- 7 Ekim 2016
- 409
- 453
- 18
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.421
Cnm inş hayırlı haberlerler gelirsin dualarım seninle olucak maşallah miniğeKizlar ben de kontrolden çıktım , 22 cm 350 gr olmuşuzgenel anlamda bir problem yok gibi sadece kalbinde ritm bozukluğu tespit etti doktorumuz. Önümüzdeki hafta ayrintilimiz var, gideceğimiz doktor şükür ki kalp konusunda uzman bir prof. bakalim. gecici bir durum da olabiliyormus ama omur boyu devam edebilecek bir hastalik da olabilir dedi, arastirilacak bakalim. inşallah kendiliginden iyilesecek bir seydir. lutfen dualariniza bizi de ekleyin.
Kizlar ben de kontrolden çıktım , 22 cm 350 gr olmuşuzgenel anlamda bir problem yok gibi sadece kalbinde ritm bozukluğu tespit etti doktorumuz. Önümüzdeki hafta ayrintilimiz var, gideceğimiz doktor şükür ki kalp konusunda uzman bir prof. bakalim. gecici bir durum da olabiliyormus ama omur boyu devam edebilecek bir hastalik da olabilir dedi, arastirilacak bakalim. inşallah kendiliginden iyilesecek bir seydir. lutfen dualariniza bizi de ekleyin.
Kizlar ben de kontrolden çıktım , 22 cm 350 gr olmuşuzgenel anlamda bir problem yok gibi sadece kalbinde ritm bozukluğu tespit etti doktorumuz. Önümüzdeki hafta ayrintilimiz var, gideceğimiz doktor şükür ki kalp konusunda uzman bir prof. bakalim. gecici bir durum da olabiliyormus ama omur boyu devam edebilecek bir hastalik da olabilir dedi, arastirilacak bakalim. inşallah kendiliginden iyilesecek bir seydir. lutfen dualariniza bizi de ekleyin.
app store da olmadıgından göremiyorum demekki yine de saol canım@kuzumbenimm @environmentaleng, arkadaşlar bu takvimden bahsediliyor. ama app store da yok
ben de cok merak ediyorum ne yapacagımı tecrübeli hatunlar yardımcı olur musunuzYa kızlar bir şey soracağım erken ama iş yerinden yıllık izin planlaması soruyorlar. Anne olmuş memur arkadaşlar yanıtlayabilir beni belki. Nasıl verimli kullanabiliriz bu izinleri. Kafam karıştı. 8 hafta önce+8 hafta sonra izin var. Belki rapor, sonra süt izni ve yıllık izin. Bunları hangi sırayla kullandınız. En fazla kaç aylık olana kadar bebek idare ettiniz? Çok teşekkürler...
Çok gözün aydın. Bak geçmişin kötü anıları geride kaldı inşallah...Kızlarrr
Ayy bugünleridemi görecektim nasıl mutluyummmşimdi eve geldim hiçbir problem yok.
Doktor beni görünce hemen tanıdı:) geçen seferki durumdan dolayı. O yüzden farklı bi ilgilendi benimle çok sağolsunherşeyi incelendi. Beyni, kalbi, safra kesesi, idrar torbası, bebeğe olan kan akışları, kalp atışı, parmakları, omurgası, sırtı... dahada vardırda hatırladıklarım bunlar:) her inceleyişinde neyi incelediğini söyledikten sonra süper dedi!! Mesela kalbine bakıyorum sonra süper:) bebek gayet sağlıklı görünüyor dedi. Ve bana hala rüya gibi geliyor allahım nasıl bir mutlulukmuşta ben yaşayamamışım ama yaşadımya bugün çok şükürler olsun allahım!
darısı henüz detaylıya girmeyen arkadaşlar sizin başınıza:)
@happymom87 B blossom- çok teşekkürler kızlar bugünü unutmadığınız içinhepiniz iyiki varsınız
Dualarımız seninle canım geçici bir durumdur güzel düşünelim güzel olsun bebeişler sağlıkla gelsin dünyaya çok çok mutlu olsunlarKizlar ben de kontrolden çıktım , 22 cm 350 gr olmuşuzgenel anlamda bir problem yok gibi sadece kalbinde ritm bozukluğu tespit etti doktorumuz. Önümüzdeki hafta ayrintilimiz var, gideceğimiz doktor şükür ki kalp konusunda uzman bir prof. bakalim. gecici bir durum da olabiliyormus ama omur boyu devam edebilecek bir hastalik da olabilir dedi, arastirilacak bakalim. inşallah kendiliginden iyilesecek bir seydir. lutfen dualariniza bizi de ekleyin.
hiç hatrımda yok böyle bi durum ama kendin iletişim kursan daha faydalı olur sanırım. şuan bebekler emekleme ve diş aşamasında olduğu için pek annelerin fırsatı olmuyo forumda üzün süre vakit geçirmeye ama bilgisi olanın yardımcı olacağına eminim. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-nisan-anneleri.833226/Teşekkür ederiiz.. Darısı başımıza diyelimm Allah bağışlasın sizin de miniğinizi.. Ben şimdiden hamile olduğum zamanları özleyebileceğimi hissediyorum çünkü özellikle minik tepiklerini hissettiğimden beri iletişim kuruyor gibiyiz ve öyle güzel ki.. Ama bazen de zaman hemen geçse de sağsalim kucağımıza alsak doğduğunu görsek diyorum.. Evham halleri! :) hayatta her anın değerini bilerek yaşamak lazım. Hele ki bu anlar daha kıymetli. Her şey yolunda gider inşallah biz Nisan 2017 anneleri için de tadını çıkara çıkara yaşarız kalan 4-4,5 ayı da
Ben kendi adıma sizi yakalamışken şunu sorabilirim. İletişim içinde olduğunuz nisan anneleri içinde detaylı ultrasonda uterin alter notch (rahmi besleyen sol-sağ ana damarlarda direnç/çentik) olan var mıydı? Varsa süreci nasıl geçirdi, zamanında doğum yaptı mı yoksa yüksek olan preemplaksi erken doğum gibi riskleri tecrübe etti mi? Bunla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
Canım inşallah kendiliğinden geçecek. Tüm kalbimle inanıyorum. Dualarımdasın.Kizlar ben de kontrolden çıktım , 22 cm 350 gr olmuşuzgenel anlamda bir problem yok gibi sadece kalbinde ritm bozukluğu tespit etti doktorumuz. Önümüzdeki hafta ayrintilimiz var, gideceğimiz doktor şükür ki kalp konusunda uzman bir prof. bakalim. gecici bir durum da olabiliyormus ama omur boyu devam edebilecek bir hastalik da olabilir dedi, arastirilacak bakalim. inşallah kendiliginden iyilesecek bir seydir. lutfen dualariniza bizi de ekleyin.
maşallah bebişe herkes böyle güzel haberlerle dönsün inşallah..Kızlarrr
Ayy bugünleridemi görecektim nasıl mutluyummmşimdi eve geldim hiçbir problem yok.
Doktor beni görünce hemen tanıdı:) geçen seferki durumdan dolayı. O yüzden farklı bi ilgilendi benimle çok sağolsunherşeyi incelendi. Beyni, kalbi, safra kesesi, idrar torbası, bebeğe olan kan akışları, kalp atışı, parmakları, omurgası, sırtı... dahada vardırda hatırladıklarım bunlar:) her inceleyişinde neyi incelediğini söyledikten sonra süper dedi!! Mesela kalbine bakıyorum sonra süper:) bebek gayet sağlıklı görünüyor dedi. Ve bana hala rüya gibi geliyor allahım nasıl bir mutlulukmuşta ben yaşayamamışım ama yaşadımya bugün çok şükürler olsun allahım!
darısı henüz detaylıya girmeyen arkadaşlar sizin başınıza:)
@happymom87 B blossom- çok teşekkürler kızlar bugünü unutmadığınız içinhepiniz iyiki varsınız
Ya kızlar bir şey soracağım erken ama iş yerinden yıllık izin planlaması soruyorlar. Anne olmuş memur arkadaşlar yanıtlayabilir beni belki. Nasıl verimli kullanabiliriz bu izinleri. Kafam karıştı. 8 hafta önce+8 hafta sonra izin var. Belki rapor, sonra süt izni ve yıllık izin. Bunları hangi sırayla kullandınız. En fazla kaç aylık olana kadar bebek idare ettiniz? Çok teşekkürler...
Canim insallah gecicidir.Kizlar ben de kontrolden çıktım , 22 cm 350 gr olmuşuzgenel anlamda bir problem yok gibi sadece kalbinde ritm bozukluğu tespit etti doktorumuz. Önümüzdeki hafta ayrintilimiz var, gideceğimiz doktor şükür ki kalp konusunda uzman bir prof. bakalim. gecici bir durum da olabiliyormus ama omur boyu devam edebilecek bir hastalik da olabilir dedi, arastirilacak bakalim. inşallah kendiliginden iyilesecek bir seydir. lutfen dualariniza bizi de ekleyin.
İyi gezmeler analı kızlı :)Canim insallah gecicidir.
Sen icini ferah tut, dualarimiz sizinle annesi :)
Kızlar ben duramadim.attim.yine kendimi disari :)
Yagmurlu bir bursa gunu olmasina ragmen :)
Kizimin odasi icin kapi susu yapicam mazeme almaya gidiyorum :)
Insallah canim benimm tüm istegim o benim decanım dualaımız seninle ve tüm bebeklerle. inşallah geçici bişeydir. sakın kötü düşünüp kendini ve bebeği üzme. inanıyorumki bebeğin çok iyi ve ritim bozukluğuda yok
Cnm inş hayırlı haberlerler gelirsin dualarım seninle olucak maşallah miniğehasret gidermişsindir normal kontrolün müydü cnm bu benimde bu ctesi detaylı usgm var
Insallah canim, doktor da geçici olma ihtimali yüksek dedi ayni dedigin gibi sık gorulen bi durummus ama tam detaylida belli olucak tabiCanım maşallah öncelikle , kalp sorunu da geçiçidir inşallah detaylı da tam belli olur bir çok gebelikte kalple alakalı sorunlar olabiliyor diyorlar Doğuma kadar düzeliyor açıklık üfürtü gibi bu da öyledir inşallah
Insallah canimm benim tesekkur ediyorumİçini ferah tut canım dualarım seninle inşallah güsel haberlerini alırsın :)
Dogru soyluyosun bitanem, cok agladim cok üzüldüm ama oyle bile olsa çok şükür hayati bi tehlikesi yok diye kendimi teselli ediyorum şimdi. insallah gecicidir ya da insallah hic yoktur, insallah hepimizin melekleri saglikla dünyaya gelsinsg26 canım benim ilk dileğim inşallah yanlış görmüştür ama doğru bile olsa geçici bişey olduğuna inan annesi.Sen güzel güzel düşünki bebiste iyi olsun dimi :)
Amin insallah canim sağlıklı mutlu olsunlar tek dilegimiz duamiz o :) Rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsinDualarımız seninle canım geçici bir durumdur güzel düşünelim güzel olsun bebeişler sağlıkla gelsin dünyaya çok çok mutlu olsunlar
Tesekkur ederim kuzum inşallah sizlerin de duasiyla iyi olcak minik oglummCanım inşallah kendiliğinden geçecek. Tüm kalbimle inanıyorum. Dualarımdasın.
Tesekkur ederiz teyzesi sizlerin desteği ve dualari bize iyi gelicek inaniyorum. insallah hepimiz doktordan hep iyi haberlerle dönelimmCanim insallah gecicidir.
Sen icini ferah tut, dualarimiz sizinle annesi :)
Bizde Zeynep ismini vericez ama göbek adı olarak bir isim daha düşünüyoruz bulamadım. Kimliğe yalnızca zeynep yazdırıcamİsme karar verdiniz mi kızlar ya benim için çok büyük dert bu çünkü bulamıyorum. kızıM kardeşine zeynep ismini koydu benim içime sinmiyor ama babası da dedi kızım koyduysa biri zeynep olacak dedi ben de masal ismini düşünüyordum ama zeynep masal ismi de söylemesi zor oluyor uzun oluyor Soyismimiz de çok kısa değil. Zeynep Azra ismi nasıl sizce ?
Canım maşallah çok tatlısın :) Ama eşim bana öyle dese kızardım kesin :) Bu aralar hormonlar tavan çok kıskancım çookkEki Görüntüle 1917760
Look at meIm ki kardashian sisters hahaha tayt giydim eşim tam kim kardashian oldun diyor üstüne uzun pardesü giydiriyor
Dağınıklığa bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?