2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Randevu alirken bana ozellikle söyledi doktorun sekreteri canim sakin tatli cikolata kahve tuketme diye.sadece kahvalti edip gittim ona ragmen cok hareketliydi kalbini zor gördü ama güzel 3 tane vesikalık verdi :)
Keşke bende öyle yapsaydım canım vall:)
P Pinklemon canim gozunuzaydin cok sevindim her seyin yolunda olmasina insallah Allah saglikla kucaginiza almayi da nasip etsinn
Çok tşkler canım benim çok saol:)
Çok gözün aydın. Bak geçmişin kötü anıları geride kaldı inşallah...
Çok tşk ederim canımm:)
maşallah bebişe herkes böyle güzel haberlerle dönsün inşallah..
Amin canım inşalllah kimse bebeğiyle ilgili kötü şeyler duymaz:)

Canım süt izinlerini toplu kullanmakla kasıt ilk 6 ay için 3 saatleri güne çevirip öyle kullanmak mı? Mevzuatı nedir? Yarı zamanlıya ilişkin mevzuat nedir Hepsi 657 de mi? Bugün toplantım vardı detaylı bakamadım hiç. Bir de heyet raporu alınabiliyormuş ama kötü zamana denk geldik. ohalden bize rapor veren kolay kolay bulunmaz gibi.

mischiefocean83 ayy ben 32. haftadan sonra birkac hafta daha giderim hazirani kapatırim sonra yaz tatili diyorum ama yoookkk bugun son iki saatten sonra karar verdim.32 olur olmaz izne cikicam.haziranin 10u gibi dogum sonrasi bitiyor.okul kapanmış oluyor ogrenciler gelmeyecek olmadi seminer dönemi idare ederim bebisi de alır giderim.haziranin 24u filan da ramazan bayrami zaten.haziran bitti yaz tatili basladi.eylülde de bebis 6 aylik filan olur baslarim okula.insallah planlarimiz hayallerimiz gerceklesir tabi.bebegim su plasenta olayindan dolayı insallah erken gelmez

Canım maşallah çok tatlısın :) Ama eşim bana öyle dese kızardım kesin :) Bu aralar hormonlar tavan çok kıskancım çookk

Yok canım ya ben bir tek Burcu Esmersoya ayar oluyorum onu dese kesin çok büyük kavga ederdim , tek bi kavgamız oldu kıskançlık değil de yani o kadını beğeniyorsan beni nasıl beğenirsin tartışması sevgiliydik ayrılığa kadar götürüyordum instagramdan takip etmişti bir de git Beyonce et başkasını et burcu Esmersoy ne alaka demiştim güzel bi kadın gibi ya falan diyince delirdim kavga arasında bu arada takibi bıraktım işte sen haklısın çok çirkin falan filana getirmeseydi ayrılmıştım resmen reklamlar da çıktığında bile bütün aile kanalı değiştiriyor

deli_mavi_59 ikihayat ve suan adini aklimda tutamadigim tatli annisler gecmis olsun.
Benimde iki tarafli karnimin biraz alt tarafinda degisik bi aci oluyo hatta gecen gece sol tarafim cok acidi bagirinca esimde korktu karin genisledigi icin organlar tepki verebikiyonus bu sekilde, kontorle gittigimde sorucam bende.

P Pinklemon gozunaydin canim cok sevindim iyi haberlerle gelmene

happymom87 hayirli olsun canim Rabbim saglikli bir omur nasip etsin bebise dariso bizlerinde basina :)

hayal_masal teyzemiz nasil neler yapiyor bakalim? :)

gbilges simdi daha iyiyim canim sukur haftasonundan bu yana lekelenmeler de kesildi insallah hep bole gider. Yrn kontrolum var dr.teyzeminiz de guzel seyler soylerse daha mutlu olucaz.

Kilim ve tohum duzeldin mi canim? Kabizlik gercekten sikinti cok zorluyo insani. Ben gecede 3 4 kayisi suya koyuyorum sabah kalkinca onlari yiyip suyunu iciyorum ustunede ilik su iciyorum duzenli yaparsan belki surup icmene gerek kalmaz.

Ve tabiki biricik tatli mi tatli nisan anneleri umarim herkes iyidir.
Haftasonundaki bulusmada olmayi cok isterdim insallah tekrarlaniriz daha kalabalik olarak :)

Okurken ilk aklımdan geçen Asude Ece oldu nedense.

Eşim Asude Berra ya da Asude Evla dedi , Berra dinimizce uygun değil diyorlar diye Evla olur diyor ama Evla da tek başına seslendiğim de hoş gelse de evla'm diyince mevlam anlaşılıyor Ece de güzel oluyor eşime diyeyim soy isimle bir söylüyor o çok önemli

Canım. Yöntemini deneyeceğim şimdilik düzeldim ama midem sürekli yanıyor doktorumla randevum Çarşamba günü mutlaka soracağım.

Selam kızlar dörtlü test sonucunu öğrenmek için dr aradım afp değeri biraz yüksek çıkmış bilgisi olan varmı çok panik yaptım korkuyorum haftaya detaylıya giricem inşallah...

Masallah size canim Dua ederiz tabiki canım. . İnşallah detaylida konuyla ilgili güzel gelişmeler olur geçici bir seydir zamanla düzene girer bakalım prof ne diyecek. Güzel haberler almanı dilerim

Burdan da gözünaydin diyeyim kayıtlarda kalsın dimii
Maşallah minnoş kızımıza ben biliyordum annesinin yüzünü güldürdü küçük meleğimiz bak
Saglikla kucağına alacağın günler de gelsin canım benim..

Kuzular ve onların süper anneleri hepinize merhaba!!
İzmir'de şiddetli bir yağmur var bugün!
Kızlar ben biraz kitap vs kaldırınca çok afedersiniz vajinamın tam ucunda en dışta inçe bir sızı hissediyorum sizce normal mi?
Ve bir kaç gündür öğle yemeğini geç vakitte yiyip akşam yemiyorum zira öğle yemeğinden sonra enseye doğru uyuşukluk bir ağrı kulakta çınlama ve basınç hissediyorum tansiyonuma baktım normal seyrediyor 11/7 lakin nabzım yüksek hep 109/110 civarı!
Normal Doğum için nabız düşük mü olmalı bilgisi olan var mı?

Canım benim teşekkürler, Allah bizlere de nasip etsin..

sg26 canım duamız sizinle inşallah ritm bozukluğu geçici bir şeydir bakalım haftaya Prof ne diyecek belki düzelmiş bile olur.

happymom87 canımmm gözünüz aydın allah analı, babalı, happymom teyzeli, teyze kızlı büyütsün darısı başımıza:)

Aminn canımmm inşallah. .. Evet darısı başımıza. Böyle minik tatlı bir şey insanın yiyesi geliyor hem de kıyamıyorsun. . O günleri görelim bu harika duyguları yaşayalım hepimiz hayırlısıyla; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…