2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
happymom87 Canim eğer mozart senin prensesin hoşuna gitmezse sen bide sezen dinlet :)
Ben dün Klasik müzik dinlettigimde tepki vermedi oglus belkide sakinliği hoşuna gitti.Ama ne zaman gökhan türkmen harun kolçak duetini dinletsem coşuyor :)) Annesi de çok sevdiğinden sanırım.

Kuzular bir şey soracağım size ben bir haftadır akşam yemekleri yiyemiyorum çok zorlanıyorum hazım konusunda bugün bir dilim ekmek bir dilim peynir ve bir yumurta bir çay İşte bu kahvaltıdan sonra da yine midem ekşidi reflü geçmişim var ama bu kadar rahatsızlık hatırlamıyorum ben. Kızlar boğzaıma kadar yanıyorum çok rahatsız hissediyorum. Doktor daha önce gaviscon falan tavsiye etmişti tabi o zaman bir sıkıntım yoktu doktorum olursa diye demişti. Şimdi soda dışında bir şey yapmadım tabi açlık ve hareketi saymazsam..
yarın doktora gidiyoruz oğlumu çok özledim.

canım bende geçen hafta aldım bu yastığı. biraz daha rahat uyuyorum. benim yastığı alma sebebim sürekli sırt üstü yatıyordum o yüzden aldım sağa veya sola yatmak için. ben memnun kaldım tavsiye ederim. bu arada belimede iyi gibi geldi

supremee tecrübeli anne nasıl gidiyor bakalım iki erkek anneliği? Sağlığınız iyidir inşallah canım.
Çokşukur canım herşey yolunda heyecan var evimizde kardeş gelicek diye oğlumda bekliyo sabırla sürekli kardeşinden bahsediyo.zor olan kısmı onunla çok ilgileniyorum kardeşi doğunca nasıl olacak illaki zorlanıcam onu biliyorum.bu arada küçük erkeğimde kıpır kıpır bende varım burdayım diyor sürekli goremesemde varlığını biliyorum aramızda artık.. Senin nasıl gidiyo canım hem iş hem hamilelik. Kendine çok dikkat et bu havalarda çocuklardan da grip bulaşmasın tam hastalık havası

Kızlarrrrr haberlerde izledim 22 haftalık 500 gram bi bebek doğmuş istanbulda kuvoze almışlar 4 ay kalmış ama şimdi yaşıyo annesinin kucağında ayy çok duygulandım yaa
bende izledim onu 2 kg olarak taburcu olmuş. yaşatan Allah yaşatıyor. çok sevindim o anne için

Kilim ve tohum canım suan bebekler saç çıkarıyor halk arasında ondan ağrı olur derler bilirsin. Ne kadar doğru bilmiyorum. Geçmiş olsun inşallah. Neyse ki yarın kontrolün var doktora sorarsin.
Kaburga ağrısı da burda bikaç arkadaşta daha varmış normalmis bebekler buyudugunden içimiz genislediginden falan baskı oluyormuş böyle biseylerden. Bende perşembe doktordayim sorucam yine de. Derin nefes alamıyorum öyle bir ağrı oluyor kaburgamda. Kısık kısık nefes aliyorum

Oh maşallah canım :)
Sen birine abiliği şimdiden aşıladığın için her şey yolunda olacaktır canım.
Benim oğlum da güm güm tekme arıyor teyzesi.
Kendimi mümkün mertebe koruyorum ama öğrencilerim benle sıcak işlşkşde olmaya alışık sarılırlar öpüşürüz sırtlarını sıvazlarım gözyaşlarını silerim güleriz beraber vs

Bende surekli yuz ustu yatmak istiyorum bu yastik beni engeller belki. Bir de nasil yatarsam yatayim rahat edemiyorum belim agriyor. Alayim bu yastigi insallah bana da iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…