2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim hiç araştırılmadı ki canım. 2 düşüğüm olduğu için doktor direkt verdi önlem amaçlı. Kaçıncı haftada bırakıcaz hiç bilmiyorum ama bırakmak istemiyorum korkuyorum

Benim rahim kasılmaları varmıs kasılıp sertlesiyor bi de hafiften adet sancısı gibi bi agrım oluyo dr magvital verdi ama ben agrım olunca içiyorum sadece
Sagol cnm magnezyum bilgisi icin. Benim ilk oldugundan ayird edemedim. 2-3 kez bicak girer gibi oldu aralikli. neden olmus sende magnezyum eksikligi miymis sebep?

Cnm ben. yarin yazayim dosyam arabada. uzerinden epey gectigi icin unuttum. yarin bakip yazayim.

Cnm bir de sor kullanmamin zarari var mi diye. Yoksa devam edersin. Bir arkasim dr birak demesine ragmen devam etmisti benim.

Cnm bir de sor kullanmamin zarari var mi diye. Yoksa devam edersin. Bir arkasim dr birak demesine ragmen devam etmisti benim.

Canim bebegin plesantasi asagida oldugu icin ilerde Allah korusun kanama riskine karşı biraktirmak istiyor.gerci kanama yapacağını düşünmüyorum dedi ama riske atmak istemiyor yine de.kanama olursa Allah korusun durdurmak zor olur diye

Benim hiç araştırılmadı ki canım. 2 düşüğüm olduğu için doktor direkt verdi önlem amaçlı. Kaçıncı haftada bırakıcaz hiç bilmiyorum ama bırakmak istemiyorum korkuyorum

Ben de korkuyorum ama tüp bebek doktorum 2 ay once birakmami söylemişti ben yine de devam ettim.simdi rutin kontrolumu yapan da birakmami istiyor.bebegin plesantasi asagida ya kanama riskine karsi beni tehlikeye atmak istemiyor.gerci kanama olmayacagini düşünüyorum dedi ama benimki düşük pihtilasmaymis

A1298C homo paı 4g/5g heterozigot canım ama doktor bırak falan birşey demedi , sana neden bırakalım dedi açıklama yapmıştır illa ki ben 28 haftalık kaybım var diye belki de bıraktırmaz diye düşünüyorum benimkini

Ben de ovaladımm geçtii ama biraz daha öyle kalsa daha fazla paniklerdim. Göbeksiz hamile kalmanın da dezavantajı varmış galiba. Üst kısımda azıcık yağ olsaydı belki böyle olmazdı.

Bende vardı yağ ama sertlerinde yine farkediliyor bariz şekilde

Ben de böle hissediyorum ama doktor rahim kasılması o dedi bana da kafası falan gibi geliyordu

Normal mi peki bu kasılmalar

Benim bebegimin plesantasi asagida ya kanama ihtimali olabilir Allah korusun
Gerci kendisi oyle birsey olmayacagini söylüyor ama yine de kanama oldugunda durdurmak zor olacagi icin riske atmak istemiyor.benimkiler heterozigot tasiyiciyim sadece.bu pihtilasma sorunu olarak gecmiyormus

Acaba oraya organlar mı dayanıyor , rahim mi yükseklik yapıyor anlayamadım. gaz gibi de değil değişik.. Ufak bir tümsek sertlik. Sonra iniyor.. Yamuk oluyor o anda karnın bir kısmı :)
Bende de bazen oluyor cnm özellikle sabah uyandigimda daha yataktayken ya da ani bir hareketle kalktigimda hafif bir sancı oluyor elimi koyuyorum karnıma bir tarafimda küçük bir Tepecik beliriyor hafif hafif masaj yapınca düzeliyor bence o anlarda bebek de kendini kasiyor top gibi bir hal alıyor o sırada bulunduğu yerde Tepecik oluşturuyor.

İsme karar verdiniz mi kızlar ya benim için çok büyük dert bu çünkü bulamıyorum. kızıM kardeşine zeynep ismini koydu benim içime sinmiyor ama babası da dedi kızım koyduysa biri zeynep olacak dedi ben de masal ismini düşünüyordum ama zeynep masal ismi de söylemesi zor oluyor uzun oluyor Soyismimiz de çok kısa değil. Zeynep Azra ismi nasıl sizce ?

Zeynep masal biraz zor söylemesi.. Bnm oğlum da çok isim soyluyor ve pek istemiyorum oyuzden bi ismini ben bi ismini babası koyacak.bence size zeynep azra daha uyumlu.

Ebebek beşiği şuan satıştaaa arayıp bulamayan arkadaş kimdi..?

Ayrıca içine standart reflü yatağı rahatlıkla sığıyor , ben aldım denedim de..

Eklentiler

• image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 91
  • image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 97

Bence de Zeynep'den sonra sesli harfle başlarsa iki ismi birlikte kullanırken söylemesi daha kolay olur.. Ama Masal ismini de çok seviyorsan koyabilirsin gayet zorlanan sadece Zeynep der veya Masal der hangisini beğenirse..
Benim tanıdığım var; Zeynep Füsun.. Söylemesi zor gibi ama alışıncaa bir çırpıda çıkıyor. Bana uyumlu ve kolay görünüyor şuan. Gerçekten çok istediğin bir isimse vazgeçme. Azra da güzel birkaç fikir de benden gelsin
Zeynep Alya
Zeynep İnci
Zeynep Ela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…