2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Çok sağol canımm:) bu arada ben instagramda kafamda netleştiremedim daha hepinize dm atıcam nicklerinizi soracağım:)

Arası yan dönük happy. Kalpli giyen 4753. Kahküllü de sensin böyle tahmin ettim :)
Yess canım doğru tahmin:)

En sağdaki kaptan annemiz bende insta dan biliyorum. sanırım bize kendisini göstermeyen ikihayat:) bir yanindaki sanırım 4758, onun yanındaki de sensin oldu mu :)
Evet canımm:)
Kizlar harika gorunuyorsunuz masallah orda olmak isterdim :)
Çok tşkler canımm:) evet keşke herkes orda olabilseydi inşallah bi gün oda kısmet olur:)

Benim de öyle ya sanki bir yerden sonra gemişleyecek yeri kalmayacak gibi gergin.. Bazen de bir yer tümsek oluyor sanki kafası ya da bir yeri orda gibi.. Bu size de oluyor muuu?
Evet canim oluyor. Öyle de zaten annesi bi yeri ama neresi oldugunu da ilerleyen zamanlarda anlayacakmisiz :)

Merhaba teyzeleeerimm Annemin karnından patilerim görünüyorrr nasılll??? :))))

Ebebekten aldım , beyazı da var. Medium bana ancak oldu. Hem de 8 TL sudan ucuz.

Su demişken, hamile kaldığımdan beri içme suyu olarak cam damacanaya geçtik.. Plastik şişeyle ilişiği kestik.. Anne olunca benle beraber çevredekilerin önerileri de manyaklaştı :)) biri söyledi hemencik değiştirdik. :))

Eklentiler

• image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 115
Evet canim oluyor. Öyle de zaten annesi bi yeri ama neresi oldugunu da ilerleyen zamanlarda anlayacakmisiz :)

Ay içim rahatladı valla.. Doktora da soracaktım aklımdaydı, öyle olunca korktum 1-2 defa.. Yer kalmadı deşecek çıkacak tenimden heralde dedimm.. :))

Canım bence bebekler henüz o kadar sert değildir gazdan öyle sertleşiyor sanki

Acaba oraya organlar mı dayanıyor , rahim mi yükseklik yapıyor anlayamadım. gaz gibi de değil değişik.. Ufak bir tümsek sertlik. Sonra iniyor.. Yamuk oluyor o anda karnın bir kısmı :)

Benim de öyle ya sanki bir yerden sonra gemişleyecek yeri kalmayacak gibi gergin.. Bazen de bir yer tümsek oluyor sanki kafası ya da bir yeri orda gibi.. Bu size de oluyor muuu?

Canım bugün benim öyle karnım küçükmüş gibi geldi hatta erkek karnı gibi olmuş dedi annem de hep ellediğim de sertliği hissettim özellikle uzandığımda biraz ovalayınca yer değiştirdi ama değiştirdiği yerde de sert duruyordu bende korktum tabi hareket edince rahatladım

deli_mavi_59 merve100 dışında kan sulandirici kullananlar kimlerdi?benim mthfr 677 ve mthfr 1298c ve pai4g5g heterozigottu.yarin itibari ile tedirgin olarak kan sulandiricilari bırakıyorum.sizler de hangi genlerde mutasyon vardı?

Ben de ovaladımm geçtii ama biraz daha öyle kalsa daha fazla paniklerdim. Göbeksiz hamile kalmanın da dezavantajı varmış galiba. Üst kısımda azıcık yağ olsaydı belki böyle olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…