- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.601
Bende dün eşime dedim ki bu oğlunun kaburgamla alıp veremediği ne anlamadım oynadıkca kaburgamda bi baskı oluyo yeri mi daraldı anlamadımCanım kaburga agrısı bende de var üşütmekten değil rahim büyüdükçe kaburgaya baskı yapıyor o da ete yapıyor ve agrı oluyor nete yaz istersen çıkar gıcık bir agrı
Multivitamini ben hiç kullanmıyorum bi test te yapılmadı vitamin eksikliğim varmı yokmu bilmiyorum hatta kan testi de yapılmadı ama dr kan ilacı verdi iki günde bir içiyodum onuda bir haftadır kestim decavit vermişti onuda iki günde bir içiyodum çok kilo yaptı diye onuda kestim biraz geçsin başlıcam yine..balıkyağına da başlamadım ama başlıcam ceviz badem yiyorum ama balıkyağının da etkili olduğunu düşünüyorum.oğlumda hem hamileyken hem yaşından sonra hep kullandım ona çok zeki çok akıllıGünaydın kızlar size bişey sormak istiyorum ben hergün feramat demir hapı içiyorum ancak doktorum multivitamin için hiç bi tahlil yapmadan haftada 2 kere pazartesi ve perşembe içmemin yeterli olduğunu söyledi dün aile hekimine aşı olmaya gittiğimde orda ki ebe hanım sordu ne içiyosun diye ona dedim böle böle o da dedi olmaz multivitamini hergün içmelisin.
şimdi ikilemde kaldımm kendi doktorumm haftada 2 yeterli diyor ancak ebe de hergün içmelisin diyor bende arada kaldım sizler nasıl kullanıyosunuz
Birde ben balık yiyemiyorum mide bulantısı yapıyor çok fazla doktorum bir balık yağı hapı önerdi aldım ama onu içincede ağzımda balık tadı oluyor gibi geliyor içemiyorummm
annemde diyor biz hiç içmedik kızım balık yağı hapı balıkta yemedim bende çok tiksindim diyor şimdi ki doktorlar abartıyor içmesen bişey olmaz bol ceviz ye diyor ahh ahh valla kafam karman çormannn
Çok beğendim canım yaa..duygularıma tercüman olmuş. Eşime gondericem hemenGünaydın Hanımlar ,
İnternette bir yazı okudum hoşuma gitti, sizinle de paylaşmak istedim.
Endişeli, bardağın boş yarısını gören bir anne veya baba adayı mısınız?
Eğer öyleyseniz şu anda bebeğinizin sağlıklı doğması konusunda çok aşırı endişeli olduğunuz için gebeliğinizin keyfini hakkınca çıkaramıyorsunuz demektir. Bebeğiniz şu anda "doğmadı" ama aramızda. Sadece farklı bir konumda. O yaşıyor ve sizin aslında çoktan bir bebeğiniz oldu bile. Onu öpemiyor olmak, ona dokunamıyor, onu görmüyor olmak sadece biz insanların 5 duyusunun yetersizliğinden kaynaklanıyor. Halbuki onu hissedebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, "5 duyumdan biriyle algılamadığım birşey gerçek değildir" ön yargısından kurtulmak. Hepimizin 5 duyumuzla ulaşamadığımız ancak var olduğuna inandığımız değerlerimiz var. Sizin bebeğiniz de bunlardan biri. Çok yakında 5 duyunuzla da onu hissedeceksiniz. Bebeğinizin "doğum tarihi", yani hesaplayıcıya göre 40 haftayı doldurduğu tarih sadece basit bir geçişten ibaret. Bebeğinizin manevi varlığını hissedin ve ileride çok zevk alarak anacağınız bu gebelik döneminin tadını çıkarın.
Bazı anneler doğum yaptıktan sonra bebekleriyle bizlere geldiklerinde, bebekleri yanlarında olmalarına rağmen, "onun karnımdaki kıpırtılarını özlüyorum" derler. Bu, biz insanların sıklıkla yaptığı hatalardan biri: Bulunduğumuz anı yaşamak yerine geçmişe ya da geleceğe odaklanıyor ve bunu anılarda yaşayarak telaffi etmeye çalışıyoruz...
Valla ben de öyle derdim ama baktıkça görüyorum artık erkekler için de çok güzel şeyler varÇok şekerlerr gule güle giyinsin.kız olunca pembiş pembiş hoş oluyo erkeğe pek Bi alternatif yok maalesef
Evet canım kaburga agrısı meşhurdur gebelikteBende dün eşime dedim ki bu oğlunun kaburgamla alıp veremediği ne anlamadım oynadıkca kaburgamda bi baskı oluyo yeri mi daraldı anlamadım
Hadi ya. Ben nete baktim ama bisey bulamadım. Usuttum herhalde diye dusundum belime sal sardim oyle sicakta duruyorum gecer diye. Perşembe gunu doktora gidicem sorucam mutlaka. Tekrar bakiyim nete.Canım kaburga agrısı bende de var üşütmekten değil rahim büyüdükçe kaburgaya baskı yapıyor o da ete yapıyor ve agrı oluyor nete yaz istersen çıkar gıcık bir agrı
Sağ ol teyzesi. Böyle şeyler olsun razıyım bebekler iyi olsunlarda. Çekeriz bu ağrıları.Birden gelince tedirgin oldum. Zaten dayak yemiş gibiyim yazıyordum buraya 1 2 gundur. Uzaniyorum öyle. Bende düşünüyordum hareketsizligimden mi falan diye. Cunku cidden usutmus olamam disariya cok cok az çıkıyorum e evde sıcak bende kalın giyiyorum. AnlamadimYa hanımlar benimde kafam çok karışık işte bir doktor Doğuma kadar kullanıcaksın dedi diğeri de artık kullanmana gerek Yok multivitamine geç onda var dedi bende vicdan yapıyorum resmen napıcam bilmiyorum da :/ @mischiefocean83 canım doktorunun adı neydi ? Mail atsam sorsam döner mi ki ?
Canım 1,5 ay önce acile gittim nefes alamıyorum bildiğin ölüyorum diye sol tarafımdan kalbime birşey batıyor kaburgam gibi de değil gibi de dalak şişti falan nasılım ama sonra gittim kadın hastalıkları bizlik bir durum yok dedi hemen tanıdım dahiliyeye gittim baktı etti kas ağrısı olabilir dedi sıcak tut su torbası koy sırtından dedi eve gittim sakin durmaya çalışıyorum su koydum bir baktım sütyenimden bi soğukluk geliyor hemen süt gelmiş suyu bıraktım ama biraz rahatlattı ertesi gün ultrasyona girdim tüm organlarıma bakıldı birşey çıkmadı kızın olucak galiba dedi evet dedim iç karnın çok gemiş değil kız yanlara doğru çok esnetir bazen Bebek nerde diye bile sorarsın kızın biraz Çan'ını yakıyor kasların acıtıyor dedi bir rahatladım ama ağrı 10 gün falan sürdü kısık kısık nefes alıp sıcak tuttum
Amin inşallah canim benim. Aynen annelik boyle biseymiş. Arada bir iki vurmaya başladı yüzüstü yatinca şükür. Büyüdüğü için olsun bu ağrılar başka biseyden olmasında razıyım ben :)
Canım ayrıntılıya girdim kendi hastanemde. Çok sükûr bi sorun yok dedi . Araştırmadaki hemen suyu fazla dedi hiç ölcmeden. Ayrıntılida öyle bisey çıkmadı sukurler olsun. Digerler şeyleri de normal dedi .ustumden büyük bi yük kalktı . Darısı diğer ayrıntılı bekleyen arkadaşlarima inşallahCnm hiç moralini bozma benim ilk kızımda suyum hep fazla çıktı doktor sekerden şüphelendi şekerin her türlü testini yaptık açlık tokluk yükleme ama sonucunda hiç bişey çıkmadı çok şükür ve kızım binlerce kere şükürler olsun sağ salim doğdu hatta doğumdan sonra doktorum geldi yanıma bir su çıktı ki inanamazsin dedi yani her zaman olumsuz olmuyor sonuç.
Zaten giderken de eşime söyledim olumsuz bisey diyecek diye öyle de oldu. Bi daha asla gitmem. Bir saat ne korkular yaşattı banacanım bence sen bu durumu kendi doktoruna da bir sor bu tarz durumlarda 1-2 doktordan daha fikir almak çok önemli dün arkadaşım bahsetti 6 aylıkken annesine bebeğin ölmüş hemen almamız gerekiyor seni zehirleyebilir demişler başka bir dr gitmiş ne ölmesi bebek yaşıyor demiş resmen canlı çocuğu anne karnından alacaklarmış öyle şeyler duyuyoruz ki artık insan güvenemiyor
Öyle korkuttu ki beni bi çok problem olabilir dedi. Neyse ki ayrıntılida çıkmadı canım yok öyle bisey normal dedi çok sükûrbebeğin sıvısı fazlaysa korkma az ise kork canım. fazla olması iyi bişeydir . ben öyle biliyorum
İyiyiz canımm, oğlumla işe geldik, bugün pek sakin. siz nasılsınız oğluşunla :)Selam kızlar nasılsınız bakalım?
Ben de çok sevmem klasik müziği :) Senin dinlemene gerek yok kulaklığı koy göbişine bebek dinlesin :)Günaydın canım... Şimdi okudum ya bu klasik müzik uygulamasını yapmam lazımm. Kızımın zekası için Mozart da dinlerim ne yapayımmm... Klasik müzik benim içimi daraltıyor bende anormallik var sanırımmm :)) her şey minikler için ne yapalımm... Sağol hatırlattığın için
Gözümü kapatıp Mozart'ın Sezen Aksuyla düet yaptığını düşüneyim barii :)))
Teşekkür ederim canimOh maşallah çok güzel olmuş ellerine sağlık canım sağlıkla giysin paşa!
İyiyiz öğretmeniiiiiiimmmmmm sen nasılsııınnnııızzz?Selam kızlar nasılsınız bakalım?
Ellerine sağlık harika harikalar...
Güzel günlerde giysin minnoş renkleri de çook ciciii...
Ne marifetliii nisan annişkoları var yaa acaba 'butik nisan annişleri' mi açsaaak :)) topiclere girer reklam yaparızz da oh miiisss :))[/QUOTE
Teşekkür ederim :) iyi fikirmis canım
Ben de dersten çıktım çok Yorgunum oğlum tekmeleriyle selam ediyor teyzesi :)İyiyiz canımm, oğlumla işe geldik, bugün pek sakin. siz nasılsınız oğluşunla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?