- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.521
Evet canım dönmüş.sizi takip eden doktorun önerilerine uyunuz yazmış.senin agrin icin ne demis?nasıl oldun bu arada?
Canım geçmiş olsun kesinlikle yazmıyor aile hekimi yazabilen özel hastane bulursan ala ,onlar yazar.ben hasta hasta kaç gün gittim canımÇok hastayım ya boğazım şişti.bütün vücudum dökülüyor üşütme geliyor.yarın nasıl işe gidicem bilmem.sömestra 8 hafta kaldı.ve haftada iki harf versem anca yetişicek.2 gün rapor almak demek programımın aksaması demek.ama bu haldede yataktan kalkabilirsem iyi.duruma göre çok kötüleşirsem rapor alıcam sabahtan.size sorum ohalden ötürü sağlık ocağı rapor yazıyor mu.bide boğaz enfeksiyonu antibiyotiksiz geçer mi ilaç kullanmalı mıyım?
Çok hastayım ya boğazım şişti.bütün vücudum dökülüyor üşütme geliyor.yarın nasıl işe gidicem bilmem.sömestra 8 hafta kaldı.ve haftada iki harf versem anca yetişicek.2 gün rapor almak demek programımın aksaması demek.ama bu haldede yataktan kalkabilirsem iyi.duruma göre çok kötüleşirsem rapor alıcam sabahtan.size sorum ohalden ötürü sağlık ocağı rapor yazıyor mu.bide boğaz enfeksiyonu antibiyotiksiz geçer mi ilaç kullanmalı mıyım?
Yaa yazmıyor mu sabah deniycektim.hamilelik zaten zor bir iş bide hastalıkla felaket oluyor.nasıl mantıktırki vermiyorlar.sabah ebeyi arayıp soruyum yoksa özele gideyim bari.Canım geçmiş olsun kesinlikle yazmıyor aile hekimi yazabilen özel hastane bulursan ala ,onlar yazar.ben hasta hasta kaç gün gittim canım
Sağol canım.gidicem doktora ilaç veriyorsada doktoruma danışırım ona göre içerim artık.Aa ben papatyayı yasak diye bilmiyordum bu arada.ara ara içiyorumda.doktorum özellikle ada çayı içmemem konusunda uyarmıştı beni.Yaa cok gecmis olsun canimm doktora git muhakkak o kadar kotuysen. Bitkisel seylerle cabuk gecmez cunku bir de ihlamur bal limon disinda bitki cayi icme onermiyorlar
Oh maşallah çok güzel olmuş ellerine sağlık canım sağlıkla giysin paşa!Minik prensime ördüm hanımlarEki Görüntüle 1918485
Hep yatiyordum canim da hissedememistim. simdi artik zamani galiba :)Büyük olasılıkla tekmedir canım. Ben ilk zamanlarda süt içip sırt üstü yatıyordum bi süre sonra hissediyordum sende dene yatarken
Bende civilden aldim.birsuru sey canimYa bu civilim.com 'da ne cici şeyler varmış... Fiyatları da uygun. Azıcık giydireceğiz büyüyecekler zaten bence ideal
Kapıda ödeme de var. Benim sepetime bunlar düştü
Insallah dogrudur canim cok degisik oldum :)Bence vaktidir olabilir canım
Minik prensime ördüm hanımlarEki Görüntüle 1918485
Canım tatlı istiyordu bende baya bir doyana kadar Maraş dondurmasi yedimbenimki icerde parti veriyor şu anda
ikihayat senin neyin var canım?geçmişi hergün okuyamıyorum yarım yamalak hızlıca bakıyorum.kaçırdım galiba seni.
Kızlar şuan benim minik kızım öyle hareketli kiçok mutlu keyifli bir an pıt pıt bişeyler oluyor içerde 4-5 dk. dır
Baştan soyliyim bende örgü vs gibi maharetler yok hanimlar :)Ellerine sağlık harika harikalar...
Güzel günlerde giysin minnoş renkleri de çook ciciii...
Ne marifetliii nisan annişkoları var yaa acaba 'butik nisan annişleri' mi açsaaak :)) topiclere girer reklam yaparızz da oh miiisss :))
@cloud17 cnm baktim benim pihtilasmama. Test mthfr c677 mut sonuc heterezigot 677ct ve test mthfra1298c mut sonuc heterezigot 1298ac . Bu duruma sulandirici veren dr um da oldu vermeyen de. Ama su an kullanıyorum. Folik asitte yuksrk kullaniuorum.sen dr a ulasabildin mi sonuclarina gorus almak icin? Ankara da özgür deren var perinatolog aklinda olsun. Telefonla ona da ulasabilirsin belki.
Baştan soyliyim bende örgü vs gibi maharetler yok hanimlar :)
Mutfak bölümümüzde olursa ben oraya dahil olurum ama bak :))) O işde bende :)
Ay bir insan soğuk havaya özenir mi ya resmen soğuk hava istiyorum hatay bildiğin yaz yaşıyor hala üzerime aldigim bir ceket bile terletiyor ben de kaban giymek çizme giymek istiyorum artık lahana gibi olmak istiyorum :)Ay canım afiyet olsun da bu havadaa boğazın kötü olmasın dikkat et :)) istanbul bugün soğuk yağmur şuan dondurma yeme fikri bana maraş kadar uzak! :))
bende de yeni basladi uyuyamamak..zaten hicbirsey yapmayip oturasim geliyor...degisik bir bas donmesi gibi...sinuzit agrim var.bugun oglen uyudum.simdi bekle gelsin uyku...rabbim baska dert vermesin ..herkese sifa versinikihayat ben yaklaşık 1-1.5 aydır bu uyku problemini yaşıyorum. Gece sık kalkıyorum ve bazen 4:30 ve bazen de 6:30'da gözüm açılıyor ve saatlerce uyuyamıyorum. En son dön dön sızıyorum. Gece sık kalkmamak için yatmaya yakın su içmeyi kesiyorum, yoğurt veya ayran yetip içip yatıyorum. Biraz işe yaradı gibi. Ben de yatma pozisyonundan rahat edemiyordum, Bebişimin üzerine yatar mıyım, hareket etti rahatsız mı oldu vs... Düşünmekten uyuyamıyor ve sürekli dönüyordum. Şimdi biraz daha alıştım ve rahatladım cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?