2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cnm inş hayırlı haberlerler gelirsin dualarım seninle olucak maşallah miniğehasret gidermişsindir normal kontrolün müydü cnm bu benimde bu ctesi detaylı usgm var

Canım maşallah öncelikle , kalp sorunu da geçiçidir inşallah detaylı da tam belli olur bir çok gebelikte kalple alakalı sorunlar olabiliyor diyorlar Doğuma kadar düzeliyor açıklık üfürtü gibi bu da öyledir inşallah

İçini ferah tut canım dualarım seninle inşallah güsel haberlerini alırsın :)

bende bugün kan verdim idrar verdim tetanoz aşısını oldum çok şükür hiç acımadı biras tedirgindim aşıdan ama iyi geçti bakalım çarşamba detaylı ultrasona giricem cuma günü de kendi doktoruma randevum var..

Allah ım çok heycanlıyım şu detaylı ultrasonda herşey iyi çıkar inşallah

Ya kızlar bir şey soracağım erken ama iş yerinden yıllık izin planlaması soruyorlar. Anne olmuş memur arkadaşlar yanıtlayabilir beni belki. Nasıl verimli kullanabiliriz bu izinleri. Kafam karıştı. 8 hafta önce+8 hafta sonra izin var. Belki rapor, sonra süt izni ve yıllık izin. Bunları hangi sırayla kullandınız. En fazla kaç aylık olana kadar bebek idare ettiniz? Çok teşekkürler...

ben de cok merak ediyorum ne yapacagımı tecrübeli hatunlar yardımcı olur musunuz

Çok gözün aydın. Bak geçmişin kötü anıları geride kaldı inşallah...

Dualarımız seninle canım geçici bir durumdur güzel düşünelim güzel olsun bebeişler sağlıkla gelsin dünyaya çok çok mutlu olsunlar

hiç hatrımda yok böyle bi durum ama kendin iletişim kursan daha faydalı olur sanırım. şuan bebekler emekleme ve diş aşamasında olduğu için pek annelerin fırsatı olmuyo forumda üzün süre vakit geçirmeye ama bilgisi olanın yardımcı olacağına eminim. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-nisan-anneleri.833226/

Canım inşallah kendiliğinden geçecek. Tüm kalbimle inanıyorum. Dualarımdasın.

maşallah bebişe herkes böyle güzel haberlerle dönsün inşallah..

canım ben şöyle düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabiliyormuşuz doktordan çalışabilir raporu alıp bende Allah tan bir mani çıkmazsa doğuma 3 hafta kalana kadar çalışıp o kalan 5 haftamı doğumdan sonra ki 8 haftama ilave edip doğum sonrası 13 hafta olarak izin kullanıcam inşallah yani buna hakkımız var:) süt izinlerini de toplu kullanabiliyoruz ya da her gün 1.5 saat olarak kullanabiliriz..

bir şey daha var ama onu daha tam araştıramadım doğum sonrası izinlerimiz bitti mi 2 ay da yarı zamanlı çalışıp tam maaş alabiliyormuşuz diye işyerinden bir arkadaştan duydum ancak doğru mu değil mi onu da tam araştıramadım

yıllık izinlerimi kullanmayı düşünmüyorum hemen... bi hastalık olur bişey olur ya da bebişimiz biraz büyür yazın belki tatile çıkmak isteriz ozamanlara saklamayı düşünüyorummm :)

Canim insallah gecicidir.
Sen icini ferah tut, dualarimiz sizinle annesi :)

Kızlar ben duramadim.attim.yine kendimi disari :)
Yagmurlu bir bursa gunu olmasina ragmen :)
Kizimin odasi icin kapi susu yapicam mazeme almaya gidiyorum :)

Kızlar ben duramadim.attim.yine kendimi disari :)
Yagmurlu bir bursa gunu olmasina ragmen :)
Kizimin odasi icin kapi susu yapicam mazeme almaya gidiyorum :)
İyi gezmeler analı kızlı :)

canım dualaımız seninle ve tüm bebeklerle. inşallah geçici bişeydir. sakın kötü düşünüp kendini ve bebeği üzme. inanıyorumki bebeğin çok iyi ve ritim bozukluğuda yok
Insallah canim benimm tüm istegim o benim de

Cnm inş hayırlı haberlerler gelirsin dualarım seninle olucak maşallah miniğehasret gidermişsindir normal kontrolün müydü cnm bu benimde bu ctesi detaylı usgm var

Evet canim normal kontrolümdü, doktorun suphesi tek bir ise yaradi oğlumu uzuun uzuun gorebildim :) insallah guzel sonuclarla gelirsin sende canim benim

Insallah canim, doktor da geçici olma ihtimali yüksek dedi ayni dedigin gibi sık gorulen bi durummus ama tam detaylida belli olucak tabi
İçini ferah tut canım dualarım seninle inşallah güsel haberlerini alırsın :)
Insallah canimm benim tesekkur ediyorum
sg26 canım benim ilk dileğim inşallah yanlış görmüştür ama doğru bile olsa geçici bişey olduğuna inan annesi.Sen güzel güzel düşünki bebiste iyi olsun dimi :)
Dogru soyluyosun bitanem, cok agladim cok üzüldüm ama oyle bile olsa çok şükür hayati bi tehlikesi yok diye kendimi teselli ediyorum şimdi. insallah gecicidir ya da insallah hic yoktur, insallah hepimizin melekleri saglikla dünyaya gelsin
Dualarımız seninle canım geçici bir durumdur güzel düşünelim güzel olsun bebeişler sağlıkla gelsin dünyaya çok çok mutlu olsunlar
Amin insallah canim sağlıklı mutlu olsunlar tek dilegimiz duamiz o :) Rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin
Canım inşallah kendiliğinden geçecek. Tüm kalbimle inanıyorum. Dualarımdasın.
Tesekkur ederim kuzum inşallah sizlerin de duasiyla iyi olcak minik oglumm
Tesekkur ederiz teyzesi sizlerin desteği ve dualari bize iyi gelicek inaniyorum. insallah hepimiz doktordan hep iyi haberlerle dönelimm

Bizde Zeynep ismini vericez ama göbek adı olarak bir isim daha düşünüyoruz bulamadım. Kimliğe yalnızca zeynep yazdırıcam

Eki Görüntüle 1917760
Look at me Im ki kardashian sisters hahaha tayt giydim eşim tam kim kardashian oldun diyor üstüne uzun pardesü giydiriyor
Dağınıklığa bakmayın
Canım maşallah çok tatlısın :) Ama eşim bana öyle dese kızardım kesin :) Bu aralar hormonlar tavan çok kıskancım çookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…