- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.641
Ay kuzum kıyamam sana senin yaramaz büyüyor demek ki üşütme vs yok değil mi??Kilim ve tohum canım suan bebekler saç çıkarıyor halk arasında ondan ağrı olur derler bilirsin. Ne kadar doğru bilmiyorum. Geçmiş olsun inşallah. Neyse ki yarın kontrolün var doktora sorarsin.
Kaburga ağrısı da burda bikaç arkadaşta daha varmış normalmis bebekler buyudugunden içimiz genislediginden falan baskı oluyormuş böyle biseylerden. Bende perşembe doktordayim sorucam yine de. Derin nefes alamıyorum öyle bir ağrı oluyor kaburgamda. Kısık kısık nefes aliyorum
Sen yarın bi sor bakalım doktoruna ne tavsiye edecek. Su içerken bile zorlanıyorum. Soğuğa yakın içiyorum suyu o içerdeki yanmayı bastırsın diye ama anlık çözüm işte.Canım ben dün yağsız çorba bile içemedim evet çok acıyor
Ayy canım istesende uzak kalamassın öğretmenliği çok seviyosun anladığım kadarıyla..Allahımmm yavrularımı böyle oğretmenlerle karşılaştırrrrrrr =))Oh maşallah canım :)
Sen birine abiliği şimdiden aşıladığın için her şey yolunda olacaktır canım.
Benim oğlum da güm güm tekme arıyor teyzesi.
Kendimi mümkün mertebe koruyorum ama öğrencilerim benle sıcak işlşkşde olmaya alışık sarılırlar öpüşürüz sırtlarını sıvazlarım gözyaşlarını silerim güleriz beraber vs
Çoğu gitmiş azı kalmışDetayliya 1 hafta kaldiiiiiiiiiii zaman gecmiyooooorrr
Kuzular bir şey soracağım size ben bir haftadır akşam yemekleri yiyemiyorum çok zorlanıyorum hazım konusunda bugün bir dilim ekmek bir dilim peynir ve bir yumurta bir çay İşte bu kahvaltıdan sonra da yine midem ekşidi reflü geçmişim var ama bu kadar rahatsızlık hatırlamıyorum ben. Kızlar boğzaıma kadar yanıyorum çok rahatsız hissediyorum. Doktor daha önce gaviscon falan tavsiye etmişti tabi o zaman bir sıkıntım yoktu doktorum olursa diye demişti. Şimdi soda dışında bir şey yapmadım tabi açlık ve hareketi saymazsam..
yarın doktora gidiyoruz oğlumu çok özledim.
Canım ön elemeyi geçemedim küçük bir farklasağol öğretmenim biz iyiyiz. asıl aklımdayken sorayım başvurun vardı hocalık için o ne oldu, bileğin nasıl bide babacığın nasıl
Cnm dr um mehmet erdem. (Tupbebek dr u)Internetten bak istersen. Arayada bilirsin.
Yok canim bu gaz sancisi degil 3 gun oldu cunku. 1 gun sagdaydi diger gun sola gecti bugun kasiklarda var umarim gecer aksama dogru. Keske gaz olsada ciksa kurtulsam ama maalesef. Karnimi da ovdum saatlerce yok gecmedi. Usutmus olabilirim ama sicak tutuyorum ayaklarimi gecer insallah
Multivitamini ben hiç kullanmıyorum bi test te yapılmadı vitamin eksikliğim varmı yokmu bilmiyorum hatta kan testi de yapılmadı ama dr kan ilacı verdi iki günde bir içiyodum onuda bir haftadır kestim decavit vermişti onuda iki günde bir içiyodum çok kilo yaptı diye onuda kestim biraz geçsin başlıcam yine..balıkyağına da başlamadım ama başlıcam ceviz badem yiyorum ama balıkyağının da etkili olduğunu düşünüyorum.oğlumda hem hamileyken hem yaşından sonra hep kullandım ona çok zeki çok akıllı
Daha uç hafta önce soylemiştin aralıkta diye bak geçti çoğu bi haftacık kaldı. Diren ikihayatDetayliya 1 hafta kaldiiiiiiiiiii zaman gecmiyooooorrr
Ben de naneli Sakız'la yatıp kalkıyorum.Canim bir de sakız cignemeyi dene.falim damla sakiz.gectigimiz haftalarda benim de cok oluyordu annem soyledi.o bana hamileyken uykudan kalkıp yatakta sakız cigniyormus
canım ben gitti gidiyordan aldım orada daha uygun fiyatı bilgin olsunBende surekli yuz ustu yatmak istiyorum bu yastik beni engeller belki. Bir de nasil yatarsam yatayim rahat edemiyorum belim agriyor. Alayim bu yastigi insallah bana da iyi gelir
elemeyi geçememene üzüldüm ama vardır bi hayır. bebeğin sen sağlıklı olda gerisini halledersin senCanım ön elemeyi geçemedim küçük bir farkla
Bileğim ayakta kalınca ağrıdı.
Dizim iyileşti.
İnşallah canım benim çok sağolelemeyi geçememene üzüldüm ama vardır bi hayır. bebeğin sen sağlıklı olda gerisini halledersin sen
Balıkyağını doktora sordum kullanabilirsin dedi hem kendime hem oğluma..1 yaşından beri her kış kullanıyorum gerçekten etkisini görüyorum yaşıtlarına göre çok zeki zararı olmaz yararından başka..kendine de al eczaneden kapsül yada sıvı dr unun onerdiği bi marka cevizini de ihmal etme ye.hem yararlı yağlar var içinde.biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allahın takdiriTüp bebek sitesi vardı orda ki mailine yazdım uzunca durumu geçmişi ve ilaçlarımı yanıt verir inşallah.
Canım genişliyor olabilir bence ufak bir kazı çalışması yapıyordur oralarda benimde bazen bir yerde durup ağrı yapıyordu geçti şükür
Maşallah maşallah pek ciciler
Balık yağını kendi isteğine göre mi kullandın canım ? Ben ilk aylar yemediğimden bişiler Yen'i Yen'i başladım ceviz almam lazım balıkta yiyemedim eczaneden alsam mı balık yağı hafta da bir iki içsem mesela sen nasıl kullandın ?
Kızlar hastane çıkışı aldınız mı ? Kaç parça almayı düşünüyorsunuz ben son zamanlar yapmayı düşündüğümden Allah'ın izniyle hastane çıkışları bir kat daha önemli geliyor bana aceleden hep çanta da dursun diye bir değil iki takım mı alsam ya da az parça sadece zıbın altından kısa kollu bir de alt bişey mi alsam sadece tulum alıp içine kısa kollu mu alsam kafam çok karışık , bazen ne giydireceğimi bilemicek yapamayacakmış gibi hissediyorum bir tek emzirir dururum başka napcam diyorumsanki tek onla bitiyor da
Kızlar dün polyester cerceve almistim kapı susu icin.
Onu boyadım inci rengine.
Vaktim oldugu icin acele etmiyorum.
Ama cok heycanli ve eglenceliymis.
Bebegim icin biseyler ugrasmak annesi olarak biseyler yapmak cok guzel bir duyguymus:)
Süslerimiz bunlar.
Bitmis halinide koyucam yapinca :)
Ayyyy cnm çok güzel olmuş yaaaa maşallah bende heves ettim eminönüne gidebilsem alıcam bişilerde ayrıntılıyı bekliorum bende ne kadara mal oldu cnm ben hazır alırım diodum ama gayett güzel oluyo bence emeğine sağlıkKızlar dün polyester cerceve almistim kapı susu icin.
Onu boyadım inci rengine.
Vaktim oldugu icin acele etmiyorum.
Ama cok heycanli ve eglenceliymis.
Bebegim icin biseyler ugrasmak annesi olarak biseyler yapmak cok guzel bir duyguymus:)
Süslerimiz bunlar.
Bitmis halinide koyucam yapinca :)
Keçeyle yapicaksin ozaman. Bende cok begeniyorum bulutlu şeyleri. eminim guzel olucak canim neden yapamayasın :)çok güzel olmuş canım.. Bende yağmur bulutlu bi kapı süsü yapcam düğünümüzde falan herşeyde yağmur yağdı oğluşum da nisan yağmurlarında doğcak gibi :) kendim yapmak istiyorum süslerimi inşallah becririm :)
Tesekkur ederim canim.Ayyyy cnm çok güzel olmuş yaaaa maşallah bende heves ettim eminönüne gidebilsem alıcam bişilerde ayrıntılıyı bekliorum bende ne kadara mal oldu cnm ben hazır alırım diodum ama gayett güzel oluyo bence emeğine sağlık
Ayyy ctesi gidiyim bariii yaa çok heveslendim bendeKeçeyle yapicaksin ozaman. Bende cok begeniyorum bulutlu şeyleri. eminim guzel olucak canim neden yapamayasın :)
Oldugu kadar hicbirimiz burda egitimli degiliz sonucta :)
Tesekkur ederim canim.
35 tl e falan geldi sanirim ortalama canim.
Bi kac eksigim var. Kurdela falan alicam daha.
Ama cok eglenceli :)
Bencede denemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?