2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
al benden de o kadar ya, ben de olabildiğince izin ve raporlarla idare edip, sonra ücretsize geçmeyi planlıyorum. Ayrıca 72 aya kadar yarım gün çalışma hakkından da yararlanmayı düşünüyorum, biz o döneme gelene kadar yönetmelik yayınlanır nasılsa :) benim annem de çalışıyordu, bakıcılarla büyümenin zorluğunu biliyorum o yüzden diyorum ki minnoşum okula gidene kadar annesiyle olsun

Ben de de heterezigot var bir gende sanırım. Çok pahalıya yaptırmıştım testleri özel labda multivitamin hiç kullanmadım vermedi doktor şimdi folik asiti de bırak dedi kafam bir dünya.

yönetmelik yayınlandı arkadaşlar :)

Ben de çalışan anne çocuğuyum. Annem ben 4 aylıkken işe dönmüş ama şanslıyımki anneannem baktı büyüttü bakıcı görmedim hiç Kardeşim çok çekti bakıcılardan. O da 6 aylıktı bakıcıya bırakıldığında. Anneannem arada kontrole gelirdi o zaman. Kardeşim erkek ve çok yaramazdı anneannem bakamadı ona maalesef Tüm izinlerim bittikten sonra bende yarım gün çalışmayı düşünebilirim belki. İnşallah sağlıcakla bi doğuralım da

Günaydın Hanımlar ,
İnternette bir yazı okudum hoşuma gitti, sizinle de paylaşmak istedim.

Endişeli, bardağın boş yarısını gören bir anne veya baba adayı mısınız?

Eğer öyleyseniz şu anda bebeğinizin sağlıklı doğması konusunda çok aşırı endişeli olduğunuz için gebeliğinizin keyfini hakkınca çıkaramıyorsunuz demektir. Bebeğiniz şu anda "doğmadı" ama aramızda. Sadece farklı bir konumda. O yaşıyor ve sizin aslında çoktan bir bebeğiniz oldu bile. Onu öpemiyor olmak, ona dokunamıyor, onu görmüyor olmak sadece biz insanların 5 duyusunun yetersizliğinden kaynaklanıyor. Halbuki onu hissedebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, "5 duyumdan biriyle algılamadığım birşey gerçek değildir" ön yargısından kurtulmak. Hepimizin 5 duyumuzla ulaşamadığımız ancak var olduğuna inandığımız değerlerimiz var. Sizin bebeğiniz de bunlardan biri. Çok yakında 5 duyunuzla da onu hissedeceksiniz. Bebeğinizin "doğum tarihi", yani hesaplayıcıya göre 40 haftayı doldurduğu tarih sadece basit bir geçişten ibaret. Bebeğinizin manevi varlığını hissedin ve ileride çok zevk alarak anacağınız bu gebelik döneminin tadını çıkarın.

Bazı anneler doğum yaptıktan sonra bebekleriyle bizlere geldiklerinde, bebekleri yanlarında olmalarına rağmen, "onun karnımdaki kıpırtılarını özlüyorum" derler. Bu, biz insanların sıklıkla yaptığı hatalardan biri: Bulunduğumuz anı yaşamak yerine geçmişe ya da geleceğe odaklanıyor ve bunu anılarda yaşayarak telaffi etmeye çalışıyoruz...

Harika bir yazi canim tesekkürler:) evet anin tadini cikarmak guzel bisi.ben dogum yaptiktan sonra bir süre sonra hamilelere bakip ne güzel derdim gercekten de karnindaki o tekmeleri özlüyorsun.o yeni bebiş kokusu bir başka...

kızlar bi kitap buldum ama henüz almadım almayı düşünüyorum bebek liderliğinde beslenme kitap bileniniz var mı bu kitabı

Arkadaşlar ilk defa araştırma hastanesine gittim. Özele gidiyordum normalde.Hemen bebeğin sıvısı fazla bi cok problem olabilir dedi. O kadar moralim bozuldu ki.....((((

bende doğum sonrası iznim üzerine 40 gün yıllık iznim var 1 aya kadarda rapor alabiliyoruz galiba üzerine de inşallah ücretsiz alıcam 72 aya kadar yarım gün olayını senden duydum canım inşallah yasalaşır

canım bende klasik müzik dinletiyorum bi iki aydır ama 10 15 dk, 45 dk ya dayanamayız biz sanırım bebeklerde zeka %90 genetik ancak %10 luk kısmı etkileyebiliyoruz ayrıca bilimsel testlerle anne karnında dinletildiğinde zeka gelişimini artıran tek bir müzik var o da Mozart string quartet in D major. biz her gün onu severek dinliyoruz oğlumla

mischiefocean83
Tavsiye ettiğini yapabilecek bir yer yok maalesef yakınlarda canim. Anca evde yururum o olur yani. Kaburgam da falanda agri var. Usuttum mu bilmiyorum ama cokta dikkat ediyorum. Derin nefes alamiyorum suan agri oluyor kaburgalarimda. Ev sıcak uzaniyorum öyle umarım gecer bugün.

Arkadaşlar ilk defa araştırma hastanesine gittim. Özele gidiyordum normalde.Hemen bebeğin sıvısı fazla bi cok problem olabilir dedi. O kadar moralim bozuldu ki.....((((
Canim detayliya girmiş miydin Ordaki raporunda ne yazıyor sivıyla ilgili

bebeğin sıvısı fazlaysa korkma az ise kork canım. fazla olması iyi bişeydir . ben öyle biliyorum

Merhaba;
heyet raporunu nasıl alabiliyoruz? tanıdık doktorlar vasıtasıyla mı? yoksa herhangi bir hastaneye müracaat ederek mi? ohal den dolayı 2 gün rapor vermiyorlar bunu verirler mi? yardımcı olursan sevinirim

teşekkürler

canım bence sen bu durumu kendi doktoruna da bir sor bu tarz durumlarda 1-2 doktordan daha fikir almak çok önemli dün arkadaşım bahsetti 6 aylıkken annesine bebeğin ölmüş hemen almamız gerekiyor seni zehirleyebilir demişler başka bir dr gitmiş ne ölmesi bebek yaşıyor demiş resmen canlı çocuğu anne karnından alacaklarmış öyle şeyler duyuyoruz ki artık insan güvenemiyor

Canım kaburga agrısı bende de var üşütmekten değil rahim büyüdükçe kaburgaya baskı yapıyor o da ete yapıyor ve agrı oluyor nete yaz istersen çıkar gıcık bir agrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…