdeki baliklarida ;***
Canım inşallah geçer en kısa zamanda.Gunaydin nisan anneleri,nezmndr giremiodm ahh bnm ellerim inanin uyurken sanirsnz dagin altinda kalmis okdr uyusuoki fenalar.tuzu kestim dr magnezym verdi ama suya atilan ilaclari icemiorm.ayrintilida anadolu yakasinda memnun kaldiginiz dr.lari yazarsaniz sevinirm haftaya kndi dr.uma gdicm ama eger oylesine bi bakma olursa bska dr.ada gitmek istiorm.icinizdeki baliklarida ;***
Canım benim.. inan bu evhamları, panikleri yaşayan bir tek sen değilsin. Bizlerdede hepimizde ayrı bir panik hali var. Ben mesela kaç gündür kalbim güm güm geziyorum ptesi detaylım var diye. Ama napıyoruzzz kendimizi salmıyoruzzzzzkendimize hemen çeki düzen veriyoruzzz:) bakımlı hamileler oluyoruz. Asla düşmüyoruz:) hem fiziksel hemde ruhsal olarak kendimize bakmamız lazım bizim bebişlerimiz için. Güzelce kendine ballı süt yap, bebişin için:) geç tv karşısına yada aç bi film başka şeylere odaklan ben hep öyle yapıyorum. Bi dahada kendini hemen salma ağlama krizlerine girme tamammı canım:)
merve100 canim hersey senin elinde.düşüncelerini kontrol etmeye çalış.evet daha once kolay seyler yasamadin ama her hamilelik farklı.bu kez hersey güzel olacak buna inan lütfen.bebeginle gecirecegin güzel günlerin hayalini kur.
Ayrica igneyi birkac saat gec yapmanda bir sorun olmaz.benim de arada oynuyor saati
kızlar fotoğraf atarsınız artık mesaj kutumuza :)
merve100 canım o kadar normal ki bu evhamlar.Hepimiz az çok yaşıyoruz. Bi şekilde dusunmememiz lazım ama elde olmuyor.
Azonce dışarı çıktım. Anahtarı montumun cebime koyuyim dedim. O arada göbeğimë sadece dokundu anahtar. Nasıl söyleniyorum kendime Ah mal ah mal diye :) sırf anahtar göbeğimë sadece dokundu diye.Sonrada kendime saçmalama diyorum.Bu şekilde geçiyor pimpirikli hamilelik günlerim :)Bana sabah günaydın aşkım üstü acıktım gece sen iyi geceler tekmesi atsın bana yeterli aslında , evden çıkmıyorum bir kaç gündür ondan mı böyle darlandım ki bilmiyorum
Dün koşturdum eşime kızdım iğne saati için ben panikten unuttum o maç keyfinden hiç saati geçirmemiştim ilk olunca bir de ona panikledim
Olmuyor evet evde konuşa konuşa ağladım neler diyorum bir görseniz şu hallerimizi filme çekmek lazım aslında TV de bir dizi var 309 mu ne bi denk geldim bu ne biçim hamile be dedim yatağa bile zıplıyor ediyor sözde yiyip yiyip kilo almıyor zıplayarak merdiven çıkıyor bu tür şeylerle göz boyuyorlar gelsinler bi bizi görsünler etsinler
Peki cnm sendede sdece aksamlarimi oluyo,bnm parmaklarimda basladi kollarima yayildi tansiyondan korkuttm ama dr.cok erkn baslamis dedi bna.ve cok dikkat etmeme ragmn sistigimi hissediorm ondan mi acabaCanim ya bendede oluyor o magnezyum eksikligindenmi oluyomus.bu hafta yine gidicez doktora sonuclari goztermeye sorayim bende ilac versin olmadi
Cok sagol cnm,bnde camlica medical parkta bahar hanim var ona gdiorm hic ayrintili icin konusmadi kndimi yapick birinemi yonlendireck bilmiorm sdece 21.in dolmasi lazmki organlari tam gelissn dedi haftaya gdicem insallah guzel gecer ikimizn,hepimiznCanım inşallah geçer en kısa zamanda.
Ben ayrıntılı ultrason için koşuyolu medipolde Hakan bey e gideceğim. İlkindede oraya gitmiştim. Bebeğimde problem vardı doğru teşhisi koymuş. O yüzden ona güveniyorum tekrar ona gideceğim. Tavsiye ederim canım.
Zencefilli limonlu çay yapıyorum günde. Bir bardak içiyorum ben hasta olunca geç iyileşiyorum şimdi ilaçta kullanamıyorum hamilelikte daha zormusTuzlu su cekebilirsin burnuna ilik suya karistirip, bende hasta olacagimi anladim da yada ilerlediginde ilik suya bal,limon ve karabiber karistirip iciyorum bi nebze olsun iyi geliyo. Doktorum bu sekilde yao demisti canim.
Amin canım çok sevindim tebrik ederim.Gozunuzaydin.Darısı diğer gideceklerin başına inşallah :)Kızlar biz geldik detaylı ultrason iyi geçti çok şükür oğlum iyi sonucumuzda iyi çıktı. Dilerim hepinizin güzel geçer evlatlarımız yüzümüzü güldürür
Cok sevindim canim gozun aydin :)Kızlar biz geldik detaylı ultrason iyi geçti çok şükür oğlum iyi sonucumuzda iyi çıktı. Dilerim hepinizin güzel geçer evlatlarımız yüzümüzü güldürür
Ben druma 1 saat once 1 saat sonra farkeder mi diye sormustum igne icin. Farketmez demisti guzelim.Günaydın yoldaşlarım , yoldaş diyorum çünkü hepimiz her gün başka bir telaş içinde güne başlıyor gün içinde başka şeylerle ya üzülüyor ya gülüyoruz. Bugün şöyle kendime baktım ayna da dün öyle yıpratmışım ki kendimi dudaklarım soyulmuş kanamış hep parça parça resmen , rengim bembeyaz gözlerimin altı kahve Mora gidiyor resmen , acaba psikolojik destek mi alsam dedim kendime , sizleri de üzmek istemiyorum ama korkularımı biliyorsunuz en ufak bişey de salmaya başladım daha önce ki haftalar biraz daha iyiydim belki on günde bir doktora gittiğim içindi bilemiyorum , ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum oturup dua edip yalvarmaktan başka birşey yapamıyorum zaten ...
Bu arada kan sulandırıcı kullanan arkadaşlar ben iğnemi hep akşam 8 9 arası olurdum dün 10 da oldum bir sorun olmaz değil mi ?
amcamin kizina eli ayagi yok demis.kiz sapasaglam dogdu sene 1993...☺Düşün artık :) Daha 12 haftalikken falan bile doktorlar diyor bu bacağı bu kolu falan diye ama o doktor 8.ayda dedi bunu anneme.
gozuNuz aydin olsun ...darisi.bizim basimiza insKızlar biz geldik detaylı ultrason iyi geçti çok şükür oğlum iyi sonucumuzda iyi çıktı. Dilerim hepinizin güzel geçer evlatlarımız yüzümüzü güldürür
Kızlar biz geldik detaylı ultrason iyi geçti çok şükür oğlum iyi sonucumuzda iyi çıktı. Dilerim hepinizin güzel geçer evlatlarımız yüzümüzü güldürür
Kizlar bugun erkenden kizilaya gittim sabahtan kalin pantalon bulayim diye. soguktu epey. Gerci icime kilotlu corap giymistim. 5 pantalon filan denedim. Sonra karnim agridi. 2 saat devam etti. 2 kez de kramp girdi. cok korktum. Acaba sizin tecrubelerinizi sorabilir miyim? bu haftalarda kasilma olur mu? magnezyum kullananlariniz ne sebepten kullaniyor. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?