- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.221
Ben de dün gece 30 ml içtim bugün daha iyiyim ama öğle yemeğinden sonra şişliğim hiç gitmiyor onca suya ve onca hareket çe rağmenCanim ben bir yemek kasigi iciyorum.gece yatmadan dedi doktorum. Etkisi 6_7 saati buluyormus cunku. Eger bi etki olmadiysa sabah uyaninca bir kasik daha aliyorum. su icmiyorum ardindan
Benim doktorum da iki ay evvel her ihtimale karşın yazmıştı almış ama kullanmamıştım dün içtim 30 ml işe yaradı bugün fakat öğle yemeğinden sonra şişliğim yine devam ediyorCanim dr bana kapaktaki olcuyle 10ml yazmisti suya falan karistir demedi. Gece yatarken icmek daha iyi olur sabaha kadar etkisini gosterir insallah.
Canım ben de dün 30 ml içtim bugün işe yaradı fakat öğle yemeğinden sonra Hale'n şişimCanım ben başlarda kullanmıştım bir kaç kez. Prospektüste yetişkinler için 45 ml kadar kullanılabilir diyordu. Kapaktaki ölçüyle 15ml sabah öğle akşam suya karıştırıp içtim. Bazen akşam içmeme gerek kalmıyordu
Olabilir canım hareket de ediyorum su da içiyorum ama kabızlık devam ediyorCanim bu dönemin mi ozelligidir nedir bende de kabızlık ve şişkinlik Var. O surup kabiza mi iyi geliyormus
Canim bebegin plesantasi asagida oldugu icin ilerde Allah korusun kanama riskine karşı biraktirmak istiyor.gerci kanama yapacağını düşünmüyorum dedi ama riske atmak istemiyor yine de.kanama olursa Allah korusun durdurmak zor olur diye
O karin boğum boğum olan bebise gecmis. Direkt transfer :)Bu ablayı gördükten sonraa diyorum ki o karın genişlediyse ben de 8'iz doğururumm
Hic olmadi tv karsisinda uyumayi denesen. Belki uyursun bir seylere bakarken...2 saat oldu hala uyuyamadım
Dön dön yok uyku yok
Süt ısıttım içiyorum midem de bulanıyor
Süt içtikten bi süre sonra uyudum çok şükür.Hic olmadi tv karsisinda uyumayi denesen. Belki uyursun bir seylere bakarken...
Benim de öyle ya sanki bir yerden sonra gemişleyecek yeri kalmayacak gibi gergin.. Bazen de bir yer tümsek oluyor sanki kafası ya da bir yeri orda gibi.. Bu size de oluyor muuu?
Zeynep Masal daha cok hosuma gitti benimİsme karar verdiniz mi kızlar ya benim için çok büyük dert bu çünkü bulamıyorum. kızıM kardeşine zeynep ismini koydu benim içime sinmiyor ama babası da dedi kızım koyduysa biri zeynep olacak dedi ben de masal ismini düşünüyordum ama zeynep masal ismi de söylemesi zor oluyor uzun oluyor Soyismimiz de çok kısa değil. Zeynep Azra ismi nasıl sizce ?
Evet canim bana da oluyor yaklasik 2 3 haftadir. Ara ara bi yerde top gibi oluyor ayaga kalkip yuruyorum duzeliyor. rahim kasilmasi oldugu soyleniyor, yarin kontrolum var doktora soracağım, burda da yazarim soylediklerini
Zeynep Masal daha cok hosuma gitti benimkendi yegenimin adi da zeynep beril. biz de zor olcagini dusunmustuk ama 4.5 yildir kendisi sorunsuz söylüyor ve sadece zeynep diyenleri de uyarıyor ikisini de söylemeleri konusunda. hic sıkıntı yasamadi canim içine hangisi siniyorsa onu koy bence ikisi de cok guzel isimler
Hemen bende denedim ve sonuna dogru oglum tepikleriyle ödüllendirdi annesiniBenim kızım cidden bu ninniyi sevdi :))
Sabahtan beri bekliyorum tepik atsın diye
Atmadı atmadı en son ninni açınca ard arda attı kuzum :)) veeee kızlar ilk kez tepiklerini gördüüüüm
Kizlar dun bebek arabasi bakmaya gittik. bicok modeli inceledik. benim icin hafif olmasi ve tek basima bagaja rahatca koyabilmem en önemli faktör secimimde(bel fitigim var). e-bebekteki satis danismani fazlasiyla yardimci oldu saolsun. mamas papas armadillo modeliyle pierre cardin alias arasinda kalmıştım. mamas papas cok agir kendi basima kaldirmam cok cok zor o yüzden onu eledik. alternatif olarak casual quantum önerdi. gercekten cok hafif bir model rahatlikla tek elle kaldirabildim. daha once arastirmadigim bir model oldugu icin biraz daha bakip karar vereceğim. bir de 9 aylik ve 4.5 yasinda olan yegenlerimle gidip onlara denetecegim :) ayrica e-bebekteki danisman subatta stok indirimlerimzi oluyor, hemen hemen her urun yuzde 30 indirimli satilacak bekleyin o zaman alin büyük parcalari dedi. zam gelicek diyolar ya fiyat daha yüksek olursa dedik. dunku fiyatlari ve bizi not aldi eger daha yüksek olursa su anki fiyattan yuzde 10 indirimle verecegiz size dedi. sizinde bilginiz olsun gecen sene en cok mamaspapas ve chicco indirimde satılmış.
Tebriiiik ederimmmmm dogru tahmin :):) keske sizlerde olsaydiniz tabi eksiktik ama guzel gecti :)
Çok sağol canımm:) bu arada ben instagramda kafamda netleştiremedim dahahepinize dm atıcam nicklerinizi soracağım:)
Yess canım doğru tahmin:)
Evet canımm:)
Çok tşkler canımm:) evet keşke herkes orda olabilseydi inşallah bi gün oda kısmet olur:)
Durum ozellik arz ediyor senin o zaman dr ne derse o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?