2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ayyy ctesi gidiyim bariii yaa çok heveslendim bendesilikon tabancasıda almak lazım dimi taşta al annesi taşsız prenses olmaz
Tabanca arkadasimda var ondan alicam.
Ama evet olmasi lazim.onunla yapistiriliyor.
Canım ben taş falan pek sevmiyorum ya. sadelik tercihim ama bakalim belki dayanamayip bi kac taşlı bisey alirim :)

merve100 canim benim de tüp bebek doktorum vermisti balik yagi sadece balik yedigim zaman icmiyorum.benimki solgar omega3 950.kapsül biraz büyük eger dacavitte filan zorlandiysan icmekte zorlanabilirsin.ben ilac icmede zorlanmiyorum ama söyleyeyim dedim.

Ayrica bugun ilk defa bebisime birsey aldim chiccodan 10lu hastane çıkışı ebebek sitesinden.hic birsey almiyorum bebegime ona haksizlik ediyormusum gibi geldi :) ben iyice psikopata baglamaya basladim.esim sen bana da sevdirmezsin çocuk dogunca diyor :)

sibeluA canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor bunlarda annesi.
merve100 bebitof marka aldım. İlk defa duydum bu markayı ama malı çok güzel. Hamile arkadaşlarıma tavsiye ettim hep. Bence nete bir bak. 70 tl araligindakiler güzel. 1 tane de 5 li takım alırım. Onun haricinde alt üst falan olur zaten.

@Kilim ve tohum canım dua ederken,bişeyi isterken hep hayırlısını isteriz.Demekki senin için hayırlısı olmamasîymıs.Bisey olmuyorsa bence hakkaten daha iyisi olacağı için olmuyor :) Bakalim hangi daha güzel kapı açılacak sana.

Insallah cnm. Gazide tup bebek merkezinde bir de muayenehanede oluyor. Haber alirsan bize de yaz. Merak ettim..

B blossom- Bende bebitof marka 10 lu hastane çıkışı aldım 60 TL ye. Bir 10 lu bir 5 li takım daha alacağım , onları başka marka alırım artık. İdil bebe yada Aziz bebe olabilir , 140 - 170 lira arası bu iki marka. Belki internette daha da uygundur.

Ben memnunum yan yatınca arkami destekliyor önümde de bacak arasını.

Kizlar ayrintili icin bakacak olan doktorun Radyodiagnostik uzmanimi olmasi gerekiyordu?
Benim doktorumun onerdigi iki merkez var. ikisinede Radyodiagnostik uzmani yaziuor broşurunde.
Ona gore rendavu alicamda

Ben bebitoftan çok memnun kaldım canım. Yine alsam yine o markanın 5lisini alcam. Dokusu çok hoşuma gitti. Hemde aşırı pahali değil yani. Başka bi ihtiyaç alırım onun yerine dedim

Kizlar ayrintili icin bakacak olan doktorun Radyodiagnostik uzmanimi olmasi gerekiyordu?
Benim doktorumun onerdigi iki merkez var. ikisinede Radyodiagnostik uzmani yaziuor broşurunde.
Ona gore rendavu alicamda
Canim aslında perinatolog olması gerekiyor genelde ama bazı doktorlar guvendikleri radyologlara da yönlendiriyor. Perinatoloji uzmanı sırf bu alan için eğitim almış oluyor. Ama radyologtanda memnun kalan arkadaşlar oldu iyi bi yerse.

Arkadaslar Merhaba dün doktor muayenemiz vardı hoca sağlık ocağında tetonuzu nu vurulabilirisn demişti siz kaçıncı haftada vuruldunuz ya hem ozele doktoru arıyorum hemşire bir gıcık ağladım resmen kapatın ca anlamıyor beni anlatıyorum da muayenesi de 450 lira sizlerin ne kadar bir de arıyorum yok ulaşamıyorum hocaya hemsirede anlamıyor sinirlerim bozuldu Ağlıyorum suan

canım sağlık ocağından bilgi veriyorlar zaten ama bana 21 hafta da vurdular.

Doktoruma guveniyorum aslinda ama siz burda hep perinatoloji uzmanlarina gittiniz ya kafam karisti.
Haftaya persembe baska.bi dr a.gidicem. 20. haftam olucak ozaman. bakalim o nereyi onericek.ona gore alirim bende rendavu
ben radyolağa gittim ve çok memnun kaldım. canım aslında ne olduğundan ziyade iyi olup olmadığı önemli. doktorun sana bi isim verdiyse o kişinin raporlarının doğruluğuna inandığı için vermiştir

20. haftadan sonra yapıyorlar canım, bende 20+5 de vurulmuştum, bi ay sonrada 2. doz için çağırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…