2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Evet canım dönmüş.sizi takip eden doktorun önerilerine uyunuz yazmış.senin agrin icin ne demis?nasıl oldun bu arada?

Agri sol tarafa gecti bugun:) ama sancisi azaldi. Yarindan sonra gecer insallah. Acil durumlarda bizim hastanenin acilindeki kadin doguma gel nobetci dr oluyor beni mutlaka bilgilendirirler baska bi yere gitme demis. Ama ben gitmedim acile:) yazdigimda siddetliydi sabah sonra azaldi gerek duymadim. Yine siddetlenirse yada yrn aksama kadar gecmezse giderim mutlaka.

ikihayat

Canım bu gece güzel bir uyku çekmeni dilerim.. Bu karikatür bizim olsun :)

Yaa tam beni anlatiyor:) insallah canim uyurum ya zor gibi geliyor bakalim

Canım geçmiş olsun kesinlikle yazmıyor aile hekimi yazabilen özel hastane bulursan ala ,onlar yazar.ben hasta hasta kaç gün gittim canım

Yaa cok gecmis olsun canimm doktora git muhakkak o kadar kotuysen. Bitkisel seylerle cabuk gecmez cunku bir de ihlamur bal limon disinda bitki cayi icme onermiyorlar

Canım geçmiş olsun kesinlikle yazmıyor aile hekimi yazabilen özel hastane bulursan ala ,onlar yazar.ben hasta hasta kaç gün gittim canım
Yaa yazmıyor mu sabah deniycektim.hamilelik zaten zor bir iş bide hastalıkla felaket oluyor.nasıl mantıktırki vermiyorlar.sabah ebeyi arayıp soruyum yoksa özele gideyim bari.
Yaa cok gecmis olsun canimm doktora git muhakkak o kadar kotuysen. Bitkisel seylerle cabuk gecmez cunku bir de ihlamur bal limon disinda bitki cayi icme onermiyorlar
Sağol canım.gidicem doktora ilaç veriyorsada doktoruma danışırım ona göre içerim artık.Aa ben papatyayı yasak diye bilmiyordum bu arada.ara ara içiyorumda.doktorum özellikle ada çayı içmemem konusunda uyarmıştı beni.

Büyük olasılıkla tekmedir canım. Ben ilk zamanlarda süt içip sırt üstü yatıyordum bi süre sonra hissediyordum sende dene yatarken
Hep yatiyordum canim da hissedememistim. simdi artik zamani galiba :)
Ya bu civilim.com 'da ne cici şeyler varmış... Fiyatları da uygun. Azıcık giydireceğiz büyüyecekler zaten bence ideal
Kapıda ödeme de var. Benim sepetime bunlar düştü
Bende civilden aldim.birsuru sey canim
Oldukca guzeller gule gule giysin melegin :)
Bence vaktidir olabilir canım
Insallah dogrudur canim cok degisik oldum :)

Ellerine sağlık harika harikalar...
Güzel günlerde giysin minnoş renkleri de çook ciciii...
Ne marifetliii nisan annişkoları var yaa acaba 'butik nisan annişleri' mi açsaaak :)) topiclere girer reklam yaparızz da oh miiisss :))

Canım tatlı istiyordu bende baya bir doyana kadar Maraş dondurmasi yedim benimki icerde parti veriyor şu anda

Ay canım afiyet olsun da bu havadaa boğazın kötü olmasın dikkat et :)) istanbul bugün soğuk yağmur şuan dondurma yeme fikri bana maraş kadar uzak! :))

ikihayat senin neyin var canım?geçmişi hergün okuyamıyorum yarım yamalak hızlıca bakıyorum.kaçırdım galiba seni.

Benim yine amacsiz sacma sapan agrilarim var iste dun sabah gobegimin sag tarafinda basladi yana ve alta yayildi ama solda yoktu. Bugun de sola gecti su an kasigimin yarim karis ustunde baya yogun sanci gibi agri var umarim yarin gecer. Gecmezse aksama kadar doktorumun calistigi hastaneye karsiya gidecegim.

Kızlar şuan benim minik kızım öyle hareketli kiçok mutlu keyifli bir an pıt pıt bişeyler oluyor içerde 4-5 dk. dır

Maşallah minnoşşaa..
Biz de öyleyiz kızımla , akşam günün koşturmacası bitince uzanınca aşk yaşıyoruzz
1 haftadır hareketleri farkedilir ölçüde arttı.. Bugün ayaktayken de hissettim 6. Ayı yaşıyoruz artık daha da artsın inşallah minik ayaklrını yediklerim bol bol tepik atsınnlar :))

Baştan soyliyim bende örgü vs gibi maharetler yok hanimlar :)
Mutfak bölümümüzde olursa ben oraya dahil olurum ama bak :))) O işde bende :)

Canım hala folik asit kullanıyor Musun ? Ben multivitamin kullanıyorum ama folik asiti bırakmak istemedim daha önce yanı iki üç kere bi gün aldım bir gün almadım ama iki gündür alayım diyorum multivitaminin içinde olsa da sen kullanıyor Musun multivitamin

Baştan soyliyim bende örgü vs gibi maharetler yok hanimlar :)
Mutfak bölümümüzde olursa ben oraya dahil olurum ama bak :))) O işde bende :)

Al benden de o kadar :)
Ben de yurtdışına açılırsak deniz yoluyla ulaştırma işlerine bakarım ithalat ihracat :)))

Ay canım afiyet olsun da bu havadaa boğazın kötü olmasın dikkat et :)) istanbul bugün soğuk yağmur şuan dondurma yeme fikri bana maraş kadar uzak! :))
Ay bir insan soğuk havaya özenir mi ya resmen soğuk hava istiyorum hatay bildiğin yaz yaşıyor hala üzerime aldigim bir ceket bile terletiyor ben de kaban giymek çizme giymek istiyorum artık lahana gibi olmak istiyorum :)
Maraş dondurmasi boğazı sisirmez derler iki gündür manyak gibi yiyorum bakalım sonucunda bişey olmazsa test edildi onaylandı derim

ikihayat ben yaklaşık 1-1.5 aydır bu uyku problemini yaşıyorum. Gece sık kalkıyorum ve bazen 4:30 ve bazen de 6:30'da gözüm açılıyor ve saatlerce uyuyamıyorum. En son dön dön sızıyorum. Gece sık kalkmamak için yatmaya yakın su içmeyi kesiyorum, yoğurt veya ayran yetip içip yatıyorum. Biraz işe yaradı gibi. Ben de yatma pozisyonundan rahat edemiyordum, Bebişimin üzerine yatar mıyım, hareket etti rahatsız mı oldu vs... Düşünmekten uyuyamıyor ve sürekli dönüyordum. Şimdi biraz daha alıştım ve rahatladım cnm...

bende de yeni basladi uyuyamamak..zaten hicbirsey yapmayip oturasim geliyor...degisik bir bas donmesi gibi...sinuzit agrim var.bugun oglen uyudum.simdi bekle gelsin uyku...rabbim baska dert vermesin ..herkese sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…