- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.201
Benim hiç araştırılmadı ki canım. 2 düşüğüm olduğu için doktor direkt verdi önlem amaçlı. Kaçıncı haftada bırakıcaz hiç bilmiyorum ama bırakmak istemiyorum korkuyorumdeli_mavi_59 merve100 dışında kan sulandirici kullananlar kimlerdi?benim mthfr 677 ve mthfr 1298c ve pai4g5g heterozigottu.yarin itibari ile tedirgin olarak kan sulandiricilari bırakıyorum.sizler de hangi genlerde mutasyon vardı?
Sagol cnm magnezyum bilgisi icin. Benim ilk oldugundan ayird edemedim. 2-3 kez bicak girer gibi oldu aralikli. neden olmus sende magnezyum eksikligi miymis sebep?Benim rahim kasılmaları varmıs kasılıp sertlesiyor bi de hafiften adet sancısı gibi bi agrım oluyo dr magvital verdi ama ben agrım olunca içiyorum sadece
Cnm ben. yarin yazayim dosyam arabada. uzerinden epey gectigi icin unuttum. yarin bakip yazayim.deli_mavi_59 merve100 dışında kan sulandirici kullananlar kimlerdi?benim mthfr 677 ve mthfr 1298c ve pai4g5g heterozigottu.yarin itibari ile tedirgin olarak kan sulandiricilari bırakıyorum.sizler de hangi genlerde mutasyon vardı?
Cnm bir de sor kullanmamin zarari var mi diye. Yoksa devam edersin. Bir arkasim dr birak demesine ragmen devam etmisti benim.deli_mavi_59 merve100 dışında kan sulandirici kullananlar kimlerdi?benim mthfr 677 ve mthfr 1298c ve pai4g5g heterozigottu.yarin itibari ile tedirgin olarak kan sulandiricilari bırakıyorum.sizler de hangi genlerde mutasyon vardı?
Cnm bir de sor kullanmamin zarari var mi diye. Yoksa devam edersin. Bir arkasim dr birak demesine ragmen devam etmisti benim.
Benim hiç araştırılmadı ki canım. 2 düşüğüm olduğu için doktor direkt verdi önlem amaçlı. Kaçıncı haftada bırakıcaz hiç bilmiyorum ama bırakmak istemiyorum korkuyorum
Bilmiyorum ki test falan yapmadı dr verdi ilacı da kasılmaları rahatlatıyormus ben de her zaman içmiyorumSagol cnm magnezyum bilgisi icin. Benim ilk oldugundan ayird edemedim. 2-3 kez bicak girer gibi oldu aralikli. neden olmus sende magnezyum eksikligi miymis sebep?
Ben de böle hissediyorum ama doktor rahim kasılması o dedi bana da kafası falan gibi geliyorduAcaba oraya organlar mı dayanıyor , rahim mi yükseklik yapıyor anlayamadım. gaz gibi de değil değişik.. Ufak bir tümsek sertlik. Sonra iniyor.. Yamuk oluyor o anda karnın bir kısmı :)
deli_mavi_59 merve100 dışında kan sulandirici kullananlar kimlerdi?benim mthfr 677 ve mthfr 1298c ve pai4g5g heterozigottu.yarin itibari ile tedirgin olarak kan sulandiricilari bırakıyorum.sizler de hangi genlerde mutasyon vardı?
Ben de ovaladımm geçtii ama biraz daha öyle kalsa daha fazla paniklerdim. Göbeksiz hamile kalmanın da dezavantajı varmış galiba. Üst kısımda azıcık yağ olsaydı belki böyle olmazdı.
Ben de böle hissediyorum ama doktor rahim kasılması o dedi bana da kafası falan gibi geliyordu
A1298C homo paı 4g/5g heterozigot canım ama doktor bırak falan birşey demedi , sana neden bırakalım dedi açıklama yapmıştır illa ki ben 28 haftalık kaybım var diye belki de bıraktırmaz diye düşünüyorum benimkini
Bende de bazen oluyor cnm özellikle sabah uyandigimda daha yataktayken ya da ani bir hareketle kalktigimda hafif bir sancı oluyor elimi koyuyorum karnıma bir tarafimda küçük bir Tepecik beliriyor hafif hafif masaj yapınca düzeliyor bence o anlarda bebek de kendini kasiyor top gibi bir hal alıyor o sırada bulunduğu yerde Tepecik oluşturuyor.Acaba oraya organlar mı dayanıyor , rahim mi yükseklik yapıyor anlayamadım. gaz gibi de değil değişik.. Ufak bir tümsek sertlik. Sonra iniyor.. Yamuk oluyor o anda karnın bir kısmı :)
Ben de böle hissediyorum ama doktor rahim kasılması o dedi bana da kafası falan gibi geliyordu
Yok artık o nasıl bir değişim öyle :))))Bu ablayı gördükten sonraa diyorum ki o karın genişlediyse ben de 8'iz doğururumm
Zeynep masal biraz zor söylemesi.. Bnm oğlum da çok isim soyluyor ve pek istemiyorum oyuzden bi ismini ben bi ismini babası koyacak.bence size zeynep azra daha uyumlu.İsme karar verdiniz mi kızlar ya benim için çok büyük dert bu çünkü bulamıyorum. kızıM kardeşine zeynep ismini koydu benim içime sinmiyor ama babası da dedi kızım koyduysa biri zeynep olacak dedi ben de masal ismini düşünüyordum ama zeynep masal ismi de söylemesi zor oluyor uzun oluyor Soyismimiz de çok kısa değil. Zeynep Azra ismi nasıl sizce ?
Evrim geçirmiş resm enBu ablayı gördükten sonraa diyorum ki o karın genişlediyse ben de 8'iz doğururumm
İsme karar verdiniz mi kızlar ya benim için çok büyük dert bu çünkü bulamıyorum. kızıM kardeşine zeynep ismini koydu benim içime sinmiyor ama babası da dedi kızım koyduysa biri zeynep olacak dedi ben de masal ismini düşünüyordum ama zeynep masal ismi de söylemesi zor oluyor uzun oluyor Soyismimiz de çok kısa değil. Zeynep Azra ismi nasıl sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?