2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım ellerine sağlık. Sonra onun içinide nasıl yaptığını anlatırmısın:) bende bundan yapmayı düşünüyordum

merve100 canım ben 2 tane 10 parça hastane çıkışı aldım soo be den, çok beğendim yumuşak hipoallerjenik %100 pamuk. bi tane de doğum yaptığım hastane veriyor 3 tane yeterli olur diye düşündüm

Ben 19+2 de olmuştum. Hemşire o zamana çağırmıştı beni.

Hanımlar bişey sorucam ben ayrıntılı ultrason için randevu aldım ama 24+3 oluyo ozamana kadar. Geç kaldim galiba. bu ne gibi bi olumsuzluk yaratır bilen varmı
ben de ayrıntılı ultrason için geç kaldım ve girmedim, doktorun asistanına geç kalındığında ne olduğunu sorduğumda, amniyosentez zamanı geçmiş oluyor ama 28 haftaya kadar bakılabilir dedi

Sezen yükseltse yükseltse eq (duygusal zeka) yu yükseltir :))) sen ağlamaaa dayanamammm ağlama gözbebeğimmm sana kıyamamm :))) Zaten bizim kız tercihini yaptı canım murat boz a tepki verdi ilk müzikal anlamda... popçu olacak :)))

Senin kız yakışıklıyı şimdiden anlamaya başlamış yandın sen ilerde

Hanımlar bişey sorucam ben ayrıntılı ultrason için randevu aldım ama 24+3 oluyo ozamana kadar. Geç kaldim galiba. bu ne gibi bi olumsuzluk yaratır bilen varmı

Canım benim okuduklarımdan anladığım kadarıyla amniyos sıvısı fazla oluyor 19-23 haftalar arası ve dolayısıyla görünteleme daha mümkün ve inceleme daha güvenilir oluyor.. Bebek büyüdükçe bu sıvının görüntüleme özelliğinden faydalanılamıyor olsa gerek.. Yoksa ciddi bir olumsuzluk söz konusu değildir.. Mesela ben damar dopler görüntülemesi için 26. Haftada tekrar gireceğim..

Senin kız yakışıklıyı şimdiden anlamaya başlamış yandın sen ilerde

:)))) ayyy öyle sempatik damadım olsaa ne güzel olurr.. Cesur ve Güzel seyredeyimm de çıtayı arttıralım biraz da kızım Kıvanç görsün.. :)))

19+6 da vuruldum canım yani dün vuruldumm :) muayene ücreti 200 lira veriyorum ama prof değil uzman doktor proflar biraz daha ulaşılması zor oluyor canımmm ama seni bukadar üzüyorsa yolun yarısındasın değiştir derim doktorunu daha ilgili ve en önemlisi kolay ulaşılabilir bir doktor bulmanı tavsiye ederim.

benim doktorumun yanında ebe de çalışıyor hertürlü bilgiye kolaylıkla ulaşıyorum sana da tavsiyem ulaşılması kolay ve tecrübesi sağlam bir doktor bulman

Doktoruma guveniyorum aslinda ama siz burda hep perinatoloji uzmanlarina gittiniz ya kafam karisti.
Haftaya persembe baska.bi dr a.gidicem. 20. haftam olucak ozaman. bakalim o nereyi onericek.ona gore alirim bende rendavu

Canım doktorun muhakkak iyidir tecrübelidir ama şöyle düşün perinatolog direk anne karnında bebeğin durumu/sağlık risklerinin farkedilmesi/varolan veya oluşabilecek durumların önceden belirlenmesi konusunda uzmanlık yapmış prof olmuş insan.. Yani doktorlarımız ne kadar iyi olsa da perinatoloğun gözü bakışı başka..
Ben kesinlikle detaylı ultrasonun alanında uzman bir perinatolog tarafından yapılması gerektiğine inanıyorum. Şayet bulunduğum ilçede şehirde olmasaydı da bir imkan yaratıp günübirlik giderdim gelirdim randevu alıp en yakın yere. Başka türlü içim rahat etmezdi duyduklarım ve okuduklarımdan sonra..

Canım bende klasik açıyorum mozart açıyorum ninni gbi geliyo herhalde sonra hareketli parça açıyorum başlıyoo içerde zıp zıplamayaaa şimdiden tercihlerini kendileri yapıyor fındıklar yaahepsini kocaman birer maşallahh

uconn naptın canım rapor işini ?? sibeluA ben de hareket istiyorum artık maşşallah ne güzel bir histir
Sabah sağlık ocağına gittim canım.bir gün rapor verdi.vermeseydi özele gidecektim.ilaç yazmadı.geçmezde kötüleşirsen kadın doğumcuna git dedi yolladı.bol bol sirkeli tuzlu gargara yap dedi.ama ne yazık ki yapamıyorum midemi bulandırdığı için.yutkunurken cam yutmuşcasına acıyor boğazım.nasıl geçecek ilaçsız bilmem.çünkü benim bademciklerimde yok.hastalığı bu yüzden daha ağır geçiriyorum.ilgin için çok teşekkür ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…