- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.681
Canım ellerine sağlık. Sonra onun içinide nasıl yaptığını anlatırmısın:) bende bundan yapmayı düşünüyordumKızlar dün polyester cerceve almistim kapı susu icin.
Onu boyadım inci rengine.
Vaktim oldugu icin acele etmiyorum.
Ama cok heycanli ve eglenceliymis.
Bebegim icin biseyler ugrasmak annesi olarak biseyler yapmak cok guzel bir duyguymus:)
Süslerimiz bunlar.
Bitmis halinide koyucam yapinca :)
Ben 19+2 de olmuştum. Hemşire o zamana çağırmıştı beni.Arkadaslar Merhaba dün doktor muayenemiz vardı hoca sağlık ocağında tetonuzu nu vurulabilirisn demişti siz kaçıncı haftada vuruldunuz ya hem ozele doktoru arıyorum hemşire bir gıcık ağladım resmen kapatın ca anlamıyor beni anlatıyorum da muayenesi de 450 lira sizlerin ne kadar bir de arıyorum yok ulaşamıyorum hocaya hemsirede anlamıyor sinirlerim bozuldu Ağlıyorum suan
ben de ayrıntılı ultrason için geç kaldım ve girmedim, doktorun asistanına geç kalındığında ne olduğunu sorduğumda, amniyosentez zamanı geçmiş oluyor ama 28 haftaya kadar bakılabilir dediHanımlar bişey sorucam ben ayrıntılı ultrason için randevu aldım ama 24+3 oluyo ozamana kadar. Geç kaldim galiba. bu ne gibi bi olumsuzluk yaratır bilen varmı
Teşekkür ederim canimben de ayrıntılı ultrason için geç kaldım ve girmedim, doktorun asistanına geç kalındığında ne olduğunu sorduğumda, amniyosentez zamanı geçmiş oluyor ama 28 haftaya kadar bakılabilir dedi
Çok geç sayılmaz canım. Bir problem olmaz merak etme.Hanımlar bişey sorucam ben ayrıntılı ultrason için randevu aldım ama 24+3 oluyo ozamana kadar. Geç kaldim galiba. bu ne gibi bi olumsuzluk yaratır bilen varmı
happymom87 Canim eğer mozart senin prensesin hoşuna gitmezse sen bide sezen dinlet :)
Ben dün Klasik müzik dinlettigimde tepki vermedi oglus belkide sakinliği hoşuna gitti.Ama ne zaman gökhan türkmen harun kolçak duetini dinletsem coşuyor :)) Annesi de çok sevdiğinden sanırım.
Senin kız yakışıklıyı şimdiden anlamaya başlamış yandın sen ilerdeSezen yükseltse yükseltse eq (duygusal zeka) yu yükseltir :))) sen ağlamaaa dayanamammm ağlama gözbebeğimmm sana kıyamamm :))) Zaten bizim kız tercihini yaptı canım murat boz a tepki verdi ilk müzikal anlamda... popçu olacak :)))
Hanımlar bişey sorucam ben ayrıntılı ultrason için randevu aldım ama 24+3 oluyo ozamana kadar. Geç kaldim galiba. bu ne gibi bi olumsuzluk yaratır bilen varmı
Senin kız yakışıklıyı şimdiden anlamaya başlamış yandın sen ilerde
Arkadaslar Merhaba dün doktor muayenemiz vardı hoca sağlık ocağında tetonuzu nu vurulabilirisn demişti siz kaçıncı haftada vuruldunuz ya hem ozele doktoru arıyorum hemşire bir gıcık ağladım resmen kapatın ca anlamıyor beni anlatıyorum da muayenesi de 450 lira sizlerin ne kadar bir de arıyorum yok ulaşamıyorum hocaya hemsirede anlamıyor sinirlerim bozuldu Ağlıyorum suan
Asude İlkay geldi benim de ilk aklıma. Soy isminize de bağlı tabi...Asude ismine uygun ikinci isim Öneriniz var mı kızlar ?
Doktoruma guveniyorum aslinda ama siz burda hep perinatoloji uzmanlarina gittiniz ya kafam karisti.
Haftaya persembe baska.bi dr a.gidicem. 20. haftam olucak ozaman. bakalim o nereyi onericek.ona gore alirim bende rendavu
Canım bende klasik açıyorum mozart açıyorum ninni gbi geliyo herhalde sonra hareketli parça açıyorum başlıyoo içerde zıp zıplamayaaaSezen yükseltse yükseltse eq (duygusal zeka) yu yükseltir :))) sen ağlamaaa dayanamammm ağlama gözbebeğimmm sana kıyamamm :))) Zaten bizim kız tercihini yaptı canım murat boz a tepki verdi ilk müzikal anlamda... popçu olacak :)))
Sabah sağlık ocağına gittim canım.bir gün rapor verdi.vermeseydi özele gidecektim.ilaç yazmadı.geçmezde kötüleşirsen kadın doğumcuna git dedi yolladı.bol bol sirkeli tuzlu gargara yap dedi.ama ne yazık ki yapamıyorum midemi bulandırdığı için.yutkunurken cam yutmuşcasına acıyor boğazım.nasıl geçecek ilaçsız bilmem.çünkü benim bademciklerimde yok.hastalığı bu yüzden daha ağır geçiriyorum.ilgin için çok teşekkür ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?