2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Seninle benim ayni ben de bir de ek olarak pai 4g5h heterozigot.tüp bebek doktorum gerek yok düşük pihtilasma bir zarari yok dedi.rutin takibimi yapan kafan rahat olsun kullan dedi.ama simdi plasenta durumu olunca birak zaten gerek yok diyor.genetik doktoru kullan demisti.esimin haberi yok ama sadece coraspini kullaniyorum kivi mandalina ile de kani sulandirmaya calisiyorum. hatta 2 gunde bir yine esimin haberi olmadan igne yapmayı düşünüyorum.kendime de cok dikkat ederek kanama ihtimalini ortadan kaldirmaya calisiyorum.psikolojik olarak hic iyi değilim ve üstelik esime de birsey diyemiyorum doktorlari dinlememi cok kafaya taktigimi Allaha guvenmemi söylüyor.hic iyi degilim bu ara.korkuyorum da kanama olur da cok yogun olur durduramazsak diye.ibrahim bildiriciye mail attim dönmedi insallah doner.burda araştırmadaki doktorlari inceledim hic riskli gebelik alaninda çalışan yok.bana hic folik asit veren de olmadi.ben 2 yildir decavit kullaniyorum onun icinde de var yeterli gelmistir insallah

Cnm onemli bir konu ya perinatologlar da isin gercegi cok para alarak calisiyorlar. (Bir onceki dr um perinatologdu da ondan biliyorum)Mesajla cvp vermeyebilirler. Randevu alip. Esinle ucaga atlayip bir perintologa gitsen aklina cok takiliyorsa baska sehirde. Ama bana da hep hafifbir mutasyon sulandirici kullanmakla kullanmamak arasinda bir anlamli bir fark yok demisti perinatologum. (Bu dr um da sulandirici vermekle birlikte perinatologu da yalanlamadi) .benim anladigim su. Bizim durumda sulandiricinin ise yaradigina dair bilimsel kanit yok ama gozlemsel bulgular var. Zor bir durum.. Iyice dusun bakalim. Esine de anlat. paylas .bence bu sadece senin dusunup tek basina kafa yorman ve uzulmen gereken bir konu degil. hayirlisi....

Son düzenleme:

Evet nette araştırıyorum sürekli proflar bunları pihtilasma sorunu olarak görmüyor.ardarda kayiplarda önce rahime anne baba genetigine bakilmali diyorlar.düşükle bu mthfr mutasyonu arasinda bilimsel iliski olduğunu ortaya koyan çalışma yok.kendime dikkat etmem gerekiyor o kadar uzun yola da gitmek de tehlikeli.kendimi yormamam agir kaldirmamam soylendi

Kizlar az.once sanki bebegimin hareketini hissettim.galiba.
Yani tam bilmiyorum tam anlayamadim aslinda.
Tam.olarak gobegimim en altinda vajinanin hemen ustunde .
Olabilirmi? iki kere oldu..
Büyük olasılıkla tekmedir canım. Ben ilk zamanlarda süt içip sırt üstü yatıyordum bi süre sonra hissediyordum sende dene yatarken

Canim ibrahim bey dondu mu sana? Benim mailime donmus de

Ya bu civilim.com 'da ne cici şeyler varmış... Fiyatları da uygun. Azıcık giydireceğiz büyüyecekler zaten bence ideal
Kapıda ödeme de var. Benim sepetime bunlar düştü

Eklentiler

• image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 92
  • image.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 91
  • image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 89
  • image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 92
  • image.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 92
  • image.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 87
Çok hastayım ya boğazım şişti.bütün vücudum dökülüyor üşütme geliyor.yarın nasıl işe gidicem bilmem.sömestra 8 hafta kaldı.ve haftada iki harf versem anca yetişicek.2 gün rapor almak demek programımın aksaması demek.ama bu haldede yataktan kalkabilirsem iyi.duruma göre çok kötüleşirsem rapor alıcam sabahtan.size sorum ohalden ötürü sağlık ocağı rapor yazıyor mu.bide boğaz enfeksiyonu antibiyotiksiz geçer mi ilaç kullanmalı mıyım?

Canım benim Boğaz ağrın. Viral kökenli ise antibiyotik kullanmadan geçer ama den bir doktora git halini öyle iyi anlıyorum ki sen bir ders bıraksan onlar üç gün geriye gidiyor

Geçmiş olsun canım.. bepanthen pastil ve strepsils mdiir nedir o pastiller alınabilir, meyve vitamin , kaya tuzlu gargara , sarımsak, ballı süt denenebilir canım... Yumuşatır rahatlatır mikroplar da ölür belki... Ateş çıkmadan antibiotik vermek istemiyor doktorlar benimki vermiyor en azından..

Canım benim Boğaz ağrın. Viral kökenli ise antibiyotik kullanmadan geçer ama den bir doktora git halini öyle iyi anlıyorum ki sen bir ders bıraksan onlar üç gün geriye gidiyor
Yarın sabah gidicem canım.inşallah antibiyotiğe gerek kalmaz.sorma benim iki gün gitmemem bir harf geri kalmak çocuklarında gerilemesi demek.heleki bu çocuklar 1. Sınıf çocuğuysa çok normal öyle olmaları.
Doğal yollarla halletmeye çalış diyorsun yani.papatya çayı içtim portakal mandalina yedim.ama pek bir işe yaramadı gibi.Ateşim normal değil ama çok aşırı da yükselmiyor. minoset içtim o hem ateş düşürüyor hem biraz ağrıyı keiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…