2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Amin canım çok sevindim tebrik ederim.Gozunuzaydin.Darısı diğer gideceklerin başına inşallah :)

Kızlar şimdi ne yapıyodur acaba çok merak ediyorum :)) Haha ne güzel yaa.Orda olmak vardı.

Geldik bile biz:) tatlı tatlı sohbet ettik çok güzeldi, nisan anneleri ayrı bi tatlı canımkeşke herkes olsaydıda hepimiz birbirimizi tanımış olurduk:)

Tamam canim sagol. Takip ediyorum. Eve gelip sicak tutmak uzanmak iyi geldi gibi. Aklima takildi magnezyum kullaniyor musun? kacinci hafta iciliyor? tekrar sagol

Geldik bile biz:) tatlı tatlı sohbet ettik çok güzeldi, nisan anneleri ayrı bi tatlı canımkeşke herkes olsaydıda hepimiz birbirimizi tanımış olurduk:)
Ama fotoğraf isteriz :) Buraya atmak istemezseniz mesajlarınıza atabilirsiniz bizden başka kimse gormesin :)

Tamam canim sagol. Takip ediyorum. Eve gelip sicak tutmak uzanmak iyi geldi gibi. Aklima takildi magnezyum kullaniyor musun? kacinci hafta iciliyor? tekrar sagol
Canim magnezyumla ilgili bilgim yok ama çok yorulunca oluyo böyle şeyler normaldir.Bişey olcagini sanmam o kadar yaptığın şeyden. Sen uzan dinlen iyi olursun

yok canım ben kullanmıyorum.burda kullanan arkadaşlar var ama onların kan testinde düşük olduğu çıkıyodur belki bilemiyorum ama.benim doktorum kan testinde bi sorun olmadığını söyledi magnezyum içmemi de istemedi hiç bahsetmedi

Kızlar biz geldik detaylı ultrason iyi geçti çok şükür oğlum iyi sonucumuzda iyi çıktı. Dilerim hepinizin güzel geçer evlatlarımız yüzümüzü güldürür

Gözünaydın annesii... Maşallah oğluşuna.. Hep böyle güzel haberlerle devam eder inşallahh...

Kizlar ben daha bebegimi hissedemedim ya, karnimda nerelere koyayim elimi?
Sağ kasigimin hemen ustumu yoksa gobegimin hemen altimi. yoksa bebek gzebiliyor mu karnimda

Ben de bugün kendi doktoruma muayene oldum hem detaylinin sonuçlarını gosterdim hem de detayliyi yapan doktorun previa totalis teshisinden bahsettim.rahatlatti sagolsun beni evet rahim agzi kapali ama bir kismi yukarda zamanla 28. haftaya kadar yukari çıkacağını düşünüyorum ve kanama olacağını düşünmüyorum dedi.kan sulandiricilari bence artik birakmami söyledi.biz tedbirimizi alalim yine de kendine dikkat et agir kaldirma karnina basinc olmasin ve ilişki yasak dedi.sen bu çocuğu doguracaksin ama sezeryanla olacak büyük ihtimal dedi.dedim raziyim sezeryana bebisim ve ben iyi olalım yeterki

Sağ kasigimin hemen ustumu yoksa gobegimin hemen altimi. yoksa bebek gzebiliyor mu karnimda
Geziyordur canım muhtemelen. Valla hareket hissetsek vay hissetmesek vay. Bak bende normalde hissediyordum bugün bi ağrı girdi karnıma çok az. O zamandan sonra da psikolojik olarak sanırım hissetmiyorum maalesef.Normalde gün içinde defalarca hissederdim. Önceki günlerde kızlara dediğim düzenli hareket olmaz zaten diye verdiğim telkinleri suan kendi kendime veriyorum.
İlk hareketini bi şişlik vardı karnımda elimde dokundugumda hissetmistim sonra öyle öyle hissetmeye baslamistim. Sende bir bak bi şişlik falan var mı?

Canim.arada boyle sanki gobegimin alti daha sertmis gibi geliyor.
Cok fazla gaz problemim.var belkide oluyordurda ben gaz saniyorumdur.
Gercekten cok kafama takmaya basladim. hayrolsun insallah.
Sende ben gibi evhamlisin canim.
Dedigin gibi bazen hissedilemiyormus sen sakin kotuye yorma

cloud17 canım bak.ne guzel doktorun rahatlatmis seni.
Sezeryanda olsa normalde.olsa onemli olan cocugun ve senin sagligin.
Normaldede sakincalar var sonucta.
Sen.icini ferah tut

İyi haftasonları kızlarrr... Ben geç uyandığım için ancak koşaraktaaan nisan anneleri buluşmasına yetiştimmm :)) 4753 'ün ve kayınvaldesinin güzel kurabiyelerinden yedik, sütlü kahvesini içtik. Güzel güzel sohbet ettik tanıştık kaynaştık. Keşke daha kalabalık hep beraber olsaydık olsun gönüller bir

Hep yeşil elma yediğimde hareket ederdi.Yine yedim ama bugün bi hareket edesi yok bizim sıpanın. H.içi olsa sağlık ocağına giderdim kalp atışını duymak için. Esimede söylemek istemiyorum iyice kizicak artık derkeen oglusum hareket etti.Ay Allahım sana şükür :)

Cok sukur canım :)
Bende tatli yedim simdi bakalim

Kızlar bugün baya yorucuydu herhalde kimseden ses çıkmıyor :)

Son düzenleme:
Kizlaaar fotoğraf bekliyoruz haberiniz olsun :)
Cnm senin haftan hissedenlere göre küçük sayılır daha 19.haftandasin sakın evham yapma 21 hatta 22 ye kadar olmayabilir. ben hissediyorum ama benim hem ikinci bebeğim hem de nerdeyse senden 3 hafta öndeyim. bi bakarsın hiç beklemediğin bir anda tekmeyi atar sana :))) bunu düşünüp de tedirgin olma

Kızlar bugün baya yorucuydu herhalde kimseden ses çıkmıyor :)
Galiba canım :)
Dinleniyorlar galiba.
Doktorumda oyle dedi canim ama işte korkuyorum bisey olmusmu acaba diye de.
Insalah dedigim gibi olur da bi anda hissedebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…