2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Ya bende devit 3 damla kullaniyorum ama bu aralar pek duzenli degil ekmek ustu yada meyve suyuna karistiriyorum. Prespektusunde hic bir yiyecekle etkilesimi yoktur diye okunustum sanki :) ama zeytin yagi beni asar ben kokusundan dolayi yesil zeytin bile yiyemedim :)

evet canım arada sırada sevebiliyorum artık ama hala kendimi anneymişim gibi hissetmiyorum :)

Benimki sağlık ocağında 13 çıktı ama hiiiç güvenmiyorum ordaki testlere ben. güvenim kalmadı artık. detaylıya gitmeden 2 3 gün önce yenileticem testleri özel bir hastanede öyle götürücem doktora.

Sağ ol canım. Aynen sanki biri beni dövmüş gibi :)) Bakalim inşallah geçer. Sanada geçmiş olsun canım. İnşallah tekrarlanmaz seninkide.

Kızıma emzik askısı yaptım kızlar , nasıl olmuş :)
Yaa bu çok güzel ama :) Ellerine sağlık. Maşallah sana becerikli kızmıssın. Benim arkadaşım netten siparis etmişti 25 tl+kargo ücreti. Bayagi da satışı varmış kadının. Bence sen bunu meslek olarak düşün :)

Ekmekle arttığını da gördüysen doktorun dediğini yapmak mantıklı tabi

Canim tesekkur ederim :)
Bende nette gormustum ama ucuk fiyatlardi sadece bi aski icin.
Oyuzden mazemelerini alayim kendim yapayim dedim. Insan sevgiyle askla yapinca guzel seyler cikiyor ortaya :)
aa harika olmuş güle güle kullansın inşallah nereden aldın malzemelerini ben hiç denk gelmedim
Tesekkur ederim canim :)
Bursa da kapali carsinin oralarda bi yerden aldim. Aslinda kapi susu mazemesi almak icin gitmistim.bunu gorunce bundanda yapayim dedim.
Birsuru cesit cesit şeyler var. hayal gucune kalmis.
Bana 13 tl e maal oldu biliyomusn :)
Kapi susu icinde harika seyler aldim. polyester ici bos cerceveden yapicam. Bitince onu da atarim size Allah nasip ederse :)

ellerine sağlık canım :)

Çoook mantıklı. Bence de öyle yap.
Bana bu kadar düşük çıkması çok acaip geldi. Güneş hayattır d vitaminidir.
Gemiyle hep güney yarı kuredeydik türkiye kişi yaşarken biz brezilya Arjantin Avustralya bildiğin 1 sene kış mevsimi yaşamadan güneşli günlerle geçti 365 günüm. Doktor dedi ki bu zaten değerini 5 er arttırır önümüzdeki ay da burda tam kan tahlili isterim senden..

Canım benim çok cok teşekkür ederim sizlerin desteğiyle duasıyla bu günler de geçecek inşallah.
O damarlar düzelecek ben de geriye kalan surecte bebeğimi aksama olmadan besleyebildigimden korkusuzca emin olacağım.

Ayy canım çok sağol bak ben bugün heyecandan Koşturmacadan bunu sormayı unuttum.

Benimki kısa süreli oluyor nadiren. Karnimi ovalayip konuşunca geçiyor hemen yürümeyi de denerim

Cnm isci hukumleri bunlar ben memurum. resmi gazete sayi: 29683 dekamu personeli genel tebligi var. 13 nisan 2016 tarihli bu bizi duzenliyormus. okuyacagim.

cloud17 cnm baktim benim pihtilasmama. Test mthfr c677 mut sonuc heterezigot 677ct ve test mthfra1298c mut sonuc heterezigot 1298ac . Bu duruma sulandirici veren dr um da oldu vermeyen de. Ama su an kullanıyorum. Folik asitte yuksrk kullaniuorum.sen dr a ulasabildin mi sonuclarina gorus almak icin? Ankara da özgür deren var perinatolog aklinda olsun. Telefonla ona da ulasabilirsin belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…