2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bende de mantar değil ama açık sarı akıntı hep var dr normal dio genital sıvı sabun verdi sebamedin bide temiz tut falan dioo

Arkadaşlar ilk defa araştırma hastanesine gittim. Özele gidiyordum normalde.Hemen bebeğin sıvısı fazla bi cok problem olabilir dedi. O kadar moralim bozuldu ki.....((((
Cnm hiç moralini bozma benim ilk kızımda suyum hep fazla çıktı doktor sekerden şüphelendi şekerin her türlü testini yaptık açlık tokluk yükleme ama sonucunda hiç bişey çıkmadı çok şükür ve kızım binlerce kere şükürler olsun sağ salim doğdu hatta doğumdan sonra doktorum geldi yanıma bir su çıktı ki inanamazsin dedi yani her zaman olumsuz olmuyor sonuç.

Kizlar mantar veya enfeksiyon icin hamile kalmadan once, suya sirke karistirip o bolgemi o suyla yikardim daha onceden. bi kac gune birseyim kalmazdi.
Ama hamilelikte nasil olur zarari varmi bilemiyorum.
Doktorunuza danisin onay verirse yaparsiniz.
Dogal bir yontem sonucta zarari olcagini dusunmuyorum ama once sormak gerekiyor tabiki

Günaydın kızlar size bişey sormak istiyorum ben hergün feramat demir hapı içiyorum ancak doktorum multivitamin için hiç bi tahlil yapmadan haftada 2 kere pazartesi ve perşembe içmemin yeterli olduğunu söyledi dün aile hekimine aşı olmaya gittiğimde orda ki ebe hanım sordu ne içiyosun diye ona dedim böle böle o da dedi olmaz multivitamini hergün içmelisin.

şimdi ikilemde kaldımm kendi doktorumm haftada 2 yeterli diyor ancak ebe de hergün içmelisin diyor bende arada kaldım sizler nasıl kullanıyosunuz

Birde ben balık yiyemiyorum mide bulantısı yapıyor çok fazla doktorum bir balık yağı hapı önerdi aldım ama onu içincede ağzımda balık tadı oluyor gibi geliyor içemiyorummm

annemde diyor biz hiç içmedik kızım balık yağı hapı balıkta yemedim bende çok tiksindim diyor şimdi ki doktorlar abartıyor içmesen bişey olmaz bol ceviz ye diyor ahh ahh valla kafam karman çormannn

Mozart en iyisiymiş. Dediğin müziği de akşam bulucam teşekkürler

Benim rapor almak istediğim dönem ağustos falan oluyor. O dönemde de inşallah ohal kalkmış olur. Öncelikle doğum yaptığım hastaneyi zorlayacağım. Daha sonra araştırıcam şu anda bildiğim bir yer yok ama 45 günlük heyet için 700 tl falan istiyorlarmış. İyice ticarete dökmüşler işi.

Kızlar şuan benim minik kızım öyle hareketli kiçok mutlu keyifli bir an pıt pıt bişeyler oluyor içerde 4-5 dk. dır
bende her akşam yemekten sonra şöyle sırt üstü uzanıp karnımı açıyorum bazen uzun uzun hareket ediyor öyle güzel bir duygu ki Allah isteyen herkese yaşatsın

Bende de mantar değil ama açık sarı akıntı hep var dr normal dio genital sıvı sabun verdi sebamedin bide temiz tut falan dioo

Açık sarı akıntı bende de mevcut benimde doktorum normal olabilir dedi ve hiç birşey vermedi ancak idrar sırasında yanma kaşınma olursa haber ver dedi

Cnm folik asit olan folbiolu biraktirmadi. benim pihtilasmam folik asitle ilgili oldugu icin yuksek folik asit onemli hic birakmadim. multivitamin vermedi su ana kadar. bir demir sadece...

Ya hanımlar benimde kafam çok karışık işte bir doktor Doğuma kadar kullanıcaksın dedi diğeri de artık kullanmana gerek Yok multivitamine geç onda var dedi bende vicdan yapıyorum resmen napıcam bilmiyorum da :/ mischiefocean83 canım doktorunun adı neydi ? Mail atsam sorsam döner mi ki ?

Canım 1,5 ay önce acile gittim nefes alamıyorum bildiğin ölüyorum diye sol tarafımdan kalbime birşey batıyor kaburgam gibi de değil gibi de dalak şişti falan nasılım ama sonra gittim kadın hastalıkları bizlik bir durum yok dedi hemen tanıdım dahiliyeye gittim baktı etti kas ağrısı olabilir dedi sıcak tut su torbası koy sırtından dedi eve gittim sakin durmaya çalışıyorum su koydum bir baktım sütyenimden bi soğukluk geliyor hemen süt gelmiş suyu bıraktım ama biraz rahatlattı ertesi gün ultrasyona girdim tüm organlarıma bakıldı birşey çıkmadı kızın olucak galiba dedi evet dedim iç karnın çok gemiş değil kız yanlara doğru çok esnetir bazen Bebek nerde diye bile sorarsın kızın biraz Çan'ını yakıyor kasların acıtıyor dedi bir rahatladım ama ağrı 10 gün falan sürdü kısık kısık nefes alıp sıcak tuttum

Açık sarı akıntı bende de mevcut benimde doktorum normal olabilir dedi ve hiç birşey vermedi ancak idrar sırasında yanma kaşınma olursa haber ver dedi
AYNen cnm banada kaşınma ve yanma varmı diye sordu bende yok ikiside takip etmek lazım bide Sebamedin genital sıvı sabunun önerdi onu alıyım diyorum

Cnm dr um mehmet erdem. (Tupbebek dr u)Internetten bak istersen. Arayada bilirsin.

Günaydın canım... Şimdi okudum ya bu klasik müzik uygulamasını yapmam lazımm. Kızımın zekası için Mozart da dinlerim ne yapayımmm... Klasik müzik benim içimi daraltıyor bende anormallik var sanırımmm :)) her şey minikler için ne yapalımm... Sağol hatırlattığın için
Gözümü kapatıp Mozart'ın Sezen Aksuyla düet yaptığını düşüneyim barii :)))

haa canim bu arada gaz sancisi oldugunu nerden anladin dersen eger yer degistirmesinden biluyorum. Sirtustu yatip karnini hafif ovarsan gaz yer degistiryor sansliysan eger hemen cikiyor. Hadi sana booll bool pirtlar :)

Yok canim bu gaz sancisi degil 3 gun oldu cunku. 1 gun sagdaydi diger gun sola gecti bugun kasiklarda var umarim gecer aksama dogru. Keske gaz olsada ciksa kurtulsam ama maalesef. Karnimi da ovdum saatlerce yok gecmedi. Usutmus olabilirim ama sicak tutuyorum ayaklarimi gecer insallah

yönetmelik yayınlandı arkadaşlar :)
Yönetmelik 4857 için yayınlandı diye biliyorum ama 657 için yönetmelik ne zaman yayınlandı canım kaçırdım belki de

Ocak 2016'da yasalaştı canım aslında ama 657 için daha yönetmelik yayınlanmadı diye biliyorum. Özel sektör çalışanları için geçen ay yayınlandı, yayınlanmamışsa bile bizimki de eli kulağındadır

Sen dinleme direkkulakliklari minnosa daya :)

becerikli annenin hali bir başka bende hiç beceremem böyle şeyleri :)) ama güzel mamalar hazırlarım bebeğime
Canım aslinda okadar da beceri istemiyor.
Parcalari seciyosun ipe geciriyorsun o kadar :)
Sende yapabilirsin.

Eki Görüntüle 1918602 Eki Görüntüle 1918603 Biz de prenses e bunları sipariş ettik civil den
Cok guzeller prensesin cicileri :)

Bu arada kızlar.mozarti falan bilmem ama bebege Kurani kerim dinletmek cocugun sakin, ahlakli olmasina vesile oluyormus.
Ben okudugum zaman sesli okuyorum insallah etkisi oluyordur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…