2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar gebelik boyunca yaşadığım vajinal mantar beni artık bezdirdi. Buna sarı renkli akıntıda eşlik ediyor her gidişimde doktora söylüyorum olabilir hamilelikte normal diyor. sadece bir krem verdi o da beni iki saatligine rahatlatıyor sadece sonra yine devam. Şuan kaşıntıdan uyuyamıyorum resmen sinirim bozuldu uykum kaçtı... Yarın başka bir doktora gidip idrar tahlili yaltırıcam

canim gunaydin. Uzun zamandir uzaktan takip rduyordum yazini gorunce dayanamadim.

Ayni agru gecen hafta bende de olmustu sabaha kadar uyutmamisti beni. Yurudukce batiyordu. Daha onceden de yasadigim icin biluyorum aama hamilelikte daha zor. Benimki gaz sancisiydi seninki de oyle olabilir. Malesef usutmeden kaynaklaniyor genelde. Tek caresi ayaklarina sicak su torbasi koymak, sirt ustu yatarak karnina masaj yapmak. Hemen gecmesini bekleme birkac saate ancak gecer.gerekirse sicak su torbasini tekrar doldur.

Benimki boyle gecmisti canim
insallah bi an once gecer seninki de

haa canim bu arada gaz sancisi oldugunu nerden anladin dersen eger yer degistirmesinden biluyorum. Sirtustu yatip karnini hafif ovarsan gaz yer degistiryor sansliysan eger hemen cikiyor. Hadi sana booll bool pirtlar :)

hamilelikte mantar önemli, bence de baska dr a git, genelde travozol krem geciriyor ama seninki bi üst boyuta gecmıs olabiir,

canım daha önce geçirdiğim için biliyorum o kremle mümkün değil geçmiyo.fitil ve antibiyotik şart ama gebelikte kullanılmıyo olabilir onlar.yinede başka bi doktora görün belki gebelikte kullanım için uygun bişey vardır.pamuklu çamaşır giy ve özel bölgeni sabunla yıkama.doktorum bana gvyna pharma intim yıkama plus diye bi jel verdi banyoda onu kullanıyorum.gebelikte kullanım için uygundur yazıyo üstünde istersen duşta kullanmak için eczaneden alabilirsin.ve ben banyodan sonra saç kurutma makinesinin soğuk derecesiyle özel bölgemi kurutuyorum.mümkün olduğunca kuru olması gerek çünkü.geçse bile kurutmaya devam et bi süre çünkü tekrarlıyo hemen

Cnm folik asit olan folbiolu biraktirmadi. benim pihtilasmam folik asitle ilgili oldugu icin yuksek folik asit onemli hic birakmadim. multivitamin vermedi su ana kadar. bir demir sadece...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Bel agrisi,kaburga agrisi derken sabah oldu ben daha uyuyamadim.. Var mi bir çaresi? Normaldir diye düşünüyorum üstüne ilave olarak sürekli yattigimdan iyice ağrıyor olabilir . ..

Cnm folik asit olan folbiolu biraktirmafi. benim pihtilasmam folik aditle ilgili oldugu icin yuksek folik adit onemli hic birakmadim. multivitamin vermedi su ana kadar. bir demir

Cnm folik asit olan folbiolu biraktirmadi. benim pihtilasmam folik asitle ilgili oldugu icin yuksek folik asit onemli hic birakmadim. multivitamin vermedi su ana kadar. bir demir sadece...
canım merak ettim yazını okuyunca. kan pıhtılaşmasının neden kaynaklandığını nasıl öğrendin? bende de var kan pıhtılaşması clexan kullanıyorum ve doktorum artık folik asiti bırak dedi bana o yüzden merak ettim.

Ya bu civilim.com 'da ne cici şeyler varmış... Fiyatları da uygun. Azıcık giydireceğiz büyüyecekler zaten bence ideal
Kapıda ödeme de var. Benim sepetime bunlar düştü

tam aradığım gibi bi site.paylaştığın için teşekkür ederim canım.yenidoğan takımları almak istiyorum bende.evin içinde olcağımız için ve sık sık da değiştirceğimiz için uygun fiyatlı bişeyler arıyorum.sende yine çok cici şeyler seçmişsin güle güle giysin miniğin :)

3 dusuk vardi cnm ilkinde trombofili paneli pihtilasma testi yapildi. ama mutasyonun durumuna gore yuksek folik asit veriliyor ya da verilmiyor. benim randevum onumuzdeki hafta, biraktirir mi o zaman bilmiyorum.

3 dusuk vardi cnm ilkinde trombofili paneli pihtilasma testi yapildi. ama mutasyonun durumuna gore yuksek folik asit veriliyor ya da verilmiyor. benim randevum onumuzdeki hafta, biraktirir mi o zaman bilmiyorum.
bende de iki kayıp var biri 25 haftalık evlerden ırak ama kimse bana folik asit bağlantısından bahsetmedi hayret. belki benim mutasyonda bağlantı yok bilemedim şimdi.

Günaydın kızlar. Haftasonu doktor ziyareti gezmece dün de işler çok yoğundu derken yazamadım :)
İyi haber alan arkadaşlar gözünüz aydın

Doğum izinleri konuşulmuş sanırım. Ben 16 haftayı kullandıktan sonra heyet raporlarıyla 3-4 ay idare etmeyi düşünüyorum. Çünkü yüklü bir kredimiz var. O 4 aydan sonrada 1 sene ücretsiz izine ayrılmayı planlıyorum. Süt izni ilk 6 ay günde 3 saat, sonraki 6 ay günde 1,5 saat oluyor. Toplu olarak sadece haftalık kullanabiliyoruz. Hepsini birleştirip işte mesela toptan 1 ay izin yapamıyoruz yasal değil. Süt izni kullanacak arkadaşlara şöyle bir sistem önerebilirim burdan bir arkadaşım öyle kullandı. Pazartesi günler tam gün işe geliyordu, diğer günler yarım gün gelerek ilk 6 ayını geçirmişti.

Benim oğlana mozart dinletmeye başladım Dün akşam youtube dan 1 saatlik mozart bethoven karışımı bir liste buldum.Arada 1 tane müziği sevmedi sanırım çünkü tam kulaklığı koyduğum yere 2 kere tekme attı . Onun dışında herzamanki yerleri göbeğimizn alt kısımlarını tekmelemeye devam etti. Her akşam 40-45 dk dinletmeyi düşünüyorum

bende de iki kayıp var biri 25 haftalık evlerden ırak ama kimse bana folik asit bağlantısından bahsetmedi hayret. belki benim mutasyonda bağlantı yok bilemedim şimdi.
Cnm benim ileri hafta dusugu degildi 12. hafta oncesi . onunla alakali midir bilmiyorum. Ama pihtilasma testini yapan dr un ilgisi olsa bence muhakkak soylerdi. Allah hepimize saglik versin.Gecmis kotu anilari unuttursun. Kaygi ile yasamak zor

Cnm muzik isi cok iyi olmus bebislerimizin algisi acikmis. Eminim gelisimlerine de faydalidir. Ben de senin gibi dusunuyorum gibi once analik izni ve yillik izin sonra rapor en son ucretsiz galiba. Bakan olmayinca mecbur. Allah'im o gunleri saglikla gormeyi nasip etsin.

Eğer herşey yolunda giderse yaptığım plana göre oğlum 22 aylıkken işe başlayacağım. Bakan olsun olmasın ben oğlumun ilk gelişim aşamalarını onunla birlikte yaşamak istiyorum Ne kadar çok zaman geçirirsek bebişlerimizle o kadar iyi. Gerçi sonra da ayrılması çok zor olacak

Canim bende de düşük pihtilasma var yani doktorlar düşük diyor.3 genimde heterozigot mutasyonu var bu genetik incelemesiyle oluyor.ben universite hastanesinde yaptırmıştım.benim de mesela folik asit kullanmam gerekiyor ama bana vermediler.multivitamin kullandığım icin sanirim ben hamileligimde hic folik asit kullanmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…