2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canim insallah gecicidir.
Sen icini ferah tut, dualarimiz sizinle annesi :)

Kızlar ben duramadim.attim.yine kendimi disari :)
Yagmurlu bir bursa gunu olmasina ragmen :)
Kizimin odasi icin kapi susu yapicam mazeme almaya gidiyorum :)

Ay maşallah süpersin enerjinden bana da yolla. :))
İstanbul da yağmurlu akşamdan beri durmadi çarşamba da kar diyorlar. Ben hala eminönüne gideceğim kar kış bastırdı şimdi hepten üşenirim.

arnavut_biberi amin canım inşallah darısı hepimizin başına diyelim..

merve100 Asude Nil , Asude Naz geldi benim aklıma gelenler.. tek heceli N'li isimleri yakistirdim niyeyse.

P Pinklemon ben de mooS aldım eczaneden.soylediginden beri aklımdaydı d vitamini alırken kısmet oldu

Son düzenleme:
Masallah size canim Dua ederiz tabiki canım. . İnşallah detaylida konuyla ilgili güzel gelişmeler olur geçici bir seydir zamanla düzene girer bakalım prof ne diyecek. Güzel haberler almanı dilerim

Insallah canim, ayrintiliyi dort gozle bekliyorum bakalimm o zamana kadar bol dua edicem. bu arada bugun bebegin bi yerde toparlanmasini da sordum. ayaga kalkip yuruyunce ya da birazcik parmaginla biraz dokununca duzeliyorsa normaldir dedi. uzun sürerse kasilma olabilir oyle bir durumda magnezyuma bakiyoruz takviye baslanabilir dedi. unutmadan yazayim dedim canim

sg26 canım duamız sizinle inşallah ritm bozukluğu geçici bir şeydir bakalım haftaya Prof ne diyecek belki düzelmiş bile olur.
Tesekkur ederim kuzum inşallah düzelmiş olur dedigin gibi

Canim eski bir insan kaynaklarci olarak elimden geldiğince yardimci olmaya calisayim. Sanirim 657ye tabi calisiyorsun, analik izninin bitiminde ilk çocukta iki ay yarim gun calisma hakkin var. Yarim gun calisip tam maas aliyorsun. bu sureyi kullandiktan sonra iki secenek var ya heyet raporu alirsin bulamazsan yillik izinlerini ve 40 gunluk tek hekim raporu hakkini kullanabilirsin ya da ucretsiz izin alabilirsin 24 aya kadar. izin almadin diyelim ilk 6 ay 3 saat, ikinci 6 ay 1.5 saat sut iznin var. bu izinleri haftalik olarak birlestirip kullanabilirsin. persembe yarım gun gidip cuma gitmezsin mesela. yairm gun calisma hakkindan yararlanırsan sut iznini ayni anda kullanamiyorsun. bir de subatta kabul edilen kanunla cocugumuz 72 aylik olana kadar yarim gun calisip yarim maas alabiliyoruz ancak 657ye tabi calisanlarda uygulanma bicimi ile ilgili yonetmelik henuz yayinlanmadi. aklima gelenler kabaca bunlar yine aklina takilan bisey olursa yardimci olmaya çalışırım canim

hayal_masal canim ben kapi susu tabi teklisi olucak ve mevlud icin gorseldekilerden yaptirmayi dusunuyorum. Hastane icinde arkadasimin kurabiye sozu vardi tabi yanina ekstralar ve lohusa serbeti dusunuyorum ama o gunlere var daha bakalim fikirler degismezse :) benim suan cok gezme firsatim olmadigi icin oturdugum yerden halletmeye calisiyorum. bizde iyiyiz anali ogullu yrn kontrole gidicez iyi haberlerin alinca daha iyi olucaz.

B blossom- bende iii gundur duygusala bagladim dun gece cok agladim hattaole uyuyakalmisim.

Ben oglumla konusmayi pek beceremiyorum ya biraz duygusuz bi insanim kafein_ di sanirim bole hisseden ama bebegimle iletisim kurmayi cok istiyorum.

Kilim ve tohum insallah ise yarar canim ilactan daha yararli geliyo bana

sg26 hic sikma canini tatli canim eminim gecici bi durumdur ve ayrintiloda daha guzel haberler alicaksin insallah

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-28-17-52-40.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_2016-11-28-17-53-14-1.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 94
canım bende hep internetten alacağım herşeyi bi toparlıyım buradan paylaşırım herkese fikir olur.

Kızlar bugün hastanedeyken hormon testimin ayni gun açıklanmayan ve bugune kalan diğer sonuçlarını aldım ve sonucu gorusmeye yine endokrin uzmanına gittim.total hormon degerim referans araliginda ve antikor negatif çıkmış yani troid tsh hormon konusu hayatımda acı tatlı bir anı olarak kaldı sadece çok şükür temize çıktık. Gerçi hayati de bir şey degil yani ilacla dengelenip takip ediliyor.degeri 15-20 olanlar varmış. Ben lanet internette okuduklarımla evhamlarımı birleştirince gereksiz bir kabus yasamisim.

Ordan doooogru kadın doğum doktoruma.. annem in semear i de temiz çıktı şükür. O sonuç gösterirken ben de daldım aradan. Bütün hafta kanser ameliyatları ile geçmiş ve artık 40 yaşında gencecik insanlar kanserle geldikleri için ruhen de çok yorulduğunu üzüldüğünü söyledi. Ben de neden kan testi sonuçlarım için mailden geri dönüş yapmadınız demedim bunun üzerine diyemedim. En güzeli zaten yüzyüze böyle. Tsh ile ilgili konuştuk. Doktorumun açıklamaları ile daha önce yapılmamış olması konusunda ikna oldum. Diğer kan değerlerinin hepsi normalmiş. Troid geçmişim olmadığı ve süreçte rahatsızlık yaşamadığım için (fiziksel troid rahatsizligi belirtileri) troid değerim biraz yüksek de olsa zaten bebeğe zarar verecek ölçüde olmazmış. Zaten bir dahaki gidişimde 24.hafta icin istiyormus tam kan tahlili rutin kontrol icin. Ben de ikna oldum. İkna olmak da istedim açıkçası.

D vitamini eksikliği icin devit yazdı ampul haftada 1 ekmeğe damlatip o şekilde ağızdan alacagim. Yani bana kabız günler görünmüş olabilir yoksa o demir hapı miydi

Son olarak da şeker yüklemesini sordum. Şeker yüklemesi değil şeker taraması yapılacak dedi. Onun sonucunda değer yüksek riskli çıkarsa şeker yüklemesi yapılıyor dedi ikisi farklı seylermis . Şeker taraması 50 cc ile 1 saat sonra kan testiyle değerlendirilerek yapılıyormuş seker yüklemesi ise 100 cc vs vs yapılıyormuş. Onun gününū de 24.haftada yani 16 Aralıktaki rutin kontrol gununde kararlastiracagiz.
30 aralık için de perinatolog randevumu aldım tekrar detaylıya gireceğim ya. Aklınıza geldikçe bana da dua gönderin lütfen rahmi besleyen damarımdaki direnç azalmış kaybolmuş olsun... Yeni yılı musmutlu karşılamak nasip olsun insallah.

canım inşallah iyi sonuçlar alacaksın dualarımızda sende varsın. nazlı bebeğin sağlıklı korkma iyi şeylr düşün. annenin sonucunun temiz çıkmasınada sevindim. çok şükür güzel haberler almaya başladınız

P Pinklemon canım gözünnaydın güzel kızın ömür boyu hep sağlıklı olsun annesi inşallah
Çok tşkler canım benim çok saol
Canımm ikna olmana çok sevindim:) ben biliyordum vardır senin doktorunun bir bildiği. İyi olmuş bir daha kan testleri yaptıracak olman kontrol olur. Anneciğin içinde çok sevindim gerçekten.
Çok dua etcem senin için bir daha detaylıya girdiğinde olumsuz birşey duymayacaksın inşallan canı gönülden diliyorum canım

E vallahi Harika açıklama :)

Canım emzirme izni günlük 1.5 saattir onun toplu kullanılması da hesaplama olarak şöyledir bir siteden alıntı yaptım

Bu hesaplamada öncelikli yapmamız gereken işçinin fiilen işe başladığı tarih ve bebeğin 1 yaşına geldiği tarih arasında kalan süredeki işgünlerini bulmaktır. Her işgünü için 1,5 saat emzirme izni saatleri toplamını günlük yasal çalışma süresi olan 7,5 saate (haftalık 45 saat çalışılan bir işyeri için) bölündüğünde o işçinin emzirme izinleri toplamının kaç gün çalışmasına isabet ettiğini bulmuş oluruz.

Yarı zamanla çalışma ile ilgili henüz net birşey bulamadım bakalım onu da araştırıcammm :) sen de birşeyler bulabilirsen bana yaz olur muu

çok iyimiş :))

Canım Canan Karatay ile alakalı fikrin ne bilemiyorum tabi ama Canan hoca devit'in zeytinyağına damlatılıp alınmasını öneriyor. Ekmekle alındığında pek işe yaramıyormuş çünkü yapsa eriyen bir vitaminmiş. Ben gebelik öncesi onun dediği gibi yapmış ve baya yükseltmiştim.

Bu arada damla değil ampul verdi doktorun galiba? Benimki damla verdi ama her gün almak bana zor geliyor. Ben de ampul olarak almak istiyorum. Senin dvit değerin kaç?

Kızlar ya bacaklarım iki gündür öyle ağrıyor ki.. Böyle dermansiz kalmışlar gibi.. Bunu yaşayan var mı? Bacaklarım, baldırlarım komple yani.

Sağlık ocağı kan testi sonucuna göre 16 ama doğruluğu belli değil. Doktorum ampul verdi evet. Canan Karataycıyım ama doktorun da dediklerinin dışına çıkmadan Canan hocaya uymaya çalışıyorum. Pekiiii ekmeğin üstüne zeytinyağı üstüne devit döksem :) ? Õyle yaparsam içim daha rahat edebilir :)
Bu arada annem ve eşim de 3 Ayda devit le çok güzel yükseltiler ekmek yöntemiyle. Yine de tavsiyen için teşekkürler bunu bir araştırayım.

Kızlar ya bacaklarım iki gündür öyle ağrıyor ki.. Böyle dermansiz kalmışlar gibi.. Bunu yaşayan var mı? Bacaklarım, baldırlarım komple yani.

Geçmiş olsun canım ben dün öyleydim..
Birisi beni dövmüş sanki haberim olmadan :))) popom bacaklarım kalcam et kesiği gibi ağrıyordu. Yorulacak bir şey spor yapsam ancak öyle olabilirdim. Bugün geçmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…