2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım kaburga agrısı bende de var üşütmekten değil rahim büyüdükçe kaburgaya baskı yapıyor o da ete yapıyor ve agrı oluyor nete yaz istersen çıkar gıcık bir agrı
Bende dün eşime dedim ki bu oğlunun kaburgamla alıp veremediği ne anlamadım oynadıkca kaburgamda bi baskı oluyo yeri mi daraldı anlamadım

Multivitamini ben hiç kullanmıyorum bi test te yapılmadı vitamin eksikliğim varmı yokmu bilmiyorum hatta kan testi de yapılmadı ama dr kan ilacı verdi iki günde bir içiyodum onuda bir haftadır kestim decavit vermişti onuda iki günde bir içiyodum çok kilo yaptı diye onuda kestim biraz geçsin başlıcam yine..balıkyağına da başlamadım ama başlıcam ceviz badem yiyorum ama balıkyağının da etkili olduğunu düşünüyorum.oğlumda hem hamileyken hem yaşından sonra hep kullandım ona çok zeki çok akıllı

Çok beğendim canım yaa..duygularıma tercüman olmuş. Eşime gondericem hemen

Canım kaburga agrısı bende de var üşütmekten değil rahim büyüdükçe kaburgaya baskı yapıyor o da ete yapıyor ve agrı oluyor nete yaz istersen çıkar gıcık bir agrı
Hadi ya. Ben nete baktim ama bisey bulamadım. Usuttum herhalde diye dusundum belime sal sardim oyle sicakta duruyorum gecer diye. Perşembe gunu doktora gidicem sorucam mutlaka. Tekrar bakiyim nete.
sibeluA hiç bilemedim canim ne agrisi. Böyle zamanlarda işin kötüsü bebegimde aktif olmuyor korkuyorum.

B blossom- kıyamam işte annenik boyle bişeymiş. Hep bi korku icimizde.
Ama boyle davranarak bisey yoksa bile bebege zarar verebiliyor olabiliriz.
Hep olumlu olmak.gerekiyor da iste onuda basarmak zor bu donemde.
Allahim yavrumlarimizi korusun

Sağ ol teyzesi. Böyle şeyler olsun razıyım bebekler iyi olsunlarda. Çekeriz bu ağrıları.Birden gelince tedirgin oldum. Zaten dayak yemiş gibiyim yazıyordum buraya 1 2 gundur. Uzaniyorum öyle. Bende düşünüyordum hareketsizligimden mi falan diye. Cunku cidden usutmus olamam disariya cok cok az çıkıyorum e evde sıcak bende kalın giyiyorum. Anlamadim

Amin inşallah canim benim. Aynen annelik boyle biseymiş. Arada bir iki vurmaya başladı yüzüstü yatinca şükür. Büyüdüğü için olsun bu ağrılar başka biseyden olmasında razıyım ben :)

Canım ayrıntılıya girdim kendi hastanemde. Çok sükûr bi sorun yok dedi . Araştırmadaki hemen suyu fazla dedi hiç ölcmeden. Ayrıntılida öyle bisey çıkmadı sukurler olsun. Digerler şeyleri de normal dedi .ustumden büyük bi yük kalktı . Darısı diğer ayrıntılı bekleyen arkadaşlarima inşallah

Zaten giderken de eşime söyledim olumsuz bisey diyecek diye öyle de oldu. Bi daha asla gitmem. Bir saat ne korkular yaşattı bana Allah korusun .nasıl bi vebale gireceklermis. Bebeğin nasıl öldü der ya.. rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşallah

Ben de çok sevmem klasik müziği :) Senin dinlemene gerek yok kulaklığı koy göbişine bebek dinlesin :)

Bu yastigi alan bir arkadas vardi sanki ismini hatirlayamadim. Gorurse bana bi yazsa memnun muydu diye :) yoksa bu bel agrisi beni oldurecek. 5 bolge destekliymis bu yastik. Esim bana da alalim rahat biseye benziyor diyor hahahah hamileligi benimle hakkiyla yasiyor gercekten:):)

Eklentiler

• 81823264143990737133.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 67
Esekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…