2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
günaydın güzel anne adayları Pazar neşesi oksun hepinizin evinde bugün eşim sen uyurken karnın açılmıştı bende elimi koydum kızımız günaydın dedi bile stresle başlama sakın ben test ettim dedi çok hoşuma gitti ben hissetmedim bile babasına tepki vermesi de hoşuma gitti

Zeynep'te Azra da düşündüğüm ve beğendiğim isimlerdi lakin sülale de 14 kız olduğu için Zeynep'te var Azra da ben kullanamadım ikisi bence çok güzel , kızının ismi neydi ? Kızına masal ismini sevdirebilirsin eşimin yeğenleri de bahar olsun diyorlar bizimkine biz onun ismi belli ama birdahakine inşallah dedik

Bunu öğrendiğim iyi oldu bende şubat mart gibi alışveriş düşünüyordum ben mamas papas urbo 2 gri rengini beğeniyorum ama eşim gece mavi yanları değişik olan beğeniyor fiyat farkı 800 1000 arası değişiyor aynı modele sırf daha cancanlı diye fazla para vermek istemiyorum oto koltuğu falan alırım onun yerine dedim bakalım o gün gelsin diyip geçiştiriyor bende boyum uzun diye daha yüksek arabaları düşündüm hep ama çok ağır geldiler mamas biraz eğilmeme sebep olucak ama olsun

Canım hepsi sonradan oluşmuş genetik faktör yaşadığın ortam çevresel şeyler beslenme yaşam stresi falan ben sorun olacağını sanmıyorum ama benim o homo olan işi bozuyor aile de kalp krizi ya da felç var mı dedi dedem kalp krizi babaannem aşırı kilodan felç oldu öldü dedim Şen'de dikkat et bana dedi homodan dolayı al başına bi sıkıntı daha ama düşünmüyorum ötesini Allah bilir düşük dozda kullansan ya da sadece coraspin kullansan yine büyük riskmi olurmuş

Ben de tup bebekle hamileyim canım.mtfr1298 homozigot
İstanbul şişli memorialda tedavi gordum uç kez.doktorum pıhtılaşma olmadığını söyledi.ilk bebegimi 9.haftada kaybettim.onlem amaçlı ikinci tedavide iğne kullandirdi doktorum ama o da dusuk oldu.onu da kaybettim. Bu tedavide kullanmadim. İkizdi gebeligim birini 6.haftada kaybettim .insallah buna bir şey olmaz.iki ay kanamam oldu o yüzden hiç bulasmadik iğneye

zaten iğnem 0.4lüktü.zaten bunlar pıhtılaşmaya sorunu değil.ben senin kafan rahat olsun diye kullanabilirsin dedim dedi.kanama olacağını düşünmüyorum ama öyle bir durum olursa da durdurmak zor olur dedi.dünden beri netten araştırıyorum doktorsitesi sitesinde doktorların bu tarz sorulara cevaplarını okuyorum hepsi gerek yok diyor.kalp krizine bakarsan benim anne tarafım hep kalp krizinden vefat etti.dayım 49 yaşında kalp krizi geçirip vefat etti.annanem felçti.3.felçte vefat etti.ama baba tarafım da maşallah 96 yaşına kadar yaşayanlar var.babannem 9o yaşında hala genç kız gibi :) bol su içeyim bide portakalı kiviyi her gün yiyeyim diyorum.

Limon da tüketirsin bol bol artık , doktoruna güveniyorsan bırak kuzum , güzelce dinlen hiçbir iş yapma izin al kanama alanın bitene kadar en azından kafanda hep olucak bu yoksa

bana da tüp bebek doktorum genetik testinden sonra bunların önemsiz olduğunu iğneyi hemen bırakmamı coraspini de 20.haftada bırakmamı söyledi ama ben rutin takibimi yapan doktorla konuşarak devam ettim o da gerek olmadığını söylemişti.benim de mthfr 677t 1298c heterozigot bi de pai 4g5h heterozigot.şimdi doktorum artık bırak gerek yok dedi.plesanta aşağıda olunca Allah korusun kanama olduğunda yoğun bir kanama oluyormuş.herşeyi düşünmek lazım.inşAllah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.ben de ilk tüp bebek denememde 7. haftada kürtaj oldum bebek oluşmadı.ilk haftalardaki kayıplar genelde kromozomsal yada genetik sorundan kaynaklanıyormuş ki benimki öyleydi.bu kez embriyo yerleştirilmeden önce genetik tanı yapıldı.

Limon da tüketirsin bol bol artık , doktoruna güveniyorsan bırak kuzum , güzelce dinlen hiçbir iş yapma izin al kanama alanın bitene kadar en azından kafanda hep olucak bu yoksa

sağolsun eşim hiç bir iş yaptırmıyor ve kanama alanım da yok sadece plasenta aşağıda.dua edin de yukarı çıksın 28. haftaya kadar çıkabilirmiş

Benim de kızım olcak zeynep azra istiyorum bende evlenmeden önce bile aklımdaydı bu isim bence cok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…