2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar o sertleşme dediğiniz rahim kasılmaları.hepimizde olması normal bişey.olmaması gereken durum ise periyodik aralıklarla olmaması.yani saat başı yarım saatte bir ya da 15 dakikada bir şeklinde .öyld bir şey yaşadığınızda saate bakın tekrarlıyor mu tekrarlıyorsa ne kadar sürede tekrarlıyor.
Bu arada bugünkü buluşmanızın resmine bakınca kim kimdir hemen tahmin ettim.burda okunulanlar insanlar hakkında üç aşağı beş yukarı bir çıkarımda bulunmayı sağlıyor.keşke birde göbeklerinizinde göründüğü bir foto çekseydiniz ayaktayken.

Canim ben bir yemek kasigi iciyorum.gece yatmadan dedi doktorum. Etkisi 6_7 saati buluyormus cunku. Eger bi etki olmadiysa sabah uyaninca bir kasik daha aliyorum. su icmiyorum ardindan
Ben de dün gece 30 ml içtim bugün daha iyiyim ama öğle yemeğinden sonra şişliğim hiç gitmiyor onca suya ve onca hareket çe rağmen

Canim dr bana kapaktaki olcuyle 10ml yazmisti suya falan karistir demedi. Gece yatarken icmek daha iyi olur sabaha kadar etkisini gosterir insallah.
Benim doktorum da iki ay evvel her ihtimale karşın yazmıştı almış ama kullanmamıştım dün içtim 30 ml işe yaradı bugün fakat öğle yemeğinden sonra şişliğim yine devam ediyor
Su da içiyorum hareket de ediyorum

Canım ben de dün 30 ml içtim bugün işe yaradı fakat öğle yemeğinden sonra Hale'n şişim

2 saat oldu hala uyuyamadım
Dön dön yok uyku yok
Süt ısıttım içiyorum midem de bulanıyor

Durum ozellik arz ediyor senin o zaman dr ne derse o.

Hic olmadi tv karsisinda uyumayi denesen. Belki uyursun bir seylere bakarken...
Süt içtikten bi süre sonra uyudum çok şükür.
Ballı sütümü içtim yattım kızım tepiklemeye başladı. :)) sütü seviyor benim kızım :) hemde köy sütü :))

Benim de öyle ya sanki bir yerden sonra gemişleyecek yeri kalmayacak gibi gergin.. Bazen de bir yer tümsek oluyor sanki kafası ya da bir yeri orda gibi.. Bu size de oluyor muuu?

Evet canim bana da oluyor yaklasik 2 3 haftadir. Ara ara bi yerde top gibi oluyor ayaga kalkip yuruyorum duzeliyor. rahim kasilmasi oldugu soyleniyor, yarin kontrolum var doktora soracağım, burda da yazarim soylediklerini

Zeynep Masal daha cok hosuma gitti benim kendi yegenimin adi da zeynep beril. biz de zor olcagini dusunmustuk ama 4.5 yildir kendisi sorunsuz söylüyor ve sadece zeynep diyenleri de uyarıyor ikisini de söylemeleri konusunda. hic sıkıntı yasamadi canim içine hangisi siniyorsa onu koy bence ikisi de cok guzel isimler

Vallahi harika olur canımm.. Bu durum normal mi öğrenelim
Ben de sorarım bilgileri toplaştırırız ama kontrol taa 15 Aralık'da.

Kizlar dun bebek arabasi bakmaya gittik. bicok modeli inceledik. benim icin hafif olmasi ve tek basima bagaja rahatca koyabilmem en önemli faktör secimimde(bel fitigim var). e-bebekteki satis danismani fazlasiyla yardimci oldu saolsun. mamas papas armadillo modeliyle pierre cardin alias arasinda kalmıştım. mamas papas cok agir kendi basima kaldirmam cok cok zor o yüzden onu eledik. alternatif olarak casual quantum önerdi. gercekten cok hafif bir model rahatlikla tek elle kaldirabildim. daha once arastirmadigim bir model oldugu icin biraz daha bakip karar vereceğim. bir de 9 aylik ve 4.5 yasinda olan yegenlerimle gidip onlara denetecegim :) ayrica e-bebekteki danisman subatta stok indirimlerimzi oluyor, hemen hemen her urun yuzde 30 indirimli satilacak bekleyin o zaman alin büyük parcalari dedi. zam gelicek diyolar ya fiyat daha yüksek olursa dedik. dunku fiyatlari ve bizi not aldi eger daha yüksek olursa su anki fiyattan yuzde 10 indirimle verecegiz size dedi. sizinde bilginiz olsun gecen sene en cok mamaspapas ve chicco indirimde satılmış.

Benim kızım cidden bu ninniyi sevdi :))
Sabahtan beri bekliyorum tepik atsın diye
Atmadı atmadı en son ninni açınca ard arda attı kuzum :)) veeee kızlar ilk kez tepiklerini gördüüüüm

Hemen bende denedim ve sonuna dogru oglum tepikleriyle ödüllendirdi annesini tesekkur ediyoruz teyzesii

Günaydın kızlar yatakta doğrulmam zorlaşmaya başladı ayrıca sol kaburgam sanki batıyor rahim büyüdükçe gebelikte normalmiş

Casual quantum'un yeşil/beyazını görmüştüm çok şeker bir araba gerçekten.. Hafifti de. Benim arkadaşım da ondan alacak.. Tek eksisi pusetin su geçiren kumaştan olmasıydı öyle hatırlıyorum. Onun için de yağmurluklar satılıyor gerçi
Mamas Papas Armadillo Flip'de ön koruma bariyeri mi ne ondan olmadığı için bana emniyetsiz göründü. O yüzden bir alt model olan Urbo2 aldık. (Resimde görebilirsin bahsettiğim ayrıntıyı) annelik işte! emniyet de önemli.
İndirim süpermiş o zamana kadar en beğendiğiniz modeli belirler indirimdeyken de alırsınız

Eklentiler

• image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 69
  • image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 65
Tebriiiik ederimmmmm dogru tahmin :):) keske sizlerde olsaydiniz tabi eksiktik ama guzel gecti :)

yüzünü bile görmeden tahmin ettim saçlarının uçlarında da ombre var o da gözümden kaçmadı boya konusu geçtiğinde onuda söylemiştin :)) keşke isterdim bende görüşmeyi :)

aslında bende de herkes oturmadı ama seni ve happymomı bilşyorum.bnm ismim unisex bi isim ordan aklında kalabilir :)

Durum ozellik arz ediyor senin o zaman dr ne derse o.

Korkuyorum da işte birsey olur diye.aslinda tüp bebek doktorum benden sadece faktör 5 ve 2 nin sonuclarini istemisti.arastirmadaki doktor bu mthfrleri de yapmis.onlari yapmasaydi haberim bile olmayacakti ve eylülde birakacaktim igneyi ve coraspini.aslinda düşününce benim annemde de var belki çünkü ben tasiyiciyim o hic birsey kullanmamis ne düşüğü var ne ölü doğumu.bir profesor mthfr mutasyonlari pihtilasma sorunu degildir diyor.toplumun yuzde69unda gorulurmus ama kayiplar yasayanlar test yaptirdigi icin ortaya cikiyormus.eger bir kadinda mthfr varsa ve kayiplarda varsa once kari koca genetigine rahim yapisina bakilmaliymis falan filan.ayrica 1 kayip da doğal seleksiyondur herkesin basina gelebilir diyor.benim de daha once bir kaybim var ama o zaman da sulandirici kullaniyordum.onda kromozomsal bozukluk çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…