- 24 Mayıs 2015
- 761
- 786
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.581
Kızlar gebelik boyunca yaşadığım vajinal mantar beni artık bezdirdi. Buna sarı renkli akıntıda eşlik ediyor her gidişimde doktora söylüyorum olabilir hamilelikte normal diyor. sadece bir krem verdi o da beni iki saatligine rahatlatıyor sadece sonra yine devam. Şuan kaşıntıdan uyuyamıyorum resmen sinirim bozuldu uykum kaçtı... Yarın başka bir doktora gidip idrar tahlili yaltırıcam
Cnm hiç moralini bozma benim ilk kızımda suyum hep fazla çıktı doktor sekerden şüphelendi şekerin her türlü testini yaptık açlık tokluk yükleme ama sonucunda hiç bişey çıkmadı çok şükür ve kızım binlerce kere şükürler olsun sağ salim doğdu hatta doğumdan sonra doktorum geldi yanıma bir su çıktı ki inanamazsin dedi yani her zaman olumsuz olmuyor sonuç.Arkadaşlar ilk defa araştırma hastanesine gittim. Özele gidiyordum normalde.Hemen bebeğin sıvısı fazla bi cok problem olabilir dedi. O kadar moralim bozuldu ki.....((((
Mozart en iyisiymiş. Dediğin müziği de akşam bulucam teşekkürlercanım bende klasik müzik dinletiyorum bi iki aydır ama 10 15 dk, 45 dk ya dayanamayız biz sanırımbebeklerde zeka %90 genetik ancak %10 luk kısmı etkileyebiliyoruz ayrıca bilimsel testlerle anne karnında dinletildiğinde zeka gelişimini artıran tek bir müzik var o da Mozart string quartet in D major. biz her gün onu severek dinliyoruz oğlumla
Merhaba;
heyet raporunu nasıl alabiliyoruz? tanıdık doktorlar vasıtasıyla mı? yoksa herhangi bir hastaneye müracaat ederek mi? ohal den dolayı 2 gün rapor vermiyorlar bunu verirler mi? yardımcı olursan sevinirim
teşekkürler
bende her akşam yemekten sonra şöyle sırt üstü uzanıp karnımı açıyorum bazen uzun uzun hareket ediyor öyle güzel bir duygu ki Allah isteyen herkese yaşatsınKızlar şuan benim minik kızım öyle hareketli kiçok mutlu keyifli bir an pıt pıt bişeyler oluyor içerde 4-5 dk. dır
Bende de mantar değil ama açık sarı akıntı hep var dr normal dio genital sıvı sabun verdi sebamedin bide temiz tut falan dioo
Cnm folik asit olan folbiolu biraktirmadi. benim pihtilasmam folik asitle ilgili oldugu icin yuksek folik asit onemli hic birakmadim. multivitamin vermedi su ana kadar. bir demir sadece...
Canim bende de düşük pihtilasma var yani doktorlar düşük diyor.3 genimde heterozigot mutasyonu var bu genetik incelemesiyle oluyor.ben universite hastanesinde yaptırmıştım.benim de mesela folik asit kullanmam gerekiyor ama bana vermediler.multivitamin kullandığım icin sanirim ben hamileligimde hic folik asit kullanmadim
mischiefocean83
Tavsiye ettiğini yapabilecek bir yer yok maalesef yakınlarda canim. Anca evde yururum o olur yani. Kaburgam da falanda agri var. Usuttum mu bilmiyorum ama cokta dikkat ediyorum. Derin nefes alamiyorum suan agri oluyor kaburgalarimda. Ev sıcak uzaniyorum öyle umarım gecer bugün.
Sare daha bir hoşuma gitti benim :)Merhaba tüm tatlı hamislere bugün benimde kontrolün vardı hersey yolunda çok şükür bebeğimiz cinsiyeti kız eşim Gökçen diyor bende Sare dedim kızlar sizce hangi isim daha hoş fikirlerinize ihtiyacım var hepinize sağlıklı günler diliyorum anısler:)
AYNen cnm banada kaşınma ve yanma varmı diye sordu bende yok ikiside takip etmek lazım bide Sebamedin genital sıvı sabunun önerdi onu alıyım diyorumAçık sarı akıntı bende de mevcutbenimde doktorum normal olabilir dedi ve hiç birşey vermedi ancak idrar sırasında yanma kaşınma olursa haber ver dedi
Cnm dr um mehmet erdem. (Tupbebek dr u)Internetten bak istersen. Arayada bilirsin.Ya hanımlar benimde kafam çok karışık işte bir doktor Doğuma kadar kullanıcaksın dedi diğeri de artık kullanmana gerek Yok multivitamine geç onda var dedi bende vicdan yapıyorum resmen napıcam bilmiyorum da :/mischiefocean83 canım doktorunun adı neydi ? Mail atsam sorsam döner mi ki ?
Canım 1,5 ay önce acile gittim nefes alamıyorum bildiğin ölüyorum diye sol tarafımdan kalbime birşey batıyor kaburgam gibi de değil gibi de dalak şişti falan nasılım ama sonra gittim kadın hastalıkları bizlik bir durum yok dedi hemen tanıdım dahiliyeye gittim baktı etti kas ağrısı olabilir dedi sıcak tut su torbası koy sırtından dedi eve gittim sakin durmaya çalışıyorum su koydum bir baktım sütyenimden bi soğukluk geliyor hemen süt gelmiş suyu bıraktım ama biraz rahatlattı ertesi gün ultrasyona girdim tüm organlarıma bakıldı birşey çıkmadı kızın olucak galiba dedi evet dedim iç karnın çok gemiş değil kız yanlara doğru çok esnetir bazen Bebek nerde diye bile sorarsın kızın biraz Çan'ını yakıyor kasların acıtıyor dedi bir rahatladım ama ağrı 10 gün falan sürdü kısık kısık nefes alıp sıcak tuttum
becerikli annenin hali bir başka bende hiç beceremem böyle şeyleri :)) ama güzel mamalar hazırlarım bebeğimeKızıma emzik askısı yaptım kızlar , nasıl olmuş :)
Günaydın kızlar. Haftasonu doktor ziyareti gezmece dün de işler çok yoğundu derken yazamadım :)
İyi haber alan arkadaşlar gözünüz aydın
Doğum izinleri konuşulmuş sanırım. Ben 16 haftayı kullandıktan sonra heyet raporlarıyla 3-4 ay idare etmeyi düşünüyorum. Çünkü yüklü bir kredimiz var. O 4 aydan sonrada 1 sene ücretsiz izine ayrılmayı planlıyorum. Süt izni ilk 6 ay günde 3 saat, sonraki 6 ay günde 1,5 saat oluyor. Toplu olarak sadece haftalık kullanabiliyoruz. Hepsini birleştirip işte mesela toptan 1 ay izin yapamıyoruz yasal değil. Süt izni kullanacak arkadaşlara şöyle bir sistem önerebilirim burdan bir arkadaşım öyle kullandı. Pazartesi günler tam gün işe geliyordu, diğer günler yarım gün gelerek ilk 6 ayını geçirmişti.
Benim oğlana mozart dinletmeye başladımDün akşam youtube dan 1 saatlik mozart bethoven karışımı bir liste buldum.Arada 1 tane müziği sevmedi sanırım çünkü tam kulaklığı koyduğum yere 2 kere tekme attı . Onun dışında herzamanki yerleri göbeğimizn alt kısımlarını tekmelemeye devam etti. Her akşam 40-45 dk dinletmeyi düşünüyorum
haa canim bu arada gaz sancisi oldugunu nerden anladin dersen eger yer degistirmesinden biluyorum. Sirtustu yatip karnini hafif ovarsan gaz yer degistiryor sansliysan eger hemen cikiyor. Hadi sana booll bool pirtlar :)
Yönetmelik 4857 için yayınlandı diye biliyorum ama 657 için yönetmelik ne zaman yayınlandı canım kaçırdım belki deyönetmelik yayınlandı arkadaşlar :)
bende doğum sonrası iznim üzerine 40 gün yıllık iznim var 1 aya kadarda rapor alabiliyoruz galiba üzerine de inşallah ücretsiz alıcam 72 aya kadar yarım gün olayını senden duydum canım inşallah yasalaşır
Sen dinleme direkkulakliklari minnosa daya :)Günaydın canım... Şimdi okudum ya bu klasik müzik uygulamasını yapmam lazımm. Kızımın zekası için Mozart da dinlerim ne yapayımmm... Klasik müzik benim içimi daraltıyor bende anormallik var sanırımmm :)) her şey minikler için ne yapalımm... Sağol hatırlattığın için
Gözümü kapatıp Mozart'ın Sezen Aksuyla düet yaptığını düşüneyim barii :)))
Canım aslinda okadar da beceri istemiyor.becerikli annenin hali bir başka bende hiç beceremem böyle şeyleri :)) ama güzel mamalar hazırlarım bebeğime
Cok guzeller prensesin cicileri :)
Çok şekerlerr gule güle giyinsin.kız olunca pembiş pembiş hoş oluyo erkeğe pek Bi alternatif yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?