- 24 Mayıs 2015
- 761
- 786
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.661
Tabanca arkadasimda var ondan alicam.Ayyy ctesi gidiyim bariii yaa çok heveslendim bendesilikon tabancasıda almak lazım dimi taşta al annesi taşsız prenses olmaz
Insallah cnm. Gazide tup bebek merkezinde bir de muayenehanede oluyor. Haber alirsan bize de yaz. Merak ettim..Tüp bebek sitesi vardı orda ki mailine yazdım uzunca durumu geçmişi ve ilaçlarımı yanıt verir inşallah.
Canım genişliyor olabilir bence ufak bir kazı çalışması yapıyordur oralarda benimde bazen bir yerde durup ağrı yapıyordu geçti şükür
Maşallah maşallah pek ciciler
Balık yağını kendi isteğine göre mi kullandın canım ? Ben ilk aylar yemediğimden bişiler Yen'i Yen'i başladım ceviz almam lazım balıkta yiyemedim eczaneden alsam mı balık yağı hafta da bir iki içsem mesela sen nasıl kullandın ?
Kızlar hastane çıkışı aldınız mı ? Kaç parça almayı düşünüyorsunuz ben son zamanlar yapmayı düşündüğümden Allah'ın izniyle hastane çıkışları bir kat daha önemli geliyor bana aceleden hep çanta da dursun diye bir değil iki takım mı alsam ya da az parça sadece zıbın altından kısa kollu bir de alt bişey mi alsam sadece tulum alıp içine kısa kollu mu alsam kafam çok karışık , bazen ne giydireceğimi bilemicek yapamayacakmış gibi hissediyorum bir tek emzirir dururum başka napcam diyorumsanki tek onla bitiyor da
canım ben gitti gidiyordan aldım orada daha uygun fiyatı bilgin olsun
ikihayat canım benim de detaylı Perşembe günü
Ben memnunum yan yatınca arkami destekliyor önümde de bacak arasını.Bu yastigi alan bir arkadas vardi sanki ismini hatirlayamadim. Gorurse bana bi yazsa memnun muydu diye :) yoksa bu bel agrisi beni oldurecek. 5 bolge destekliymis bu yastik. Esim bana da alalim rahat biseye benziyor diyor hahahah hamileligi benimle hakkiyla yasiyor gercekten:):)
Ben bebitoftan çok memnun kaldım canım. Yine alsam yine o markanın 5lisini alcam. Dokusu çok hoşuma gitti. Hemde aşırı pahali değil yani. Başka bi ihtiyaç alırım onun yerine dedim
Kizlar ayrintili icin bakacak olan doktorun Radyodiagnostik uzmanimi olmasi gerekiyordu?
Benim doktorumun onerdigi iki merkez var. ikisinede Radyodiagnostik uzmani yaziuor broşurunde.
Ona gore rendavu alicamda
Canim aslında perinatolog olması gerekiyor genelde ama bazı doktorlar guvendikleri radyologlara da yönlendiriyor. Perinatoloji uzmanı sırf bu alan için eğitim almış oluyor. Ama radyologtanda memnun kalan arkadaşlar oldu iyi bi yerse.Kizlar ayrintili icin bakacak olan doktorun Radyodiagnostik uzmanimi olmasi gerekiyordu?
Benim doktorumun onerdigi iki merkez var. ikisinede Radyodiagnostik uzmani yaziuor broşurunde.
Ona gore rendavu alicamda
canım sağlık ocağından bilgi veriyorlar zaten ama bana 21 hafta da vurdular.Arkadaslar Merhaba dün doktor muayenemiz vardı hoca sağlık ocağında tetonuzu nu vurulabilirisn demişti siz kaçıncı haftada vuruldunuz ya hem izle doktor arıyorum hemşire bir gıcık ağladım resmen kapatın ca anlamıyor beni anlatıyorum da
Sağol cnm çok cevabın için sağlık ocağına sorayım ozamancanım sağlık ocağından bilgi veriyorlar zaten ama bana 21 hafta da vurdular.
ben radyolağa gittim ve çok memnun kaldım. canım aslında ne olduğundan ziyade iyi olup olmadığı önemli. doktorun sana bi isim verdiyse o kişinin raporlarının doğruluğuna inandığı için vermiştirDoktoruma guveniyorum aslinda ama siz burda hep perinatoloji uzmanlarina gittiniz ya kafam karisti.
Haftaya persembe baska.bi dr a.gidicem. 20. haftam olucak ozaman. bakalim o nereyi onericek.ona gore alirim bende rendavu
ben hala vurulmadım tetanozu. bu hafta unutmazsam vurulayımcanım sağlık ocağından bilgi veriyorlar zaten ama bana 21 hafta da vurdular.
20. haftadan sonra yapıyorlar canım, bende 20+5 de vurulmuştum, bi ay sonrada 2. doz için çağırıyorlarArkadaslar Merhaba dün doktor muayenemiz vardı hoca sağlık ocağında tetonuzu nu vurulabilirisn demişti siz kaçıncı haftada vuruldunuz ya hem ozele doktoru arıyorum hemşire bir gıcık ağladım resmen kapatın ca anlamıyor beni anlatıyorum da muayenesi de 450 lira sizlerin ne kadar bir de arıyorum yok ulaşamıyorum hocaya hemsirede anlamıyor sinirlerim bozuldu Ağlıyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?