- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.441
Keşke bende öyle yapsaydım canım vall:)Randevu alirken bana ozellikle söyledi doktorun sekreteri canim sakin tatli cikolata kahve tuketme diye.sadece kahvalti edip gittim ona ragmen cok hareketliydi kalbini zor gördü ama güzel 3 tane vesikalık verdi :)
Çok tşkler canım benim çok saol:)
Çok tşk ederim canımm:)Çok gözün aydın. Bak geçmişin kötü anıları geride kaldı inşallah...
Amin canım inşalllah kimse bebeğiyle ilgili kötü şeyler duymaz:)maşallah bebişe herkes böyle güzel haberlerle dönsün inşallah..
canım ben şöyle düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabiliyormuşuz doktordan çalışabilir raporu alıp bende Allah tan bir mani çıkmazsa doğuma 3 hafta kalana kadar çalışıp o kalan 5 haftamı doğumdan sonra ki 8 haftama ilave edip doğum sonrası 13 hafta olarak izin kullanıcam inşallah yani buna hakkımız var:) süt izinlerini de toplu kullanabiliyoruz ya da her gün 1.5 saat olarak kullanabiliriz..
bir şey daha var ama onu daha tam araştıramadım doğum sonrası izinlerimiz bitti mi 2 ay da yarı zamanlı çalışıp tam maaş alabiliyormuşuz diye işyerinden bir arkadaştan duydum ancak doğru mu değil mi onu da tam araştıramadım
yıllık izinlerimi kullanmayı düşünmüyorum hemen... bi hastalık olur bişey olur ya da bebişimiz biraz büyür yazın belki tatile çıkmak isteriz ozamanlara saklamayı düşünüyorummm :)
Canım maşallah çok tatlısın :) Ama eşim bana öyle dese kızardım kesin :) Bu aralar hormonlar tavan çok kıskancım çookk
Okurken ilk aklımdan geçen Asude Ece oldu nedense.Asude ismine uygun ikinci isim Öneriniz var mı kızlar ?
Okurken ilk aklımdan geçen Asude Ece oldu nedense.
Canım. Yöntemini deneyeceğim şimdilik düzeldim ama midem sürekli yanıyor doktorumla randevum Çarşamba günü mutlaka soracağım.deli_mavi_59 ikihayat ve suan adini aklimda tutamadigim tatli annisler gecmis olsun.
Benimde iki tarafli karnimin biraz alt tarafinda degisik bi aci oluyo hatta gecen gece sol tarafim cok acidi bagirinca esimde korktu karin genisledigi icin organlar tepki verebikiyonus bu sekilde, kontorle gittigimde sorucam bende.
P Pinklemon gozunaydin canim cok sevindim iyi haberlerle gelmene
happymom87 hayirli olsun canim Rabbim saglikli bir omur nasip etsin bebise dariso bizlerinde basina :)
hayal_masal teyzemiz nasil neler yapiyor bakalim? :)
gbilges simdi daha iyiyim canim sukur haftasonundan bu yana lekelenmeler de kesildi insallah hep bole gider. Yrn kontrolum var dr.teyzeminiz de guzel seyler soylerse daha mutlu olucaz.
Kilim ve tohum duzeldin mi canim? Kabizlik gercekten sikinti cok zorluyo insani. Ben gecede 3 4 kayisi suya koyuyorum sabah kalkinca onlari yiyip suyunu iciyorum ustunede ilik su iciyorum duzenli yaparsan belki surup icmene gerek kalmaz.
Ve tabiki biricik tatli mi tatli nisan anneleri umarim herkes iyidir.
Haftasonundaki bulusmada olmayi cok isterdim insallah tekrarlaniriz daha kalabalik olarak :)
Asude baharAsude ismine uygun ikinci isim Öneriniz var mı kızlar ?
Amin canım benim inşallah inşallah o günleri de göreceğiz :)Sağol canım teşekkür ederim. İyi olmaya çalışıyorum ama yine olursa diye korkuyorum. Hayırlısı ile şu hamileliği tamamlayıp bebeklerimize kavuşabilseydik
Kizlar ben de kontrolden çıktım , 22 cm 350 gr olmuşuzgenel anlamda bir problem yok gibi sadece kalbinde ritm bozukluğu tespit etti doktorumuz. Önümüzdeki hafta ayrintilimiz var, gideceğimiz doktor şükür ki kalp konusunda uzman bir prof. bakalim. gecici bir durum da olabiliyormus ama omur boyu devam edebilecek bir hastalik da olabilir dedi, arastirilacak bakalim. inşallah kendiliginden iyilesecek bir seydir. lutfen dualariniza bizi de ekleyin.
Kızlarrr
Ayy bugünleridemi görecektim nasıl mutluyummmşimdi eve geldim hiçbir problem yok.
Doktor beni görünce hemen tanıdı:) geçen seferki durumdan dolayı. O yüzden farklı bi ilgilendi benimle çok sağolsunherşeyi incelendi. Beyni, kalbi, safra kesesi, idrar torbası, bebeğe olan kan akışları, kalp atışı, parmakları, omurgası, sırtı... dahada vardırda hatırladıklarım bunlar:) her inceleyişinde neyi incelediğini söyledikten sonra süper dedi!! Mesela kalbine bakıyorum sonra süper:) bebek gayet sağlıklı görünüyor dedi. Ve bana hala rüya gibi geliyor allahım nasıl bir mutlulukmuşta ben yaşayamamışım ama yaşadımya bugün çok şükürler olsun allahım!
darısı henüz detaylıya girmeyen arkadaşlar sizin başınıza:)
happymom87 @aras_u25 çok teşekkürler kızlar bugünü unutmadığınız için hepiniz iyiki varsınız
Günaydın tatli guzell şirin annişler
Mutmutlu bol tekmeli ( darisi hic tekmeyle tanismamiz ben gibi annişlerede ) gunler diliyorum
P Pinklemon canim benim cok mutlu oldum
Nasilda mutlusun rabbim bizede yasatsin bu anı
happymom87 tatlim gozunuz aydin :)
Rabbim saglikla buyumesini hayirli evlat olmasini nasip etsin.
happymom87 canımmm gözünüz aydın allah analı, babalı, happymom teyzeli, teyze kızlı büyütsün darısı başımıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?